Geri git   Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri > Hayatım Değişti Klubü > Hikayelerimizi Anlatalım > Üyelerin Değişim Günlükleri

Uyarılar

hülyaa,günlüğümsü gülümseme..

Hikayelerimizi Anlatalım ve Üyelerin Değişim Günlükleri hülyaa,günlüğümsü gülümseme.. Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız merhaba benim güzel günlüğüm,gülümsemem,gıymatlım... bu gün harika bir gün..uzun bir temizlik döneminden sonra yeniden buradayım..geçmişin tozlu raflarını temizledim..ama biliyorum ki yeniden tozlanacak..çünkü kapıyı,camı kapalı tutsamda zamanında iyi inşa edilmediği ve eski bir bina olduğu için biryerlerden toz almayı başarıyor..ee birde ...

ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Üyelerin Değişim Günlükleri telkin cd indir izle İstanbul Üyelerin Değişim Günlükleri nerededir kimdir Üyelerin Değişim Günlükleri çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Üyelerin Değişim Günlükleri hipnoz Üyelerin Değişim Günlükleri olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Üyelerin Değişim Günlükleri hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Üyelerin Değişim Günlükleri kuantum düşünce kitap haberi

hülyaa,günlüğümsü gülümseme..

LinkBack Seçenekler Stil
Alt 21-11-2007, 12:21 PM   #31 (permalink)
Yüzbaşı

Tesekkür: 29
190 Mesajinıza toplam 493 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
hülyaa has a spectacular aura abouthülyaa has a spectacular aura abouthülyaa has a spectacular aura about
Standart Ynt: hülyaa,günlüğümsü gülümseme..

merhaba benim güzel günlüğüm,gülümsemem,gıymatlım...
bu gün harika bir gün..uzun bir temizlik döneminden sonra yeniden buradayım..geçmişin tozlu raflarını temizledim..ama biliyorum ki yeniden tozlanacak..çünkü kapıyı,camı kapalı tutsamda zamanında iyi inşa edilmediği ve eski bir bina olduğu için biryerlerden toz almayı başarıyor..ee birde ben durmadan girip çıkıyorum bu da tozlandırıyor..neyse en azından şimdilik toz yok...
aslında geçmişimdeki bu eski binanın yıkılmasını istemiyorum..sadece tertemiz durmasını tozların artık beni rahatsız etmemesini istiyorum.. ara sıra gelip koltuğuma oturup üzülmeden geçmişi yaşayabilmek ondan bir takım dersleri almak hoş oluyor bazen..geçmişim de yaşadığım iyi kötü ne anılar var..bunların kötü olanlarında da ben varım,iyi olanlarında da..iyiye sen kal,kötüye sen git demek biraz tuhaf geliyor bana..bende olan bir uzvuma git der gibi.. oysa yaşanmışlıklar var...alınan dersler,öğütler var..acı da olsa kalan her iz onlara baktıkça hatırlamamı sağlıyor..hatırlamalıyım ki yenilenmesine izin vermeyip tedbirlerimi alabileyim..hatırlayayım ki,aynılarını hayatıma yeniden çekmeyeyim..okuduğum bazı kitaplar,geçmişi tamamen unutmam gerektiğini hatırlamam gerektiğini yazıyor..oysa benim amacım unutmak değil..unutmanın olmayacağını da gördüm,ya da ben bunu yapamadım..ben geçmişimi unutmaktan çok,onunla barışık yaşamayı istiyorum..her ziyaretim hüsranla bitmemeli..her olumsuzlukta kendimi eski binamın içinde bulmamalıyım..evet bu binayı kabul ediyorum..dün dünde kaldı demek bana birşey ifade etmiyor..yarın yaşanmadı,gelecek anda yok demekte..bulunduğum anın tadını geçmişimi unutarakta çıkaramam,geleceğimi düşünmeyerekte..geçmişime huzurla yolculuk yapabiliyorsam,geleceğimden umutluysam bulunduğum anda da mutlu olabilirim demektir..hiç ölmeyecekmiş gibi yarınımı,hemen ölecekmiş gibi anımı yaşamak...bu dengeyi kurabilmek hayatımın önemi diye düşünüyorum...ölümlü olduğumu bilmeme rağmen..her an yok olacağımı düşünmek hayatımda ki gayretlerimi öldürür..çok uzun zaman yaşayacağımı düşünmekte anda değerlendirmem gerekenleri,o anki fırsatlarımı kaçırmama neden olur..bu yüzden yazılan bir çok yazıya kendi yaşantıma bakarak katılamıyorum..herkezin hayatı kendine özgü..kimi geçmişiyle yüzleşerek,kimide veda ederek devam eder...ama nereye kadar?yaşayarak gördüm ki veda etmek imkansız..kendini inkar gibi,yada anda varolmak gibi..o halde geçmişten kaçmak yerine onunla yüzleşmeyi seçtim..bu yüzden eskiye ziyaretlerim sıklaştı..ağladım....üzüldüm...kendime,sebep olanlara kızdım..günlerce sürdü bu gidişlerim..dün geçmişteki evime yolculuğumda hep ayakta durduğumu fark ettim..ve oradaki koltuğa oturmaya karar verdim..ve hepsini tek tek çağrdım..önceden de çağırıyor dinliyordum..ama ayakta..her an kaçacakmış gibi..sanırım bu kaçış etkili olmuyordu..kaçan kovalanır misali..şimdi kaçmadan dinliyorum..bunu yaptığımı da saatlerce o koltukta oturarak ispatlamaya çalışıyorum..galiba onlar da artık kaçmadığımın farkındalar...gitmek istediğim zaman geçmişimden izin istiyorum..bana söyleyecek birşeyiniz yoksa gitmek istiyorum diyorum..çok etkili oldu..kontrolü yavaş yavaş elime alacağımı düşünüyorum..uzlaşma içindeyiz ve buda benim için büyük bir gelişme...bazılarına belki de saçmalık gibi gelebilir..ama inanın harika bir olay..belki de bu şekilde yaparak artık BEN istediğimde orada olabilicem..her olumsuzlukta kendimi orada etrafa aval aval bakarken,şimdi burada ne işim var derken değil...bunu nasıl yaptığımı inanın bilmiyorum..telkinler zihnimi açtı sanırım..başka bir açıklaması yok..neden şimdi böyleyim?neden telkinlerden öncesi aklıma bu yöntem gelmedi de şimdi geldi..bence herşey olması gerektiği zamanda oluyor..farketmenin huzuruysa tüm benliğimi kaplıyor...bu gün sırf bu sebepten dolayı içimde tarifsiz bir huzur var..teşekkür ediyorum..herşeye,hayatımda bulunan herşeye ve herkeze,,gözlerimi açan yaratıcıma şükrediyorum..biliyorum ki doğru yoldayım..ve biliyorum ki oluşan herşey benim iyiliğim adına oluşuyor..bu beni üzse bile,özünde ki sevginin varlığını görebiliyorum..kendimi ve hayatımda ki herşeyi çok seviyorum..mutlu paylaşımlarda buluşmak üzere günlüğümsü,gülümsemem..şimdilik hoşça kal..

