Geri git   Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri > Hayatım Değişti Klubü > Hikayelerimizi Anlatalım > Üyelerin Değişim Günlükleri

Uyarılar

just a girl....

Hikayelerimizi Anlatalım ve Üyelerin Değişim Günlükleri just a girl.... Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız sevgili justagirl gerçekten yazdıkların mükemmel ve çok sürükleyici kesinlikle yazar olmalıymışsın.gerçekten yazdıklarından çok doğal biri olduğun anlaşılıyor.inşallah çok güzel bi geleceğimiz olur.daha çok gencim ben 19 yaşındayım sen de 24 önümüzde allah izin verirse uzun yıllar var bu telkinler sayesinde ...

ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Üyelerin Değişim Günlükleri telkin cd indir izle İstanbul Üyelerin Değişim Günlükleri nerededir kimdir Üyelerin Değişim Günlükleri çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Üyelerin Değişim Günlükleri hipnoz Üyelerin Değişim Günlükleri olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Üyelerin Değişim Günlükleri hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Üyelerin Değişim Günlükleri kuantum düşünce kitap haberi

just a girl....

LinkBack Seçenekler Stil
Alt 22-03-2009, 11:42 AM   #41 (permalink)
Teğmen

cemboli - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 576
130 Mesajinıza toplam 1,020 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
cemboli will become famous soon enoughcemboli will become famous soon enough

sevgili justagirl gerçekten yazdıkların mükemmel ve çok sürükleyici kesinlikle yazar olmalıymışsın.gerçekten yazdıklarından çok doğal biri olduğun anlaşılıyor.inşallah çok güzel bi geleceğimiz olur.daha çok gencim ben 19 yaşındayım sen de 24 önümüzde allah izin verirse uzun yıllar var bu telkinler sayesinde gerçekten çok güzel bi gelecek bizi bekliyor.zaten telkinlerde genelde dediği gibi her geçen gün daha iyi olacaksın kendine güvenin hergün daha fazla artacak.sevgiyle ve mutlulukla kal inşallah....
bu arada foruma da yazdım heryere de yazıyorum ben galiba feci derecede aşık oldum desteklerinizi bekliyorum:D.

Buraya ilk defa geliyorsanız ismim Atakan Sönmez ve burası hayatimdegisti.com.Boğaziçi üniversitesi mezunuyum ve Türkiyede ilk Subliminal Telkin Uzmanıyım.tıklayın

Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu

Hipnoz gibi bir şey mi subliminal mp3 nedir?

Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz.

Çekirdek inançların hayatımda engellere neden olduğunu nasıl anlarım?

Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir.

25. yıla özel şimdi arayanlara 5 dakikalık çekirdek inanç ön tespit ve bir günlük deneme telkin mp3 ücretsizdir. Ön tespitte size engel olan birkaç çekirdek inanç örneği verilir. Atakan Sönmez tarafından yapılır ve bilgi amaçlıdır. +90 5424475050 Türkiye dışındakiler whatsapp tan arayabilir cekirdekinanc.com inceleyiniz.

Alt 22-03-2009, 03:11 PM   #42 (permalink)
Üsteğmen

justagirl - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 641
155 Mesajinıza toplam 1,308 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
justagirl is a splendid one to beholdjustagirl is a splendid one to beholdjustagirl is a splendid one to beholdjustagirl is a splendid one to beholdjustagirl is a splendid one to beholdjustagirl is a splendid one to beholdjustagirl is a splendid one to behold

Alıntı:
cemboli Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
sevgili justagirl gerçekten yazdıkların mükemmel ve çok sürükleyici kesinlikle yazar olmalıymışsın.gerçekten yazdıklarından çok doğal biri olduğun anlaşılıyor.inşallah çok güzel bi geleceğimiz olur.daha çok gencim ben 19 yaşındayım sen de 24 önümüzde allah izin verirse uzun yıllar var bu telkinler sayesinde gerçekten çok güzel bi gelecek bizi bekliyor.zaten telkinlerde genelde dediği gibi her geçen gün daha iyi olacaksın kendine güvenin hergün daha fazla artacak.sevgiyle ve mutlulukla kal inşallah....
bu arada foruma da yazdım heryere de yazıyorum ben galiba feci derecede aşık oldum desteklerinizi bekliyorum:D.
merhaba cemboli,
demek aşık oldun ha? ne kadar güzel gülümsetti beni bir bilsen..
destek mi? tamam! hep destek tam destek!
her geçen gün daha iyi olucaz. buna eminim. ben yapabilrsem herkes yapabilir. benim özel bir yanım yok. sadece istemek yeterli.
yazar olmaya gelince. düşünmüyor değilim.
yazarken kendimi konuşurken olduğundan daha rahat hissediyorum.
samimi olduğum için sanki kelimelerim, cümlelerim o duyguyu okuyana da hissettiriyor. benimle hissedip yaşadığınız için minnettarım. hepinize..
Alt 22-03-2009, 07:46 PM   #43 (permalink)
Üsteğmen

