Neden Yorumlar Bu Kadar Çok?Beyaz Masa ve Öneri ve İstekleriniz Neden Yorumlar Bu Kadar Çok? Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız Aslinda cevap vermek istemiyordum ki, bu duruma birde ben de dahil olup olumsuzlugu devam ceken olmim diye..
Bence burada acilan her "BIR KONUNUN" bir amaci vardir..
Bu sekilde bakarsak ve yaklasirsak sanirim daha olumlu sonuclar elde edebiliriz...
Kimisi yorum yazmak ... ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Öneri ve İstekleriniz telkin cd indir izle İstanbul Öneri ve İstekleriniz nerededir kimdir Öneri ve İstekleriniz çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Öneri ve İstekleriniz hipnoz Öneri ve İstekleriniz olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Öneri ve İstekleriniz hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Öneri ve İstekleriniz kuantum düşünce kitap haberi | |
|
16-12-2011, 07:40 PM
|
#61 (permalink)
| Yüzbaşı
Tesekkür: 1,794
728 Mesajinıza toplam 2,085 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Cevap: neden yorumlar bu kadar az Aslinda cevap vermek istemiyordum ki, bu duruma birde ben de dahil olup olumsuzlugu devam ceken olmim diye.. Bence burada acilan her "BIR KONUNUN" bir amaci vardir..
Bu sekilde bakarsak ve yaklasirsak sanirim daha olumlu sonuclar elde edebiliriz...
Kimisi yorum yazmak isteyipte yazamiyor.. Kimiside gerekli gereksiz yaziyor.. Sizler ve ben kendimizi ve güvenimizi elimize almisiz ve kolaylikla ve kim ne diyecek demiyecek düsüncesi olmaksizin yorum yapabiliyoruz bunuda yapamayanlar var düsüncesi ile yola cikarsak tesekkür butonu haric tesekkür yazan biri icin bile sevinmemiz gerek.. Onu yazdirabildigimiz icin yada yazabildigi icin..
Önemli bilgiler evet hayatimizda sart ve gerekli ama mizahi konularinda olmasi gerek, hatta gereksiz bilgiler bile hayatimizda yer etmesi lazim.. Kimilerine göre abarti olan mizah ve gereksiz yazilari bir digeri icin "ne kadar az" islenilmis denilebiliyo..
Tek söylemek istedigim, burada kimseyi elestirmeden, kirmadan ve yargilamadan olumlu yaklasip olumlu bakalim ve madem sikayetimiz var bazi noktalarda biz onu sIklIkta dile getirip buraya forumda aktuel paylasimlari buraya yapistiripta daimi bi sizlanmayi yürütme degil, yeni yeni farkli farkli konular acip ilgi alanini oraya cekelim...
Saygilar Sevgiler..
Sevgi, saygi, hosgörü olumlu bakma düsünme görme ve anlayisimiz bol olmasi dilegi ile... Buraya ilk defa geliyorsanız ismim Atakan Sönmez ve burası hayatimdegisti.com.Boğaziçi üniversitesi mezunuyum ve Türkiyede ilk Subliminal Telkin Uzmanıyım.tıklayın Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu Hipnoz gibi bir şey mi subliminal mp3 nedir? Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz. Çekirdek inançların hayatımda engellere neden olduğunu nasıl anlarım? Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir.
