Geri git   Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri > Hayatım Değişti Klubü > Hikayelerimizi Anlatalım > Üyelerin Değişim Günlükleri

Uyarılar

Öğrendiklerim

Hikayelerimizi Anlatalım ve Üyelerin Değişim Günlükleri Öğrendiklerim Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız klip cok guzel...

ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Üyelerin Değişim Günlükleri telkin cd indir izle İstanbul Üyelerin Değişim Günlükleri nerededir kimdir Üyelerin Değişim Günlükleri çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Üyelerin Değişim Günlükleri hipnoz Üyelerin Değişim Günlükleri olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Üyelerin Değişim Günlükleri hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Üyelerin Değişim Günlükleri kuantum düşünce kitap haberi

Öğrendiklerim

LinkBack Seçenekler Stil
Alt 15-12-2007, 05:28 PM   #121 (permalink)
Üsteğmen

Tesekkür: 0
93 Mesajinıza toplam 302 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
izmirli035 is an unknown quantity at this point
Standart Ynt: Öğrendiklerim

klip cok guzel

Buraya ilk defa geliyorsanız ismim Atakan Sönmez ve burası hayatimdegisti.com.Boğaziçi üniversitesi mezunuyum ve Türkiyede ilk Subliminal Telkin Uzmanıyım.tıklayın

Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu

Hipnoz gibi bir şey mi subliminal mp3 nedir?

Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz.

Çekirdek inançların hayatımda engellere neden olduğunu nasıl anlarım?

Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir.

25. yıla özel şimdi arayanlara 5 dakikalık çekirdek inanç ön tespit ve bir günlük deneme telkin mp3 ücretsizdir. Ön tespitte size engel olan birkaç çekirdek inanç örneği verilir. Atakan Sönmez tarafından yapılır ve bilgi amaçlıdır. +90 5424475050 Türkiye dışındakiler whatsapp tan arayabilir cekirdekinanc.com inceleyiniz.

izmirli035 isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 19-12-2007, 01:10 AM   #122 (permalink)
asisler
Guest

Farkında mıyız acaba ?
Yıllar sonra öğrendim ki...

Öğrendim ki,

Kimseyi sizi sevmeye zorlayamazsınız

Kendinizi sevilecek insan yapabilirsiniz, gerisini karşı tarafa bırakırsınız.

Öğrendim ki,

Güveni geliştirmek yıllar alıyor

Yıkmak 1 dakika.

Öğrendim ki,

Hayatında nelere sahip olduğun değil, kiminle olduğun önemli.

Öğrendim ki,

Sevimlilik yaparak 15 dakika kazanmak mümkün,

Ama sonrası için bir şeyler bilmek gerek.

Öğrendim ki,

Kendini en iyiyle kıyaslamak değil,

Kendi en iyinle kıyaslamak sonuç getirir.

Öğrendim ki,

İnsanların başına ne geldiği değil,

O durumda ne yaptıkları önemli.

Öğrendim ki,

Ne kadar küçük dilimlersen dilimle,

Her işin iki yüzü var.

Öğrendim ki,

Olmak istediğim insan olabilmem çok zaman alıyor.

Öğrendim ki,

Karşılık vermek düşünmekten çok daha basit.

Öğrendim ki,

Sevdiklerinle iyi ayrılman gerek.

‘’Bittim’’ dediğin andan itibaren, daha pilinin bitmesine çok var.

Öğrendim ki,

Sen tepkilerini kontrol edemezsen,

Tepkilerin hayatını kontrol eder.

Öğrendim ki,

Kahraman dediğimiz insanlar bir şey yapılması gerektiğinde,

Yapılması gerekeni

Şartlar ne olursa olsun yapanlardır.

Öğrendim ki,

Affetmeyi öğrenmek deneyerek oluyor.

Öğrendim ki,

Bazı insanlar sizi çok seviyor,

Ama nasıl göstereceğini bilmiyor.

Öğrendim ki,

Ne kadar ilgi ve ihtimam gösterirseniz,

Bazıları hiç karşılık vermiyor.

Öğrendim ki,

Para ucuz bir başarı.

Öğrendim ki,

En iyi arkadaşla sıkıcı an olmaz.

