MerhabaForum ve Tanışalım Merhaba Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız Ne yazacağımı bile bilmiyorum aslında...
Hayatımın değişmesini istiyorum sadece...
Kendimi değiştirmek istiyorum...
Mutlu olmak için...
Şu an mutlu muyum? Hayır:(
O kadar çok şey var ki...
Kendimi kısaca tanıtayım.Daha doğrusu kısa falan değil ben buyum işte:
Anne. Eş. Öğretmen
Öğretmenlik ... ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Tanışalım telkin cd indir izle İstanbul Tanışalım nerededir kimdir Tanışalım çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Tanışalım hipnoz Tanışalım olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Tanışalım hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Tanışalım kuantum düşünce kitap haberi | |
|
11-02-2011, 06:25 AM
|
#1 (permalink)
|
Tesekkür: 1
4 Mesajinıza toplam 10 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Merhaba Ne yazacağımı bile bilmiyorum aslında...
Hayatımın değişmesini istiyorum sadece...
Kendimi değiştirmek istiyorum...
Mutlu olmak için...
Şu an mutlu muyum? Hayır:(
O kadar çok şey var ki...
Kendimi kısaca tanıtayım.Daha doğrusu kısa falan değil ben buyum işte:
Anne. Eş. Öğretmen
Öğretmenlik konusunda çok sıkıntım yok(yada şu anda o tarz problemler baskın değil-tatil ya belki ondan)
Eşimle az önce tartıştık:(
Daha doğrusu konuşmak için adım attık fakat konuşamadık...
Ama asıl sorunun ne olduğunu öğrendim: BENmişim
2 buçuk yaşında bir oğlum var ve onun şımarık yada yaramaz davranışlarının nedeni de BENmişim...
Eşimle uzun süredir birbirimize uzağız.Ben yokmuşum gibi davranıyor.Havadan sudan konuşuyoruz-eskisi gibi değiliz.
Bu sorunun nedeni de BENmişim.
İtiyormuşum.
Uzaklaştırıyormuşum.
Sivri dilliymişim.Haaa onun da hataları varmış ama temelinde çok konuşmam yada laf sokmam yatıyormuş:(
Ben kendimi o kadar kötü hissediyorum ki şu an.
Sadece yazmak istedim aslında.Yazmak bana her zaman iyi gelir. Hatta uzuuuun zamandır eşime sorunlarımı,mutsuzluğumu hep yazarak anlattım ama hiç tepki yok bu geceye kadar.Ki bu geceki de benim zorlamamla oldu.
Keşke zorlamasaydım.
Bu gece hayatım değişti. Üzerimden kocaman bir tır geçti sanki.Ağır yaralandım.Ve tır şoförünün umrunda bile değilim.
Çözüm de sadece ZAMANmış.
Zaman iyi bir ilaç olabilir mi.Yaralarım ne olacak.Susmak,konuşmamak,hiç birşey olmamış gibi hayatı devam ettirmek, günü kurtarmak ne kadar doğru?
Yazdıklarıma şöyle bir baktım da,
Ne yazacağımı biliyormuşum aslında.
Ne yapmak istediğimi de.
HAYATIMI DEĞİŞTİRMEK İSTİYORUM.
Yapabilir miyim acaba?
2011 itibariyle sigarayı bırakmıştım. Dün doğumgünümdü-hayatımdaki en kötü doğumgünü- Dün bir paket almıştım.Ama bu gece ilk sigaramı içtim. Ve şu anda sadece 3 dal sigaram kaldı.
Karar almakta hep zorlanırım zaten.
Ama bu kez kararlıyım. Değişmeliyim. Ama nasıl ve ne yönde bilmiyorum.
Nasıl bir kararlılıksa artık:(
Umutsuz vaka mıyım sizce:(
Offf off...
İçim sıkıldı...
Sizi de sıktım...
Siteyi Evlilik ve ilişkiler-Çocuk eğitimi vb. konularına bakarken buldum.
bir de baktım ki sadece bu sayfa açık diğerlerini kapatmışım ve üye oldum...ama iyi geldi... Hatta en iyi tarafı bu yazı oldu...
En azından siz sesimi duydunuz bu gece...
İşte buradayım.
Umarım görüşürüz... Buraya ilk defa geliyorsanız ismim Atakan Sönmez ve burası hayatimdegisti.com.Boğaziçi üniversitesi mezunuyum ve Türkiyede ilk Subliminal Telkin Uzmanıyım.tıklayın Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu Hipnoz gibi bir şey mi subliminal mp3 nedir? Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz. Çekirdek inançların hayatımda engellere neden olduğunu nasıl anlarım? Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir.