25. yıla özel şimdi arayanlara 5 dakikalık çekirdek inanç ön tespit ve bir günlük deneme telkin mp3 ücretsizdir. Ön tespitte size engel olan birkaç çekirdek inanç örneği verilir. Atakan Sönmez tarafından yapılır ve bilgi amaçlıdır. +90 5424475050 Türkiye dışındakiler whatsapp tan arayabilir cekirdekinanc.com inceleyiniz. | Offline
| |
16-12-2011, 07:42 PM
|
#62 (permalink)
| Yüzbaşı
Tesekkür: 700
405 Mesajinıza toplam 1,139 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Cevap: neden yorumlar bu kadar az evet, özellikle kendisine moderatörlük görevi verilmiş çoluk çocuklar bunu adam gibi kullanırsa, saygı, sevgi ve hoşgörü olursa insanlar paylaşımlarını rahatça yapabilirler | Offline
| |
16-12-2011, 07:47 PM
|
#63 (permalink)
| Administrators Zerynthia
Tesekkür: 49,758
6,229 Mesajinıza toplam 25,545 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Cevap: neden yorumlar bu kadar az Bu bir çelişki değil. Ben de teşekkür ediyorum. Benim hiç öyle mesajım yok mu? Ben de bazen söyleyecek bir şey bulamıyorum. Her okuduğuma cevap yazmıyorum. Benim söylediğim şey çok açık ve net. Ben sitede konuları okuyanları da bilirim, okumayanları da anlarım. Küçük bir örnek; post kasma amacıyla ardarda yazılan teşekkür mesajlarını samimi bulmam. Okunmadığı bellidir. Seri halde kopyala yapıştır şeklinde eklenir. Yoksa o kadar hızlı yorum yapılamaz. Sayfayı her yenilediğimde 3 mesaj eklenirse bu tür kişilerin mesajını yüz kere teşekkür etse de beğenmem. Bu kadar basit.
Girmediğim 3 aylık dönemde durum nasıldı bilemiyorum. Bununla çok karşılaştım. Başka bir örnek; günlüğüme eklenen mesajlardan birisini sildim. Sebebini bildirdim. Okunmadığını... Bana atılan pm de yazdığı cevapta hala okumamış olduğunu anladım. Nasıl anladın dersen. Mesajımın son cümlesini alıntılayıp gözümden kaçmış yazmıştı. Halbuki okusaydı ilk paragrafımda da aynı şeyi yazdığımı görecekti. Ne diyebilirim yani. İyice kendisini rezil etti. Öyle birine cevap vermeye bile tenezzül etmem.
Bu bir tarzsa evet tarz. İnsanları gerizekalı yerine koymak bazıları tarafından yaşam biçimi haline getirilebilir tabii ki. Bu ve bunun gibi örnekler nedeniyle ben sürekli ve sadece teşekkür mesajı yazılmasının benim için anlam ifade etmediğini söylüyorum. | Offline
| |
16-12-2011, 07:48 PM
|
#64 (permalink)
| Yüzbaşı
Tesekkür: 1,337
963 Mesajinıza toplam 4,848 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Cevap: neden yorumlar bu kadar az Alıntı: acemisirine Nickli Üyeden Alıntı
Aslinda cevap vermek istemiyordum ki, bu duruma birde ben de dahil olup olumsuzlugu devam ceken olmim diye.. Bence burada acilan her "BIR KONUNUN" bir amaci vardir..
Kimisi yorum yazmak isteyipte yazamiyor.. Kimiside gerekli gereksiz yaziyor.. Sizler ve ben kendimizi ve güvenimizi elimize almisiz ve kolaylikla ve kim ne diyecek demiyecek düsüncesi olmaksizin yorum yapabiliyoruz bunuda yapamayanlar var düsüncesi ile yola cikarsak tesekkür butonu haric tesekkür yazan biri icin bile sevinmemiz gerek.. Onu yazdirabildigimiz icin yada yazabildigi icin..
Önemli bilgiler evet hayatimizda sart ve gerekli ama mizahi konularinda olmasi gerek, hatta gereksiz bilgiler bile hayatimizda yer etmesi lazim.. Kimilerine göre abarti olan mizah ve gereksiz yazilari bir digeri icin "ne kadar az" islenilmis denilebiliyo..
Tek söylemek istedigim, burada kimseyi elestirmeden, kirmadan ve yargilamadan olumlu yaklasip olumlu bakalim ve madem sikayetimiz var bazi noktalarda biz onu sIklIkta dile getirip buraya forumda aktuel paylasimlari buraya yapistiripta daimi bi sizlanmayi yürütme degil, yeni yeni farkli farkli konular acip ilgi alanini oraya cekelim...