155 Mesajinıza toplam 1,308 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
justagirl is a splendid one to beholdjustagirl is a splendid one to beholdjustagirl is a splendid one to beholdjustagirl is a splendid one to beholdjustagirl is a splendid one to beholdjustagirl is a splendid one to beholdjustagirl is a splendid one to behold
Standart 22.03.09

selam günlük
kendimle baş başa geçirdiğim bir gün oldu. kendimle ilgilendim ve sevdiklerim için güzel bir şeyler yapmaya çalıştım. gece çok güzel rüyalar gördüm. sanırım gelişimin bilinçaltım tarafından kabullenildiğini gösteriyordu rüyalarım. çünkü küçük mesajlar ve tüyolar vardı içinde ve hepsi olumlu sonuçlandılar. mesaj alındı diyebilirim. cici sağolsun

ramtha333'ün yazdığı makale üzerine düşündüm biraz.
hayatınızı değiştirecek 30 altın anahtar...
hazırlığımı yaptım birazdan ciddi ciddi çalışmaya başlicam yazdıklarını. içsel konuşmalarım olumlu. kendime çok yüklenmemem gerek. ama işte eski alışkanlıklar var ya! "yaptığın hiçbir şey yeterli değil" mesajı var ya o içerden bir yerden gelen. neyse en azından farkındayım. buda bir şeydir. sabah kalktığımdan beri hiç geçmeyen bazen hafifleyen bir başağrım var. inceden inceden ben burdayım diyor. olumlu olduğunu düşünyorum bunun. umrumda değil açıkçası ağrıması. bilinçaltımdaki düşünceler çatışıyor sanki kafamda. sanki;

the others (yerliler)
:
şşşt buraya yeni gelen bişiler var kim bunlar? güle oynaya geliyorlar!n others mıdır nedir? daraldı burası!" adayı korumalız

dharma initiative (yeni gelenler):
aaaa ne güzel bir ada burasııııııııı!! hadi konfetiler patlatıp burda bir koloni kuralım. sonra adanın kaynaklarını kullanırız bak hemde burda ne tatlı arkadaşlar vaaaarr!! merhabaaaa yabancı biz dostuz!

the others : dost most dio bu? şşş ne ayak bunlar? çiçek çocuklara benziyorlar. ne tatlı şey bunlar kıl oldum! hadi baş ağrısı yapalım geldikleri gibi gitsinler! zıplayın ! zıplayın! 1 - 2 -3 başlaa!!

ehehehh eheheheh kopuyorum günlük şu an . çok hoşuma gitti.
öyle işte benim çalışmam gerek. boşa geçecek zaman yok. sonrada açıp bir lost izleyeyim bari. canım çekti
görüşürüz günlük...
Alt 22-03-2009, 07:59 PM   #44 (permalink)
Üsteğmen

banu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 1,531
181 Mesajinıza toplam 1,120 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
banu is a name known to allbanu is a name known to allbanu is a name known to allbanu is a name known to allbanu is a name known to allbanu is a name known to all

sevgili justagirl, ne kadar güzel bir anlatım olmuş bu böyle....bayıldımmm....beni güldürdün...gelişmelerinin daim olmasını ve tüm değişimlerini kolaylıkla yaşamanı diliyorum...sevgi ve ışıkla kal canım... (bu arada benimde canımı çektirdin, bir sürü işim var ama bende lost izlicem )
banu isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 23-03-2009, 09:27 PM   #45 (permalink)
Üsteğmen

Standart 23.03.09

selam günlük;
hareketli bir gündü. bir dakika bile durmadım. koşuşturdum bugün. ama güzeldi.

