Geri git   Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri > Hayatım Değişti Klubü > Hikayelerimizi Anlatalım > Üyelerin Değişim Günlükleri

Uyarılar

Kaderimin Ve Ruhumun Efendisi Benim

Hikayelerimizi Anlatalım ve Üyelerin Değişim Günlükleri Kaderimin Ve Ruhumun Efendisi Benim Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız perilicecim sanemcenin getirdiği mumun içerine at tüm sıkıntılarını ve izle yaşamının içerisinden akıp gitmesini.. sürekli mutlu olursak eğer bunda bir tuhaflık var demektir.. duygularımız değişkendir.. yaşadığımız olumsuz olaylarda izleyici olmayı öğrenmeliyiz.. kötü bir şey yaşadığımızda bunu bastırmak ya da yorumlamak ...

ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Üyelerin Değişim Günlükleri telkin cd indir izle İstanbul Üyelerin Değişim Günlükleri nerededir kimdir Üyelerin Değişim Günlükleri çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Üyelerin Değişim Günlükleri hipnoz Üyelerin Değişim Günlükleri olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Üyelerin Değişim Günlükleri hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Üyelerin Değişim Günlükleri kuantum düşünce kitap haberi

Kaderimin Ve Ruhumun Efendisi Benim

LinkBack Seçenekler Stil
Alt 26-01-2009, 02:08 PM   #91 (permalink)
Administrators
♥Ozlem Şahin ♥

shamanic - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 13,842
2,276 Mesajinıza toplam 13,392 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
shamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond repute
Smile

perilicecim sanemcenin getirdiği mumun içerine at tüm sıkıntılarını ve izle yaşamının içerisinden akıp gitmesini..

sürekli mutlu olursak eğer bunda bir tuhaflık var demektir..
duygularımız değişkendir..
yaşadığımız olumsuz olaylarda izleyici olmayı öğrenmeliyiz..

kötü bir şey yaşadığımızda bunu bastırmak ya da yorumlamak yerine yerine sadece izle..
yaşadığımız bir şey kötü olabilir ama buna yorum katarsak tehlikeli olur..

örneğin hem kocaman bir bardakla su içip hem de göbek atabilir miyiz ..
hayır.. tehlikeli olur.. ya güzel göbek atamayız komik olur ya da su boğazımıza kaçar..

kötü diye nitelendirdiğimiz bir deneyim yaşadığımızda da sadace yaşa.. kendini kötü hissetmen gerekiyorsa hisset hissettiğin şeyin ne olduğuna bak.. yaşadığın şeye yorum katıyorsan o senin hissettiğin değil negatif egonun sana kurduğu tuzaktır..

bu hep benim başıma geliyor..
mutluluk bana haram..
zaten hep böyle olur..
diğer insanlar şanslı ben değilim..
zamanında da böyle olmuştu..
v.b bu cümleleri milyonlarca çoğaltabiliriz..

bu sen değilsin.. bu senin duyguların değil.. gerçek anlamda duygularını izlersen o değişecektir dönüşecektir..
hiç bir şey aynı kalmaz.. sürekli değişir.. karşımıza çıkan olaylara eğer ders olarak bakarsak içinden almamız gerekeni alır ve bir üst basamağa kolayca çıkarız.. aynı şeyleri içimizden tekrarlarsak dışımızda da benzer şeyler tekrar etmeye devam edecektir..

başkalarını ya da kendimizi suçlayarak bir üst basamağa çıkamayız tatlım.. her şey olması gerektiği gibi olur.. dün yaptığın seçimleri bu gün yaşadın.. yarın güzel şeyler yaşamak istiyorsan bu gün güzel seçimler yapmalısın..

elinde pek çok değerli uygulama var.. bunlar senin hayat yolunu mükemmelleştirecek araçların.. kullanırsan sana destek olacaklar..

şimdi rehberlerini meleklerini yanına davet et sorunun her ne ise çözüm için yanında olmalarına izin ver canım..

harika bir hafta geçirmen dileklerimle..

sevgiler..

Buraya ilk defa geliyorsanız ismim Atakan Sönmez ve burası hayatimdegisti.com.Boğaziçi üniversitesi mezunuyum ve Türkiyede ilk Subliminal Telkin Uzmanıyım.tıklayın

Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu

Hipnoz gibi bir şey mi subliminal mp3 nedir?

Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz.

Çekirdek inançların hayatımda engellere neden olduğunu nasıl anlarım?

Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir.

25. yıla özel şimdi arayanlara 5 dakikalık çekirdek inanç ön tespit ve bir günlük deneme telkin mp3 ücretsizdir. Ön tespitte size engel olan birkaç çekirdek inanç örneği verilir. Atakan Sönmez tarafından yapılır ve bilgi amaçlıdır. +90 5424475050 Türkiye dışındakiler whatsapp tan arayabilir cekirdekinanc.com inceleyiniz.

Alt 27-01-2009, 12:16 AM   #92 (permalink)
Üsteğmen

perilice58 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 488
259 Mesajinıza toplam 1,226 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
perilice58 will become famous soon enoughperilice58 will become famous soon enough
Red face BENİM İÇİN MUCİZE

Merhaba günlük

18 ocaktan cuma gününe kadar baya berbat bir gün geçirmiştim.. 18 de kundalini reiki ikiye uyumlanmıştım vede benim içinde arınma süreci baya zorlu oldu ... Önceden neden hissetmiyom diye shamicime yakınıp dururken.. Başıma gelenlerden sonrada nerden hissetmeyi seçtin aldnmı başına belayı diye yakınmaya başladım... Hem korkularımla yüzleşiyorum hemde fiziksel hemde geçmişim bir filim gibi gözümün önümden geçiyordu hemde mucizeler yaşıyordum.... Hepsini bir arada yaşarken vücudum üşütmeden dolayı hasta olmuştu çarşamba günüde doktora gittim... ( dipnot: giderken bana serum vereceğinden emin bir şekilde gidiyordum arkadaşlarda arkamdan dedikodumu yapmış o kadar eminki serum bağlayacaklarından doktor ilaç verip yollarsa düşenemiyoz diye )
Tabiki doktor ilaç verdi... çarşamba günü perşembe günü yatakta geçirdim... Kundalini uyumlamasından dolayıda kafamda bozuk radyo istasyonun sesi uyuyamıyorum... ..Yatağa her yatışımda titremeye başlıyordu vücudum... Birtürlü uyuyamıyordum... En son kundalini hocamla görüştüm bana gece şifa yolladı perşembe gecesi idi şifayı hissettikten sonra uyumuşum az düzeldim ya cuma günüde gezmeye gittim
Cuma akşamı olduğunda yataga yatacağım zaman vücudum tekrar titriyordu kendimle savaş vermeye başlamıştım uyuyamamda beni çok halsiz düşürüyordu... Çakralar deseniz felaket bir şekildeydi....

Nete giriyorum çıkıyorum kafamdaki bu sesten kurtulamıyorum... Sonunda girip o yazıyı yazdım çünkü kendime çok kızıyordum... Kafamdaki ses doğru düşünmemi engelliyor enerji çalişmalarında içimdeki sesi dinlediğim için kendime neden yaptın neden içindeki sesi dinledin feryatları vardı herşey bitmişti çare aramak için nereyi girip araştırsam telikelerle dolu yazılar okuyordum.... Özelliklede 18 de uyumlamadan dolayı gördüğüm rüyanın etkisi ile de kafam karma karışıktı içimdeki sese o kadar kızmıştım ki dinlemek dahi istemiyordum çünkü başıma bu derdi yüreğimdeki ses açmıştı.. Ne yapmam gerektiğini dahi bilemiyordum herşey benim için sondu..
Pazar günkü rüyam: üç harfli geldi ve ellerimi tuttu ve beni korkutmaya başladı... önce korktum çünkü hareket edemiyordum sonra kundalini reikisi göndermek aklıma geldi... O esnada sarışın bir oğlan bebek gözleri kundalin ateşi gibi kıpkırmızıydı ve uyandı elim iyece sıcak oldu emeklemeye başladı bende bundan daha çok kuvvet alarak ben senden korkmuyomrum yaradanımı sığındım dedim ondan sonra uyandım..
(dipnot : uyku ile uyanıklık arası gibi birşeydi ama çoğunlukla uyuyordum ve en önemlisi ben üç harflilerden acayip korkan biriyim buda benim korkumla yüzleşmem belkide bilinçaltımdaki korku gün ışığına çıktı )
Ve bundan sonra tekrar uyudum çok rahat bir uyku uyudum .. Buraya kadar sorun yok ...
Başka arkadaşıma bana reiki yollamasını istedim çünkü başım çok agrıyordu... Vede o da reiki yollarken bana tek kırmızı göz gördüğünü dile getirince benim rüyamdan da haberi olmaması beni tekrar korkutmaya başlamadı değil yani

Benim için mucize olan gün cuma akşamına tekrar dönmek istiyorum... Belki reiki ile ilgilenenler bu tür mucizeleri hergün yaşıyorlardır fakat benim için ilk ti....

