bnm günlüğümHikayelerimizi Anlatalım ve Üyelerin Değişim Günlükleri bnm günlüğüm Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız Bir zamanlar ben de sorunlarımı herkesten ve herşeyden kaçarak.,kendi içimde çözeceğimi sanırdım.DOĞAL OLARAK DEPRESYON GİRDİM.Doktorumun söyledikleri bügün bile aklımda!İçine attığın her duygu,düşünce etrafına bir zar çevirir,sana kist olarak döner.Gerçekten de kısa aralıklarla üç kez kist ameliyatı olunca aklım başıma geldi.
... ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Üyelerin Değişim Günlükleri telkin cd indir izle İstanbul Üyelerin Değişim Günlükleri nerededir kimdir Üyelerin Değişim Günlükleri çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Üyelerin Değişim Günlükleri hipnoz Üyelerin Değişim Günlükleri olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Üyelerin Değişim Günlükleri hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Üyelerin Değişim Günlükleri kuantum düşünce kitap haberi | |
|
28-11-2009, 01:13 AM
|
#21 (permalink)
| Guest | Cevap: bnm günlüğüm Bir zamanlar ben de sorunlarımı herkesten ve herşeyden kaçarak.,kendi içimde çözeceğimi sanırdım.DOĞAL OLARAK DEPRESYON GİRDİM.Doktorumun söyledikleri bügün bile aklımda!İçine attığın her duygu,düşünce etrafına bir zar çevirir,sana kist olarak döner.Gerçekten de kısa aralıklarla üç kez kist ameliyatı olunca aklım başıma geldi.
Önerdiği çözümse çok kolaydı.Her duygunu ve düşünceni paylaşayacağın bir arkadaş bul:bulamıyorsan suyu aç ve suya anlat.Yıllar geçti.Sevgili Esra ,artık kistlerden kurtuldum..DİLERİM SEN'de aynı yöntemi benimsersin. Buraya ilk defa geliyorsanız ismim Atakan Sönmez ve burası hayatimdegisti.com.Boğaziçi üniversitesi mezunuyum ve Türkiyede ilk Subliminal Telkin Uzmanıyım.tıklayın Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu Hipnoz gibi bir şey mi subliminal mp3 nedir? Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz. Çekirdek inançların hayatımda engellere neden olduğunu nasıl anlarım? Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir.
25. yıla özel şimdi arayanlara 5 dakikalık çekirdek inanç ön tespit ve bir günlük deneme telkin mp3 ücretsizdir. Ön tespitte size engel olan birkaç çekirdek inanç örneği verilir. Atakan Sönmez tarafından yapılır ve bilgi amaçlıdır. +90 5424475050 Türkiye dışındakiler whatsapp tan arayabilir cekirdekinanc.com inceleyiniz. |
| |
29-11-2009, 12:36 AM
|
#22 (permalink)
| Guest | Cevap: bnm günlüğüm bennce sizin (eğer varsa) dertlerinizi suya anlatmanıza gerek yokk! hemen buraya gelin, eminim herkes sizi dinliyor olacaktır. ayrıca burada yalnızda değilsiniz. ben kendimi sadece burada iyi hissediyorumm. burada mutlu oluyorum. hiçbi'şeyi kafama takmamak için şarj oluyorum. günlüğüme sayyfalar dolusu umutsuzluk dolu yazı yazıyorum ama göndermiyorum onları, paylaşmıyorum sizinle. şöyle bir bakıyorum o yazdıklarıma ve ben bu değildim, bu olmayacağım diyorum ve ctrl+a yaparak siliyorumm hepsini, mutlu olduğumu kazıyorum onların yerine. . ve kendi mesajıma ilk teşekkürü benn ediyoruummm :) şimmdi dur ve benn mutluyum, de ama kendini inandır. işe yarıyor )) kendinize iyi bakınn, sizzleriiii çooookkkkkkkk seviyoruuummm! |
| |
04-12-2009, 09:42 PM
|
#23 (permalink)
| Üsteğmen
Tesekkür: 1,238
277 Mesajinıza toplam 1,508 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Cevap: bnm günlüğüm su anda bütün duygularımı sıcağı sıcağına yazıyorum..boğazımda düğümlendi bişeyler hemen buraya geldm...işten çıktım dersaneye gttim deneme sınavına girdim 20 dk sonra çıktım yapamadım.. o kadar zayıf hissettim ki kendimi yanlışmı yaptım işe başlamakla bilmiyorum ama şu an çok kötüyüm kendimi o kadar köşeye sıkışmış hissediyorum ki..eve geldim yemeğe oturdum babama fikrimi söyledim işten ayrılmak istediğimi belliki desteklemiyo isteksiz bi şeklde sen bilirsin dedi..gerçekten yemek dizildi boğazıma ağlayacaktım kalkttım geldim bilgisayarı açtım ve burdayım şimdi sizce ne yapmalaıyım ikisini birlikte yürütemiyorum ve işe gireli bir aya yakım oldu ama giç ders çalışamıyorum çok çaresizim :'(
