| |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Yeniden doğuş sürecimi izlediğim günlüğüm..Hikayelerimizi Anlatalım ve Üyelerin Değişim Günlükleri Yeniden doğuş sürecimi izlediğim günlüğüm.. Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız Bugün hiç iyi bir ruh halinde değilim günlük daha sonra ayrıntılı olarak yazarım...belki o zamana kadar ruh halim değişmiş de olabilir...ama bilmiyorum kafamda korkular kaygılar dalgalanmalar var... hani antidepresan alınca hem iyi ruh halini hem kötü ruh halini aynı anda ... ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Üyelerin Değişim Günlükleri telkin cd indir izle İstanbul Üyelerin Değişim Günlükleri nerededir kimdir Üyelerin Değişim Günlükleri çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Üyelerin Değişim Günlükleri hipnoz Üyelerin Değişim Günlükleri olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Üyelerin Değişim Günlükleri hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Üyelerin Değişim Günlükleri kuantum düşünce kitap haberi |
![]() |
![]() ![]() | LinkBack | Seçenekler | Stil |
![]() | #351 (permalink) |
Yüzbaşı ![]() Üyelik tarihi: May 2008
Tesekkür: 1,337
963 Mesajinıza toplam 4,848 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ![]() Bugün hiç iyi bir ruh halinde değilim günlük daha sonra ayrıntılı olarak yazarım...belki o zamana kadar ruh halim değişmiş de olabilir...ama bilmiyorum kafamda korkular kaygılar dalgalanmalar var... hani antidepresan alınca hem iyi ruh halini hem kötü ruh halini aynı anda hissedersin ya....hani mutlu gibi olup biryandan da içinde gizli olan..hatta çok da gizli olamayan kötü hisler olurya..o durumdayım şu an... bunda sınavıma çok az kalmasının ve hala çalışmayışımın da payı var...
Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz. Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir.
__________________ ![]() |
![]() | ![]() |
![]() | #352 (permalink) | |
963 Mesajinıza toplam 4,848 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ![]() Alıntı:
![]() ama dersler zor..kafa isteyen şeyler..ben de aklımı onlara verip beyin gücümü harcamak istemiyorum...sınavların test oluşu beni biraz rahatlatıyor ama not sistemi çok katı...yani ders geçme sistemi... ![]()
__________________ ![]() | |
![]() | ![]() |
![]() | #353 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ![]() yine döndüm günlük ![]() saçlarımı artık toplamıyor olmamın faydasını gördüm... az önce can sıkıntısından saçlarımı ev imkanlarıyla kesebildiğim kadar kestim uçlarını aldım....zaten zaman zaman yaptığım birşeydi... ancak bu sefer en son 2 hafta önce uçlarından almıştım...2 haftadan bu yana saçlarımda uzama olduğunu farkettim...çünkü son kesişimde uçları dümdüzdü hepsinin bugün bu dümdüzlüğü bozan aynı boyda olmayan aradaki saç tellerini görünce...saçımın da artık uzamaya başladığını anladım ![]() ![]() ve aynı şekilde saçlarımda dökülmeden oluşan bölgesel açılmalar ben lisede okurken de olmuştu...çünkü hergün saç toplama kuralı vardı başka modeli yasaklamışlardı o dönemdede buna benzer şey yaşamıştım....aynı tecrübe 2 kere tekrar edilince ortak noktayı buldum ve sebebini kesinleştirdim....evet saç toplamak çok zararlı...