Neten yardım almak için kundalini araştırmalarına devam ediyordum... Ve aşagıya aynen kopyalayacağım yazıyı okuduğumda ben tam şoka girmiştim....

" Enerji pozitif bile olsa titreşim düzeyi henüz o enerjiyi almaya hazır olmayan birini yıpratabiliyor.Burada mastera çok iş düşüyor.O yüzden en azından bir kez bile olsa uyumladığı kişiyi görmesi gerektiğini düşünüyorum.Master, uyumladığı tüm kişilerin sorumluluğunu taşıyor ve onları takip etmek zorunda.Bence tüm uyumlamalar için bu geçerli.Elbette bunları yazmanın nedeni asla kişileri eleştirmek değil.Sadece kr3 uyumlaması sırasında -ki yüzyüze bir uyumlamaydı -yaşadıklarımdır.Saniyeler içinde kök çakradan yükselen alev tüm çakraları yaktıktan sonra tepe çakradan fışkırdı.Saatlerce tepeme ıslak bezler koydular.Yanıyordu çünkü.Daha sonraki dönemde yaklaşık bir ay tamamen sersemlemiş bir halde dolaştım.Bu sadece benim başıma gelen ve masterin de ilk defa karşılaştığı bir olaydı. Olay kr uyumlamasıydı ama gerçekleşen kundalini uyanmasıydı.Ben reiki master ,kundalini reki master ,ra sheba master vs.olarak enerji çalışmalarında çok dikkatli ve özenli olunmasından yanayım.Tekrar belirtmek isterim ki herkes istediğini yapmakta ya da ona doğru geleni yapmakta elbetteki özgürdür.Ben yaşadıklarımı ve hissettiklerimi yazdım "

Bunu okuyunca artık ne yapacağımı bilmez hale geldim... Ve içimdeki ses bana seslenmeye çalişiyordu...Elime bir defter bir kalem aldım yüreğimdeki umut diye bir yazı yazdım .... ( dipnot: bu yazımı daha sonra paylaşacağım ) Sonra bütün cesaretimi topladım... Neti kapatıp yatagıma uzandım ne olacaksa olacaktı artık çünkü ben bu yola bir kere çıkmıştım dönüş yolumda yoktu sonuna kadarda gidecektim....
Önce bütün bildiğim duaları okumaya başladım yaradanımdan baş meleklerden yardım istedim ve içimdeki sesi dinledim bana kafamda oluşan enerjinin vucudumda dolaşması için izin vermemi istedi ve bende sevgi ile izin verdim ondan sonra olanlar mucize idi benim için bütün vucudum titremeye enerji bütün çakralarda dolaşmaya başladı elimde ve 7 çakrada genişlemeler hissedim sonra ayağımın altından ışık girdi tüm çakraları dolaştı ve tepe çakradan dışarı çıktı bütün vucudumu ışıkla kapladı sonrada ben rahatlayıp uyumuşum
Sabah kalktığımda içimde anlamsız sevgi çığlıkları coşku sevgi şarkıları rahatlık vardı bütün vucudumdaki ağrılar gitmişti korkularım bitmişti sanki uyumlanmış gibi hissettim kendimi 7: 15 kala uyandım enerji halen vucudumda çalişiyıordu saat tam 7 de tekrar başımda toplandı ugultu şeklinde buğün biraz daha azaldı bu ugultu eskisi gibi rahatsız etmiyordu...

Şu anda ise halen içim kıpır kıpır dudaklarım mutluluk şarkıları mırıldıyor aynaya bakıp kendime gülümsüyorum...

