| |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
asiyah'nın zihinsel mutasyonuHikayelerimizi Anlatalım ve Üyelerin Değişim Günlükleri asiyah'nın zihinsel mutasyonu Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız Alıntı: sudem8 Nickli Üyeden Alıntı asiyahçım nerelerdesin kuzum seni merak ediyorum.dalgalanmalar ne durumda gelişmelerini bekliyoruz... Ay merhaba sudem8 abla yaa, ne kadar iyisin. Ben senin kadar iyi değilim ama...... ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Üyelerin Değişim Günlükleri telkin cd indir izle İstanbul Üyelerin Değişim Günlükleri nerededir kimdir Üyelerin Değişim Günlükleri çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Üyelerin Değişim Günlükleri hipnoz Üyelerin Değişim Günlükleri olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Üyelerin Değişim Günlükleri hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Üyelerin Değişim Günlükleri kuantum düşünce kitap haberi |
![]() |
![]() ![]() | LinkBack | Seçenekler | Stil |
![]() | #41 (permalink) |
Üsteğmen ![]() Üyelik tarihi: Jun 2009 Bulunduğu yer: Dünya Üzerinde Bir Yer
Tesekkür: 1,494
433 Mesajinıza toplam 2,700 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() | ![]() Ay merhaba sudem8 abla yaa, ne kadar iyisin. Ben senin kadar iyi değilim ama...
Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz. Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir. |
![]() | ![]() |
![]() | #42 (permalink) |
433 Mesajinıza toplam 2,700 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() | ![]() Kendimi affetmem lazım aslında en önce. Hoooop ile! |
![]() | ![]() |
![]() | #43 (permalink) | |
Binbaşı ![]() Üyelik tarihi: May 2009
Tesekkür: 9,872
1,280 Mesajinıza toplam 11,607 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ![]() Alıntı:
![]()
__________________ olanı olduğu gibi olduğu haliyle kabul ediyorum.şimdi şu anda... mucize olumlama... ![]() ![]() | |
![]() | ![]() |
![]() | #44 (permalink) | |
![]() | ![]() Alıntı:
Belki de ihtiyacım olan yeni bir asiyah. Evet evet bu. Çünkü eskisi bi işe yaramıyor. Ben değilim o eski olan. Yeni olan da henüz değilim. Ortada sıkıştım. Sorun bu sanırım. Dinim, ibadetim bile yok! Çok tuhaf bir insanım. Bulunduğu ortamın rengine bürünememiş bir bukalemun gibi hissediyorum kendimi. Sen çok akıllısın sudem8 ablacım. | |
![]() | ![]() |
![]() | #45 (permalink) |
Yüzbaşı ![]() Üyelik tarihi: Jan 2009 Bulunduğu yer: İzmir
Tesekkür: 3,001
542 Mesajinıza toplam 5,510 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ![]() Asiyah'cığım, iyice bırakmışsın kendini. Canın hiç bir şey yapmak istemiyor. Olabilir. Öyle de oluyor zaten. Ben de geçtim bu evreden. Eğer yapabiliyor olsaydın, neyi yapmak isterdin? Kendine yüklenmeden en kolay yapabileceğin şey ne olur sence?.. Telkinleri dinlemeye ne dersin? Bak, hiç bir aktif şey yapmayı gerektirmiyor. Tam sana göre değil mi?.. Gece boyunca açsan telkin müziklerini, taksan kulaklığını, gündüz de hatta... Başka her şeyi oluruna bıraksan...Yapamaz mısın?..
