Geri git   Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri > Hayatım Değişti Klubü > Hikayelerimizi Anlatalım > Üyelerin Değişim Günlükleri

Uyarılar

günlük böyle mi olur bilmiorum ama buda benim günlüğüm....

Hikayelerimizi Anlatalım ve Üyelerin Değişim Günlükleri günlük böyle mi olur bilmiorum ama buda benim günlüğüm.... Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız vay be yalnızlık ne demek..ölmek ne demek acı ne demek hepsini anlıyorum şuan..eğer şuan ki yaşadıklarımı yaşayan varsa Allahtaan hepinize ferahlık istiyorum...kendime değil size istiyorum...nasıl bu acı nasıl ... ateşe atın bu acıyıyı yaşamıyayım...ne olur sizde yaşamayın.. hadi kalın sağlıcakla ...

ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Üyelerin Değişim Günlükleri telkin cd indir izle İstanbul Üyelerin Değişim Günlükleri nerededir kimdir Üyelerin Değişim Günlükleri çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Üyelerin Değişim Günlükleri hipnoz Üyelerin Değişim Günlükleri olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Üyelerin Değişim Günlükleri hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Üyelerin Değişim Günlükleri kuantum düşünce kitap haberi

günlük böyle mi olur bilmiorum ama buda benim günlüğüm....

LinkBack Seçenekler Stil
Alt 01-07-2008, 03:51 AM   #31 (permalink)
Üsteğmen

Tesekkür: 0
83 Mesajinıza toplam 297 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
alen is an unknown quantity at this point
Standart Ynt: günlük böyle mi olur bilmiorum ama buda benim günlüğüm....

vay be yalnızlık ne demek..ölmek ne demek acı ne demek hepsini anlıyorum şuan..eğer şuan ki yaşadıklarımı yaşayan varsa Allahtaan hepinize ferahlık istiyorum...kendime değil size istiyorum...nasıl bu acı nasıl ... ateşe atın bu acıyıyı yaşamıyayım...ne olur sizde yaşamayın.. hadi kalın sağlıcakla kocaman öpüyorum

Buraya ilk defa geliyorsanız ismim Atakan Sönmez ve burası hayatimdegisti.com.Boğaziçi üniversitesi mezunuyum ve Türkiyede ilk Subliminal Telkin Uzmanıyım.tıklayın

Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu

Hipnoz gibi bir şey mi subliminal mp3 nedir?

Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz.

Çekirdek inançların hayatımda engellere neden olduğunu nasıl anlarım?

Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir.

25. yıla özel şimdi arayanlara 5 dakikalık çekirdek inanç ön tespit ve bir günlük deneme telkin mp3 ücretsizdir. Ön tespitte size engel olan birkaç çekirdek inanç örneği verilir. Atakan Sönmez tarafından yapılır ve bilgi amaçlıdır. +90 5424475050 Türkiye dışındakiler whatsapp tan arayabilir cekirdekinanc.com inceleyiniz.

alen isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 01-07-2008, 04:38 AM   #32 (permalink)
Üsteğmen

Tesekkür: 11
132 Mesajinıza toplam 504 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
ametist is an unknown quantity at this point

alencim of ya bak kızdırdın beni gecenin kaçında .tam da güzel bi film izlemiş rahatlamıştım.neyse sen iyi olmaya çalış da sorun değil.bak depresyondasın sanırım.bu dönemde insan doğru bakamıyo etrafında olup bitene.eğer kendine iyilik yapmak istiyosan git bi doktara valla işe yarıyo sağlam bi üniversite hastanesine git .bi teşhiş konsun.biraz ilaç kullan ,daha net bakmaya başla olaylara ,telkine de devam edersin o arada.net düşünemiyosun (bunda alkolün de payı bbüyük )annen seni niye terk etsin,sevdiğin kız nereye gidicek .bi süblimleşme olayı falan varsa biz de bilelim 44.ya sen en iyisi bi kahve iç uyu,düşünme hiçbişeyi,bak annen de yanında işte huzurlu ol.ayrıca arkadaşına verdiğin sır ne olabilir ki(insanlık suçu falan değildir heralde ). bak hem biriyle paylaştın rahatladın.arkadşın başkasına söylese de farketmez iyiki yapmışım de ,bi suçluluk duygumu açığa çıkardım de işte.sne kendine bak önce,boşver kim sütten çıkma ak kaşık (mükemmel biri olsan da ,insanlar görmek istedikleri gibi gözürler zaten,salla gitsin ).eğer illa hata arıyosan da,şu yaptığın davranış tarzı hata. zaten istesekte istemesekte,hata yaparak büyüyoruz yaşıyo ve ölüyoruz .kendini tek sanma .artık çaba harcayalım bunun üstüne kafa yoralım da , yapığımız hataları,pişmanlıkları düşünüp üzülerek ,ömrümüzü tamamlamayalım.kafandan abuk fikirleri at güzelcene uyu,yarın sağlim kafayla yazarsın.
iyi haberlerini bekliyorum,toparlan , bunu kendin için yap .yap ki lerde bunları da hata olarak hatırlama
sevgiyle sağlıcakla ve umutla kal
Alt 01-07-2008, 10:09 AM   #33 (permalink)
Yüzbaşı