__________________ Çok özledim En Sevgilinin en çok sevdiği yerde durmayı... Öyle hasretim ki öyle muhtacım ki,, En Sevgilinin en çok sevildiği halde olmaya... | Offline
| |
04-12-2009, 10:23 PM
|
#24 (permalink)
| Üsteğmen
Tesekkür: 645
228 Mesajinıza toplam 1,903 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Cevap: bnm günlüğüm bütün yazdıklarını okudum esracım senden yaş itibariyle büyüğüm ve senin yaşadığın zorlukların kat be kat fazlasını yaşadım üniversite sınavına hazırlandığım sene panik atak hastalığına yakalandım ben herşeyden elimi eteğimi çektim derhanemi değiştirdim kitabı açıp karşısında ağlıyordum senin dediğin gibi matematiği anlamıyordum ve nefret ediyordum ama hiç vazgeçmiyordum ağlıya ağlıya 1 soru 2 soru çözüyordum sonra 1-2 soru arttı yavaş yavaş hemde hastalığım yanımdayken bir yandanda ilaç tedavisi alıyordum sürekli gidip doktorlarla konuşmak canıma tak ediyordu bir yandan sınav bir yandan hastalık o gün geldi çattı normalde sınavda bayılmam yada nefesim daraldığı için çıkmam gerekiyordu ama ben yapmadım çünkü başarmam gereken birşey vardı önümde düzelmemi sağlayacak tek gerçek ve sınavın sonuna kadar dayandım ve çıktım yapabildiğimin en iyisini yaptım ve turizm bölümünü kazandım okudum ve derecyle bitirdim çok mutlu olduğum zamanlar geçirdim ve en korktuğum matamatik dersleri karşımda olmasına rağmen ilginçtir sayısal derslerim sözellerden daha iyiydi ve korkularım bitti ve doymadım okumaya işletme bölümünü kazandım şu an 3.sınıftayım hayatımı topladım ve bir yandanda çalışıyorum hemde yopun tempolu bir işte senden ricalarım var benim kırmazsın inşallah şimdi kalk yerinden elini yüzünü yıka aynaya bakarak her ne olursa olsun kendimi seviyorum zor dönemler geçirdim ama geride kaldı de ve derin derin 3 kere nefes al sonra güzelce uyu yarında kendine güzel bir defter al ve hayalindeki üniversiteyi seç ama sınır koymadan en çok yapmak istediğin mesleğe ve en çok okumak istediğin üniye karar ver bunu o deftere yaz şimdiki zamanda örneğin şu anda bu şehirdeyim istediğim üniversitede okuyorum istediğim bölümü kazandım bunlar senin kafanda neyse onları yerine bırak ve çok güzel arkadaşlar edindim üniversite hayatım süper geçiyor tarzında yaz ve daha sonra yapmak istediğin mesleği ve ulaşmak istediğin yeri tüm ayrıntılarıyla yaz hatta o deftere okumak idtediğin üninin resmini yazdır yapıştır ve gözünde canlandır ve şu ümitsizliği bırak ümitlerimiz olduğu sürece varız bunları yaptığında herşey dört dörtlük olacak ve yapamıyorum diye yılma üstüne git matematik dersinin diğer derslere 1 saat ayırıyorsan ona 2 saat ayır bir soruyu gerekiyorsa 10 kere oku çözümlü soruları dikkatlice kontrol et ve kendi kendine sorular çıkar onlar üstünde çalış her şey o zaman mükemmel olacak bu defterde olumsuz bir tek kelime görmeyelim bundan sonra çünkü sen çok değerlisin ve herşeyin en iyisini hakediyorsun anlaştık mı?
__________________ MUTLUYUM,MUTLUSUN,MUTLUYUZ | Offline
| |
04-12-2009, 11:01 PM
|
#25 (permalink)
| Üsteğmen
277 Mesajinıza toplam 1,508 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Cevap: bnm günlüğüm yazdıklarınızı okudum çok teşekkür ederim fikirleriniz için azda olsa rahatladım.. ben 2 yıllık bilg bölümü bitirdim..şimdi işletmeye başladım 4 yıllığa tamamlamak için..sınavlarım başlayacak gittiğim dersanede kpss için..ayrıca birde işe başladım acelemi ettim bilmiyorum bu iki görevim varken ama tek amacım aileme yük olmayım artk kendi paramı kendm kazanayım..ama olmadı iyice koptum dersaneden yorgunluktan hiç bişey anlamaıyrum..yürütemedim yani bunu söylemek çok acı geliyor bana ama böyle malesef bir ay oldu işe başlayalı önümü görebiliyorum işe devam edersem hiç ders çalışamıycam çok uzun düşündüm yarın konuşsam işi bıraksam... benm iş yerim için ya da ileriki hayatımda bu kötü bi durum olur mu bnm için bir ay çalşp çıkmak bu aklıma takılıyo.. inanın o kadar daraldım ki şaşırdım kaldım şu anda bu durum için yardım isteyebileceğim kimse yok..ya da fikrini danışabileceğim..