Saygilar Sevgiler.. Sevgi, saygi, hosgörü olumlu bakma düsünme görme ve anlayisimiz bol olmasi dilegi ile... | evet söylediklerinize aynen katılıyorum...özellikle de teşekkür butonuna basmak ile elle teşekkür ederim yazmanın aynı kapıya çıkmadığını aynı şey olmadığını düşünüyorum...birisinde sadece bir fare tıklaması var diğerinde ise ellerin parmakların emeği var...aynı kefeye konamaz bence de...
benim de dikkatimi çekiyor mesela birşey sormak için konu açtığımda soruma cevaben birşey yazılmamış ama konuyu okuduğunu belirtmek amacıyla teşekkür butonuna basanlar olmuş...kimi insan bunu "konumu okumadan butona basmış" diye değerlendirebilecekken ben bunu " en azından sorumun cevabını bilemese de birşey yazamasa da ilgilenip konumu okumuş" şeklinde yorumluyorum....bu biraz da insanın kendi değerlendirmesine bağlı... | Offline
| |
16-12-2011, 07:52 PM
|
#65 (permalink)
6,229 Mesajinıza toplam 25,545 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Cevap: neden yorumlar bu kadar az Alıntı: juger Nickli Üyeden Alıntı
evet, özellikle kendisine moderatörlük görevi verilmiş çoluk çocuklar bunu adam gibi kullanırsa, saygı, sevgi ve hoşgörü olursa insanlar paylaşımlarını rahatça yapabilirler | Çoluk çocuklar derken? | Offline
| |
16-12-2011, 07:56 PM
|
#66 (permalink)
| Yüzbaşı
Tesekkür: 1,337
963 Mesajinıza toplam 4,848 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Cevap: neden yorumlar bu kadar az Alıntı: Zerynthia Nickli Üyeden Alıntı
Bu bir çelişki değil. Ben de teşekkür ediyorum. Benim hiç öyle mesajım yok mu? Ben de bazen söyleyecek bir şey bulamıyorum. Her okuduğuma cevap yazmıyorum. Benim söylediğim şey çok açık ve net. Ben sitede konuları okuyanları da bilirim, okumayanları da anlarım. Küçük bir örnek; post kasma amacıyla ardarda yazılan teşekkür mesajlarını samimi bulmam. Okunmadığı bellidir. Seri halde kopyala yapıştır şeklinde eklenir. Yoksa o kadar hızlı yorum yapılamaz. Sayfayı her yenilediğimde 3 mesaj eklenirse bu tür kişilerin mesajını yüz kere teşekkür etse de beğenmem. Bu kadar basit. Girmediğim 3 aylık dönemde durum nasıldı bilemiyorum. Bununla çok karşılaştım. Başka bir örnek; günlüğüme eklenen mesajlardan birisini sildim. Sebebini bildirdim. Okunmadığını... Bana atılan pm de yazdığı cevapta hala okumamış olduğunu anladım. Nasıl anladın dersen. Mesajımın son cümlesini alıntılayıp gözümden kaçmış yazmıştı. Halbuki okusaydı ilk paragrafımda da aynı şeyi yazdığımı görecekti. Ne diyebilirim yani. İyice kendisini rezil etti. Öyle birine cevap vermeye bile tenezzül etmem. Bu bir tarzsa evet tarz. İnsanları gerizekalı yerine koymak bazıları tarafından yaşam biçimi haline getirilebilir tabii ki. Bu ve bunun gibi örnekler nedeniyle ben sürekli ve sadece teşekkür mesajı yazılmasının benim için anlam ifade etmediğini söylüyorum. | haklısınız tabi bunun da bir dozu olmalı..öyle kişilere ben de rastladım sitede... her sayfayı yenilediğinizde en az 3 tane yeni teşekkür mesajı gördüğünüzü söylemişsiniz...aynı kullanıcıdan gelicek olan mesajların arasında geçmesi gereken süreyi biraz daha uzun ayarlayarak belki bu tür şeyler engellenebilir...mesela her kullanıcı için siteye ardarda atacağı mesajların arasına 2 dakikalık süre sınırlaması konulabilir..ne dersiniz ?
böylece amacı mesaj çoğaltmak olan kişiler bu uygulamadan sıkılıp vazgeçeceklerdir...veya konuyu okumak zorunda kalacaklardır.. | Offline
| |
16-12-2011, 07:56 PM
|
#67 (permalink)
| Yüzbaşı
Tesekkür: 700
405 Mesajinıza toplam 1,139 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Cevap: neden yorumlar bu kadar az Alıntı: Zerynthia Nickli Üyeden Alıntı
Çoluk çocuklar derken? | çoluk çocuk derken seni kastetmedim. benim lafım burada paylaşım yapan insanlara inceden laf sokan, sağda solda bunun lafını yapan, daha dün bizden bir şeyler öğrenip, bugün bize aklınca bir şeyler öğretmeye çalışan moderatöredir.