Öğrendim ki,

Düştüğün anda seni tekmeleyeceğini düşündüklerinden bazıları,

Seni kaldırmak için elini uzatır.

Öğrendim ki,

İki insan aynı şeye bakıp, farklı şeyler görebilirler.

Öğrendim ki,

Aşık olmanın ve aşkı yaşamanın çok çeşidi vardır.

Öğrendim ki,

Her şartta kendisi ile dürüst kalanlar daha uzun yol yürüyor.

Öğrendim ki,

Hiç tanımadığın insanlar 2 saat içinde hayatını değiştirir.

Öğrendim ki,

Anlatmak ve yazmak ruhu rahatlatır.

Öğrendim ki,

Duvarda asılı diplomalar insanı insan yapmaya yetmez.

Öğrendim ki,

Aşk kelimesi ne kadar çok kullanılırsa kullanılsın,

Anlam yükü o kadar azalır.

Öğrendim ki,

Karşındakini kırmamak ve inançlarını savunmak arasındaki çizginin,

Nereden geçtiğini bulmak zor.

Öğrendim ki,

Gerçek arkadaşların arasına mesafe girmez,

Gerçek aşkların da!

Öğrendim ki,

Tecrübenin kaç yaş günü partisi yaşadığınızla ilgisi yok,

Ne tür deneyimler yaşadığınızla ilgisi var.

Öğrendim ki,

Aile hep insanın yanında olmuyor.

Akrabanız olmayan insanlardan da ilgi, sevgi ve güven görebiliyorsunuz.

Aile her zaman biyolojik değil.

Öğrendim ki,

Ne kadar yakın olurlarsa olsunlar,

En iyi arkadaşlar da üzebilir.

Onları affetmek gerekir.

Öğrendim ki,

Bazen başkalarını affetmek yetmiyor,

Bazen insanların kendisini affedebilmesi gerekir.

Öğrendim ki,

Yüreğiniz ne kadar kan ağlarsa ağlasın,

Dünya sizin için dönmesini durdurmuyor.

Öğrendim ki,

Şartlar ve olaylar,

Kim olduğumuzu etkilemiş olabilir,

Ama ne olduğumuzdan kendimiz sorumluyuz.

Öğrendim ki,

2 kişi münakaşa ediyorlarsa

Bu birbirlerini sevmedikleri anlamına gelmez.

Etmemeleri de sevdikleri anlamına gelmez.

Öğrendim ki,

Her problem kendi içinde bir fırsat saklar

Ve problem fırsatın yanında cüce kalır.

Öğrendim ki,

Sevgiyi çabuk kaybediyorsun,

Pişmanlığı uzun yıllar sürüyor…
Alt 19-12-2007, 01:12 AM   #123 (permalink)
asisler
Guest

Ben dünyaya geldiğim genetik yapıyla yaşamımı oluşturan tüm deneyimlerin bir toplamıyım.

Bu deneyimlerimin bazıları iyi , bazıları kötü , ama hepsi benimdi.

Şu anda , olmayı hakettiğim kişiyim.

Yaşamım , konumum ve çevrem olan etkim , yaptığım seçimlerin bir yansımasıdır.

Eğer tümüyle olabileceğim kişi değilsem , bu , daha yükseğe ulaşmayı seçmediğim içindir.

Değiştiremeyeceğim geçmişte yaşamamaya ya da garantileyemeyeceğim geleceği bekleyerek zaman yitirmemeye ve - tüm sahip olduğum şey olan - ŞİMDİ'nin gerçekliğinde yaşamaya kararlıyım.

Her şeyi beceremeyebilirim , ama bazı şeyleri yapabilirim.

Elbette herşeyi iyi yapamayabilirim , ama bazı şeyleri pekala iyi becerebilirim.

Kazanacağımı garanti edemem , ama şunun için söz verebilirim :

Kaybetmenin yaşamımda bir alışkanlık haline gelmesine izin vermeyeceğim ve eğer kaybedersem , bu , yürekliliğimi kaybetmek anlamına gelmeyecek.

Böylece yaşamı dimdik ve yüreklilikle karşılayacak , onu tüm benliğimle duyumsayacak , büyük düşünecek ve tüm varlığımla çabalayacağım.