__________________ Çok özledim En Sevgilinin en çok sevdiği yerde durmayı... Öyle hasretim ki öyle muhtacım ki,, En Sevgilinin en çok sevildiği halde olmaya... | Offline
| |
04-12-2009, 11:13 PM
|
#26 (permalink)
| Üsteğmen
228 Mesajinıza toplam 1,903 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Cevap: bnm günlüğüm o zaman durumlarımız yakın sayılır bende okulla işi bir arada götürenlerdenim kpss sorunu bendede var ama sorun değil benim hedefim işletmeyi bitirip ünide kalmak ve öğretim görevlisi olmak gerçekten işle götürmek zor ama ben öyle bir hal aldımki hiç yılmıyorum işte bulduğum her arada ders çalışıyorum kulağımda kulaklık eve geliyorum yemeğimi yiyorum derse devam mutsuzmuyum hayır çünkü hepsini bir arada götürmek bana daha büyük mutluluk getirecek bunun bilincindeyim hedeflerime ulaşmak istiyorum ve vücut enerjim telkinlerden sonra hat saffada inanılmaz güçlüyüm sizde eğer sizi mutsuz ediyorsa işten ayrılın eğer ikisini bir arada götüremeyeceğinizi düşünüyorsanız ama ben başarıyorsam emin olun sizde başarırsınız ilk önce size getireceği artıları ve eksileri değerlendirin ona göre yolunuzu çizin eğer artılar eksilerden fazlaysa 1 senede olsa sabredin iş yerinde güven ve süreklilik önemlidir ama önemli olan sizin mutlu olmanız ve huzurlu hissetmeniz gerçekten işi bıraktığınızda daha çok ders çalışabilecekmisiniz?bunu sorun kendinize ve yada iş hayatına alışmışken bırakmak size neler kazandıracak neler kaybettirecek?verdiğiniz kara sizi mutlu mu edecek yoksa dahada mutsuzlaştıracak mı?kazanacaklarınız neler kaybedecekleriniz neler olacak?tamamen derslere gömülmek size fayda getirecek mi?bu soruları bir değerlendirin ayrıca yanlız değilsiniz ben her zaman burdayım ne zaman olsa sizle dertlerinizi sorunlarınızı paylaşmaktan gurur duyarım sevgiyle kalın:)
| |
04-12-2009, 11:21 PM
|
#27 (permalink)
| Üsteğmen
| Cevap: bnm günlüğüm daha çok ders çalşcam eğer bi seçim yapıyosam seçimim de işi bırakmaktan yana olursa mutlaka çok ders çalşmam gerek..verdiğim karar şu durumda beni mutlu edecek ona emnm.burda kalırsam çok şey kazanırım iş tecrübesi olarak ve başka yerler içinde büyük referansım olur..ama yüzümdeki tebessümü kaybetcem.teşekkür ederim varlığınızı blmek güzel çok saolun umarım daraldığınızda yanınızda hep birileri olur size yardım edecek.. olmassada bana yazabilrsiniz elmden geldiğince yardım ederim...
| |
04-12-2009, 11:29 PM
|
#28 (permalink)
| Üsteğmen
| Cevap: bnm günlüğüm ne güzel bir gece eminim üstesinden geleceksiniz hiç bir zaman yüzünüzdeki tebessümü götürecek kararlar almayın sizin yüzünüzün gülümsemesi bir çok insanı çok mutlu ediyordur eminim ve gülmek herkese yakışır bakın herşey güzel birşeye vesiledir biz birbirimiz kazandık artık ikimizde biliyoruz zorda kaldığımızda kimseyi bulamasak bile bizi burda bekleyen birinin varlığını bilecez mutlu olmak için süper bir neden:)
| |
04-12-2009, 11:37 PM
|
#29 (permalink)
| Üsteğmen
| Cevap: bnm günlüğüm çok teşekkür ederim gerçekten.. mutlu olmak bazen kapının önünde ki kediye biraz süt vermek, yoldaki taşı kaldırmak,bi çocuğa çukalata almak böyle şeyler beni çok mutlu eder böyle şeyler benm yüzümde içten gülümsemeye neden olur çok saolun gerçekten rahatladım..hertürlü yanınızda olmaya çalışırım bunu tüm samimimyetimle söylüyorum..int ortamıda olsa siz gerççekten bütün samimimyetinizle bana yardımcı oldunuz hep mutlu olun yüzünüzdeki tebessüm gözünüzdeki ışık hiç eksik olmasın..hayrlı geceler
| |
06-12-2009, 12:30 AM
|
#30 (permalink)
| Üsteğmen
| Cevap: bnm günlüğüm ewtt dün akşam bu saatlerde burdaydım yine ama şuan dün akşamdan daha karmaşığım patronlarım bir ay daha çalş diyolar sana yardımcı oluruz daha erken çıkarsın işten...bnm kafam daha çok karştı.. tabi kararımı kendim vermekle olmuyomuş onu anladım.. nolacak bnm halim Allahım nolur hayırlı bi şeklde sonuçlansın eğer iyiyse hayrlıysa bnm için ya da mutlu olmayacaksam bi şekilde bitsin bu karışıklık...:(
| | | |