Defduru'nun GüncesiHikayelerimizi Anlatalım ve Üyelerin Değişim Günlükleri Defduru'nun Güncesi Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız Bu sabah kızlardan birinin anne nerdesin,ne yapıyorsun haykırışları arasında sekize doğru uyandım. Gittim yanına beni görünce kocaman açarak gözlerini ben uyandım dedi. Biraz yatakta öpüş kokuş ve sevişme yaptık kızımla diğeride bizim sesimize uyandı onuda aldım yanıma hep beraber oynaştık ... ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Üyelerin Değişim Günlükleri telkin cd indir izle İstanbul Üyelerin Değişim Günlükleri nerededir kimdir Üyelerin Değişim Günlükleri çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Üyelerin Değişim Günlükleri hipnoz Üyelerin Değişim Günlükleri olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Üyelerin Değişim Günlükleri hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Üyelerin Değişim Günlükleri kuantum düşünce kitap haberi | |
|
25-02-2008, 11:00 PM
|
#71 (permalink)
| Üsteğmen
Tesekkür: 31
58 Mesajinıza toplam 318 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Ynt: Defduru'nun Güncesi Bu sabah kızlardan birinin anne nerdesin,ne yapıyorsun haykırışları arasında sekize doğru uyandım. Gittim yanına beni görünce kocaman açarak gözlerini ben uyandım dedi. Biraz yatakta öpüş kokuş ve sevişme yaptık kızımla diğeride bizim sesimize uyandı onuda aldım yanıma hep beraber oynaştık yatakta. Daha sonra cadılar benden önce fırlayıp mutfağa gittiler yumurta koy pişin diye. Artık alıştılar yumurtayı koyduk elimizi yüzümüzü yıkadık ve kızların kahvaltısını yaptırdım. Dışarıda hava çok güzel gözüküyordu. Eğer uslu durursanız sizi parka götüreceğim dedim. Kocaman bir çığlık attılar parka gidiyoz diye biri ayakkabılarına yapıştı diğeri paltosuna çok erken biraz sonr dedim. Hep beraber temizlik yaptık önce .
Amanın benim kızlarım büyümüş de bana yardım ediyorlar dedikçe pek bi iştahlı sildiler yerleri ellerindeki peçetelerle :)))
Daha sonra giyinip parka gittik. Nasıl mutlu oldular bi kaydırağa bi salıncağa koşup durduk. En son tahtarevalliyi keşfettiler uzunca bir süre onunla oynadık.
Saat biri geçiyordu eve döndük. Yemek yediler ve uykumuz geldi dediler şimdi ikiside baygın bir halde ve kucaklarında dün aldığım yeni oyuncaklarıyla uyuyorlar.
Bu dünya da çocuk olmak var.........
Bi ağlıyor sonra dönüp gülüyorlar. Yada içindeki çocuğu öldürmeden onunla yaşamayı öğrenmeli. Ben bir zamanlar içimdeki çocukla öyle barışık yaşardımki.
Çevremdeki insanlara aldırmadan.. Şimdi pek bi umursuyorum aman ne derler aman şöyle desinler. Aslında ne derlerse desinler bana ne demek geliyor içimden.
AMAN NE DERLERSE DESİNLER BEN BÖYLEYİM..................
Bundan sonra böyle.... Yeni hayat felsefem bu...... Kimse sen koca kadın oldun demesin!!!! Buraya ilk defa geliyorsanız ismim Atakan Sönmez ve burası hayatimdegisti.com.Boğaziçi üniversitesi mezunuyum ve Türkiyede ilk Subliminal Telkin Uzmanıyım.tıklayın Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu Hipnoz gibi bir şey mi subliminal mp3 nedir? Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz. Çekirdek inançların hayatımda engellere neden olduğunu nasıl anlarım? Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir.
25. yıla özel şimdi arayanlara 5 dakikalık çekirdek inanç ön tespit ve bir günlük deneme telkin mp3 ücretsizdir. Ön tespitte size engel olan birkaç çekirdek inanç örneği verilir. Atakan Sönmez tarafından yapılır ve bilgi amaçlıdır. +90 5424475050 Türkiye dışındakiler whatsapp tan arayabilir cekirdekinanc.com inceleyiniz.
