22-08-2010, 02:11 PM
|
#103 (permalink)
|
Super Moderator
Tesekkür: 30,500
1,573 Mesajinıza toplam 7,820 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Cevap: Telkinlerin Etki Edip Etmediğini Anlamak İçin Ne Kadar Beklemek Gerekir? Alıntı: kumralada2207 Nickli Üyeden Alıntı
merhabalar.bu siteyi öylesi garip, tesadüfen ve en çok ihtiyacım olduğu bir anda buldum ki, gerçekliğine hala şüphe ediyorum. acaba beynimin bana yine bir oyunumu diye düşünüyorum. sizce burda yazanlar gerçek mi? etkiliyor mu? okadar kötü bir durumdayım ki, bu durumdan kurtulabilmek için her yolu denemeye hazırım.kendime acımaktan uyku uyuyamaz hale geldim,artık ötesini siz düşünün. özgüvene, sosyalliğe, kendimi geliştimeye ne kadar aç olduğumu anlatamam. şimdi bi saattir filan kendine güveni dinliyorum,pek birşey hissettiğimi söyleyemem. ayrıca da telkin filan duymuyorum sadece müzik var.bir de bunların etkili olması için nasıl kaç saattlik, hangi sırayla dinlemem gerekiyor?? BİRİLERİNİN YARDIMINA ÇOK İHTİYACIM VAR. | Merhabalar kumralada2207,
Yanımıza hoşgeldiniz öncelikle..
Sitemize çok ihtiyacınız olduğunuzu düşündüğünüz bir zamanda rastlamanız tesadüf değil..
Yeni üye olduğunuz için size gelen hoşgeldin mesajı içerisinde ilk etapta dinlenmesi gereken telkinler olmalı..Ego güçlendirici ve suçluluk duygusu telkinleri ile başlıyoruz..Telkinleri, dinlediğiniz müziğin ardında gizli olduğu için duymanız zor..Gerekmiyor da zaten..
Öncelikle anasayfada rehber bölümünü dikkatlice incelemenizi öneriyorum..Merak ettiğiniz tüm soruların cevapları,sonuç alan üyelerin yüzlerce yorumlarıyla detaylı olarak verilmiştir..
Keyifli dinlemeler.. |
| |