Geri git   Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri > Hayatım Değişti Klubü > Hikayelerimizi Anlatalım > Üyelerin Değişim Günlükleri

Uyarılar

SeLeNaS IN Günlüğü

Hikayelerimizi Anlatalım ve Üyelerin Değişim Günlükleri SeLeNaS IN Günlüğü Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız neden öyle düşünüyosun ki, karamsar açıdan bakıyosun ve umutsuzluğa kapılıyorsun? senin için yararlı olan en ufak ayrıntıları yaz ve aslında ne kadar yol kateddiğini görebileceksin.aslında sen kendini birde uzaktan izle.Aslında ben neymişim, neler oluyorda ben gereksiz yere umutsuzluğa kapılmışım diyeceksin.O ...

ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Üyelerin Değişim Günlükleri telkin cd indir izle İstanbul Üyelerin Değişim Günlükleri nerededir kimdir Üyelerin Değişim Günlükleri çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Üyelerin Değişim Günlükleri hipnoz Üyelerin Değişim Günlükleri olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Üyelerin Değişim Günlükleri hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Üyelerin Değişim Günlükleri kuantum düşünce kitap haberi

SeLeNaS IN Günlüğü

LinkBack Seçenekler Stil
Alt 05-02-2010, 09:57 PM   #21 (permalink)
Teğmen

hayatın_ritmi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 97
48 Mesajinıza toplam 191 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
hayatın_ritmi is an unknown quantity at this point
Standart Cevap: SeLeNaS IN Günlüğü

neden öyle düşünüyosun ki, karamsar açıdan bakıyosun ve umutsuzluğa kapılıyorsun?
senin için yararlı olan en ufak ayrıntıları yaz ve aslında ne kadar yol kateddiğini görebileceksin.aslında sen kendini birde uzaktan izle.Aslında ben neymişim, neler oluyorda ben gereksiz yere umutsuzluğa kapılmışım diyeceksin.O güç hem sende hem de herkeste var.;)Görmek iste yeter!:) :)

Buraya ilk defa geliyorsanız ismim Atakan Sönmez ve burası hayatimdegisti.com.Boğaziçi üniversitesi mezunuyum ve Türkiyede ilk Subliminal Telkin Uzmanıyım.tıklayın

Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu

Hipnoz gibi bir şey mi subliminal mp3 nedir?

Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz.

Çekirdek inançların hayatımda engellere neden olduğunu nasıl anlarım?

Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir.

25. yıla özel şimdi arayanlara 5 dakikalık çekirdek inanç ön tespit ve bir günlük deneme telkin mp3 ücretsizdir. Ön tespitte size engel olan birkaç çekirdek inanç örneği verilir. Atakan Sönmez tarafından yapılır ve bilgi amaçlıdır. +90 5424475050 Türkiye dışındakiler whatsapp tan arayabilir cekirdekinanc.com inceleyiniz.

hayatın_ritmi isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 05-02-2010, 10:13 PM   #22 (permalink)
Üsteğmen

SeLeNaS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 232
246 Mesajinıza toplam 1,161 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
SeLeNaS will become famous soon enoughSeLeNaS will become famous soon enough

Alıntı:
hayatın_ritmi Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
neden öyle düşünüyosun ki, karamsar açıdan bakıyosun ve umutsuzluğa kapılıyorsun?
senin için yararlı olan en ufak ayrıntıları yaz ve aslında ne kadar yol kateddiğini görebileceksin.aslında sen kendini birde uzaktan izle.Aslında ben neymişim, neler oluyorda ben gereksiz yere umutsuzluğa kapılmışım diyeceksin.O güç hem sende hem de herkeste var.;)Görmek iste yeter!:) :)
Merhaba hayatın_ritmi,iki günlüğüm var.Birisine kendime oldukça objectif bakarak fark ettiğim değişiklikleri,diğerine istediklerimi ve olduğu durumda o an ne hissedeceksem onları yazıyorum.Aslına bakarsan benim tüm bu dengemi alt üst eden aileler aracılığı ile biriyle tnaıştırılmam ( ki hedef günlüğümde asla böyle bir madde yoktu kafamı karıştırdı ) ve bunu benim biraz gurur meselesi haline getirip gönülden istemesemde 2 nokta yapmaya çalışıp başarısız olmam.Etrafımdaki insanların yazıkkk neden bu kız evlenemiyor diye acıyarak dğşündüklerini bildiğimdende çok negatif etki aldım.Kriz yüzünden işsiz kaldım ve iş bulamıyorum,e birde evlenemiyorum.Kafalarındaki bu...
Ne olacak bu kızın hali...Ne kadar dirensemde herkes görecek herşey değişiyor inanamayacaklr yaptıklarıma desemde...Etkilenmemek o kadar endişe duygusuna karşı kalkan oluşturmak çok güçtü...
SeLeNaS isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 06-02-2010, 08:50 PM   #23 (permalink)
Üsteğmen

