iki kızın GİZLİ ilişkisiHikayelerimizi Anlatalım ve Üyelerin Değişim Günlükleri iki kızın GİZLİ ilişkisi Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız bugün güne çok güzel başladım. . dünden planımı yaptım, sabah erken açıyorum dükkanı, akşamdan özleme kahvaltısı için bal,kaymak,muz,armut(iyisinden 44 ),bi de ton balığı(pek sever bizim kız) aldım.yatmadan önce güzel güzel hayallerimi canlandırdım gözümde. damacana sularımın gelişini, o an yaşadığım mutluluğu ... ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Üyelerin Değişim Günlükleri telkin cd indir izle İstanbul Üyelerin Değişim Günlükleri nerededir kimdir Üyelerin Değişim Günlükleri çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Üyelerin Değişim Günlükleri hipnoz Üyelerin Değişim Günlükleri olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Üyelerin Değişim Günlükleri hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Üyelerin Değişim Günlükleri kuantum düşünce kitap haberi | |
|
14-11-2008, 10:45 AM
|
#31 (permalink)
| Guest | Ynt: iki kızın GİZLİ ilişkisi bugün güne çok güzel başladım. . dünden planımı yaptım, sabah erken açıyorum dükkanı, akşamdan özleme kahvaltısı için bal,kaymak,muz,armut(iyisinden 44 ),bi de ton balığı(pek sever bizim kız) aldım.yatmadan önce güzel güzel hayallerimi canlandırdım gözümde. damacana sularımın gelişini, o an yaşadığım mutluluğu hissettim. günlük '200 damacana su satıyorum' defterime tam 831 kere yazmışım ard arda. . yazarken de çok güzel fikirler geldi aklıma. kim tutar beni. enerjim patlamak üzere içimde . artık gelsin sular sabah kalktım gülümseyerek , güzel bi banyo, sonra saçlarını yaptım, güzelce giydirdim. ooo hava buz gibi. olsun, dükkan sıcacık olmuş. bugün işlerim iyi olsun, bol bol müşteri gelisin Buraya ilk defa geliyorsanız ismim Atakan Sönmez ve burası hayatimdegisti.com.Boğaziçi üniversitesi mezunuyum ve Türkiyede ilk Subliminal Telkin Uzmanıyım.tıklayın Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu Hipnoz gibi bir şey mi subliminal mp3 nedir? Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz. Çekirdek inançların hayatımda engellere neden olduğunu nasıl anlarım? Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir.
25. yıla özel şimdi arayanlara 5 dakikalık çekirdek inanç ön tespit ve bir günlük deneme telkin mp3 ücretsizdir. Ön tespitte size engel olan birkaç çekirdek inanç örneği verilir. Atakan Sönmez tarafından yapılır ve bilgi amaçlıdır. +90 5424475050 Türkiye dışındakiler whatsapp tan arayabilir cekirdekinanc.com inceleyiniz. |
| |
14-11-2008, 12:33 PM
|
#32 (permalink)
| Teğmen
Tesekkür: 23
25 Mesajinıza toplam 78 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Ynt: iki kızın GİZLİ ilişkisi Özlem merhaba, kendinle içsel konuşmana bayıldım. çok yaratıcı bir şekilde ifade etmişsin. azminin ve çalışkanlığının karşılığını fazlasıyla alacağından eminim. bana da cesaret verdi çabaların... | Offline
| |
14-11-2008, 12:50 PM
|
#33 (permalink)
| Guest | Ynt: iki kızın GİZLİ ilişkisi Özlemcim senin yazılarına bayılıyorum ya,sıcaklığın o içsel konuşmalarındaki kurgun falan çok güzel...Birşey yazdığında hemen ne yazmış,ne yazmış diye dalıyorum günlüğüne:)
İşlerin bol olsun bugün canım...Bol kazançlar... |
| |
14-11-2008, 01:03 PM
|
#34 (permalink)
| Guest | Ynt: iki kızın GİZLİ ilişkisi Alıntı: azizeg1984 Nickli Üyeden Alıntı
Özlem merhaba, kendinle içsel konuşmana bayıldım. çok yaratıcı bir şekilde ifade etmişsin. azminin ve çalışkanlığının karşılığını fazlasıyla alacağından eminim. bana da cesaret verdi çabaların... | hoş geldin . benim bu içsel konuşmam aslında bir keşifti ve bunu keşfetmemde, telkinlerin ve hayal ablamın hazırladığı çekim yasası meditasyonu çok etkili oldu. burdaki insanların hepsi olumlu ve bu bana çok büyük moral veriyor...