Başaracaklarım belki insanlık tarihinin yönünü değiştirmeyecek , ama girişimlerim kendi yazgımı değiştirecek.

Kendimi bu sözü gerçeğe dönüştürmeye adıyorum.

John COMPERE

Alt 19-12-2007, 01:41 AM   #124 (permalink)
asisler
Guest

1-) Elverişsiz herhangi bir durumla mücadele etmek, sadece o durumun üstünüzdeki gücünü arttırır.

2-) Kötü olanı görmek ve onu dinlemek, kötülüğün başlangıcıdır.

3- Ben bolluğum, refahı çekerim, bu istekle dengedeyim ve başka bir şekilde düşünmeyeceğim !

4- Hayatımın her alanında bolluk olmasına ilişkin ist6eğimle kusursuz bir şekilde titreşim yapan düşünceleri düşünmeye kararlıyım. Odağımı dolayısıylada ÇEKME gücümü, geçmişte ne olduğunun yada ne olmadığının üzerinde sabitleyen bütün düşüncelerden kendimi kurtarıyorum !

5- Ben Tanrı, Allah yada adı herneyse işte O nunyarattığı bir şeyim ! O yaratıcı bereketlidir. Yaratıldığım şeyden olmalıyım. Yaratıldığım şeyden olmak demek Tanrının benim refah dolu bir hayatın keyfini sürmemi istediği anlamına geliyor. Şu andan itibaren hayatı bu şekilde dışa vuracağım !

6- Bütün gün boyunca düşündüğüm şey oılacağımdan eminim ! Para olmak istemiyorum Ama sonsuz zenginliğin ve sonsuz paranın sahibi olmak istiyorum ! Şu anda saat 01:25 ve ben Para ile mutluluk olmaz diyenlere inat hem sonsuz parayı hemde sonsuz mutluluğu istiyorum.

Sakın haa çok bencilmiş falan demeyin...

SİZDE İSTEYİN BANANEEEEEEEEEE

7- SINIRSIZ BİR BOLLUKTAN GELDİĞİME GÖRE SINIRSIZ BİR BOLLUĞUM. DOĞDUĞUM ANDAN ŞU ANA KADAR GEÇEN SÜRE İÇİNDE BANA ENJEKTE EDİLMİŞ TÜM SINIRLANDIRMALARDAN ŞİMDİ ŞU AN KURTULUYOR VE TEKRAR İÇİMDEKİ SINIRSIZ GÜÇLE KUCAKLAŞIYORUMMMMMMM

Alt 19-12-2007, 02:23 AM   #125 (permalink)
asisler
Guest

Zamanda yolculuk mümkün müdür? Geçmişe gitmek ya da geleceği görebilmek... Geçmişe gidebilseydik eğer farklı şeyler yaşamayı mı tercih ederdik gerçekten, yoksa geleceği bilmek bugünün heyacanını kaçırırımıydı? Bizler ışık varlıklarız ve aslında zaman diye bir şey yok. Her şey an boyutunda olmaktadır. Geçmiş, gelecek ve şimdi. Ama oyun oynamayı mı tercih ettik, lineer zaman boyutunu algılamayı... Her şey küreselken , atomdan gezegenlere kadar, zaman neden küresel değil de lineer... Belki de koca bir yalan.

Hepimiz bu dünya sahnesinde birer oyuncuyuz. Gözlerimiz bağlı. Aynı yuvadan geldik. Cennette hep beraberdik belki de. Ama herşey o kadar mükemmeldi ki .... İçimizden bazıları oyun oynamak istedi. Başka bir boyutta buluşacaktık, gözlerimizde perde. Orda birbirimizi hatırlamadan belki birbirimizin yanından geçip gidebilecektik. Değişik sahneler, değişik kostümler.. Bakalım kaçımız dostlarını hatırlayabilecek, yuvanın enerjisini bu boyuta getirip cenneti burada yaratabilecekti? Amaç tanrısal yanımızı hatırlamak ve ruhsal ailemizi bulabilmekti.... Belki içimizdeki sevgi bize yol gösterebilirdi. Dostlarımızı tanımak için gözlerimiz yetmezdi çünkü onların önüne perde konmuştu... Gerçeği bulabilmek için kalbimizle görebilmeyi öğrenmemiz gerekirdi. Ama oyun oynadığımızı unuttuğumuz için bu boyut acı verebilmekteydi. Zaman diye bir şey vardı, öyle birşey ki yakalamak, durdurmak mümkün görünmüyordu... Herşey gelip geçici gibiydi.. Ya da biz öyle algılıyorduk...