246 Mesajinıza toplam 1,161 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.

Yaaaa ...Kafam karıştııı...İnternete girdiğim her an sadece bu sitedeyim diyebilirim.Enerjimizle ve düşüncemizi kullanarak uygulayabileceğimiz o kadar çok yöntem varki.Hangisini uygulayacağımı şaşırdım...İki nokta,yoga,meditasyon derkennnn Nil Gün e ait telkinler hakkında bir yazı okudum ( telkinlerini indiremedim:(
masaüstü terapi programını indirdim ama telkin yükleyemedim.Çok işimmm var çokkkkkkkkkkk...... Telkin yüklenecek,yazılı telkinler günde bir kaç defa okunacak,yoga yapılacak,2 nokta tekniği öğrenilecek,meditasyon geliştirilecek,Çekim yasası öğrenilecek.Ben bunları ne zaman yapıcammmmmmmmm :((((((( Herkes bir şekilde birisini başarmış ben neden yapamıyorummmm :(((
Alt 06-02-2010, 08:59 PM   #24 (permalink)
spestnaz
Guest

pışşşştt!! yapamıyorum yok :) yapıcamm var herşeyi hallediceksinn sıralama yap, bi planın olsun amaaa senin varmı, dersenn. . Yokk ama olması gereken bu :) bende yapıcamm =) bi keree telkinlerle karamsarlık, stres, üzüntü bi çuvalaa, ağzı bağlanıp denize atılcaaakk sonnra bilinecekk her an en güzel şeyler, en iyi şeyler, en mutlu anlar hayatını doldurmak için sıra bekliyorlar :) demek online olduğun her an buradasııın :) sana bi sır veriyimm: belki de işe yarayan tek bağımlılık hayatimdegisti.com bağımlılığıı kal sağlıcaklaa, hepp mutlu ol :) iyiki varsınn. .
Alt 06-02-2010, 09:15 PM   #25 (permalink)
Üsteğmen

Alıntı:
spestnaz Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
pışşşştt!! yapamıyorum yok :) yapıcamm var herşeyi hallediceksinn sıralama yap, bi planın olsun amaaa senin varmı, dersenn. . Yokk ama olması gereken bu :) bende yapıcamm =) bi keree telkinlerle karamsarlık, stres, üzüntü bi çuvalaa, ağzı bağlanıp denize atılcaaakk sonnra bilinecekk her an en güzel şeyler, en iyi şeyler, en mutlu anlar hayatını doldurmak için sıra bekliyorlar :) demek online olduğun her an buradasııın :) sana bi sır veriyimm: belki de işe yarayan tek bağımlılık hayatimdegisti.com bağımlılığıı kal sağlıcaklaa, hepp mutlu ol :) iyiki varsınn. .
Yapıcam yapıcam yapıcammmmm ... Ama ne zamannn
Dediğin gibi bir plan yapmalıyım Spestnaz mesela şu an beni en çok çeken şey 2 nokta tekniği,telkinlerimi dinlerken bir yandan bu konuda okuyup çalışma yapmalı daha sonra diğerlerine geçmeliyim sanırım.Bunun için programlı yaşamak ve erken kalkmak gerekiyor.O zaman ihtiyacım olan zamanda oluşacak sanırım.Bu site beni disipline etmeye başladı.Şu an sadece ego ve suçluluk dinliyor olmama rağmen,geçmişe yanmıyorum,çok yakınan biriydim artık yakınmıyorum,başkalarının fikirlerini önemsemiyorum.Diğer telkinleri dinlemeyi ve olacak etkileri gözlemlemeyi heyecanla bekliyorum İnterneti sadece bu site için açıyorum desem yeridir.Artık tv,internetteki zaman öldürme siteleri filan o kadarrrrrrrrr boş geliyorki.
Alt 07-02-2010, 02:29 PM   #26 (permalink)
Üsteğmen