__________________ Bildiğiniz ama bildiğinizi bilmediğiniz bir şey var... Milton H. Erickson & Seni seviyorum Özür dilerim Lütfen beni affet Teşekkür ederim |
![]() | ![]() |
![]() | #46 (permalink) | |
![]() | ![]() Alıntı:
Şu anda tembel uyuşuk ve donuk olmasaydım resim yapardım. ve ders çalışırdım. Hepinize teşekkür borçluyum. Sevgiler... | |
![]() | ![]() |
![]() | #47 (permalink) |
1,280 Mesajinıza toplam 11,607 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ![]() bu gece niyet etcem Asiyahçam donukluktan ve tembellikten kurtulsun diye, iki noktalı 1________________2. sonra : arınma ...Ey yüce Rabbim, dışarıda Asiyah'ın mutsuzluğu,kendinden hoşnut olmayışı,telkinleri dinlemeyişi,hayata olumsuz bakışı,gençliği boşa giderişi olarak baş gösteren durumun karşılığı benim içimdedir bunun bilincindeyim.sorumluluğu alıyorum.lütfen beni affet ki içimdeki zararlı hatıralar sıfırlansın.teşekkür ederim.seni seviyorum. ![]()
__________________ olanı olduğu gibi olduğu haliyle kabul ediyorum.şimdi şu anda... mucize olumlama... ![]() ![]() |
![]() | ![]() |
![]() | #48 (permalink) | |
![]()
__________________ olanı olduğu gibi olduğu haliyle kabul ediyorum.şimdi şu anda... mucize olumlama... ![]() ![]() | |
![]() | ![]() |
![]() | #49 (permalink) | |
Yüzbaşı ![]() Üyelik tarihi: Jan 2009 Bulunduğu yer: İzmir
Tesekkür: 3,001
542 Mesajinıza toplam 5,510 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() Aahh... resim yapmak!.. O ne güzel bir şey! Ben de resim yapmayı çok severim. Severim de bir türlü oturup yapmam. Her türlü malzemeyi alıp, dergilerimi de alıp bütün hazırlığımı yapıp, sonra da tek fırça atmadan kaldım.Bak aklıma getirdin şimdi. Resim kursuna gitmiştim bir ara. Aslına bakarsan o kadar güzel bir duyguydu ki resim yapmak. Sonsuzluğa yolculuk gibi hissederdim... Yaşamda hiç bir şeyin kesin olmadığı, hatanın hata değil yeninin bir unsuru olabileceği, rengin, şeklin, görüntünün, algının her an değişebileceği, olasılıkların sınırsız olduğu...vs. Ne güzeldi resim yaparken kendini kaptırıp gitmek! Çevrendeki seslerden kopmak, hatta sana seslenildiğinde bile duymayacak kadar o resmin içinde sonsuzluğa akıp gitmek... Hay sen çok yaşa asiyah! İyi ki varsın, depreşti resim yapma arzum sayende. O muhteşem hazzı yeniden yaşamak! Peki bunu nasıl yaparım? Kendime bunu nasıl sağlarım? (İlk olarak izninle bu bölümü kendi günlüğüme de kaydedeceğim ve planlama yapacağım) Peki sen nasıl yaparsın? Kendini senin için çok özel yeri olan, çok sevdiğin bir kişinin yerine koysan ve ona bir resim hediye etmek istesen, bu nasıl bir şey olurdu? Sonra o resmi yapmaya başlasan, nasıl bir şey olurdu?..
__________________ Bildiğiniz ama bildiğinizi bilmediğiniz bir şey var... Milton H. Erickson & Seni seviyorum Özür dilerim Lütfen beni affet Teşekkür ederim | |
![]() | ![]() |
![]() | #50 (permalink) | |
![]() | ![]() Alıntı:
| |
![]() | ![]() |
![]() |
Bookmarks |
Etiketler |
asiyah'nin, mutasyonu, zihinsel |
| |
Hikayelerimizi Anlatalım ve Üyelerin Değişim Günlükleri asiyah'nın zihinsel mutasyonu Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız Alıntı: sudem8 Nickli Üyeden Alıntı asiyahçım nerelerdesin kuzum seni merak ediyorum.dalgalanmalar ne durumda gelişmelerini bekliyoruz... Ay merhaba sudem8 abla yaa, ne kadar iyisin. Ben senin kadar iyi değilim ama......
ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Üyelerin Değişim Günlükleri telkin cd indir izle İstanbul Üyelerin Değişim Günlükleri nerededir kimdir Üyelerin Değişim Günlükleri çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Üyelerin Değişim Günlükleri hipnoz Üyelerin Değişim Günlükleri olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Üyelerin Değişim Günlükleri hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Üyelerin Değişim Günlükleri kuantum düşünce kitap haberi