değişik bir sürü insan gördüm bugün. en ilginç örnekleri yaşadım bir bir diyebilirim. örneğin bir kız vardı. cinselliğini "kurtuluş"a götürecek bir "araç" olarak kullanmaktan bahsediyordu, hatta kullanıyordu bu "arac"ı.
tanımadığı insanlara bile bundan bahsederek -ki beni tanıyalı 5 dakika olmuştu- bir bakıma bundan rahatsız olmadığını kanıtlamaya ve kendini doğrulamaya çalıştığını düşünüyorum. değişik bir kızdı.
biraz, kurtuluşu kendinde araması gerektiğini ve kurtuluş diye adlandırdığının farkında olmak olduğundan bahsettim. benim uzattığım feneri eline alıp düğmesine basmak onun elinde değil mi? kimse kimsenin güneşi olamaz..

bütün gün içimden olumlama yaptım. güvendeyim dedim. allah yanımda ve evren benim için çalışıyor dedim. bir de şükür çalışması yaptım bugün. her adımda her sözün sonunda her köşede her katta her durakta şükür dedim içimden. şükrettim. çok güzel bir duygu yayılıyor insanın içine. allah'a daha yakın hissediyorsun. çok güzel bir deneyimdi. bunu bizimle paylaşan arkadışımıza teşekkür ediyorum. hem de çok.

bugün birinin üzüntüsüne lafta değil gerçekte ortak oldum. hakikaten çok da tanımadığım biri için endişelendim biliyor musun? endişelendim ama kendimi onun yaşadığının içine kaptırmadım. gerçekten yardımcı olmaya çalıştım. gerçekten UMURSADIM! çok güzeldi. o da karnında yumruk hissediyordu. yardımcı olmaya çalıştım. bende onunla hissettim ama kapılmadım...

30 altın kuralımın ilkini -yani hayatı akışına bırakmayı, yavaşlamayı- uygulayamadım. unuttum
yarın başlarım. hayır hayır şimdi başlarımmmmmm. yarın yok şimdi var.

hani o yumruk efendi var ya, kendisi arada "ben burdayım haaaa gittiğimi sanma" diyor. ama bir şey daha var bu sanırım iyi bir şey. hani flaşlar yaşıyordum ya. ataklar diyorum ben onlara. gelişleri bariz seyrekleşti. ammmaaaa gelince de VOLTRAN'ı oluşturmuş olarak geliyorlar. ve işin ilginci ne biliyor musunuz? onlar geliyor ya. içimden bir ses "iyi olmak istiyorum hemen geçsin yaaa! " diyor. saniyenin onda birinde umutsuzluğa kapılıyorum. sonra farkediyorum ve "geçmesine gerek yok geçmesede olur. farkındayım. daha iyi olucam" diyorum. sonra İNANILMAZZZ bir başağrısı geçiriyorum. ama anlatamam size. şakaklarımdan tutun, kafamın tasını içine heryer...
anlamadım bu gene the others ve dharma initiative arasında bir çatışma mı?

bugünde böyle kendim için güzel şeyler yaparak. başkalarını izleyerek. sevdiğimi düşünerek. onunla paylaşarak. hatta hatta değişimime ortak ederek geçti. elimi tuttu günlük. "sen nereye ben oraya, neymiş bakim o okuduğun bana da anlat" dedi.

evren çok değişik bir şey günlük. hergün mucizeler yaşıyorum. ve ben kendimi açmaya devam ettikçe gözlerim açıldıkça daha fazlasını görücem. bak, şimdi dinlediğim şarkı bana mesajlar yolluyor....
evren çok güzel günlük ben yeni öğreniyorum...
Alt 24-03-2009, 08:53 PM   #46 (permalink)
Üsteğmen

Standart 24.03.09

günlük..
içim bir garip.
rüzgarın ağaçları dalgalandırdığı her an ruhum da dalgalanıyor sanki.
işte yine burdayız. döngüler asla bitmicek çünkü yaşamın ta kendisi.. herkes için yeteri kadar varken neden ben sırada bekliyorum?
yok beklemek...

pes etmek yok. bu bir yolculuk. molalarda olacak. otobanlarda. kuyruklarda. sollamalarda. kazalar da, vedalar da..
bu bir yolculuk..
diğerlerinden tek farkı bu defa otobüs de benim. yolcu da. muavin de. durakta benim.