Bugün telkinlerle ilgili 2.haftam doldu.Yarından itibaren Kendine güveni ekleyeceğim eğer kendimde herhangi bir farklılık hissedersem sosyalleşme eklemeyi planlıyorum.İlk hafta içimde acaip bir coşku vardı ve güzel bir çok şeyi kendime çektiğimi gördüm.Ancak bu hafta o coşku yerini suskunluğa bıraktı.İlk hafta sırıtarak dolaşan ben bu hafta düşünceli bir ifadeyle dolaştığımı hissediyorum.Hayallerim hala var ama bu hafta bunlar nasıl gerçekleşecek işim bile yok demekden kendimi alamıyorum.Bu şekilde oturup telkin dinlemek ve dilemekle birşeylerin gerçekleşmesini beklemek acaba hayalperestlikmi ??? Elimden gelen başvuru yapmak ve oturup beklemek.Nereye kadar diye sormadan duramıyorum.Peki ya bütün bunlar boşsa kendimi daha çok aptal gibi hissedersem...Tam konsantre olup dileklerimi hayal ediyorum annem geliyor birşeyler anlatmaya başlıyor,gitti bütün konsantrasyon.:(( Başarmak istiyorum.
Ben düşüncem ile yüzmeyi ve kullanmayı öğrendiğimi bu siteden sonra anımsadım.O kadar konsantre olmuştumki.Rüyamda bunları yapmış ertesi günse sanki günlerdir ders almış gibi bir iki saaat içinde olayı çözmüştüm.Ve sonrasında bir çok düşünce başarım olmuştu.Yeniden yapabilmek istiyorum...istiyorum...Olmalı..yapıcam...
Alt 08-02-2010, 03:01 PM   #27 (permalink)
Üsteğmen

Suçluluk klasik versiyonu dün gece beni bitirdi resmen.Sabaha kadar uyuyamadım,sonund a kapattım ve uyudum . Ama tabi sabahın 5 i olmuştu.Çok tuhaf rüyalar görüyorum bir süredir.Ve herşeyi akışına bırakmış gibiyim hırslarım telaşım duruldu.Otururken bile eli boş duran insanlara sinirleniyorum.Alkol aldığımda kendimi daha huzurlu hisseder haftada birde olsa rahatlamak için hafif bir alkol alırdım.Artık neşeli ortamlarda dahi canım istemiyor.Ama hep açım ben yaaaaaaaaaa :))))) Bugün kendine güven telkinini dinlemeye başladım.Klasik indirmiştim ama dün gecedne sonra bir daha doğa versiyonu dışında telkin indirmem sanırım :)))
Dilerim çok güzel etkileri olur ve sizlerle sevinçle paylaşırım......
Alt 08-02-2010, 10:45 PM   #28 (permalink)
Üsteğmen

Bugün hiç tadım yok Kendine Güven Telkini de henüz bir etki etmedi zaten :(( Belki çok dinlemediğimden yada beklentiye girdiğimden :((
Alt 08-02-2010, 10:54 PM   #29 (permalink)
Üsteğmen

Arkdaşlar ben bugün çok kötüyüm.Çok sinirliyim,ağlamak istiyorum,bu şekilde ne düzeliyor ne olur biri bana anlatsın.Acaip rüyalar ,uykusuz geceler....Sabahlara kadar uyuyamıyorummmmmmmm
Ne oluyor bana bilen biri ne olur yardım etsin :((((
Alt 09-02-2010, 12:09 PM   #30 (permalink)
Üsteğmen

Sesimi duyan herkese teşekkürler (?)özellikle uzmanlarımıza :(

Bookmarks