Novosibir'ın günlüğüHikayelerimizi Anlatalım ve Üyelerin Değişim Günlükleri Novosibir'ın günlüğü Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız Alıntı:
Cem . Nickli Üyeden Alıntı
Kardeşim böyle devam et inşallah daha iyi olacansın
eyvallah kardeşim sağolasın... ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Üyelerin Değişim Günlükleri telkin cd indir izle İstanbul Üyelerin Değişim Günlükleri nerededir kimdir Üyelerin Değişim Günlükleri çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Üyelerin Değişim Günlükleri hipnoz Üyelerin Değişim Günlükleri olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Üyelerin Değişim Günlükleri hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Üyelerin Değişim Günlükleri kuantum düşünce kitap haberi | |
|
06-07-2008, 04:46 AM
|
#41 (permalink)
| Yüzbaşı
Tesekkür: 8
244 Mesajinıza toplam 690 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Ynt: caribbean'ın günlüğü Alıntı: Cem . Nickli Üyeden Alıntı
Kardeşim böyle devam et inşallah daha iyi olacansın | eyvallah kardeşim sağolasın Buraya ilk defa geliyorsanız ismim Atakan Sönmez ve burası hayatimdegisti.com.Boğaziçi üniversitesi mezunuyum ve Türkiyede ilk Subliminal Telkin Uzmanıyım.tıklayın Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu Hipnoz gibi bir şey mi subliminal mp3 nedir? Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz. Çekirdek inançların hayatımda engellere neden olduğunu nasıl anlarım? Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir.
25. yıla özel şimdi arayanlara 5 dakikalık çekirdek inanç ön tespit ve bir günlük deneme telkin mp3 ücretsizdir. Ön tespitte size engel olan birkaç çekirdek inanç örneği verilir. Atakan Sönmez tarafından yapılır ve bilgi amaçlıdır. +90 5424475050 Türkiye dışındakiler whatsapp tan arayabilir cekirdekinanc.com inceleyiniz.
__________________ Güzel bakan güzel görür, güzel gören güzel düşünür,güzel düşünen hayatından lezzet alır. | Offline
| |
06-07-2008, 04:58 AM
|
#42 (permalink)
| Yüzbaşı
244 Mesajinıza toplam 690 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Ynt: caribbean'ın günlüğü sf sitesinden alıntı
sf'li bay x: pardon, molpediniz var mı?
bayan x: var lazım mıydı?
-pardon ben sosyal fobiğim de
-sosyal fobik mi o da ne?
-sosyal fobi, bir hastalık
-gerçekten hastaymısın sen.
__________________ Güzel bakan güzel görür, güzel gören güzel düşünür,güzel düşünen hayatından lezzet alır. | Offline
| |
06-07-2008, 06:46 PM
|
#43 (permalink)
| Yüzbaşı
Tesekkür: 1,337
963 Mesajinıza toplam 4,848 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Ynt: caribbean'ın günlüğü son yazını heyecanla okudum nasıl sonlanıcak diye...birşeylerin tam kötü gideceğini düşündüğün an son anda o kötüymüş gibi gözüken şeyler tam tersine dönmüş vay canına...gizli bir güç ün bunu tersine çevirdiği belli oluyor :)
yeni haberlerini zevkle bekliyoruz | Offline
| |
07-07-2008, 02:02 AM
|
#44 (permalink)
| Yüzbaşı
| Ynt: caribbean'ın günlüğü ilgin ve yorumların için teşekkürler silvia.
| |
08-07-2008, 01:09 AM
|
#45 (permalink)
| Yüzbaşı
| Ynt: caribbean'ın günlüğü sevgili günlüğüm merhaba nasılsın iyi misin? sana hiç sormuyorum değil mi soruyu. beni sorarsan ben mutluyum kesinlikle ama ben bi taraftan da
manyaklaşmaya başladım, 2 gündür forumdaki bazı mesajlara gülüp duruyorum, ama valla cins cins yazı yazanlar var yaaaav. allahalla anlamadım ben bu işi.
ya ben de bir kırıklık var ya telkinlerin etkisi ya da yazan adam hakketen komik şeyler yazıyor. bugün 10 tane anket yaptim bunu da belirtiyim bu arada.