Buraya ilk defa geliyorsanız ismim Atakan Sönmez ve burası hayatimdegisti.com.Boğaziçi üniversitesi mezunuyum ve Türkiyede ilk Subliminal Telkin Uzmanıyım.tıklayın

Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu

Hipnoz gibi bir şey mi subliminal mp3 nedir?

Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz.

Çekirdek inançların hayatımda engellere neden olduğunu nasıl anlarım?

Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir.

25. yıla özel şimdi arayanlara 5 dakikalık çekirdek inanç ön tespit ve bir günlük deneme telkin mp3 ücretsizdir. Ön tespitte size engel olan birkaç çekirdek inanç örneği verilir. Atakan Sönmez tarafından yapılır ve bilgi amaçlıdır. +90 5424475050 Türkiye dışındakiler whatsapp tan arayabilir cekirdekinanc.com inceleyiniz.

Alt 21-11-2007, 10:35 PM   #32 (permalink)
hayalayaz
Guest

hülyacığım.. ben,senin bu yaşadığın süreci yaşarken..çok üzülüyordum...teikinler hatırlamamıza ve affetmemize yarıyor ama ben hatıladıkça üzülüyordum..halbuki diğer taraftan hatırladıklarım anlamam için faydalı oluyordu..üzüldüğüm için hatırlamaktanda korkar olmuştum...ben yeni evlendiğimde 1.5 yıl her gün dayak yedim...hep bu geliyordu gözümün önüne daha bir kinleniyor kendimi aşağılanmış ve değersiz hissediyordum..ve kendimi hiç bir tepki göstermedim sanıp bu seferde kahroluyordum...ve benim hatırlamalarım imgeler şeklinde olduğu için sanki çarpılıyordum...yine böyle bir imge belirdi bir gün...ben dayağı yedim..ama sonradan başka bir imge daha belirmeye başladı..eşim elindeki cam bira bardağını kıtır kıtır yiyiyordu...ben karşısında durmuş hiç bir şey yapmadan önce şaşkınlıkla, sonra küçümseyerek seyrediyordum...ağzımı açıp tek kelime söylemediğim halde adam kendini o kadar çaresiz hissetmişki..hırsından cam bardağı kıtır kıtır yemiş...o zaman anladım bakışlarımın gücünü..bazen tepki göstermediğimiz zaman sadece bakışlarımızla en şiddetli tepkiyi verebiliyormuşuz...allah affetsin. .kendimden çok utanıyorum ve ayıp hayal diyorum. .ama eh elim armut toplamamış diye çok sevindim o an...hınzır hınzır güldüm..ohhhh beee oldum birden..geçmişle dalga geçmeyi öğrendim...buda benim işime yaradı...affederken veya özgür bırakırken...eğer içinden gelirse dene..kendi gücünü farketmek eh birazda dalga geçmek bırakma konusunda çok işe yarıyor...
Alt 21-11-2007, 11:08 PM   #33 (permalink)
Administrators
♥Ozlem Şahin ♥