Zaman varsa ölüm de vardı tabii ki....... Onlar oyundan çıkmayı kendileri mi istiyorlardı, kurallara mı uymamışlardı ya da bu durumu önceden mi planlamışlardı? Ayrıca bu durum tüm oyuncular için geçerliydi... Aynı yere mi gidecektik? Hatırlama oyununu başaranlar mı buluşacaktı yoksa her seferinde oyuna yeniden mi dahil oluyorduk minicik bir bebek olarak? Doğum çok güzel olarak algılanırken ölüm çok acı bir şeydi. Gerçekten öylemiydi. Mezun olanlar varmıydı? Bize yardım ediyorlarmıydı?

Bize yardım eden, yol gösteren sevgi dolu melekler ve rehberlerimizle iletişim kurabilirmiydik? Hiç bir şey tesadüf değilse bu yüce ilahi düzen içinde bizim rolümüz ne derece önemliydi? Mutluluklarımız, acılarımız, özlemlerimiz, dileklerimiz, kaybettiğimiz dostlarımız ....Belki henüz yaşamadığımız bir sürü olay.... Bütüne ne derece etki edebiliyoruz ya da ne derece etki etme hakkımız var? Özgür iradeye sahibiz evet ama evrensel yasalar ne dereceye kadar bizi özgür bırakıyor?

Bu soruların cevaplarını bulmak için her gün kalbime dönüyorum, rüyalarımda bana yol gösterilmesini istiyorum ve en iyi bildiğim şekilde hiçbirşeyi yargılamadan, tüm kalbimle herşeyi sevmeye çalışıyorum... Daha yuvaya yolculuğum devam etmekte elbet cevapları hatırlayacağım ve an boyutunda yaşamayı öğreneceğim, belki zamanda yolculuğu belki astral seyahati. Ama tüm bunlar hazır olduğumda olacak biliyorum.

Tüm meleklerden bu yolculukta bana rehberlik etmelerini ve doğru yolu göstermelerini istiyorum.

Alıntıdır ona göre :)
Alt 19-12-2007, 10:23 AM   #126 (permalink)
Üsteğmen

Tesekkür: 0
54 Mesajinıza toplam 82 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
Silvara is an unknown quantity at this point

Çok güzel bir yazıymış saol kaptancım :)
Ya ben geçmişe gitmek isterdim mesela. Sadece 1 kere ve sigarayı ilk içtiğim zamana, içmeme engel olmak için. Sigara bağımlısı olmamak için, böylece hiç sigaradan kurtulmaya çalışmayacaktım şimdi; gayet güzel oalcaktı. Sadece sigara için dönerdim başka hiçbirşey için değil. Çünkü yaşamışlıklarımız ve hatalarımız bizi biz yapan şeylerdir. Onları öyle kabul etmek gerekir. Ama aptallığı kabul etmemek gerekir ve sigaraya başlamak aptallık bence. Kurtulmaya çalışmakta savaş hemde beyninle girdiğin bir savaş.
Silvara isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 19-12-2007, 01:06 PM   #127 (permalink)
asisler
Guest

Silvara çok fazla zamanım olmadığı için uzun uzun yazamayacağım affet. Az sonra evden çıkıp otogara,oradanda bayram munasebetiyle Tekirdağ a annemlere geçeceğim. Bayramın ikinci günü Kırklareli ne gidip kızımı aladıktan sonra yine Tekirdağ ve nihayet dördüncü gün Kırklareline kızımı bırakarak yine İstanbula döneceğim

Tabiii bunların öncesinde bi sürü ütü işide beni beklemekte

Rahibe Terasa yı bilirsin işte o hatun demişki :

"Beni savaş karşıtı değil barış yanlısı eylemlerde görebilirsiniz !"

Peki neden ?