__________________ İnsan inandığına denktir;yapabileceğini düşündüğü kadardır. | Offline
| |
25-02-2008, 11:10 PM
|
#72 (permalink)
| Guest | Ynt: Defduru'nun Güncesi defduru hanım çocuklarının
lafınızla hevesle temizlik yapmaları
çok komik onları ohalde düşününce gülesim geliyor:) |
| |
25-02-2008, 11:13 PM
|
#73 (permalink)
| Guest | Ynt: Defduru'nun Güncesi çocukluk edip büyüyenler, erken yaşlanıyor..kim ne derse desin, sakın çocukluk edipte büyüme...ben hala daha sokakta ..çizilmiş bir kaydırak çizgisi göreyim sek sek oynuyorum..en azından bir iki dakika...büyüyecek kadar çocuk değilim.. |
| |
25-02-2008, 11:35 PM
|
#74 (permalink)
| Üsteğmen
58 Mesajinıza toplam 318 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Ynt: Defduru'nun Güncesi Süpersin Hayal ablacım....
Biliyormusun bende bir zamanlar öyleydim. Sonra dedim ya insanların laflarını çok dinlemeye başladım. Artık evli barklısın çocukların var büyü dediler kadın gibi ol dediler . Ne demekse bu kadın gibi olmak. Ben de unuttum içimdeki coşku dolu çocuğu ama biliyormusun bugün kızlarla parkta bende bir salıncağa binip sallandım. İnsanlar garip garip baktılar bana. Ama bana ne dedim içimden..........
__________________ İnsan inandığına denktir;yapabileceğini düşündüğü kadardır. | Offline
| |
26-02-2008, 10:33 PM
|
#75 (permalink)
| Üsteğmen
| Ynt: Defduru'nun Güncesi Bugün güne çok güzel başladık. Hava güzel diye kızlarla yine parka gittik. Onlar sağa sola koşarak pek bi eğleniyorlar ben biraz şaşı oluyorum yoruluyorum ama
değer.
Eve döndük banyo ve yemek faslından sonra kızlar şimdi mışıl mışıl uyuyorlar.
Ben şu anda kendimi çok kötü hissediyorum. Sebebini bilmiyorum ama bütün enerji tükenmiş gibi. Son günlerde bir yanlızlık kabladı her yanımı sıkıldım galiba bu yanlızlıktan. Canımda hiç birşey yapmak istemiyor. Günlük ev işleri yemek falan gün bitiyor. Kendimle ilgili hiç birşey yapmıyorum. Birkaç gündür telkinleride dinlemek gelmiyor içimden. Herhalde bu bir geçiş dönemi. İçimde dışarı çıkmayı bekleyn bişeyler var ama çıkış yolu bulamıyorlar.
Ben kendimi seviyorum diyorum seviyorum...........
| |
26-02-2008, 11:13 PM
|
#76 (permalink)
| Üsteğmen
| Ynt: Defduru'nun Güncesi Icimizdeki Tanri'dan
Sevmenin ne anlama geldigini biliyor musun; yuregin o derece nese, cosku ve sukranla dolar ki artik onu icinde tasiyamazsin ve o senden
tasip cevrendeki tum ruhlara yayilir; bunun ne anlama geldigini biliyor musun? Bu, kendini iyi hissetmenin ve tum yasamla bir
olmanin harika duygusudur. Korku, nefret, kiskanclik, haset ve hirs, sevgi oldugunda yokolur cunku, sevginin varliginda olumsuz ve yikici
guclere yer yoktur. Yuregin sogudugunda ve sevgi hissedemediginde umitsizlige dusme; cevrene bak ve sevebilecegin birsey bul. Bu
kucucuk birsey olabilir ancak o kucuk kivilcim senin tum varligini, sevgi senin icinde bir ates olana kadar tutusturabilir. Buyuk ve
agir bir kapiyi ancak kucuk bir anahtar acabilir. Tum kapilar acilana kadar bunu kullanmayi ogren. Hemen simdi ise oldugun yerden
basla. Gozlerini ac, yuregini ac ve ihtiyacin olani ve cozumunu gor.