nurhanza - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 29
269 Mesajinıza toplam 773 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
nurhanza has a spectacular aura aboutnurhanza has a spectacular aura aboutnurhanza has a spectacular aura about

kimse kimseyi kandırmasın, alkol almak, kendimizi yiyip bitirmek sonrada başkalarından medet ummak, bana enerji yollayın beni kurtarın demek, kendi içindeki gücü tükettiğini gösterir, enerji sadece kendi içimizde, burada dostlar arasındayız, bizi biz olduğumuz için ön yargısız dinledikleri için burdayız, burası bir forum, herkes gelip üye olup yazdıklarımızı okuyabilir, cevapta yazabilir, kendini iyi hisstmeye başlayacaksın, bazen bünyemiz bize oyunlar oynuyor, içimizdeki enerjiyi ortaya çıkartmamız lazım, çok mu bunaldın ağlarsın biraz açılırsın, en büyük tedavi ise çalışmak terlemekten gelir, kendimizi geliştirmekten,
bu dünyada en sevdiğin şeyleri kaybedebilirsin, onlar senden uzaklara gidebilir, acı mı acı, zor mu zor, ama hala nefes alıyorsak, iyileşme sürecinde olacak, geçecek hepsi, kendini daha iyi hissedeceksin, ama alkole yenilme, aslolan gücünün farkına var, çektiğin acıyıda iliklerine kadar hisset dayan seni o acılar bir süre sonra pişirecek, olgunlaşacaksın, sakin ol emi, biliyorum zor oluyor bu, zoru başarmak marifet,başarınca kendini daha çok seveceksin, kolay olanın kıymeti olmaz,
Alt 01-07-2008, 11:07 AM   #34 (permalink)
Üsteğmen

83 Mesajinıza toplam 297 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.

ohaaa yazdıklarımı okudum ama pişman değilim...bu benim günlüğüm hiç günlük yazmadım bu zamana kadar ama galiba insanlar günlüklerinde biraz özgür oluyolar..sınırsızca yazıyolar...tabi sanal alemde olduğum için bazı noktalara dikkat ederek istediğimi yazabilirim ve yazdım..yardım isterim,ölüyorum derim ne bileyim başka şeyler derim,ama bu yardım olayını GÜNLÜK olduğu için isterim...gerçek hayatta kimseden böyle bir talepte bulunmam,bulunmayıda düşünmüyorum..

deranged,bir teşhis var zaten bipolar affektif bozukluk galiba dün mani dönemindeydim..bu dönemde ya çok neşeli oluyorum,yada yerlerin dibinde,yada neşeli halimden çöküntüye doğru bir çizgi seyir ediyorum.. davranışlarım uçuklaşıyor...yok ya aslında o dönemi atlattım yada ne bilim atlatamadım...bilmiyorum ama dün yine uçuk davrandım..bye..

Alt 01-07-2008, 11:14 AM   #35 (permalink)
ziyaretcixy
Guest

Alen... depresyonun ne olduğunu çok iyi bilirim... Bir kızı özlemenin ne demek olduğunda...

Ama bir şeyleri dramatize ederek ilerleyemessin... Enerji göndermek için seninde pozitif hislerine ihtiyacımız olduğunu biliyomusunn. Sana içki olayını azaltmanı... uyku ve yeme düzenini düzene sokmanı hatta mümkünse spora başlamanı tavsiye ediyorum... Eğer bir şeyleri kavradıysam bilki sen kendine o kişyi dahada uzaklaştırıyosun... Hayat tarzın böyle bir sinerjiyi kaldırabilicek potansiyelde deil... Bak benide kızdırdın şimdi...

BU kaos niye... ?