ya bugün sabah 9.25 te gittim işe, benden 2 dk sonra tülay geldi, kapıyı ben açtım. soğuk bi merhabayla karşıladı. merhaba dedim ben de. sonra benden önce
çıktı bu işe, ulen gıcık oldum ben bu kıza yaaa, kendisi konuşmuyor, dün bu 4 anket yapmış ben 6 tane yapınca kıskandı mı ne benden önce hemen çıkayım diye acele etti. buna da kız diye anketleri önce ona verdiler, benden önce çıktı. gıcıkkkk oldum buna ben beeaaaa. dur kardeşim nereye, ben önce geldim.
sosyofobik midir nedir kardeşim bu anlamadım ya öyle ya da kendini çok beğenen birşey, kafa göz gir dedi şeytan
soğuk kardeşim bu kız buzdağı gibi üşüyorum yanından geçerken. umutla bugün baya matrak yaptık, umut hakkında biraz olumlu düşünmeye başladım.
akşam anketleri bırakırken gamze diye bir kızla da tanıştım. ofisin çoğu kız yavv. Allahtan umut var değilse ayvayı yemiştik.
iyi geceler görüşürüz.
| |
08-07-2008, 01:27 AM
|
#46 (permalink)
| Üsteğmen
Tesekkür: 11
132 Mesajinıza toplam 504 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Ynt: caribbean'ın günlüğü sen önceki gün tülay hoş demedin mi oldu mu şimdi?bence bu işte bi iş var ,büyük aşklar nefretle başlar durumu olmasın .ya sorduğun sorular gayet normal üstüne neden sosyalfobik diosun be kardeşim kendine.her insan böyle bi cümle kurabilir wave.sürekli sfliyim deyip durma bakiim kendin çağırıyosun iyileşmeye başlamışken o melanet rahatsızlığı.bi daha sf lafını etme kötü olur günlüğü başına yıkarım .oh ne güzel mis gibi iş çıkarmışsın bi sürü anket yapmış cabası arkadaş edinmeye başlamışsın.e belanı istemiosan böyle cümleler kurma ,hadi benim akıllı kardeşim .ya ben de kendimi anlamıyorum kaç yaşına gelmişsin annen gibi azarlıyorum.napiim sen çekersin kahrımı benim,kızmazsın bana di mi ,güzel kardeşim.daha iyi de olucak herşey.merak etme
sevgiyle kal emi
__________________ Dünya üç beş bilgisizin elinde; onlarca bilgi güya kendilerinde.üzülme;eşek eşeği beğenir,hayırlar vardır sana kötü demelerinde... Ömer HAYYAM | Offline
| |
08-07-2008, 02:21 AM
|
#47 (permalink)
| Yüzbaşı
| Ynt: caribbean'ın günlüğü ya ben nie kendime oyle bir şey diym. manyak mıyım mayyk mıyım beeeaan. ben kendime demedim ki kıza dedim sosyalfobik dieee
ya oyle biri ya da ukala sevimsizin teki dedim. sen de hemen ole anliyon haaaa bir şeyler var ama anlamadım ben bilmym sf değil kesinlikle
adrenalin mi diym, enerji mi diym yaaa hap atmış gibi bişey işte, ahanda bole bişey ya da boole yok bea ne hoşmuş, aman da benden uzak
olsunnnnn aman aman, ben bu kız hayallaerini çöpe atmak üzereyim zaten 3000 ytl'mi düşünyom, vala sana sölym iki gündür bende kızlara karşı ilgi de kalmadı, hiç derdim kalmadı, kız olsun diye, uğraşmam da, çok istiyorlarsa onlar uğraşsın. yani bugünlerde kızlarla ilgilenecek halim hiiiç yok, nirvana'ya ulaştım ben hehehe sevgiler
| |
08-07-2008, 02:41 AM
|
#48 (permalink)
| Üsteğmen
Tesekkür: 11
132 Mesajinıza toplam 504 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Ynt: caribbean'ın günlüğü pardon mu desem ne desem o kadar koşullanmışım ki sfliyim yazılarından sonra artık sf gördüğüm yerleri tırrrrrr die geçmişim.neyse en azından kendine demiyosun.bence kıza da deme ,boşver yakında tanımaya başlarsın o zamn orumların daha nesnel olur .hem kıza karşı bu ne şiddet ne celal onu da anlamış değilim.ama bence bu mevzuları es geçme bak tecrübe konuşuyo belli bi yaşa gelince kafanı taştan taşa vurursun .bi de bak sen; onlar uğraşsın diosun sfden megalomaniye geçme aman aman .