Bu az önce geldi. Canım arkadaşım tam ihtiyacım olduğu zamanı çok iyi biliyor.
Belki sizlede iyi gelir.......
| |
28-02-2008, 10:59 AM
|
#77 (permalink)
| Üsteğmen
Tesekkür: 3
139 Mesajinıza toplam 267 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Ynt: Defduru'nun Güncesi Alıntı: defduru Nickli Üyeden Alıntı
Bugün güne çok güzel başladık. Hava güzel diye kızlarla yine parka gittik. Onlar sağa sola koşarak pek bi eğleniyorlar ben biraz şaşı oluyorum yoruluyorum ama
değer.
Eve döndük banyo ve yemek faslından sonra kızlar şimdi mışıl mışıl uyuyorlar.
Ben şu anda kendimi çok kötü hissediyorum. Sebebini bilmiyorum ama bütün enerji tükenmiş gibi. Son günlerde bir yanlızlık kabladı her yanımı sıkıldım galiba bu yanlızlıktan. Canımda hiç birşey yapmak istemiyor. Günlük ev işleri yemek falan gün bitiyor. Kendimle ilgili hiç birşey yapmıyorum. Birkaç gündür telkinleride dinlemek gelmiyor içimden. Herhalde bu bir geçiş dönemi. İçimde dışarı çıkmayı bekleyn bişeyler var ama çıkış yolu bulamıyorlar.
Ben kendimi seviyorum diyorum seviyorum........... |
Yasam senden degismeni istediginde, neye ihtiyac oldugunu gor ve her degisimin en yuksek hayrina oldugunu bilerek, direnc gostermeden degis.
Degisim her zaman rahat olmayabilir, ozellikle de yeni yontemler ve fikirler getirmis insanlar icin.
Hos, rahat, tam oturmus fikirleri, birbiri ardina birakmaya ve atmaya istekli olmalisin, ta ki tamamen ozgur olup,tumuyle yeni ve devrim niteliginde bir fikri almaya acik olana kadar...
Iste zorluk da zaman zaman buradadir. Yeni bir seyi hazmetmis pek cok kisi, bu yenilige yapismak ister ve birakmayi reddeder.
Neden bunu, sen onlara yer actigin takdirde, orada hazir bekleyen daha buyuk ve muhtesem ilham ve fikirlere bir atlama tasi olarak gormuyorsun? Dolu bir kovayi dolduramazsin, once onu bosaltman gerekir.
Eskilere takilip kalmissan ve onlari birakmiyorsan, yeniliklere ilerleyemezsin. O yuzden degis, ve bu degisimi cabuk gerceklestir, cunku seninle yapilacak islerim var.
ICIMIZDEKI KAPILARI ACMAK
icindeki tanridan
__________________ Erkek penguen 4 ay boyunca kuluckaya yatar 4ay ac durur ama asla yumurtayi birakip avlanmaya gitmez, 4 ay sonra buzlar cozlunce disi penguen gelir ve esini cocgunu zorlukcekmeden bulur.Penguenler yavrularını soğuktan korumak için onları ayaklarının üzerine oturtup haftalarca ısıtırlar. Bir yandan da yavruya yemek taşırlar. Bahar geldiğinde buzul erimeye başlamış ve buz tabakası üzerinde denizin ortaya çıktığı delikler belirmiştir. Artık anne ve baba bu deliklerden balık avlayarak beslenecek, yavrularını da aynı yiyecekle besleyeceklerdir. <br /><br />Yavruya bakmak oldukça zahmetli bir iştir; onun beslenmesi için ebeveynler bazen uzun süre hiçbir şey yemezler. Ayrıca her yerin buzlarla kaplı olduğu ortamda yuva yapma olanağı da yoktur. Anne ile babanın, yavruyu buzun soğuğundan korumak için yapabilecekleri tek şey, yavruyu ayaklarının üstüne koyup, karınlarıyla ısıtmaktır. | Offline
| |
28-02-2008, 11:03 AM
|
#78 (permalink)
| Üsteğmen
Tesekkür: 3
139 Mesajinıza toplam 267 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
