| |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
bu kadarida fazla;) gitmesi gerekHikayelerimizi Anlatalım ve Üyelerin Değişim Günlükleri bu kadarida fazla;) gitmesi gerek Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız yavas yavas yada saglikli saglikli diyelim zayifliyacagim.... günlügümde bunu yazabilirsem hergün olmadi her iki günde bir olmadi en fazla haftada bir mutlak aktaracagim ama su bilinsin bu zayiflama icin gerekli malzemeleri buraya yazim sonra günlükte devam 1. Inanc 2. Telkinler ... ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Üyelerin Değişim Günlükleri telkin cd indir izle İstanbul Üyelerin Değişim Günlükleri nerededir kimdir Üyelerin Değişim Günlükleri çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Üyelerin Değişim Günlükleri hipnoz Üyelerin Değişim Günlükleri olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Üyelerin Değişim Günlükleri hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Üyelerin Değişim Günlükleri kuantum düşünce kitap haberi |
![]() |
![]() ![]() | LinkBack | Seçenekler | Stil |
![]() | #1 (permalink) |
Teğmen ![]() Üyelik tarihi: Jul 2008
Tesekkür: 0
11 Mesajinıza toplam 28 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() | ![]() yavas yavas yada saglikli saglikli diyelim zayifliyacagim.... günlügümde bunu yazabilirsem hergün olmadi her iki günde bir olmadi en fazla haftada bir mutlak aktaracagim ama su bilinsin bu zayiflama icin gerekli malzemeleri buraya yazim sonra günlükte devam ![]() 1. Inanc 2. Telkinler 3. Diyet 4. Spor 5. Siz arkadaslarin tavsiyeleri ve dilekleri basaracagim insaallah ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz. Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir. |
![]() | ![]() |
![]() | #2 (permalink) |
Üsteğmen ![]() Üyelik tarihi: May 2008
39 Mesajinıza toplam 101 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() | ![]() günlüğün hayırlı olsun, güzelliklerle, dilediğin bütün güzel değişimlerle dolsun inşallah... başaracaksın.. arkandayız ![]() ![]()
__________________ "Şüphesiz kusurlu olan değişmek değildir;önemli olan değişmeden direnmek veya direnmeden değişmek değil, değişerek direnmektir." |
![]() | ![]() |
![]() | #3 (permalink) |
11 Mesajinıza toplam 28 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() | ![]() Zayiflamaya karar almam elbette hemen bugünde olusmadi, saygi deger bir iletisimle bunu bir ay evvel baslamis ve cokda iyi gidiyordum halende gidiyorum, fakat bir günlüksüz bunu yapamiyacagimida biliyorum, diyet degistirmenin de vakti gelmisti, günlükte iyi gelecek bu durum icin ![]() sanirim vucudum diger diyetime alistigindan metabolizmami calistirmam gerek önce diye karar verdim ve düsündüm tasimdim telkinleride dinlerken yaninda bos kalmayalim dimi, pazartesi bir metabolizma diyetine basliyorum, sevgili arkadasim candostum verdi bana. O bunu uygulayarak kendine cok faydasi dokunmustu, zaten ben kendisinde fark ettim icin bu diyeti istedim, bizde güzelce bi deneyelim dimi, bir ay evveli bu diyeti yapmisti, metabolizmasi o kadar iyi calisiyorki bu 13 günlük metabolizma diyetinden sonra hic bir kilo geri almadi. Tabiiki yaninda sporunu eksik etmedi. Yarin lübnanli arkadasimla birlikte yüzmeye gidecegiz, sansliyim ki yüzme yerinde bir hamam bölümü birde sauna bölümü varmis ben iki saat yüzmeden sonra yarim saat sauna da da kaldiktan sonra diger bir saatimide hamam bölümü olan yerde gecirmek istiyorum ve kararim kesin bunu her hafta pazar günü yapacagim. Sonra hergün 1 saatlik yürüyüs yapmayi düsünüyorum, is yerinden saatlerimi ayarladim hemen, bir saat gec baslamak bir saat gec bitirmek oldu benim icin ama yeterki ben düzenli olarak her sabah bir saatlik yürüyüsümü yapayim. sonrada aksamlari bir saat yürüyüs yapacagim.. faydasini dokunacagindan eminim ve diger bir kararimda faydasi olsun olmasin yarim saat muzik dinlemek ve muzik esliginde odamda figurlar yapmak yada dans etmek ![]() ![]() ![]() ![]() telkinleri hic bir vakit göz ardi edemem onlar hep ama hep acik olacak pc´mde ve hep dinliyecegim.. pazartesi basliyacagim diyet hakkinda pazar günü bilgiler verecegim ![]() faydali olacagindan eminim ve basaracagimdanda Allah´in izni ile ![]() |
![]() | ![]() |
![]() | #4 (permalink) |
Teğmen ![]() Üyelik tarihi: Jun 2008
Tesekkür: 1
16 Mesajinıza toplam 37 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() | ![]() ben kendimden bahsedeyim ben 55 kiloydum zamanında ama şimdi ise 73 kiloyum istediğim kiloya ulaştım ve rahatım.tek sıkıntım elbiselerim hepsi ufak geliyordu . sizde başarabilirsiniz.istersniz yardımcı olabilirim siz de zayıflayabilirsiniz. evet diyeceksiniz.ve zayıflayacaksınız. iyi günler.
