SeLeNaS IN GünlüğüHikayelerimizi Anlatalım ve Üyelerin Değişim Günlükleri SeLeNaS IN Günlüğü Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız Merhaba Selenas :)
Koşa koşa geldim görünce. Dalgalanma süreci yaşıyorsun bu çok normal. Kendine güven telkinini yeni dinlemeye başlamışsın doğal olarak rüyalarında arınmaların başlamış. Kendine kızdığın, suçladığın, kendini çok güvensiz hissettiğin anların aklına gelmesi, rüyalarına girmesi çok normal. Blokajlarından kurtuluyorsun ... ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Üyelerin Değişim Günlükleri telkin cd indir izle İstanbul Üyelerin Değişim Günlükleri nerededir kimdir Üyelerin Değişim Günlükleri çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Üyelerin Değişim Günlükleri hipnoz Üyelerin Değişim Günlükleri olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Üyelerin Değişim Günlükleri hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Üyelerin Değişim Günlükleri kuantum düşünce kitap haberi | |
|
09-02-2010, 12:28 PM
|
#31 (permalink)
| Redflowers
Tesekkür: 28,441
2,242 Mesajinıza toplam 14,584 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Cevap: SeLeNaS IN Günlüğü Merhaba Selenas :)
Koşa koşa geldim görünce. Dalgalanma süreci yaşıyorsun bu çok normal. Kendine güven telkinini yeni dinlemeye başlamışsın doğal olarak rüyalarında arınmaların başlamış. Kendine kızdığın, suçladığın, kendini çok güvensiz hissettiğin anların aklına gelmesi, rüyalarına girmesi çok normal. Blokajlarından kurtuluyorsun bu güzel bir haber aslında.
Peki ne yapman gerekiyor? Öncelikle asla ama asla duygularını bastırma. Ağlamak istiyorsan ağla, bağırmak istiyorsan bağır içindekileri boşalt. Ama hayata da kahretme çünkü bu geçici bir durum. Mümkünse günlüğüme yazdığım son yazıyı oku, vergi memurları anlaşılan mal beyanını sorgulamaya gelmişler Kendine olumlu sözler söylemeye çalış, bunun geçici bir durum olduğunu, bunun üstesinden gelecek gücün sende var olduğunu gibi.. Ve lütfen bol su tüketmeye bak, toksinlerini vücudundan at.
Umarım yardımcı olabilmişimdir.
Sevgiyle kucaklıyorum seni. Buraya ilk defa geliyorsanız ismim Atakan Sönmez ve burası hayatimdegisti.com.Boğaziçi üniversitesi mezunuyum ve Türkiyede ilk Subliminal Telkin Uzmanıyım.tıklayın Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu Hipnoz gibi bir şey mi subliminal mp3 nedir? Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz. Çekirdek inançların hayatımda engellere neden olduğunu nasıl anlarım? Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir.
25. yıla özel şimdi arayanlara 5 dakikalık çekirdek inanç ön tespit ve bir günlük deneme telkin mp3 ücretsizdir. Ön tespitte size engel olan birkaç çekirdek inanç örneği verilir. Atakan Sönmez tarafından yapılır ve bilgi amaçlıdır. +90 5424475050 Türkiye dışındakiler whatsapp tan arayabilir cekirdekinanc.com inceleyiniz.