shamanic - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 13,842
2,276 Mesajinıza toplam 13,392 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
shamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond repute

Alıntı:
hayalayaz Nickli Üyeden Alıntı
hülyacığım.. ben,senin bu yaşadığın süreci yaşarken..çok üzülüyordum...teikinler hatırlamamıza ve affetmemize yarıyor ama ben hatıladıkça üzülüyordum..halbuki diğer taraftan hatırladıklarım anlamam için faydalı oluyordu..üzüldüğüm için hatırlamaktanda korkar olmuştum...ben yeni evlendiğimde 1.5 yıl her gün dayak yedim...hep bu geliyordu gözümün önüne daha bir kinleniyor kendimi aşağılanmış ve değersiz hissediyordum..ve kendimi hiç bir tepki göstermedim sanıp bu seferde kahroluyordum...ve benim hatırlamalarım imgeler şeklinde olduğu için sanki çarpılıyordum...yine böyle bir imge belirdi bir gün...ben dayağı yedim..ama sonradan başka bir imge daha belirmeye başladı..eşim elindeki cam bira bardağını kıtır kıtır yiyiyordu...ben karşısında durmuş hiç bir şey yapmadan önce şaşkınlıkla, sonra küçümseyerek seyrediyordum...ağzımı açıp tek kelime söylemediğim halde adam kendini o kadar çaresiz hissetmişki..hırsından cam bardağı kıtır kıtır yemiş...o zaman anladım bakışlarımın gücünü..bazen tepki göstermediğimiz zaman sadece bakışlarımızla en şiddetli tepkiyi verebiliyormuşuz...allah affetsin. .kendimden çok utanıyorum ve ayıp hayal diyorum. .ama eh elim armut toplamamış diye çok sevindim o an...hınzır hınzır güldüm..ohhhh beee oldum birden..geçmişle dalga geçmeyi öğrendim...buda benim işime yaradı...affederken veya özgür bırakırken...eğer içinden gelirse dene..kendi gücünü farketmek eh birazda dalga geçmek bırakma konusunda çok işe yarıyor...

hayal abla harikasın ağlancak haline hem kendini hem bizi güldürüp hemde bir sürü ders çıkarmamızı sağlıyosun... bi tanesin ne diyim ki başka...
Alt 22-11-2007, 12:57 AM   #34 (permalink)
Yüzbaşı

190 Mesajinıza toplam 493 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
hülyaa has a spectacular aura abouthülyaa has a spectacular aura abouthülyaa has a spectacular aura about

doğru söylüyorsun shamaniccim..hayalablanın anlatım tarzı çok güzel..yazılarında tam ağlayacakken sonlara doğru kendimi gülenyüzle buluyorum..
senin yaklaşımında çok güzel hayalabla..evet haklısın... kendimi aciz hissettiğim olaylar o kadar çok ki..şimdi bunları da ekliycem çalışmalarıma..aslında aciz olmadığım durumları da bulabilirim..eminim vardır..teşekkür ederim katkıların için..
Alt 23-11-2007, 02:36 PM   #35 (permalink)
Administrators
♥Ozlem Şahin ♥

2,276 Mesajinıza toplam 13,392 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
shamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond repute

aa aaaa hülyaa ihmal ediyosun burayı ama olmazzz

genç ve yakisiklidir,askerden yeni dönmüs tekrar eski isindeçalismaya baslamistir. hayati sevmekte ve ileriye daima
umutla bakmaktadir..

