03-08-2012, 01:06 AM
|
#29 (permalink)
|
Banned
Tesekkür: 7,119
668 Mesajinıza toplam 4,252 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Cevap: içimde sıkıntı Alıntı: isimsiz11 Nickli Üyeden Alıntı
bilmem ki içimdeki sıkıntıdan dolayı pek te bişey yapasım gelmez açıkçası | Alıntı: nurbanu25 Nickli Üyeden Alıntı
Offf vallahı yaa ıyıce karıstı kafam,ne yapacagımı bılemıyorum.olumsuzlamayı ogrenme asamasındayken bunları duymak...ya arada bır sıte yonetıcılerı gelıp te karar verıleyemen konularda kesın acıklamalar yapsa cok ıyı olcak valla.hazıran ayında 21 gun olumlama yaptım ılk defa duzenlı,3 ay yapacaktım yok once olumsuzlama yapılmalı tıkanıklık acılmalı dendı bıraktım,tam olumsuzlamayı sındırdıgım bı donemde boyle sacma sey yok dendı.atakan bey,ozlem hanım nolur gelın bı el atın su ıse Allah askına yaa..! | DENEYİMİNİZİ BİÇİMLENDİREN DÜŞÜNCE KALIPLARI
Sevgili nurbanu inaçla yapılan hiçbir çalışma boşa gitmez,lütfen öncelikle buna tüm kalbinle inan sizlere sorunlarınızda ve kafa karışıklığınızı giderebilmenizde birazcıkta yardımcı olabilmek için bir kaç yöntem sunmak istiyorum.Umarım faydasını görürsünüz
'Kendinizi konuşurken dinleyin. Eğer bir şeyi üç kez söylediğinizi duyarsanız, o şeyi bir yere yazın. Bu sizin için bir düşünce kalıbı, bir düşünme modeli haline gelmiş demektir. bir haftanın sonunda listenizi gözden geçirin, sözlerinizin deneyimlerinize ne kadar uyduğunu göreceksiniz. hayatınızı yönetmenin yolu, sözcükler ve düşüncelerle ilgili seçiminizi kontrol etmenizdedir. ESKİ KALIPLARI DEĞİŞTİRME
hayatımızdaki her rahatsızlık(bu rahatsızlıkların ortaya çıkması için) BİR İHTİYAÇ vardır. Yoksa o rahatsızlığı yaşamazdık. Belirti sadece dışsal bir sonuçtur. zihinsel nedeni çözüp ortadan kaldırmak için içimize yönelmeliyiz. İrade gücü ve disiplin'in işe yaramamasının nedeni de budur. Onlar sadece dışsal sonuçla savaşırlar. Bu, zararlı bir otu kökünden söküp atmak yerine yapraklarını budamaya benzer. Bu yüzden,Yeni Düşünce Modeli onaylamalarına başlamadan önce, sigara içme ya da başağrısı, aşırı kilo ya da her ne ise ona duyulan İHTİYAÇTAN KURTULMAYA İSTEKLİ OLMA üzerinde çalışın. İhtiyaç ortadan kalktığı zaman, dışsal sonuç da yok olmak zorundadır. Hiçbir bitki, eğer kökünden sökülmüş ise, yaşayamaz.
Bedende en çok rahatsızlığa neden olan düşünce kalıpları ELEŞTİRME,KIZGINLIK,İÇERLEME (gücenme) ve SUÇLULUK'tur. Örneğin, eleştirme eğer alışkanlık halini alırsa artrit (eklem iltihabı) gibi hastalıklara yol açabilir. Kızgınlık, bedende, kabaran ve yanan bir ihtihaplanmaya dönüşebilir. Uzun süren bir içerleme insanı zehirler, yavaş yavaş yiyip bitirir ve en sonunda urlara ve kansere yol açabilir. Suçluluk duygusu daima cezalandırma peşindedir ve acıya yol açar. Sağlıklıyken zihinlerimizi bu negatif düşünme kalıplarından arındırmak, daha sonra panik halindeyken ya da bıçak altına yatma tehdidiyle karşı karşıyayken bunları söküp atmaya çalışmaktan çok daha kolaydır. Alıntı: sweeet Nickli Üyeden Alıntı
Ayyy biri şifa çemberi mi dedi? Cansuyu'm ben orada olsaydım varım derdim tabi ki de. İsimsiz isterse onun için yaparız sonra da senin için yaparız. Ama çembere başka kim katılır? Elleri görelim. :)) | Şifa çemberinize bende katılırım hemde seve seve |
| |