__________________ Ben Tanrı'nın bir çocuğuyum ve Dünya denen bu yerde olmaya layığım. Ruhun adına, şifamı birlikte-yaratıyor ve titreşimimin değişmesini seçiyorum. Tanrım, kontratımı gerçekleştirebilmem için bilmemi istediğin şey nedir? | Offline
| |
09-02-2010, 06:47 PM
|
#32 (permalink)
| Üsteğmen
Tesekkür: 232
246 Mesajinıza toplam 1,161 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Cevap: SeLeNaS IN Günlüğü Alıntı: redflowers Nickli Üyeden Alıntı
Merhaba Selenas :) Koşa koşa geldim görünce. Dalgalanma süreci yaşıyorsun bu çok normal. Kendine güven telkinini yeni dinlemeye başlamışsın doğal olarak rüyalarında arınmaların başlamış. Kendine kızdığın, suçladığın, kendini çok güvensiz hissettiğin anların aklına gelmesi, rüyalarına girmesi çok normal. Blokajlarından kurtuluyorsun bu güzel bir haber aslında. Peki ne yapman gerekiyor? Öncelikle asla ama asla duygularını bastırma. Ağlamak istiyorsan ağla, bağırmak istiyorsan bağır içindekileri boşalt. Ama hayata da kahretme çünkü bu geçici bir durum. Mümkünse günlüğüme yazdığım son yazıyı oku, vergi memurları anlaşılan mal beyanını sorgulamaya gelmişler Kendine olumlu sözler söylemeye çalış, bunun geçici bir durum olduğunu, bunun üstesinden gelecek gücün sende var olduğunu gibi.. Ve lütfen bol su tüketmeye bak, toksinlerini vücudundan at. Umarım yardımcı olabilmişimdir. Sevgiyle kucaklıyorum seni. | Merhaba redflowers artık kimsenin umursamadığını düşünmeye başlamıştım.Sohbet etmeyelim ama ne olur bu tür şaşkınlık yaşadığımız anlarda bizi yönlendirin.Dün Kendine Güven i ilk kez dinlemeye başladı.Aman Allah ım ben resmen alt üst oldum.Ben ne yaptım Allah ım dedim ,iyi olmaya çalışırken kendi başıma olmadık işler açtım dedim.Resmen bır sınırdaydım,bir tarafım delir aç pencereden atla dedi,diğer tarafım otur aşağı sor bakalım bu neymiş dedi ama kimse cevap vermedi kendimi kandırılmış ve çok yalnız hissettim.Kırklara karışıcam dedim.Şimdi diğer telkinleri eklemekden korkuyorum.Bugün daha iyiyim,arkadaşımla buluştum hava güzeldi belki o yüzden...Kendimi mutluluk hapı almış kendine gelince dibe vurmuş gibi hissettim.Bu sürekli olacakmı herşey ne zaman normale dönecek redflowers beni ve benim yaşadıklarımı yaşayan arkadaşları aydınlatırsan o kadarrrrrrrrrrrrrrr mutlu olacağımki....BENİ DUYDUĞUN İÇİN TEŞEKKÜR EDİYORUM Bu süreçde ne olur sizler orda olun.Mesnevilikde içsel dünyaya dönen insana biri rehberlik etmeliymişki iç dünyada karşılaştıkları düşündükleri yolunu şaşırtmasın. İç dünyama döndüğümden beri bende acaba dahamı çok karıştıracağım kafamı diye korkuyorum.LÜtfen bize ışık olun.... | Offline
| |
09-02-2010, 09:06 PM
|
#33 (permalink)
| Redflowers
2,242 Mesajinıza toplam 14,584 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Cevap: SeLeNaS IN Günlüğü Canım benim önce buradan yazayım dedim :)
Hiç umursanmaz olur musun aşk olsun. Bizler hep buralardayız gördüğün gibi, sadece S.O.S zamanlarında geliyoruz ama sanırım
Şimdi öncelikle kendine güven telkininin içeriğine bir göz at geldiğin zaman. Bakalım telkinde geçen hangi söz sana yabancı geliyor, hangi sözü benimseyemiyorsun kabullenemiyorsun onu bir gör, ardından bilinçaltının kabullenmediği sözle ilgili olumlamalar hazırlayalım seninle. Ben de o sınırda çok gezdim ilk başlarda, yılmazsan etkisi çok çabuk geçecek ki farkında ol bu etkiyi yaratan sensin, senin kendine koyduğun sınırlar böyle hissetmene neden oluyor.
Diğer telkinleri eklemekte acele etme, değişim süreci keyifli olmalı. Hani böyle köpüklü bir keyif kahvesi içer gibi zevkle yaşamalısın bu süreci yoksa eziyetden başka birşey yaşatmazsın kendine. Kendin için ayıracağın (ya da değişmek, yenilenmek için) o değerli vakitleri bir hediye gibi kabul et öncelikle. Ne diyoruz devamlı olayı değiştiremiyorsan bakış açını değiştir.