Kundalini reikiye uyumlayan arkadaşa anlattığımda bunu şaşırdı... Sonra enerjiyi ve çakraları kontrol etti şaşkınlığı dahada artmıştı çünkü bir gün önce ben hastalıktan uykusuzluktan gitmiş ben yoktum ve çakralar da sorundan dolayı kundalini 3 e uyumlama yapamayacağını da belirtmişti dengelenmesi lazımdı ....

Şimdi ise çakralarda herhangi bir sorun yoktu hepsi dengeli ve rahatsızlığım geçmişti veeee çok mutluydum.....

İşin tuhaf yanıki üzerimdeki enerji kundalin değil de başka güzel güçlü bir enerji olduğunu söyledi.... Artık bilmiyorum ....

Ben bu mucizeyi yaşarken başka arkadaşıma anlattım oda baş ağrısı için kundalini reikisi istedi bende gözlerimi kapatıp ellerimi birleştirdim niyet etim o esnada sadece izledim imgeleme dahi yapmadım enerji ışık gibi ellerimden aktı istanbul gökyüzünde dolaştı arkadaşımın iş yerine kendisine ulaştı bunu resmen gözlerim de gördüm rüya gibiydi .... Arkadaşıma nasıl hissetiğini sorduğumda enejinin geldiğini hissettiğinin rahatlattığını agrının önce 3. gözde toplanıp sonra yok olduğunu söyledi ve gün boyunca artı buğünde sordum agrıdan eser kalmadığını söyledi....

Bunu başka bir ablama daha yaptım oda aynı şekilde dedi ....

Agrıları iki dk gibi kısa sürede geçiyor ve bitiyordu yüzlerine serinlik veya rahatlama gibi bir his geliyormuş...

Bunları yaşamam gerçekten mucizeydi herhalde başkası bunları anlatsa hadi be derdim ama yaşayan ben olunca sanırım bana hadi be derler

İşin en güzel tarafı buğün iş müracaatı için gittim önümdeki tüm kapılar mucize bir şekilde açılmaya başladı... Aramda ufakta olsa sorun olan kişiler bana çok sıcak samimi davranmaya başladı....

İçimdeki ses herşeyin yoluna girdiğini söylüyor ve hiç korkmuyom ve artık hayatı ertelemeyi bıraktım derslere bile başladım.... Bir hafta ve buğünde yaşadıklarım bu şekilde halen ben bir tam açıklama bulamıyorum... Tek söyleyeceğim şey yaşadıklarım tamamen mucizeydi... Ve hayatı çok seviyorum... Yaradanıma binlerce şükürler olsun .... Teşekkürederim herşey için

SEVGİLER
Alt 27-01-2009, 09:36 AM   #93 (permalink)
Üsteğmen

259 Mesajinıza toplam 1,226 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
perilice58 will become famous soon enoughperilice58 will become famous soon enough

Merhaba

Güne yüzümde kocaman bir gülümseme ile kalktım cumadan bu tarafa mutluluk rüzgarları devam ediyor....
Buğün yazmak isteyişim sanemce ve shamicimin verdikleri o kadar güzel desteklerinden dolayı çünkü ikiside yaşadıklarımdan habersiz şekilde hep yanımda oldular... Sanemcim ve shamicim ikinizede çok teşekkürederim sanemcem o güzel mumunu yüreğimin en baş köşesine yerleştirdim umut ışığıma daha çok güç verdi ... Ben çok şanslı bir insanım bunu bana hissettirdiğiniz için teşekkürederim....

SEVGİLER

Alt 27-01-2009, 01:27 PM   #94 (permalink)
Moderator

sanemce - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 16,247
1,756 Mesajinıza toplam 14,576 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
sanemce has a reputation beyond reputesanemce has a reputation beyond reputesanemce has a reputation beyond reputesanemce has a reputation beyond reputesanemce has a reputation beyond reputesanemce has a reputation beyond reputesanemce has a reputation beyond reputesanemce has a reputation beyond reputesanemce has a reputation beyond reputesanemce has a reputation beyond reputesanemce has a reputation beyond repute

periliçem mesajlarını okuyunca nasıl mutlu oldum anlatamam
sen iste gülüm ben sana çeşit çeşit, boy boy mumlar getiririm
yaşadığın güzelliklerin her daim yaşamında olmasını diliyorum..
hepimiz herşeyin en güzelini hakediyoruz. biraz sabır , biraz da çaba ile gerçekleşemeyecek hiç bir şey yok ben buna inanıyorum..