Yarın diye bişey yok en iyi zaman şimdidir... Hala muziceler yaratacak koşulları ve hayatı oluşturabilirsin... Ama hadi biraz çaba
Alt 01-07-2008, 11:52 AM   #36 (permalink)
Üsteğmen

itici msjlar attığım aşikar.iyikide atmışım diyorum yoksa o anki duygularımı unutur ne olduğumu göremezdim... dediğim gibi bu günlük...bugünün yarınıda var...ve yarından bugüne bakacaz tekrar..bunları okuyacaz...ve ne bileyim o zaman bir gülümseme belirebilir yüzümde..bu benmiyim lahn ??? ohaaaaaaa :=) falan diyebilirim..zaten bu günlüğün amacıda bu değilmi???

kızmayın lahhhhn bana?? :=) alla alla olabilir hata yapabilirim...sizinde hatalarınız var ben size kızıyormuyum??? :=) :=) bye...
Alt 01-07-2008, 01:04 PM   #37 (permalink)
hayalayaz
Guest

alenciğim arkadaşlarımız üzülmüşler, ben üzülmedim..nedenmi sana koyulan teşhis zeki, akıllı insanlarda bulunan hastalığı gösteriyor..senin gibi zekaya sahip bir insana neden üzüleyim ki..senin yapacağın şey, söylemeye gerk yok aslında sen zaten biliyorsun..ilaçlarını hiç aksatmadan kullanmak..bir yıl düzenli kullansan, bir yıl sonra düşük dozda devama edeceksin..ben sana doktorların bilmediği bir şeyi daha söyliyeyim..hani doktorlar diyorlarya, kendini bir şeker hastası olarak düşün , şeker hastaları hayatları boyunca tedaviyi sürdürmek zorundalar..sizde aynı onlar gibi bu ilaçları kullanacaksınız diye..yok böyle bir şey..ilaçlarını düzenli olarak yedi yıl kullanmış birisi olarak sana şunu söyleyebilirim..doktorların yanıldığı tek hasta ben değilim.. kimizin yedi yıl sonra, kimimizin daha az veya daha fazla bir zamanda, beyin kimyamız kendisini dengeledi ve şimdi ilaç kullanmadan hayatımızı sürdürüyoruz..haaa başkalarına göre daha hassas bir yapımız var..boş ver, yontulmamış meşe odunu olmaktan iyidir.. önemli olan inişlerimiz ve çıkışlarımızın yok.. işte bu yüzden, ilaçlarını kullanmayı bırakma ablam..içkiyide içme veya daha dengeli iç..
günlüğüne yazdıklarına gelince ..günlüklerimiz canımızın istediği gibi esip yağıp gürlediğimiz yerdir..bizim özel cumhuriyetimizdir..ama birbirimize verdiğimiz değeride göz önünde tutarak yazarsak, bizler için kaygılanan arkadaşlarımızı düşünmüş oluruz..örneğin ben senin yazdıklarını dün gece görseydim..gece boyu kendini öldürmeyesin diye peşine düşer ve uyuyamazdım..bunu bize yapma emi ablam..daha iyi günlerin yakındadır diyorum sana ve iyi günlerine saygılı sevgilerimi sunuyorum..
Alt 01-07-2008, 01:09 PM   #38 (permalink)
ziyaretcixy
Guest

azına sağlık ablacım... nede güzel anlattın.... Hadi Alen ayağa kalk... Unutma hep daha iyisi vardır... Ayağa kalkmayı başardığında hayat sana daha iyi ve güzellerini sunucaktır...
Alt 03-07-2008, 12:19 AM   #39 (permalink)
Üsteğmen

bugün irademe hakim olduğum için kendimi kutluyorum...içmeye davet ettiler beni,olmaz dedim...
bunun dışında şuan içsel bir huzur var gibi çözemedim ruh halimi...telkinlere tabiki devam..

zihin savaşı vermiyorum artık.mesela hüzünlenmem gerekiyorsa hüzünleniyorum hayır hüzünlenmiyorum diye çaba sarf etmiyorum...galiba akışına bırakmak lazım bazı şeyleri...

eski ve yeni çatışması var içimde...çok derinden bir ses şuan ki halime karşı çıkıyor...beni dürtüyor...ama ben yenilmeyeceğim çünkü bazı farkındalıklarım gelişti...eskiyi taradığımda,korkularını saçma sapan davranışlarla bastıran bir serüvenci olarak görüyorum kendimi...boşa kalpler kırmışım diyorum...

inş.şuan ki psikolojiyle yazılmış şeyler değildir bunlar... umarım artık bir istikrar yakalayabilirim...yarın tekrar okuyacam bunu... bakalım o zaman ne düşüneceğim bu yazılar hakkında bye
Alt 03-07-2008, 01:32 AM   #40 (permalink)
hayalayaz
Guest

Bookmarks