Selenas'cım sen, ben, o ne farkımız var birbirimizden? Hepimiz tek bir yaradan tarafından yaratılmadık mı? Hepimizin ruhunda, benliğinde o ilahi ışıktan yok mu? Her birimiz aslında farkında olarak ya da olmayarak birbirimize rehberlik etmiyor muyuz? Girdiğin bu yolda her karanlık köşede sen rehberin olacaksın, sen kendine ışık tutacaksın, aydınlığa sen taşıyacaksın kendini. Bizler sadece unuttuklarını hatırlatmak için yardımcı olabiliriz belki. Ama sohbetle olur bu, ama böyle zamanlarda başka bir vesileyle.
İç dünyan şimdi sana çok karışık gelebilir, neye nereden nasıl başlayacağını düşünmek bile vazgeçmek için bire birdir :) Soyutla kendini tüm egosal düşüncelerinden, bu kendinsin yabancı değil. Sıfatlara, öznelere ihtiyacın olmasın kendine bakarken, bil ki o aradığın ışık sadece sorgusuz gözlerle bakıldığı zaman görülebilir. Kimlikler o ışığın önünde bir perdedir.
Şimdilik bu kadar :)
Sevgiler.
__________________ Ben Tanrı'nın bir çocuğuyum ve Dünya denen bu yerde olmaya layığım. Ruhun adına, şifamı birlikte-yaratıyor ve titreşimimin değişmesini seçiyorum. Tanrım, kontratımı gerçekleştirebilmem için bilmemi istediğin şey nedir? | Offline
| |
09-02-2010, 09:45 PM
|
#34 (permalink)
| Üsteğmen
246 Mesajinıza toplam 1,161 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
Canım benim önce buradan yazayım dedim :) Hiç umursanmaz olur musun aşk olsun. Bizler hep buralardayız gördüğün gibi, sadece S.O.S zamanlarında geliyoruz ama sanırım Şimdi öncelikle kendine güven telkininin içeriğine bir göz at geldiğin zaman. Bakalım telkinde geçen hangi söz sana yabancı geliyor, hangi sözü benimseyemiyorsun kabullenemiyorsun onu bir gör, ardından bilinçaltının kabullenmediği sözle ilgili olumlamalar hazırlayalım seninle. Ben de o sınırda çok gezdim ilk başlarda, yılmazsan etkisi çok çabuk geçecek ki farkında ol bu etkiyi yaratan sensin, senin kendine koyduğun sınırlar böyle hissetmene neden oluyor. Diğer telkinleri eklemekte acele etme, değişim süreci keyifli olmalı. Hani böyle köpüklü bir keyif kahvesi içer gibi zevkle yaşamalısın bu süreci yoksa eziyetden başka birşey yaşatmazsın kendine. Kendin için ayıracağın (ya da değişmek, yenilenmek için) o değerli vakitleri bir hediye gibi kabul et öncelikle. Ne diyoruz devamlı olayı değiştiremiyorsan bakış açını değiştir. Selenas'cım sen, ben, o ne farkımız var birbirimizden? Hepimiz tek bir yaradan tarafından yaratılmadık mı? Hepimizin ruhunda, benliğinde o ilahi ışıktan yok mu? Her birimiz aslında farkında olarak ya da olmayarak birbirimize rehberlik etmiyor muyuz? Girdiğin bu yolda her karanlık köşede sen rehberin olacaksın, sen kendine ışık tutacaksın, aydınlığa sen taşıyacaksın kendini. Bizler sadece unuttuklarını hatırlatmak için yardımcı olabiliriz belki. Ama sohbetle olur bu, ama böyle zamanlarda başka bir vesileyle. İç dünyan şimdi sana çok karışık gelebilir, neye nereden nasıl başlayacağını düşünmek bile vazgeçmek için bire birdir :) Soyutla kendini tüm egosal düşüncelerinden, bu kendinsin yabancı değil. Sıfatlara, öznelere ihtiyacın olmasın kendine bakarken, bil ki o aradığın ışık sadece sorgusuz gözlerle bakıldığı zaman görülebilir. Kimlikler