bunun en güzel örneğini sundun bize..

sevgilerimle
Alt 28-01-2009, 02:44 PM   #95 (permalink)
Üsteğmen

Merhaba günlük
Buğün iyimiyim kötümüyüm bilmiyorum fakat duygusal bir arınmadan geçtiğim kesin... Ve kızkardeşimle buğün iyice kavga ettik eskiden olsa aman üzülmesin diye hep altan alırdım haklısın derdim haksızda olsa sırf kalbini kırmamak uğruna neden bu şekilde hareket ediyordum ben halen anlamış dahi değilim ama buğün susmadım konuştum konuşmakla kalmadım adeta kükredim çünkü haksızdı ve yeterdi artık kendini ya toparlayacak yada kardeşlik bağlarımı sonsuza kadar koparacaktım çünkü artık canımı acıttığı yeterdi belki işitme özürlü biri olabilirim ama hayatı bilmediğim anlamına gelmez hatta onun ablası olduğum gerçeğini değiştirmek ve hatta en önemlisi bir insandım ve bu hayatta benimdi ya abla olarak yada insan olarak bana saygı duymasını öğrenecek yada sonsuza kadar benim için bir yabancı olacak.... Yaptığı o kadar hata var ki kendi hayatını mafettiği gibi benim hayatımıda mafetmek istiyordu belki önceden suskundum ama şimdi hayatıma daha çok sahip çıkmaya başladım doğrumla yanlışımla bu hayat benim hayatım dı....
En önemlisi de cevap verirken seri ve lafa hiç bunalmadan ve keskin çizgilerle cevap vermemdi sanırım burda telkinlerin hakkını yememek gerekirdi ... Telkinleri dinlediğimden beri birazcık bencil oldum ama başkalarına göre kendime göre ise hayatımı tekrar buldum....
Hayatımı çok seviyorum doğrusu yanlışı ile bu hayat benim....

SEVGİLER
Alt 28-01-2009, 05:19 PM   #96 (permalink)
Üsteğmen

Kardeşim babamı arayıp ağlayarak beni babama şikayet etmiş
Alt 31-01-2009, 12:46 PM   #97 (permalink)
Üsteğmen

Merhaba günlük

Buğün kıskardeşim aradı ve özürdiledi Duyamadım biri benden özür mü diledi Evet özürdiledi belki iki üç gün küs kaldım bunun sancısını çektim ama herşey gelecek içindi çünkü bazen bile belli bir süre susmak en iyisi heh bunun adıda küsmek deniliyor ne yapalım fakat bu süre sanırım bir şeyleri görmesine yetti bakalım bundan sonraki ilişkimiz hangi boyutta nasıl ilerleyecek ben bile bilmiyorum sanki bu durum bir şeylere sıfırdan başlamak gibi birşey nasıl olacan ben bile bilmiyorum ama içim rahat çünkü kızkardeşimle ilişkimle bir adım atabildik belki bu bir adım çok şeyin başlangıcı olacaktır.... Herşeyin çok güzel geçmesini diliyorum...