ben değerliyim.
herkesten ayrı ama bir.
bir hiç ama bir bütün.
değerliyim ve kendimi seviyorum.
istediği kadar benim üstüme yağsın yağmur, istediği kadar sallasın beni rüzgar. bu defa durmak yok. bu otobüsün bu defa durarak kaybedecek zamanı yok...
Alt 25-03-2009, 12:37 AM   #47 (permalink)
Moderator

Bilge İnan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 2,425
306 Mesajinıza toplam 1,979 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
Bilge İnan has much to be proud ofBilge İnan has much to be proud ofBilge İnan has much to be proud ofBilge İnan has much to be proud ofBilge İnan has much to be proud ofBilge İnan has much to be proud ofBilge İnan has much to be proud ofBilge İnan has much to be proud ofBilge İnan has much to be proud of
Standart Cevap: 24.03.09

Alıntı:
justagirl Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
günlük..
içim bir garip.
rüzgarın ağaçları dalgalandırdığı her an ruhum da dalgalanıyor sanki.
işte yine burdayız. döngüler asla bitmicek çünkü yaşamın ta kendisi.. herkes için yeteri kadar varken neden ben sırada bekliyorum?
yok beklemek...

pes etmek yok. bu bir yolculuk. molalarda olacak. otobanlarda. kuyruklarda. sollamalarda. kazalar da, vedalar da..
bu bir yolculuk..
diğerlerinden tek farkı bu defa otobüs de benim. yolcu da. muavin de. durakta benim.

ben değerliyim.
herkesten ayrı ama bir.
bir hiç ama bir bütün.
değerliyim ve kendimi seviyorum.
istediği kadar benim üstüme yağsın yağmur, istediği kadar sallasın beni rüzgar. bu defa durmak yok. bu otobüsün bu defa durarak kaybedecek zamanı yok...
Harikasın!! :) ♥
Alt 25-03-2009, 09:39 PM   #48 (permalink)
Üsteğmen

Standart 25.03.09

merhaba günlük;
huzursuzum bugün. korkularımı besleyecek şeyler oluyor. sanırım bunlar geçmiş düşünce kalıplarımdan kaynaklanan şeyler.
yani geçmişte oluşturduğum bugün..
bunlar beni sıkıştırıken anı yaşayamıyorum. bu da geleceği etkiliyor. döngü işte. dairesel hareket etmiyor mu zaten zaman?

bugün ilk günden bugüne kadar yazdığım şeyleri okudum. yazdıklarımı okurken satırlarda tüm acılarımı gördüm. dokunmak istedim satırlara, oradan yüreğime..
dokundum kendime.yanaklarımı sevdim. planlamadım. şefkat göstermek istedim kendime. ihtiyacım vardı çünkü. başkasından anneden abladan sevgiliden beklemeye ne gerek var ki şefkati? kendi kendime yetebilirim ben..
okurken yazdıklarımı takip ettim. sözlerimi. cümle kurarken seçtiğim kelimelere baktım. o kelimelerin ifade ettiklerinin benim için nasıl değiştiğine baktım.

her geçen gün farkediyorum ki bu çok uzun bir süreç. yani öyle iki cümle söyle kendine iki kitap oku bittiiii sıradakiiii!! değil.. uygulaması çok kolay bir o kadar da zor. aslında yaradılışımızın özüyken şimdi kazanmaya çalıştıklarımız, bizim için erişilmesi zor birer hedef olmuşlar.

dedim ya kaptanda benim muavin de yolcu da.
mesela durdu bugün otobüs ama hep orda kalacak değil ki!
benzinim de var.
yolcum da var.
gideceğim yer nerede nasıl bir yer bilmesem de yol haritam var elimde. sıkışınca bakıyorum.
bazen okuyamıyorum haritayı algılarım köreliyor. bazen gözüm kapalı biliyorum ne tarafa gideceğimi.
yetişeceğim bir yer yok benim. gezintiye çıktım ben. zaman bedenim için sona tik taklasa da ruhum için geriye çalışıyor. eskiye. boş olana. bilene. öze. zaman artık benim için çalışıyor. gözyaşlarım da. akan damlalar üzüntülerin cümleleri, çaresizliğin çığlıkları değil. sevinçlerin, bitişlerin, arınmaların gülüşleri.