__________________ ![]() |
![]() | ![]() |
![]() | #354 (permalink) | |
![]()
![]() | ![]() |
![]() | #355 (permalink) | |
bir de malum kişisel sorunları çözmek ve kendime iyi bir kişisel temel kurma çabaları vesaire ve o arada da annemin beklenmeyen ölümü ve bilmediğim evişlerini öğrenmek zorunda kalmak gibi şeyler... bu arada babamın garip garip huylarını da çekmek zorunda kalıyorum ve karşılık verme lüksüm de yok..sinirimi içime atıyorum bir de.... okulu zamanında 4 senede bitirseydim hayattan da 4 sene daha geride kalacaktım...yani diplomalı ama kendi işini bile göremeyen biri olacaktım...ben de tercihimi kendimi geliştirmekten yana kullandım ama okulun hala bitmemesi sırtımda kambur gibi duruyor...ve de babam için koz oluyor... dersler o kadar zorki herşeyinle kendni vermen gerekiyor neyse bari şimdi sınav heyecanı telkini ve kendine güven telkini açayım bari..belki biraz kitaba bakma isteğim gelir ![]()
![]() | ![]() |
![]() | #356 (permalink) |
Üsteğmen ![]() Üyelik tarihi: Apr 2008
Tesekkür: 68
181 Mesajinıza toplam 953 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() ![]() | ![]() Canım yardımcıdan çalışsan belki kısa sürede bitirebilirsin..Nasıl olsa ezberleyeceksin konuları. |
![]() | ![]() |
![]() | #357 (permalink) |
Üsteğmen ![]() Üyelik tarihi: Apr 2008
Tesekkür: 68
181 Mesajinıza toplam 953 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() ![]() | ![]() Ders konusu benimde hep içimi karartmıştır.Seni çok iyi anlıyorum.Öğrenciykende eve büyük bir enerji ile gelir, yapmam gereken herşeyi yapar ancak bir türlü derse başlayamazdım.Oysa en önemli şey ders çalışmamdı ve onu hep sona bırakmayı seçerdim. Anladığım birşey var ki öncelik sırası çok önemli ve buna dikkat edince geriye kalan işler içinde bol bol zaman kalıyor.Ama maalesef ben bunu bugüne kadar pek sağlayamadım. |
![]() | ![]() |
![]() | #358 (permalink) | |
Yüzbaşı ![]() Üyelik tarihi: Sep 2008
Tesekkür: 1,234
998 Mesajinıza toplam 5,275 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ![]() Alıntı:
![]() ![]() Sınava gidip eğlence amaçlı soruları çözeceğimi hayal ediyorm nedense. Hayır çalışmadım da neye güveniyosam artık ![]() Hemen eline kitap al istersen çözmesen de gözünün önünde olsun belki bi iki soruya bakarsın sonra da başlarsın çalışmaya ;) | |
![]() | ![]() |
![]() | #359 (permalink) | |
canım aslında ben de senin gibiyim...ama maalesef bunu baskı unsuru yapan şey babam...yani o bu meseleye taktığı için ben de ister istemez takmak zorunda kalıyorum...umursamadığım bir konuyu takıyor olmak da umursadığın şeyi takmaktan daha beter..çünkü senin için önemsiz...kaç dersten gireceksin sen ? ![]() belki etkisi olur diye sabahtan beri sınav telkini ve kendine güven telkini dinliyorum...bakarsın kitap okuma isteği getirir ![]()
![]() | ![]() |
![]() | #360 (permalink) | |
Yüzbaşı ![]() Üyelik tarihi: Sep 2008
Tesekkür: 1,234
998 Mesajinıza toplam 5,275 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ![]() Alıntı:
![]() | |
![]() | ![]() |
![]() |
Bookmarks |
| |
Hikayelerimizi Anlatalım ve Üyelerin Değişim Günlükleri Yeniden doğuş sürecimi izlediğim günlüğüm.. Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız Bugün hiç iyi bir ruh halinde değilim günlük daha sonra ayrıntılı olarak yazarım...belki o zamana kadar ruh halim değişmiş de olabilir...ama bilmiyorum kafamda korkular kaygılar dalgalanmalar var... hani antidepresan alınca hem iyi ruh halini hem kötü ruh halini aynı anda ...
ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Üyelerin Değişim Günlükleri telkin cd indir izle İstanbul Üyelerin Değişim Günlükleri nerededir kimdir Üyelerin Değişim Günlükleri çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Üyelerin Değişim Günlükleri hipnoz Üyelerin Değişim Günlükleri olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Üyelerin Değişim Günlükleri hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Üyelerin Değişim Günlükleri kuantum düşünce kitap haberi