SEVGİLER
Alt 02-02-2009, 03:16 PM   #98 (permalink)
Üsteğmen

Standart Kundalini Reiki 3 Merhaba

Merhaba Günlük

Bu siteye ilk geldiğim zamanlara bakıyorumda baya bir yol almışım... Hele konuları okudukça kendimi çok cahil hissetmiştim bilmediklerimi duymadıklarımı öğrendim... Hangi konuya nasıl başlayacaktım her biri birbirinden güzel her biri kişisel gelişim yolculuğumda bana yardım edecek degerli bilgilerdi.. İlk başlarda herkes gibi bende bocalama devresine girdim kimi zaman üzüldüm kimi zaman ağladım kimi zaman sevinçten uçacakmış gibi oldum kimi zaman mutluluk şarkıları söledim kimi zaman hüzün şarkıları duygularımda gelgitler yaşadım çünkü bende insandım vede insanların hissetmesi geren tüm duyguları kendimi geliştirmek adına agustostan bu tarafa bu zamana kadar çok yoğun bir şekilde yaşadım...
Heleki buraya ilk geldiğimde bir hayel ablam birde mustangın birde shamicim vardı benim üçlü silahşörler gibiydi kimin sorusu olsa anında tüm bilgileri ile bizleri sevgi sözcükleri ile yardımımıza koşarlardı... Çekirge gurubumuz bile oluşmaya başlamıştı burdaki amacım tatsız konuları açmak değil hayel ablamı mustangı (serpil ablamı) ve bu iki değerli ablamızla ayrılar arkadaşları çok özlediğimden halen sevgileri yüreğimde çok özledim hepsini, Hepsini tanıdığım için çok şanslı hissediyorum kendimi burdan arkadaşlarıma ve ablalarıma selam gönderiyorum ...
Ama gene de yolumuza devam ettik shamicim yardım görevini artık tek başına çekmeye başladı vede kendisini takdir ediyorum herkeze hızır gibi yetişiyor ve sevgi ile cevap veriyor kendisinede çok teşekkürederim...
Bu üç ablamında bendeki emekleri çok büyük bu noktaya gelmemin tek sebebi bu üç ablamdır sevgilerini yüreklerini karşılık beklemeden açtılar aillerin bile çok zor yaptığını burdaki sevgi selinde gördüm burayı bulmanın burdaki insanların tanımanın mutluluğu içimde o kadar büyük ki anlatamam..
Baya bir duygu yüklüyüm sanırım buğün artık buğün biraz çekeceksiniz beni
Bu kendimi geliştirme de reikiyi seçmennin mutluluğunu huzurunu bu cumartesi günü bir kez daha anlamıştım... Kendime bambaşka bir yol yaşam seçmiştim.. Bunun arınmalarını mucizelerinide kendi içimde çok güzel yaşamıştım... Bu mucizeleri yaşamak için sanırım her hafta bir uyumlama olsa ne kadar harika olurdu çünkü ben bunu bir kere görmüş yaşamıştım..
Bazen olur herşeyi okuruz duyarız harika deriz ya hayır harika olan o değil harikanın püf noktası kendimizin yaşadığı hissettiği o coşku sevgidir. Bana göre harika olan buydu. Ve ben bu mucizeyi cumartesi günü tekrar yaşamıştım ve bu seçtiğim yolda ve ilerlemekle ne kadar doğru karar verdiğimi daha iyi anladım... Shamicimle özeldeki yazışmalarımda gerçektende başına baya ağrıttım shamicimin iki tana püf noktayı bana çok iyi öğretti birincisi uyumlamarın ve arınmaların kolay bir şekilde olmasını niyet etmemi istemişti ikinciside rehberlerime güvenmemi onları hissetmemei dinlememi içsel sesime önem vermemi istemişti bu ikisine ben çok dikkat ettim ve kendi yüksek benliğimle adeta özdeştim her uyumlanmada bana yol gösterdiler çünkü biz insan oğlunun bilmediği o kadar çok şey vardıki halen bu hayat okulunda öğrenciydik bu öğrencilikte bana göre hiç bitmeyecekti. Yeni şeyler öğrenmenin coşkusu hep içimde olacak bu coşkunun heyecanını hissetmek bile harika bir şeydir.
Evet cumartesi günü kundalini reiki üçe uyumlanmanın coşkusunu halen yaşıyorum bu coşku o kadar büyük ki bunu anlatmak için doğru kelimeleri bulmaktada baya zorlandığımı itiraf etmeliyim... Bu sefer uyumlamada en başta yüksek benliğimden yardım istemem daha büyük mucizeye tanık olmama sebep oldu karanlık odamın benim gözümde ışık gibi parlamasına o enerjinin bedenimde dolaşmasına tanıklık ettim... Bunu anlamak için yaşamak gerekir ... Düşündüğüm zaman acaba ben deliriyormuyum akıl sağlığım yerindemi dememek imkansız birşey oysaki ben ne delirmiştim nede akıl sağlığımda sorun vardı ben evrenin saf enerjisini yüreğimde hissedip durugözümle görüyordum bunu anlatmak için kelimeler dahi yetersizdi... Bu uyumlamadan sonra uyuya kalmıştım sanırım ki rahat 3 saate yakın bir uyku uyumuştum uyandığım zaman gözlerimin önünde vizyon gösterisi geçti sanki kendimi japonyada gibi hissettim ... Uyumlamadan bu tarafa arada bir televizyon ekranındaki gibi net görüntüleri görüyorum sanırım bu her geçen gün dahada gelişmeye başlayacaktır... Her geçen gün yeni şeyler öğrenmenin yaşamın bu kadar güzel olması eşsiz bir coşku veriyor bana en son sözlerimi sadece birtek kelime ile noktalaya bilir bu seçtiğim hayatı tek anlatacak sözcük var İYİ Kİ REİKİ Hayatıma hoşgeldin reiki