bir gün evinden çikip ise giderken bir evin penceresinde genç bir kiz gözüne ilisir.
birden afallar.aman allahim o ne güzellik. masum bir yüz,kalem kaslar,bademgözler,lepiska saçlar
sanki tanrinin isi gücü yokmus da durmus bu kizi özene bezene yaratmis.
birden içinde birseyler kipirdar ve yildirim aski bu olsa gerek diye düsünür.

bütün gün boyunca kizin hayali gözlerinin önünden gitmez ve aksami iple çeker.
aksam eve dönerken kiz yine pencerededir ve manali manali kendisine bakmaktadir.

belli ki kiz da kendisine karsi birseyler hissetmektedir.
o gece sabaha kadar kizin hayali ile yataginda bir saga bir sola döner ve gözüne uyku girmez.
ertesi gün kararini vermistir. bu dünya güzeli kizla muhakkak tanismalidir.
bütün cesaretini toplayip kizin bulundugu evin dibine yanasir ve kendisini takdim ederek telefon numarasini verir ve aramasini ister.

kiz gecikmeden arar kendisini ve uzun uzun konusurlar, birbirlerini tanirlar.
bir süre devam eden ve karsilikli sevgi sözcüklerinin çokca söylendigi telefon görüsmelerinden sonra nihayet
son sözünü söyler ve "benimle evlenirmisin?" der.

ıste o anda kizin konusmasi birden degisir ve hüzünlü bir sesle
- "bu imkansiz, zira dogustan benimellerim yoktur" der.

oglan ne söyleyecegini sasirmistir, biran sessizce durur ve - "olsun ben yine de seninle evlenmek istiyorum,
zira ben senin yüz güzelliginden ziyade ruhunun güzelligini sevdim" der.

kiz
ummadigi bu cevap karsisinda gözyaslarini tutamaz ve oglanin gösterdigi bu fedakarliktan ötürü
hüngür hüngür aglamaya baslar. artik telefon görüsmeleri daha bir bambaskadir

ve leyla ile mecnun misali birbirlerini çilginca sevdiklerini sikca tekrarlarlar.
ıste artik mucize baslamistir.

kiz bir gün uykudan uyandiginda ellerinin yavas yavas olustugunu görür.

bu sevginin bir mucizesidir.kisa zamanda eller tamamen olusur ve normal hale gelir.

bunu artik sevgilisine açiklama zamani gelmistir. o gün oglan isten dönerken pencerede bekler ve tam
önünden geçerken coskulu bir sekilde oglana saslenir ve pencereden yeni olusan ellerini göstererek

- "bak sevgilim askimizin kuvvetinden bir mucize oldu ve ellerim çikti" der.

ıste o anda birden oglanin yüz ifadesi
degisir ve dudaklarindan su sarkinin kelimeleri dökülür...........

senı ben "ellerın olsun" dıye mı sevdım

bir sarkinin doguşunun iyi bir geyigini okudunuz....
hadi işinize daha yararlı şeyler okumaya
hadiiiiii................. :))))))
Alt 23-11-2007, 04:09 PM   #36 (permalink)
Yüzbaşı

ayy yetişemiyorum ki...arkadaşlarımız ne demişler diye konu konu dolaşıyorum..bir oraya bir buraya..
senı ben "ellerın olsun" dıye mı sevdım
çok komik yaa..

Alt 23-11-2007, 06:11 PM   #37 (permalink)
Administrators
♥Ozlem Şahin ♥

http://www.youtube.com/v/BBlPSyePaw8&rel=1
geyiğini bir kenara bırakırsak enfes şarkıdır... heleki zeki müren seslendiriyorsa
Alt 23-11-2007, 06:49 PM   #38 (permalink)
Yüzbaşı

canım benim ben dinleyemedim gönderiğin şarkıyı.açmıyo..neden acaba??
Alt 23-11-2007, 07:08 PM   #39 (permalink)
Administrators
♥Ozlem Şahin ♥

atakan bey youtube zor açılıyo dedi diye başka yerden ekledim ama beceremedim galiba acemilik işte ben oraları öğrenene kadar yine youtube dan idare edeyim barii dusun
Alt 23-11-2007, 08:44 PM   #40 (permalink)
Yüzbaşı

teşekkür ederim shamanic.en sevdiğim şarkılar arasındadır bu şarkıda .hele birde zeki mürense..
enlerimden biri de budur..harika bir şarkı..inanması zor belki ama..ben çekim yasasını bu şarkıyla harekete geçiriyorum..galiba bunu dinleyince kalbime sevgi pompalıyorum..bilemiyorum..bence bütün isteklerimde kullanmalıyım bu şarkıyı..aaa güzel fikir. dusun

Bookmarks

« Reversinin günlüğü-yada değişmesi | unbukalemunun günlüğü »