nirvanaya ulaşmaya çalışma da,topyekün kaybetmeyelim seni
sevgiyle ,sağlıcakla
__________________ Dünya üç beş bilgisizin elinde; onlarca bilgi güya kendilerinde.üzülme;eşek eşeği beğenir,hayırlar vardır sana kötü demelerinde... Ömer HAYYAM | Offline
| |
08-07-2008, 03:07 AM
|
#49 (permalink)
| Administrators ♥Ozlem Şahin ♥
Tesekkür: 13,842
2,276 Mesajinıza toplam 13,392 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Ynt: caribbean'ın günlüğü merhabalar caribbean..
gelişmelerin mutluluk verici..
dilerim kısa sürede çok daha güzel haberlerini kutlarız..
ben günlükleri epeydir okuyamamıştım..
çekim yasası ile ilgili yaptıklarınızı okuyunca bir kaç öneride bulunmadan geçmek istemedim..
öncelikle bilinçaltı bölümümüzü inceleyebilirsin..
tezahür sanatı bu konuda kısa bir özet olacaktır.. http://www.hayatimdegisti.com/forum/...enleri-b148.0/
bölüm içinde çok değerli yazılar var.. fırsatın oldukça tüm sayfaları gözden geçir..
daha sonra meditasyon bölümünde hayal ablanın seslendirdiği meditasyonu sabah akşam uygulamaya çalışın.. super
beyin dalgalarını günde yarım satten fazla dinlemeyin..
sevgiler...
__________________ ben mevlana değilim, insan ol öyle gel.. | Offline
| |
08-07-2008, 04:08 AM
|
#50 (permalink)
| Yüzbaşı
Tesekkür: 1,337
963 Mesajinıza toplam 4,848 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Ynt: caribbean'ın günlüğü Alıntı: caribbean Nickli Üyeden Alıntı
ya ben nie kendime oyle bir şey diym. manyak mıyım mayyk mıyım beeeaan. ben kendime demedim ki kıza dedim sosyalfobik dieee
ya oyle biri ya da ukala sevimsizin teki dedim. sen de hemen ole anliyon haaaa bir şeyler var ama anlamadım ben bilmym sf değil kesinlikle
adrenalin mi diym, enerji mi diym yaaa hap atmış gibi bişey işte, ahanda bole bişey ya da boole yok bea ne hoşmuş, aman da benden uzak
olsunnnnn aman aman, ben bu kız hayallaerini çöpe atmak üzereyim zaten 3000 ytl'mi düşünyom, vala sana sölym iki gündür bende kızlara karşı ilgi de kalmadı, hiç derdim kalmadı, kız olsun diye, uğraşmam da, çok istiyorlarsa onlar uğraşsın. yani bugünlerde kızlarla ilgilenecek halim hiiiç yok, nirvana'ya ulaştım ben hehehe sevgiler | aman boşver valla iyi yapıyosun..insan kızarkadaşı yada erkek arkadaşı olmamakla ölmüyor..ona bakarsan ben 10 yıldır kimseyi hayatıma sokmadım...
dışarıda bakan falan olduğu zaman da zevk almak bi yana " öf gene mi ?" diyorum bi noktadan sonra sıkıyor...sırf göze batmamak için gri renk tişortle ve bol kotla dışarı çıktığım oluyo...ha bu demek değil ki tamamen ilgisizim...hoşlandığım insanlar var ama hepsi müzik gruplarından platonik kişiler ve öyle de kalmalarını isterim...
zaten bakıyorum etrafa herşey sıradanlaşmış...sevgili dedikleri insanlar birbirlerine yük gibi gelmeye başlamışlar...buluşmaya giderken bile arkalarından of aman ya diye söylenip isteksiz gidenlere de rastlamadım değil yani...herkesin harcı değil sorumluluk istiyo.... | Offline
| | | |