SEVGİLER
Alt 03-02-2009, 01:47 PM   #99 (permalink)
Üsteğmen

Merhaba Günlük

Buğün hem hüzünlüyüm hem sevinçliyim hemde yüreğimde buruk bir acı var her duygu mevcut durumda desem herhalde abartmamış olurum. Neden mi dersin ? İki tana dünya tatlısı kankam ayrılıyor... Her birimiz hayelleri sevinçleri hep birlikti içtiğimiz su bile ayrı gitmezdi bu çekim yasası ile tanıştığımdan beri hep hayellerimiz üçümüz adına olmuştu birimizin yüksek lisansta okuduğunu imgelemiştim diğer ikimizide işte çalişiyor olarak imgelemiştim ... Buğün ise kankamın biri yüksek lisans başvurusu için elazığa gidiyor diğer kankamın dünkü iş görüşmesi olumlu geçti bir süreliğine kayseri gidiyor ben ise yarın o çok istediğim her seferinde dile getirdiğim ünüversitesinde iş görüşmesi yapacağım... Her birimiz yaprak gibi bir tarafa savrulmuş gibi hissediyorum ... Sanki bu ayrılık temelli bir ayrılıkmış gibi geliyor... Hem üzülüyorum hem sevinçliyim .... Fazlamı abartıyorum bu ayrılığı bilemiyorum... İmgelememin içinde 15 şubatı buluşma günü olarak düşünmüştüm hepimiz işlerimize girmiş hayellerimize ulaşmış 15 şubat günü bunu kutlamak için memlekette her zamanki uğrak pastanemizde buluşacağız... Aralık ta bu hayeli kurdum ve şimdiye kadar aklımda bile değildi dün haber geldi ki hepimiz sevinç çığlıkları atarken buğün herkesin ayrılışını hüzünle izliyorduk ne olmuştu hepimizin hayelleri oluyordu ama biz birbirimize öyle alışmıştık ki bu sevinçle beraber hüznümüzüde yaşıyorduk... Şimdi ise tek başımayım burda belki yarın ki görüşmede benim için dönüm noktası olacak ama buğün sadece kankalarımın giişini hüzünlü bakışlarla izliyorum içimden ağlamak gelsede ağlamayacağım çünkü bu bizim hayelimizdi hayellerimize hepimiz ulaşıyoruz 15 şubat günü bizim kutlama günümüz büyük gün yaklaştıkça içimde kıpırtılar oluşuyor hepimizin ilk buluşması olacak hayellerimize nasıl kavuştuğumuzu anlatacağız sevgi kokusu olacak havada başka bir gün olacak yeşerecek hayat ama şu anda hem sevinçliyim hem hüzünlüyüm....

SEVGİLER
Alt 03-02-2009, 02:14 PM   #100 (permalink)
Super Moderator

yeni bir hayat - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 30,500
1,573 Mesajinıza toplam 7,820 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
yeni bir hayat has a brilliant futureyeni bir hayat has a brilliant futureyeni bir hayat has a brilliant futureyeni bir hayat has a brilliant futureyeni bir hayat has a brilliant futureyeni bir hayat has a brilliant futureyeni bir hayat has a brilliant futureyeni bir hayat has a brilliant futureyeni bir hayat has a brilliant futureyeni bir hayat has a brilliant futureyeni bir hayat has a brilliant future

Merhaba perilice,
Günlüğünü okumaya devam ediyorum ve hayatında yaşadığın gelişmeler için seni tebrik etmek istiyorum.Bazen hüzünlü ayrılışlar dahi yaşasak bunların bizim için güzel sonuçları olacağını bilmek ferahlatıyor..Kimbilir, belki de hayat hepinizi hedeflerinizi gerçekleştirmiş olarak tekrar aynı şehirde birleştirebilir.Hepiniz için hayırlısı olsun..

Sevgiler..
yeni bir hayat isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla

Bookmarks