25. yıla özel şimdi arayanlara 5 dakikalık çekirdek inanç ön tespit ve bir günlük deneme telkin mp3 ücretsizdir. Ön tespitte size engel olan birkaç çekirdek inanç örneği verilir. Atakan Sönmez tarafından yapılır ve bilgi amaçlıdır. +90 5424475050 Türkiye dışındakiler whatsapp tan arayabilir cekirdekinanc.com inceleyiniz. | Offline
| |
11-02-2011, 06:29 AM
|
#2 (permalink)
| Administrators Atakan Sönmez
Tesekkür: 2,852
3,132 Mesajinıza toplam 17,384 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Cevap: Merhaba Hoşgeldiniz nonsmoke...
Kalıcı ve aktif üyelerimizden olmanız dileği ile.. | Offline
| |
11-02-2011, 09:54 AM
|
#3 (permalink)
| Guest | Cevap: Merhaba Hoş geldiniz , hayatınızı değiştirip huzurlu olacağınıza inanıyorum . Tek siz değilsiniz ki sorun yaşayan , her şeyin bir çözümü var .
Dilerim iyi gelir , gülekalın... |
| |
11-02-2011, 11:21 AM
|
#4 (permalink)
| Üsteğmen
Tesekkür: 334
154 Mesajinıza toplam 553 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Cevap: Merhaba Merhaba nonsmoke,
Yazdıkların ve yaşadıkların beni çok etkiledi. bir kaç ay evveline kadar aynı şeyleri ben yaşıyordum. lütfen eşini ve bu telkin müziklerini bırakma. geceleri eşinin de duyabilecegi şekilde aç ve ikiniz birlikte dinleyin. ego güçlendiriciden ve suçluluk duygularından başlamalısın. periyodik dinlemeye özen göster.
Bu müziklerden sonra eşimle aramızda problem kalmadı demiyorum ama daha kolaylıkla çözüp konuşup halledebiliyoruz. sonunda mutlulugu bulduk diyebilirim. çünkü bütün benlik sorunlarından ve suçluluk duygularından arınıp özbenligimizle birbirimize sarılabiliyoruz.
senin de başarabilecegine inanıyorum. sigaraya aman sakın yeniden başlama... bir hafta sonra sigara bırakma scriptlerini de eklemelisin dinlemeye.
Sevgi huzur mutluluk seninle olsun.... | Offline
| |
11-02-2011, 11:26 AM
|
#5 (permalink)
| Yüzbaşı
Tesekkür: 384
520 Mesajinıza toplam 1,643 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Cevap: Merhaba hoşgeldin :)
umarım sorunlarını enn minimuma indirirsin :) herzaman yanındayız. | Offline
| |
11-02-2011, 02:08 PM
|
#6 (permalink)
| Binbaşı
Tesekkür: 6,102
1,460 Mesajinıza toplam 6,406 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Cevap: Merhaba Hoşgeldin aramıza, Seni okuyunca, aklıma bu sayfayı ilk keşfettiğimdeki yürek sızım ve paniğim geldi. Önce derin bir nefes al, sakinleş ve kendine sigara paketi hediye etmekten vazgeç. Sana yakın zamanda sigarayı bırakmış biri olarak sesleniyorum. O elini tutan bir dost değil, seni kanser edebilecek kötü niyetli bir sevgili gibi... Ben böyle düşünüyorum en azından. Buraya gelmenin mutlaka bir sebebi var elbette. Her zaman yazıp içini dökebilirsin, ama yukarıda İpekibrişim çok güzel bir el uzatmış sana. Tavsiyesini dinlemeni, üzerinde düşünmeni ve denemeni çok isterim. Kimse sana sen sebepsin dedi diye, sen bir şeylerin sebebi olamazsın elbette. Ancak sana neler söylendi, sakin olup bir düşün. Belki senin de değiştirmek isteyeceğin bazı şeyler olabilir. Değişmenin anahtarı, doğru anlamaktan geçiyor. Hepimiz destek olmak için buradayız. Eminim her şey zamanla çok daha iyi olacak:))
__________________ "... I'm just a dreamer I dream my life away I'm just a dreamer who dreams of better days." | Offline
| |
11-02-2011, 02:09 PM
|
#7 (permalink)
| Administrators Zerynthia
Tesekkür: 49,758
6,229 Mesajinıza toplam 25,545 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Cevap: Merhaba Aramıza hoşgeldiniz.
Aslında sorunu yazarken çözümünü de yazmışsınız. Daha doğrusu eşiniz size söylemiş. Kendinizi her şeyin sebebi benmişim şeklinde suçlamanızı doğru bulmuyorum. Eşiniz de kendi hatalarını kabul ediyor zaten. Tek taraflı değil hiçbir şey...
Her evlilikte hatta her ilişkide hatalar olabilir, oluyor da... Bu normaldir. Önemli olan sorunun kaynağını bulmak ve onu çözümlemek. Eşinizle konuşma şeklinizi değiştirmeniz gerekiyordur belki de. Yazdıklarınızdan bunu anladım. İğneleme yapmak yerine, ifade etmek istediklerinizi kırıcı olmayan şekillerde söyleyebilirsiniz. Bu kesinlikle etkili olacaktır.