o ışığın önünde bir perdedir. Şimdilik bu kadar :) Sevgiler. | Merhaba redflowers artık kendimi koca bir okyanusun ortasına bırakılmış gibi hissetmiyorum tekarar tekrar teşekkürler. Dediğin gibi yaptım kendine güven telkinini dikkatlice okudum.Her okuduğumda içimde coşku duygusu oluştu ve ağladım ağlıcak duruma yaklaştığımı fark ettim.Tek bir cümle okuduğum anda peki geçmişden kalan maddi sorunları nasıl halledicem dedirtti bana ve bir iki kalp kırıklığını bir anda anımsatta.İçimde hafif bir burukluk hissettim. Şimdi geride kırıntıları kalan utanma,kıskançlık,suçluluk,kızgınlık,sahiplenme ile ilgili korkularının gitmesine izin veriyorsun. Bu cümle bu kadar kötü hissetmemesebep olabilirmi ? | Offline
| |
09-02-2010, 10:14 PM
|
#35 (permalink)
| Redflowers
| Cevap: SeLeNaS IN Günlüğü
Eğer metinden bu cümle gözüne battıysa olabilir, tabii en iyisini sen bileceksin. Neden kendimi yanlış ifade edebilirim diye korkuyorum şu an bilemiyorum :) Yazarken birbirimizin ifadelerini göremediğimiz için sanki sert bir şekilde anlaşılacak diye korkuyorum sanırım. Şimdi bu korkularımı gitmesi için bırakarak sana istediğim gibi açık ifadelerle yazmayı seçiyorum
Geçmişten kalan maddi sorunlar kapalı bir ifade olmuş, anlayamadım ne demek istediğini.
Şimdi Selenas'cım ben sana desem ki ben hiiiiç kıskanç bir insan değilim, birisi gelse kafama pat diye vursa kızmam melek gibiyim, utanmaz arlanmazın biriyim, ne yaparsam yapmış olayım utanmam desem bana ne dersin? Yalancı dersin, haklısın. Bizler bu tür sözlere karşı neden bir blokaj oluşturuyoruz biliyor musun, sevgili egocuğumuzun en sevdiği şekerlemeler bunlar, bunlar olmadan onun yaşaması imkansız, o yaşamadan bizim yaşamamız peki- o da imkansız. Bu tür sözlerde sanki bu 'kötü' huylardan süresiz uzaklaşacakmışız gibi hissediyoruz. Ama hepimiz insanız kızarız da, söveriz de, ağlarız da, kıskanırız da. Bunlar gerçekten çoook kötü kaka şeyler olsaydı yaradan neden verdi bu duyguları bize?
İşin esası kabulde, bazen tüm ipleri elimize almak işe yarar bazense teslim olmak. Ama ikisinde de bir denge unsuru olmalı. Ben kıskanırım, kıskanç olduğumu kabul ederim (teslimiyet) ama onun esiri olmam, bana kötü şeyler yaptırmasına izin vermem (ipler bende). Ben suçlu olduğumu kabul ederim, o an o kızgınlıkta olmasa bile ertesi gün bilirim ki ben suçluydum (teslimiyet) gereken neyse onu yaparım (karar mekanizması benim)
Neyi, neden yaşadığın da elbette çok önemli. Ama yaşadıklarına hangi pencereden ne gözle baktığın da kendine verdiğin değerin bir göstergesi. Serbest bırakmanın püf noktasıdır kabul aşaması. Biz bir köprüde karşılaşmış iki keçi gibi duygularımızla inatlaşırız ama. Kıskançlık orada durur, bak ben senin içindeyim der- ki arkası öfke veya nefrettir- sen o duyguyu yaşamak yerine ondan kaçmayı seçersin. Onu görmüyormuş gibi yapıp köprüden karşıya geçmeye çalıştığın her seferde toslarsın, kalırsın, geçemezsin, ama sen de bir keçisin. Korkularını kabullen, sonra serbest bırakmana gerek yok zaten onlar kendiliğinden gidecekler. Onlar sen onları görmezden geldiğin için gözüne gözüne girmeye, kendilerini ispat etmeye çalışıyorlar tıpkı bir çocuk gibi.