upuzun bir yol var önümde. geçmişte ektiğim kötü tohumların hasatlarını biçeceğim uzun bir yol.
önemli değil günlük.
düşler ekmeğim, acılar suyum, günler geceler arkadaşım olur.
ben hep burdayım.
burdaydım.
ve burda olucam.
Alt 25-03-2009, 10:09 PM   #49 (permalink)

Redflowers

Belgin ∞ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 28,441
2,242 Mesajinıza toplam 14,584 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
Belgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond repute
Standart Cevap: 25.03.09

Merhaba Just a girl 'ün günlüğü. Kendisini şu an anlamakta güçlük çektiğim için seninle konuşmak, söylemek istediklerimi sana söylemek istedim. Eğer sen istersen kendisi özüne döndüğü zaman ona okutabilirsin. Ama lütfen şu an okutma beni anlayabilecek gibi görünmüyor şu durumda. Ama anlayacak durumda olsa ona derdim ki;

Sen Dünya' yı bu kadar acımasız, bu kadar fırsatçı, senin hep kötülüğünü isteyen bir yer olarak mı görüyorsun? Ne güzel sevmişsin kendini, kendine şefkat göstermişsin, bir şeylerin düzeleceğine olan inancın hala var hissedebiliyorum bunu ama bu kadar umutsuzluk neden? İyi şeyler düşlerken kötü şeyler beklemek, acıyı suyun yapmak neden? Aciz misin bu kadar, yorgun musun, git dinlen. Enerji toplamak için ne yapman gerekiyorsa git yap. Ama yeter artık olumsuz konuşma ne olursun.

Yol da sensin, yolcu da, muavin de, kaptan da tamam. Ama otobüsü viraja sokmak neden? Mıcırlara mı kaptıracaksın arabayı. Çek bakalım sağa biraz, gir bir benzin istasyonuna, git dinlen biraz. kolların (zihnin) yorulmuştur direksiyon sallamaktan. Ne bu kendine eziyet hali?

Şuradaki herkese bir bak. Atakan dahil hangi yollardan, hangi ruh hallerinden geçmiş bu hale gelene kadar. Kimse hop anasından mutlu doğmadı ki? Hepimiz yaşadık bir şeyler. Burada bulunma amacımız da yaşadıklarımızdan ders almak, bunları yaşamımıza artı olarak nasıl katabiliriz, nasıl iyi olabiliriz, yaşadıklarımızın yükünden nasıl kurtulabiliriz.

Düşünsene bir hepimizin elinde bir direksiyon, mutsuz amaçsız çıkmışız yola. Bir dolu trafik canavarı, bu kazalar neden oluyor sanıyorsun sen?

Tamam, güçsüz olabilirsin. Morale ihtiyacın olabilir. Ama omuzların çökmüş bir vaziyette kimse sana yardım edemez. Kendine, sürece ve yaşadığın bu Dünya' ya güven. Kötü tohumlar ektiğine inanıyorsan gir şimdi tekrar bahçeye sök bütün ürünleri, hayır zor değil hepimiz yaptık zamanında hala daha yapıyoruz. Yeni ürünler ek, yapabilirsin, yapmalısın. Bu hayat senin, yükümlülüğü senin, sorumluluk senin. İyi bir hayat istiyorsan, yarın öbür gün değil hemen başlaman gerek.

...derdim sevgili günlük. Sen umarım bunu muhafaza edersin. Kendisine geldiği zaman okuması için. Birde onu çok sevdiğimi söyle, eğer kırıcı yazmışsam da affetsin. Kendisine geldiği zaman görüşürüz.

Sevgiler.
Ben Tanrı'nın bir çocuğuyum ve Dünya denen bu yerde olmaya layığım. Ruhun adına, şifamı birlikte-yaratıyor ve titreşimimin değişmesini seçiyorum. Tanrım, kontratımı gerçekleştirebilmem için bilmemi istediğin şey nedir?
Belgin ∞ isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 26-03-2009, 11:43 PM   #50 (permalink)
Üsteğmen

Standart Cevap: just a girl....

kızmadım redflowers. neden kızayım? kırılmadım da.
hep benim iyiliğim için yapıyorsunuz.
cici de öyle.
sadece;

ARADIĞINIZ KİŞİYE ŞUAN ULAŞILAMIYOR...

Bookmarks

Etiketler
girl....