05-05-2014, 01:02 AM
|
#8 (permalink)
|
Üsteğmen
Tesekkür: 565
297 Mesajinıza toplam 1,016 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Cevap: Sitenin durumunu konuşalım. Bende bu sitenin uzuuun süredir sessiz müdavimi olarak bir şey eklemek isterim. Bu sitedeki durgunluk, birilerini gelip gitmesi, bir daha gelmemesi bence normal. Her sitenin işleyen bir dinamiği yapısı var. Bazen yavaş bazen hızlı. Sanmayın ki sadece bu sitede durgunluk var çoğu kişisel gelişim siteleri neredeyse olduğu gibi duruyo hatta paylaşımsızlıktan kapalı. Bu site günlük haber yapan bir site değil ki Adı üstünde İnsanın gelişimini işliyoruz burada. Ve her insan aynı derecede gelişemez. Buna bağlı olduğundan ben bu hızı normal sayıyorum. Kitap okuması, hayatında bişileri farkedip bunu farkındalık olarak anlayıp idrak etmesi vs.. vs.. bu durumlar zaten insanın en zorlandığı ve zamanını alan konular. Kaldı ki çevresel sorunu da olabilir her zaman internete girmeyebilir. Sadece bir merhaba diyip ya da derdini anlatıp bir daha da gelemeyebilir. Ben bunu bir sorun olarak görmüyorum. Elbetteki site için her zaman bişiler yapılmalı, geliştirilmeli, yenilikler yapılmalı, bişiler paylaşılmalı, etkinlik düzenlenmeli daha bir sürü şey. Ama her zaman bir aktiflik beklemek yada katılım sağlanması biraz zor olacaktır. Belirli ya da sadece bu iş için görevli kişiler gün boyu girip aktiflik sağlayabilirler sadece bunun için yapabilir. Hiç bir üyeden bunu bekleyemeyiz. Arkadaşlar gelir kendine uygun olanı, merak ettiği konuyu açar okur ve gider. Ben bu siteyi bir kütüphane olarak düşünmüşümdür hep. Girmesemde bu site her zaman var ve ben bu konularla ilgili ne arasam bulabileceğim bir bilgi kaynağı olarak düşünmüşümdür. Bilmiyorum belkide yanlış düşünüyorum ama insana odaklı bir site de bu durum normal gibi geliyor bana. Benim naçizane fikrim budur.
__________________ Hayal edin, isteyin ve Ona odaklanın.. İşte beynin devreye girdiği AN... Tüm hücrelerinizle inanmadığınız müddetçe hayalinizi gerçekleştiremessiniz.. |
| |