Onun dışında çocuğunuzun yaramaz olması belki de varlığını göstermek içindir. Ben buradayım demeye çalışıyor olabilir sizlere...
Beş Sevgi Dili kitabından alıntıları paylaşmıştım. Okumanızı kesinlikle öneriyorum. Evliliğiniz için farketmeye ihtiyacınız olan birçok şeyi bulacağınıza inanıyorum. http://www.hayatimdegisti.com/forum/...evgi-dili.html
Bu konuda dilediğiniz zaman benimle de konuşabilirsiniz. Mutlu haberlerinizi bekliyorum.
Sevgilerimle. | Offline
| |
11-02-2011, 06:31 PM
|
#8 (permalink)
| Moderator
Tesekkür: 1,447
274 Mesajinıza toplam 927 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Cevap: Merhaba Gemimize hoşgeldiniz. Mutlu ve sıcacık paylaşımlar diliyorum. inşallah dertlerinize merhem, mutlu anlarınıza arkadaş olmak dileğiyle.
__________________ Herkese Mutlu ve Mesut Günler Dilerim. | Offline
| |
13-02-2011, 12:50 PM
|
#9 (permalink)
|
Tesekkür: 1
4 Mesajinıza toplam 10 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Cevap: Merhaba Merhaba,
Öncelikle hepinize çok teşekkür ediyorum.
İpekibrisim, tavsiyeni dikkate alacağım.SÖZ! Teşekkürler.
Bluepebbles, haklısın aslında.Karşımdaki kişi sevdiğim adam dahi olsa hiç kimse için değil önce kendim için istemeliyim değişimi.Ve sakin olmam lazım bu kararları alırken.
Zerynthia, şunu farkettim ki ilk mesajı yazarken bile iğnelemişim aslında ama bu kez kendimi... Evet belki biraz iğneleyici olduğum taraflar var ama etki-tepki olayı biraz da... (Yine kabullenmiyorum yani:))
Oğlumun yaramazlığına gelince, evet kesinlikle BEN DE BURADAYIM diyor.Ama kendini göstermek istediği zamanlar genelde babasıyla yalnız kaldığı, onunla ilgilenilmediği zamanlar.Ben herşeyi oynayarak yapıyorum onunla ama babamız bu kadar sabırlı değil,canı sıkılıyor ve s"en misin ilgilenmeyen al işte" diyor aklı sıra.Çocuk işte, haklı da.Bu konu başlıbaşına ayrı bir sorun.Belki daha sonra yardımlarınızı almak istediğim bir konu aslında.Çocuk yetiştirmek başlı başına bir iş ve gerçekten çoook zor(muş)
Ve önerdiğiniz kitap...Harika birşey.İşte bu dedim gerçekten ve alacağım o kitabı,siparişi verdim bile:)
Veee gelelim bugüne...
Neler değişti bende.
Durun durun, telkinlere başlamadım daha.
O gece müzikler iyi geldi.Sakinleştim.Ama sadece müzik olarak dinledim yani telkin kısmı için yoğunlaşmamıştım. Ama yine de o haliyle bile işe yaradı.
Dün gece ise siteyi didik didik inceledim.Ve ilk izlenimim şu oldu.Sizler ne kadar pozitifsiniz ve ne kadar barışıksınız kendinizle.Yaşam tarzı diyorum sanırım asıl nokta bu.
Ve yine dün gece bütün MP3leri indirdim.
En kısa zamanda başlayacağım.Ertelemek yok...
O kadar sakinim ki şu anda.Hatta yine varlığını kanıtlayan oğlum krem rengi koltuğumu boydan boya tükenmez kalemle çizmesine rağmen:( :)
Aktif bir üye olacağımı sanmıyorum. Ama kalıcı bir üye olacağım kesin:))
Sitede emeği geçen herkese çoook teşekkürler...
Gerçekten iyi bir iş çıkarmışsınız ve umarım bende de işe yarar.
(Bu arada eşimle sakin sakin konuştuk-belki tam olarak sorunu çözemedik ama bir fikir birliğine vardık.Eşim kişisel gelişim konularına ilgi gösterir ama bu telkin işi pek ilgisini çekmedi.Yine de İpekibrisim senin tavsiyeni kesinlikle uygulayacağım.)
Görüşmek üzere... | Offline
| |
13-02-2011, 02:45 PM
|
#10 (permalink)
| Binbaşı
Tesekkür: 6,102
1,460 Mesajinıza toplam 6,406 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Cevap: Merhaba Alıntı: KusadasiComputer Nickli Üyeden Alıntı
Gemimize hoşgeldiniz. Mutlu ve sıcacık paylaşımlar diliyorum. inşallah dertlerinize merhem, mutlu anlarınıza arkadaş olmak dileğiyle. | Bu gemi lafını çok sevdim... Harikasın walla... Hakikaten öyle aslında... Çok yaşa, mutlu yaşa Kuşadasııııı!!!
__________________ "... I'm just a dreamer I dream my life away I'm just a dreamer who dreams of better days." | Offline
| | | |