Kalbin en çok kime kırık? Karşında seni zor durumda bırakan kişilere mi, yoksa kendine mi? Affedemediğin o zamanlar o tepkileri veren/veremeyen sen misin, yoksa sana onları yaptırdığına inandığın kişiler mi? Şu an olsaydı geçmişteki o olaylara ne tepki verirdin? Geçmiş de sıvı, değiştirilebilir kanıtlandı biliyor musun? Sen her halinle bir bütünsün, geçmişinle, bugününle, geleceğinle. Mesnevilikte parça yok, bütün var :)
| |
09-02-2010, 10:46 PM
|
#36 (permalink)
| Üsteğmen
Eğer metinden bu cümle gözüne battıysa olabilir, tabii en iyisini sen bileceksin. Neden kendimi yanlış ifade edebilirim diye korkuyorum şu an bilemiyorum :) Yazarken birbirimizin ifadelerini göremediğimiz için sanki sert bir şekilde anlaşılacak diye korkuyorum sanırım. Şimdi bu korkularımı gitmesi için bırakarak sana istediğim gibi açık ifadelerle yazmayı seçiyorum Geçmişten kalan maddi sorunlar kapalı bir ifade olmuş, anlayamadım ne demek istediğini. Şimdi Selenas'cım ben sana desem ki ben hiiiiç kıskanç bir insan değilim, birisi gelse kafama pat diye vursa kızmam melek gibiyim, utanmaz arlanmazın biriyim, ne yaparsam yapmış olayım utanmam desem bana ne dersin? Yalancı dersin, haklısın. Bizler bu tür sözlere karşı neden bir blokaj oluşturuyoruz biliyor musun, sevgili egocuğumuzun en sevdiği şekerlemeler bunlar, bunlar olmadan onun yaşaması imkansız, o yaşamadan bizim yaşamamız peki- o da imkansız. Bu tür sözlerde sanki bu 'kötü' huylardan süresiz uzaklaşacakmışız gibi hissediyoruz. Ama hepimiz insanız kızarız da, söveriz de, ağlarız da, kıskanırız da. Bunlar gerçekten çoook kötü kaka şeyler olsaydı yaradan neden verdi bu duyguları bize? İşin esası kabulde, bazen tüm ipleri elimize almak işe yarar bazense teslim olmak. Ama ikisinde de bir denge unsuru olmalı. Ben kıskanırım, kıskanç olduğumu kabul ederim (teslimiyet) ama onun esiri olmam, bana kötü şeyler yaptırmasına izin vermem (ipler bende). Ben suçlu olduğumu kabul ederim, o an o kızgınlıkta olmasa bile ertesi gün bilirim ki ben suçluydum (teslimiyet) gereken neyse onu yaparım (karar mekanizması benim) Neyi, neden yaşadığın da elbette çok önemli. Ama yaşadıklarına hangi pencereden ne gözle baktığın da kendine verdiğin değerin bir göstergesi. Serbest bırakmanın püf noktasıdır kabul aşaması. Biz bir köprüde karşılaşmış iki keçi gibi duygularımızla inatlaşırız ama. Kıskançlık orada durur, bak ben senin içindeyim der- ki arkası öfke veya nefrettir- sen o duyguyu yaşamak yerine ondan kaçmayı seçersin. Onu görmüyormuş gibi yapıp köprüden karşıya geçmeye çalıştığın her seferde toslarsın, kalırsın, geçemezsin, ama sen de bir keçisin. Korkularını kabullen, sonra serbest bırakmana gerek yok zaten onlar kendiliğinden gidecekler. Onlar sen onları görmezden geldiğin için gözüne gözüne girmeye, kendilerini ispat etmeye çalışıyorlar tıpkı bir çocuk gibi. Kalbin en çok kime kırık? Karşında seni zor durumda bırakan kişilere mi, yoksa kendine mi? Affedemediğin o zamanlar o tepkileri veren/veremeyen sen misin, yoksa sana onları yaptırdığına inandığın kişiler mi? Şu an olsaydı geçmişteki o olaylara ne tepki verirdin? Geçmiş de sıvı, değiştirilebilir kanıtlandı biliyor musun? Sen her halinle bir bütünsün, geçmişinle, bugününle, geleceğinle. Mesnevilikte parça yok, bütün var :) | Redflowers öncelikle lütfen rahat ol,şu saatten itibaren yazdıklarımızı kötü yorumlamamız yada ifadeleri sert samimiyetsiz bulmamız mümkün değil bence.