__________________ ARAYARAK KAZANMANIN TEK ADRESİ http://www.search-earn.com/8118 |
![]() | ![]() |
![]() | #5 (permalink) | |
![]() | ![]() Alıntı:
![]() | |
![]() | ![]() |
![]() | #6 (permalink) | |
![]() | ![]() Alıntı:
![]() | |
![]() | ![]() |
![]() | #7 (permalink) |
Guest
| ![]() ben başaracağını biliyorum..hemde kolayca..azmin elinden ne kurtulmuş..saygılı sevgiler.. |
![]() |
![]() | #8 (permalink) |
Teğmen ![]() Üyelik tarihi: Jun 2008
Tesekkür: 1
16 Mesajinıza toplam 37 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() | ![]() ben 55 kilo iken soranlara hep 5 kilo fazla olarak söyledim 60 kilo oldum dedim ve aslında 55 kiloydum. bu şekilde başladım ve 50 kilo olunca tartıya çıktım ve arkadaşlarıma ispatladım.tabiki bu arada kilo almak içinde elimden geleni yaptım. bunun gibi. sizde 5 kilo verdim diyerek başlayabilirsiniz önce beyniniz inanacak sonra vücudu istediği kiloya indirecek. ve BAŞARACAKSIN
__________________ ARAYARAK KAZANMANIN TEK ADRESİ http://www.search-earn.com/8118 |
![]() | ![]() |
![]() | #9 (permalink) | |
![]() | ![]() Alıntı:
![]() basaracagim ve kendim oldugu kadar sizleride sevindirecegim ![]() | |
![]() | ![]() |
![]() | #10 (permalink) | |
![]() | ![]() Alıntı:
evet tam 7 kilo, buna inaniyorum, kendime inaniyorum verecegime inaniyorum zayifliyacagima inaniyorum... iyi fikir gercekten, ben hemen bi kagida pazar günün tarihi ile 7 kg yazayim ve hep onu göreyim.. evet bende hersey yaparim, telkinleri dinliyecegim, diyetimi harfi harfine uygulayacagim ve sporumu yapacagim ve hep 7 kg verdim dicem yippieeeeeeeee, tskler haftya pazar sonuc böyle olacak insaallah ![]() | |
![]() | ![]() |
![]() |
Bookmarks |
| |
Hikayelerimizi Anlatalım ve Üyelerin Değişim Günlükleri bu kadarida fazla;) gitmesi gerek Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız yavas yavas yada saglikli saglikli diyelim zayifliyacagim.... günlügümde bunu yazabilirsem hergün olmadi her iki günde bir olmadi en fazla haftada bir mutlak aktaracagim ama su bilinsin bu zayiflama icin gerekli malzemeleri buraya yazim sonra günlükte devam 1. Inanc 2. Telkinler ...
ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Üyelerin Değişim Günlükleri telkin cd indir izle İstanbul Üyelerin Değişim Günlükleri nerededir kimdir Üyelerin Değişim Günlükleri çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Üyelerin Değişim Günlükleri hipnoz Üyelerin Değişim Günlükleri olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Üyelerin Değişim Günlükleri hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Üyelerin Değişim Günlükleri kuantum düşünce kitap haberi