Asla birinin yoluna mudahale etmeye calisma. Tum ruhlar kendi
yollarini kendileri bulmak ve hedeflerine kendi yontemleriyle
ulasmak zorundadirlar. Bazilari bunu meditasyonla gerceklestirirler,
bazilari tefekkurle, bazilari duayla, bazilari calisarak ve bazilari
da insanlarla iletisim halinde olarak... Birak tum ruhlar yolunu
bulsun ve izlesin. Cikmaz sokaklara girip donuslerin olmasina,
anayollarda ve yanyollarda dolanip durmaya izin verme, vaktini
bunlarla bosa harcama.Duz ve dar yolu izle. Gozun hedefte olsun; ki
o hedef Benimle, Tanri'yla, icindeki ilahilikle, bir olmanin
farkindaligidir...Yolculugun zorlasmasi ve guc hale gelmesi asla
seni engellemesin, tam tersine ilerlemeye devam et ve oraya
varacagini bil. Bu yasam zayif yurekliler icin, gercekle
karsilasmaktan ve isiga yurumekten korkanlar icin degildir. Guclu
ol, yurekli ol. Elini Bana ver, Ben seni yolun her adiminda
yonlendiriyor olacagim; yalnizca eger Bana bunun icin izin
verirsen...
ICIMIZDEKI KAPILARI ACMAK
__________________ Erkek penguen 4 ay boyunca kuluckaya yatar 4ay ac durur ama asla yumurtayi birakip avlanmaya gitmez, 4 ay sonra buzlar cozlunce disi penguen gelir ve esini cocgunu zorlukcekmeden bulur.Penguenler yavrularını soğuktan korumak için onları ayaklarının üzerine oturtup haftalarca ısıtırlar. Bir yandan da yavruya yemek taşırlar. Bahar geldiğinde buzul erimeye başlamış ve buz tabakası üzerinde denizin ortaya çıktığı delikler belirmiştir. Artık anne ve baba bu deliklerden balık avlayarak beslenecek, yavrularını da aynı yiyecekle besleyeceklerdir. <br /><br />Yavruya bakmak oldukça zahmetli bir iştir; onun beslenmesi için ebeveynler bazen uzun süre hiçbir şey yemezler. Ayrıca her yerin buzlarla kaplı olduğu ortamda yuva yapma olanağı da yoktur. Anne ile babanın, yavruyu buzun soğuğundan korumak için yapabilecekleri tek şey, yavruyu ayaklarının üstüne koyup, karınlarıyla ısıtmaktır. | Offline
| |
28-02-2008, 03:20 PM
|
#79 (permalink)
| Üsteğmen
| Ynt: Defduru'nun Güncesi
| |
28-02-2008, 05:04 PM
|
#80 (permalink)
| Üsteğmen
Yasaminda gerceklesen hersey senin bilincin sayesinde gerceklesir. Bilincini yukselt, boylece tum varligini, yasama dair tum bakis acini
da yukseltirsin ve senin gercek mirasin olan bu muhtesem yasami dolu dolu yasamaya baslarsin. Baskalari sana bunu anlatabilir ve sen de
digerlerinin bunu yasadigini gorebilirsin; ancak bu senin bilincine girene kadar ve sen bunun senin icin oldugunu farkedene dek hicbirsey
olmaz. Gorunuste son derece basit ve cocuksu bir ruh cenneti, her cevabi kendi akliyla bildigini zanneden oysa ki bilinci henuz yuksek
seviyelere ulasmamis olan cok entellektuel bir ruhtan cok daha kolay kabul edebilir. Her ruh yuksek bir bilinc seviyesine ulasabilir.
Ancak bu kendi icinden, icsel bilisle, ilham yoluyla ve sezgilerle edinilmesi gereken birseydir ve disaridan gelen bilgiye ve bilgelige
ihtiyaci yoktur. Tum olan orada, her ruhun icindedir; sadece farkedilmeyi, disari cikartilmayi ve yasama aktarilmayi bekliyor.
Bu da bugün gelen sevgiyle paylaştım.......... Herkes kendi payına düşeni alır....
| | | |