Maddi sorun derken geçmişe çok fazla yer vermek istemiyorum aslına bakarsan yeni hayat seçimimde ama seni aydınlatmak için söyliyeyim 10 yıllık arkdaşımla ortak bir iş yaptım ve dolandırıldım.Şu an ödeyemiyorum borçlarımı çünki işim yok.
Kalbim kırık beni zor duruma düştüğümde ilk terk eden,yıllrca evlilik lafı edip ayrılır ayrılmaz başkasıyla evlenen gereksiz varlığa,sürekli biz yapamayız biz edemeyiz diye koşullandıran anneme,şu yaşıma kadar kendim için değil sorumluluklarım ve annem için yaşamış olduğumdan kendime.... Kızgınımda kızgınım işde... Beni o cümlecik etkilemiş olamaz dimi...Bu kadar kırgınlık ve kızgınlık içinde.Geçmişde sıvı değiştirilebilir demişsin??? Çok ilgimi çekti.Bana bu hainlikleri yapanları gece ne haldeler görmek iki kelime kulaklarına fısıldamak için astral seyahat çok ilgimi çekmişti ama bu daha ilginç gibi ??? | Offline
| |
09-02-2010, 11:13 PM
|
#37 (permalink)
| Redflowers
| Cevap: SeLeNaS IN Günlüğü İlgini çeken yolun doğru yol olmasına sevindim öncelikle. Henüz belirli bir farkındalığa ulaşmak için bazı yollardan geçmesi gereken kişilere ütopik geliyor bu durum, yani geçmişi değiştirmek, etkileri değiştirmek, olaylara yön vermek. Bu konuda seni araştırmaya davet ediyorum, Gecikmiş Seçim Deneyi/ kuantum deneyi bu. Bilim adamları üşenmemiş deney yapmışlar geçmiş değiştirilebilir mi diye. Seçimlerin değişiyor, geçmişte de olmuş olsa neyi seçiyorsan o oluyor.
Zaten biz istesek de istemesek de her an seçimler yapıyoruz. Her seçiş bir vazgeçiş diyorlar ya hayatında neden vazgeçmek istiyorsan tam tersini seçmen gerekiyor aslında. Vazgeçtiğine değil, seçtiğine odaklanman gerekiyor. Odak noktan neyse o büyüyor çünkü.
Şimdi sana konuyla hiç ilgisi olmayan bir örnek veriyim, sen kendi konuna bağla :) Bir arkadaşım bir zamanda parayla ilgili bir çalışma yaptığını söyledi bana, bilinçaltı çalışması. Çalışmayı yaparken burnuma çok kötü kokular geliyor neden olabilir dedi, bilmem kendine sor dedim, gerçekten bir fikrim yoktu ve o aralar parayla ilgili birşey duymaya tahammülüm de yoktu sıkıntım vardı çünkü. Ben çok inanırım aynalamaya, birisi bana bir konuyla ilgili danışmaya geliyorsa mutlaka bakarım bana ne anlatmaya çalışıyor, kendimde neyi farketmem gerekiyor diye. Şu an çok kişinin okumadığını varsayarak yazıyorum O gece durumdan mütevellit oturup çalışma yapmaya başladım kendime. Bu para neden kötü kokuya sebep olabilir? Çok zengin olanlara 'aman onun bir parası var, nar taneleri gibi, limon çekirdeği gibi' gibi yakıştırmalar yapmıyoruz ondan. Ne diyoruz çok zengin olanlara 'nok gibi parası var' diyoruz. parayı bağdaştırdığımız şey bir kere ne? neden kötü kokuyormuş o gece anladım
ardından derin meditasyon esnasında gözüme bir imge geldi. 15-16 yaşlarındayım. sabah okula gidiyorum, okuldan çıkıyorum işe gidiyorum. bir tek pazarım var o gün de ayrı bir işte bir cafede çalışıyorum okuyabilmek için. adını dahi hatırlamadığım bir arkadaşım devamlı benden borç istiyor, veriyorum ödemiyor. sanki ben çok zenginim. meğer herkese borç yapmış dağ gibi. ardından bir işlere bulaşmış çok para kazanmış bir pazar günü ben cafedeyken geldi kolunda altın künye, üst baş yepyeni, kolunda da sevgilisi. çağırdı beni, benden borç aldığı parayı yüzüme attı. hepiniz arkamdan konuşuyormuşsunuz, al herkesin parasını dağıtıyorum bu da senin dedi. ben o kadar kızdım ki anlatamam, parayı aldım ve yırttım. imge bu kadar, ardından bunun boş yere gelmediğini anladım gözüme, işte burada gecikmiş seçim deneyini soktum devreye. tekrar başa sardım filmi, arkadaşımın o parayı bana pembe bir zarf içinde verdiğini, çok teşekkür ettiğini ve benimde gülerek sevinçle o parayı aldığımı imgeledim 3 kere. 1 hafta boyunca tekrar ettim bu çalışmayı, inanır mısın bilmem o 1 hafta ardından borçlarımın yarısını ödemiştim. asla gelmez dediğim yerlerden para geldi, bu çekim yasası dediğimiz şey değil, inanmıyorum. bu seçim yasasıydı. çok uzun yazdım yine.