saygılar | Offline
| |
16-12-2011, 07:59 PM
|
#68 (permalink)
| Cevap: neden yorumlar bu kadar az Bu tür önlemler alınabilir tabii ki. Önerin oldukça makul imported. | Offline
| |
16-12-2011, 08:04 PM
|
#69 (permalink)
| Administrator
Tesekkür: 19,481
3,779 Mesajinıza toplam 10,280 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Cevap: neden yorumlar bu kadar az Alıntı:
belki de gerçekten içinden teşekkür etmek gelmiştir..başka sözle de içindekini dökememiştir..olamaz mı ?
| olabilir Alıntı:
yani sizce de biraz çelişki içinde değilmisiniz arkadaşlar ? hem yazan yok diyorsunuz hem yazılanı beğenmiyorsunuz...
| Çelişki yok bence. Yazan yok şikayetini teşekkürler mesajlarının artmasıyla çözemeyiz ki çelişki yok. Tamam teşekkürler yazmayı emek olarak görüyorsun ama bununla aynı işi görecek bir buton var. Ben bazen bir tıkın bile esirgendiğini düşünüyorum. Özellikle de teşekkür butonuna basmayıp da altına teşekkürler yazanı anlamsız buluyorum.
Temel problemimiz yorumlar ve paylaşımların eskiye nazaran az olması. Yoksa teşekkürler yazanların sayısını arrtırmak değil. Son 10 konu listesinde 10 mesajın 7 si altında teşekkürler yazmış olsunlar. İlk bakışta çok aktif bir gün gibi görünür içine bakınca daha önce de okuduysam o mesajları aslında birşey yoktur orada okunacak.
Fikir paylaşıp çözüm üretmeye çalışıyoruz herkesin kendi düşüncesini söyleme özgürlüğü var sizin düşüncenize de saygı duyuyorum.
Teşekkürler...
Ben hala önemli bir kesimin forumu tam anlamıyla kullanmayı bilmediğini düşünüyorum. Bununla ilgili bazı konu başlıkları var eskiden açılmış ama özellikle arama fonksiyonunu kullanmayı tanıtma amaçlı bir başlık açmayı çoğu kez düşündüm. Nasıl sizce işe yarar mı? Yanılıyor muyum yoksa?
Başlık kirliliği açısından da önemli bu durum.
Daha dün bir konu aradım. Paylaşmadan önce var mı diye? Aradığım anahtar kelime ile ilgili aynı yazıya sahip 3 başlık gördüm. Haliyle paylaşmak yeni başlık açmak yerine konuyla ilgili yorum yaparak konuyu güncelledim. | Offline
| |
16-12-2011, 08:12 PM
|
#70 (permalink)
| Administrator
Tesekkür: 19,481
3,779 Mesajinıza toplam 10,280 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Cevap: neden yorumlar bu kadar az Alıntı: juger Nickli Üyeden Alıntı
çoluk çocuk derken seni kastetmedim. benim lafım burada paylaşım yapan insanlara inceden laf sokan, sağda solda bunun lafını yapan, daha dün bizden bir şeyler öğrenip, bugün bize aklınca bir şeyler öğretmeye çalışan moderatöredir.
saygılar | Sevgili juger şimdi burada olmadığı halde bir kişiyi hedef alarak bu şekilde eleştirmen hoş mu? Eğer tahmin ettiğim kişiyse o tamamen iyi niyetiyle moderatör oldu ve ben bir yanlışını görmedim. Gördüysen sen o mesajının altına yazıp uyarsaydın. Kimse mükemmel değil. Ama bir şeyi söylemenin bin bir türlü yolu vardır. Kelimeleri en doğru şekilde kullanmak önemlidir. İncitmemek gerekli. Yapılan bir yanlış varsa güzelce izah edilmeli. Belki o da birşeyi anlatmak isterken doğru kelimeleri seçeçemiş olabilir ama bu şekilde bir tartışma yaratmayı gereksiz buluyorum. | Offline
| | | |