çok olumsuz düşünen insan var ve bu beni çok rahatsız ediyordu önceden. şimdi rahatsız olmuyorum eskisi gibi. biraz önce su aldığım bi plasiyer geldi. su işine gireceğimden konu açıldı. hemen başladı anlatmaya.. bu iş çok zor bi iş, dışardan göründüğü gibi değil demesiyle lafı ağzına sıkıştırdım adamın. evet her işin zorluğu var ama ben kendime çok güveniyorum. iki sene önce hiçbir şeyim yoktu, bu işi de bilmiyordum, dışardan rahat gözüküyor her iş gibi. ama şimdiye kadar işlerim mucuzevi şekilde rast gitti. yürü ya kulum dedi derler ya. işte aynen öyle. daha da iyi olacak dedim. bu kendine güvenen Özlem'in karşısında söyleyecek tek sözü vardı, kazandırıyorsa ortak olalım . gördün mü bana negatif enerji gönderirken ben bunu nasıl değiştirdim. tek sır kendine inanmakta sonrasında herkes bi şekilde inanıyor... |
| |
14-11-2008, 01:15 PM
|
#35 (permalink)
| Guest | Ynt: iki kızın GİZLİ ilişkisi Alıntı: Sycorox Nickli Üyeden Alıntı
Özlemcim senin yazılarına bayılıyorum ya,sıcaklığın o içsel konuşmalarındaki kurgun falan çok güzel...Birşey yazdığında hemen ne yazmış,ne yazmış diye dalıyorum günlüğüne:)
İşlerin bol olsun bugün canım...Bol kazançlar... | sycorox canım benim. bana çok destek oluyorsunuz, çok duygulanıyorum, hepiniz var olun . |
| |
14-11-2008, 01:24 PM
|
#36 (permalink)
| Guest | Ynt: iki kızın GİZLİ ilişkisi Alıntı: hayalayaz Nickli Üyeden Alıntı
özlemciğim yazdıklarını/ yaşadıklarını/yaptıklarını takdirle okuyorum tebrik ederim ablam..hep böyle devam et olurmu | ablacım sen sağol yaa. 96 meditasyondaki imgeleme sayesinde Özlem'in sesini duyabildim ve bu bana çok güzel bir başlangıç oldu, emeğine, yüreğine sağlık tekrar. |
| |
15-11-2008, 12:12 PM
|
#37 (permalink)
| Guest | Ynt: iki kızın GİZLİ ilişkisi burda olduğunu görünce yazmak istedim. harika bi r cumartesi diliyorum özlem
heyooooo yaşasın sevmek |
| |
15-11-2008, 01:23 PM
|
#38 (permalink)
| Guest | Ynt: iki kızın GİZLİ ilişkisi Alıntı: pisiii Nickli Üyeden Alıntı
burda olduğunu görünce yazmak istedim. harika bi r cumartesi diliyorum özlem
heyooooo yaşasın sevmek | canım benim, teşekkür ederim. işte burası benim yerim, evim , odam .hoşgeldin . çok güzel bir cumartesi,anneciğimle uyudum dün gece, öyle bebek gibi hissediyorum şimdi, masum
olumsuzluklar oluyor, ödemelerim var ama dün gece bolluğu hayal edip uyudum, parayı sevmem lazım gerçekten, hiç önemli değil diye düşünüyorum, acilen para canlısı biri olmam lazım şaşkın .
dün bolluk düşündüm, bol para düşündüm, şimdi öğrendim ki esnafa o faiz kredi veriyorlarmış, 6 ay ödemesiz 3 ayda bir ödemeli. ama yine mi kredi, ben parayı çekecektim ama dusun
dün hiç görüşmediğim bi arkadaşımla görüştüm msn de. aman yarabbi, sanki ezberlemiş gibi başaldı anlatmaya. özel sektöre karşıymış, zaten piyasa kötüymüş, işler düşükmüş,yeni iş yapılmazmış, felan filan. ya ben nerden çekiyorum böyle olumsuz insanları hayatıma . tabi yine iyi bir performans sergiledi özlemcim, kendine güvenini , sabrını, olumsuz insanları duymadığını bir solukta anlattı ve iyi geceler deyip kapattı msn. afferin Özleme, gereksiz adamlarlar, hayal hırsızları uzak gitsin....
yok yok, iptal diyorum olumsuz düşüncelerimi. kendine gel özlem.. hayallerime konsantire oluyorum, nasıl mutlu olunur keşfettim ben. hayallerimi canlandırıyorum gözümde, hayal ettikçe yeni, değişik fikirler geliyor aklıma. hemen yazıyorum bi kenara. işime yarayacak ilerde . şimdi 831 kere yazmıştım 832,833,834 devam... 'günde 200 damacana su satıyorum.' gelse bi de sularım |
| |
15-11-2008, 01:30 PM
|
#39 (permalink)
| Guest | Ynt: iki kızın GİZLİ ilişkisi
günde 201 damacana satmanı diliyorum
her geçen gün seni üzmeden başarıyla çoğalmasını diliyorum
vergi sorunun olmasın zabıta ile baş ın derde girmesin diye diliyorum
enerji elektirik zamları seni negatif etkilemesin buınuda diliyorum
ee iktisadçının dileği bu olur dimi.
sen bakma o karamsar arkadaşa , piyasa ile takıldığın bişi olursa ben sana olumlama yaparım |
| |
15-11-2008, 01:53 PM
|
#40 (permalink)
| Super Moderator
Tesekkür: 30,500
1,573 Mesajinıza toplam 7,820 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Ynt: iki kızın GİZLİ ilişkisi Özlem'ciğim, günlüğün hayırlı olsun,
Çok farklı bir anlatımın var..Pozitif, insana ilham veren..Azmeden cümlelerin de pek çok kişiye rehber oluyor..
İş hayatında hedeflediğin bütün güzellikleri, başarıları yakalamanı diliyorum..
Boşver negatif düşünceli insanları.. Özel sektör gibisi yok.Rızkın 9/10 u ticaret denir.. Sen yoluna devam et.. super
Sevgiler.. | Offline
| | | |