internetten araştırmayı dene, gecikmiş seçim deneyini. bakalım sen neler çözeceksin?
| |
09-02-2010, 11:45 PM
|
#38 (permalink)
| Üsteğmen
İlgini çeken yolun doğru yol olmasına sevindim öncelikle. Henüz belirli bir farkındalığa ulaşmak için bazı yollardan geçmesi gereken kişilere ütopik geliyor bu durum, yani geçmişi değiştirmek, etkileri değiştirmek, olaylara yön vermek. Bu konuda seni araştırmaya davet ediyorum, Gecikmiş Seçim Deneyi/ kuantum deneyi bu. Bilim adamları üşenmemiş deney yapmışlar geçmiş değiştirilebilir mi diye. Seçimlerin değişiyor, geçmişte de olmuş olsa neyi seçiyorsan o oluyor. Zaten biz istesek de istemesek de her an seçimler yapıyoruz. Her seçiş bir vazgeçiş diyorlar ya hayatında neden vazgeçmek istiyorsan tam tersini seçmen gerekiyor aslında. Vazgeçtiğine değil, seçtiğine odaklanman gerekiyor. Odak noktan neyse o büyüyor çünkü. Şimdi sana konuyla hiç ilgisi olmayan bir örnek veriyim, sen kendi konuna bağla :) Bir arkadaşım bir zamanda parayla ilgili bir çalışma yaptığını söyledi bana, bilinçaltı çalışması. Çalışmayı yaparken burnuma çok kötü kokular geliyor neden olabilir dedi, bilmem kendine sor dedim, gerçekten bir fikrim yoktu ve o aralar parayla ilgili birşey duymaya tahammülüm de yoktu sıkıntım vardı çünkü. Ben çok inanırım aynalamaya, birisi bana bir konuyla ilgili danışmaya geliyorsa mutlaka bakarım bana ne anlatmaya çalışıyor, kendimde neyi farketmem gerekiyor diye. Şu an çok kişinin okumadığını varsayarak yazıyorum O gece durumdan mütevellit oturup çalışma yapmaya başladım kendime. Bu para neden kötü kokuya sebep olabilir? Çok zengin olanlara 'aman onun bir parası var, nar taneleri gibi, limon çekirdeği gibi' gibi yakıştırmalar yapmıyoruz ondan. Ne diyoruz çok zengin olanlara 'nok gibi parası var' diyoruz. parayı bağdaştırdığımız şey bir kere ne? neden kötü kokuyormuş o gece anladım ardından derin meditasyon esnasında gözüme bir imge geldi. 15-16 yaşlarındayım. sabah okula gidiyorum, okuldan çıkıyorum işe gidiyorum. bir tek pazarım var o gün de ayrı bir işte bir cafede çalışıyorum okuyabilmek için. adını dahi hatırlamadığım bir arkadaşım devamlı benden borç istiyor, veriyorum ödemiyor. sanki ben çok zenginim. meğer herkese borç yapmış dağ gibi. ardından bir işlere bulaşmış çok para kazanmış bir pazar günü ben cafedeyken geldi kolunda altın künye, üst baş yepyeni, kolunda da sevgilisi. çağırdı beni, benden borç aldığı parayı yüzüme attı. hepiniz arkamdan konuşuyormuşsunuz, al herkesin parasını dağıtıyorum bu da senin dedi. ben o kadar kızdım ki anlatamam, parayı aldım ve yırttım. imge bu kadar, ardından bunun boş yere gelmediğini anladım gözüme, işte burada gecikmiş seçim deneyini soktum devreye. tekrar başa sardım filmi, arkadaşımın o parayı bana pembe bir zarf içinde verdiğini, çok