Çünkü karşıt olduğun şey için güç üretmeye başladığın zaman otomatik olarak oda sana karşı gardını alacak ve güç üretmeye başlayacaktır.

Gelelim işin benim tarafımdan görünen yüzüne...

Sitede okumuşsundur. bayan arkadaşların bi çoğu kilolarından yakınıp dururlar, bununla ilgili konular açarlar vs.

Amaaaaaaaaaaa bgitanesinde ben on kilo verdim bu yöntemleri uygulayarak diye yazmaz.

Sence neden ?

Çünkü kilolarıda görmedikleri bi alemde onlar için bi forum açmış ve biz nasıl savaşırız diye yazışmaktalar.....

Şimdiiiiii.....

Beni uzun uzun aralardan sonra gören tanıdıklarım hep derler ki :

" yahu Avni yine işte kıyaksın vs. " ( cümleleri tam yazmıyorum. sonra böbürlenmek gibi algılanabilir )

Peki benim cevabım ne oluyor onlara ?

" ben kendimi bildim bileli böyleyim. Bunun için çaba harcamama gerek yok. genlerimde var bu ! "

Sende sigarayla savaşacağına şöyle desen mesela :

" Ey sonsuz yaratıcı ! Bu bedenin bana verdiğinb en büyük nimet olduğunu biliyorum. Ve bana lütfettiğin bu bedenin senin sonsuz sayıdaki sıfatlarının yansıması olduğunuda ! Bahşettiğin bu güzelliği korumam, sana olan sonsuz sevgimden kaynaklanıyor " ( bunu açabilirsin... yeterki sevgiyle dolu olsun !!!"

o zaman ne olacak ?

Beynin ile beraber bilinçaltında, senin bir lütuf olarak görüp çokkkk değer verdiğin bedenine zarar verecekşeyleri yapmamaya gayret gösretecekler !!!!

Dikkat et SEN göstereceksin demiyorum....

Bide bakacaksın ki günlerden bi gün olmuş ve sen günde atıyorum iki paket sigara içerken bu 10 adete düşmüş amaaaa sen daha yeni farkediyorsun ....

Demek istediğim....

Avrupa birliği seni çeşitli bahanelerle kapısında süründürüyorsa; Sende git ne bileyim işte H2o birliği kur....

hadi bakalım bu vesileyle herkesin bayreamını kutlar büyüklerimin ellerinden küçüklerimin gözlerinden öperim...

Yaşıtlarım şimdi ağlamaya başlayacaklar biliyorum. Bizi neden öpmedi diye düşünerekten...

Sizi de yanağınızdan öpüyorum...

Bayramın 4. günü görüşmek umudu ile !!!!

Alt 19-12-2007, 03:24 PM   #128 (permalink)
Akulina
Guest

ehehehe hakikaten ya...Ben hem artık kilo takıntısı yok,düşünmek yok fln diyorum,hemde kilo verme ile ilgili her yazıyı merakla okuyorum:)))
Bundan sonra o tarz şeyleri okumakta yok:)
Bu takıntıyı YENECEĞİM!

Zamanda yolculuk olsaydı,yaptığım bütün yalnışları hataları düzeltirdim...O kızı,eski beni karşıma alıp hayatında duymadığı okkalı bir nutuk atardım...Ama böyle bir şansımız olmadığına göre,bunu şimdi yapıyorum ben...Elimden geldiğince...
Alt 21-12-2007, 11:17 PM   #129 (permalink)
asisler
Guest

Selamlar...

Tekirdağ dayım dün kızımı aldım geri geldim vs.

Aslında cafeden nete girmek gibi biadetim yoktur ama. arkadaşımın biri acil görüşme talep edince mecburi olarak geldim.

O ara aşağıdaki klibi izledim youtube de..

Paylaşmak istedim...

Tekirdağ dan sevgiler....

Alt 23-12-2007, 10:53 AM   #130 (permalink)
Üsteğmen

Tesekkür: 8
36 Mesajinıza toplam 65 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
PAMİRNAZLI is an unknown quantity at this point

Bayramın kutlu olsun asislerim Güzel kızını bizler içinde öp kocaman.
Klip çok güzeldi..Teşekkürler
bi bi bi bi biiiiiiiii

Bookmarks