teşekkür ettiğini ve benimde gülerek sevinçle o parayı aldığımı imgeledim 3 kere. 1 hafta boyunca tekrar ettim bu çalışmayı, inanır mısın bilmem o 1 hafta ardından borçlarımın yarısını ödemiştim. asla gelmez dediğim yerlerden para geldi, bu çekim yasası dediğimiz şey değil, inanmıyorum. bu seçim yasasıydı. çok uzun yazdım yine. internetten araştırmayı dene, gecikmiş seçim deneyini. bakalım sen neler çözeceksin? | Bana nok gibi dedin ya ,gözümün önüne eski sürekli ellenmiş bi dolu eski para ve o marsık masrık kokusu geldi böğğğğ Ben her zman ruhani konulara,dine,içimde bir enerji olduğuna çok inanan bir ioldum.Belki bu yüzden başka bir yol aramadım,ne zaman zor duruma düşsem kendimi içime kapadım.Ama bu seferki yaşadıklarım çok fazla geldi tek başıma aşamadığımı anlayınca araştırmalarım beni buraya çekti.iyiki... Geçmşi değiştirmek konusu kuantum ile ilgili o halde.Bugün arkadaşımı beklerken yakında bir kitapçı vardı orda oyalanyım dedim ve Kuantum Yaşam Mucizesi ( Natalie Reid ) diye bir kitap ilgimi çekti aldım.Verdiğin örneği kendim uygulamaya çalışacağım,ne kadar içtenlikle inanır ve başarabilirim bilmiyorum.Ama deneyimlerimi seninle zevkle paylaşmak isterim.Bu konuda bana rehberlik edersen çok sevinirim.
Hergün enerjimi toplamaya çalışarak düzelmesini istediğim geçmiş olayların sonuçlarını imgeleyeceğim. Bir çok konuyu okudum burada ama bilgi kirliliği oldu sanırım durumuma en etkili olacak yönetemi seçemediğim içim.Matrix ,meditasyon,meleklerini çağır,astral...... Kuantum en doğru olan bana gösterdiğin gözle çok ama çok teşekkürler redflowers... | Offline
| |
11-02-2010, 02:24 PM
|
#39 (permalink)
| Üsteğmen
| Cevap: SeLeNaS IN Günlüğü Suçluluk Telkinini hafta başı yaşadığım o korkunç dalgalanmadan sonra azamiye indirdim.2 hafta sürekli dinlediğim için ; şu an sadece ego ve kendine güven telkinini dinliyorum.Şuçluluk Telkinini haftada 1 yada 2 kez dinleyeceğim.
Kendimi daha iyi hissediyorum.Dün aile içinde yaşadığım ufak bir tartışma sonucunda fark ettim.Tepkilerimde bir netlik var ve önceden , ''ya haklıyım tamam ama keşke alttan alsaydım diye kend kendimi ezik duruma sokar kendimi afettirmek için bin takla atardım.Dün gayet nettim ve sonrasında içimde biraz karışsamda acaba çokmu sert çıktım diye hiç huzursuz olmadım tavrımdan dolayı ve ezik davranmadım.
Haftaya erken uyanma ve erteleme eklemeliyim yoksa bu rahatlık içinde jöle gibi yayılcammmm :)))) | Offline
| |
12-02-2010, 02:07 PM
|
#40 (permalink)
| Üsteğmen
| Cevap: SeLeNaS IN Günlüğü Çekilinnnnnnnnnnnnn patlarımmmmmmmmmmmmm.....Acaip huzurlu ,mutlu,kutlu ve güvenliyimmmmmmmm .....Koruma kalkanını henüz kullanmıyorum o yüzden siz maşallah diyinnnnnnnnnnn.....Ay çok mutluyum ben ya sebebi yok ama saftirikler gibi her an sırıtıyorum,delimiyim ne | Offline
| | | |