14-03-2010, 09:15 PM
|
#43 (permalink)
|
Üsteğmen
Tesekkür: 2,092
344 Mesajinıza toplam 1,691 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Cevap: Seyirci koltuğundan kalkıp sahneye çıkıyorum... Alıntı: iloscuk Nickli Üyeden Alıntı
Dün çok sık görüştüğüm ve çok sevdiğim bir akrabam benim hakkımda bazı eleştirilerde bulundu.Bilgisayarımdaki telkinleri görmüştü ve özellkle boy uzatma telkinini görünce çok şaşırdığını,benim hayal dünyasında yaşadığımı,bunun bilimsel olarak mümkün olmadığını, normalde de bir çok konuda maymun iştahlı olduğumu hiç birşeyin sonunu getiremediğimi söyledi.Açıkçası söylediklerinde doğruluk payı olsada bu tür eleştiriler beni çok üzüyor ve etkiliyor ve tam da değişmeyi seçmişken bu tür söylemlere takılıp geriliyorum.Diğer telkinlerinde beni değiştirdiğine inanmıyormuş.Ben de istersen sitenin adresini vereyim oradan sende bilgi edin.Sonuçta ben saçma sapan şeylere inandığımı düşünmüyorum dedim.Ama ne yalan söyleyeyim sözlerine çok üzüldüm.. | Alıntı: iloscuk Nickli Üyeden Alıntı
Pinnko uzayıp ona kanıtlamak istiyorum:)Grubunun bana faydası olur mu dersin? |
Merhaba
Kimseye bir şey kanıtlamak zorunda değilsiniz.
Bu söyledikleri,kişilerin ''kendi fikirleri'',gerçek farklı birşey.
Tabii ki her şeye faydası/katkısı olur.
Devam edicem...
__________________ İNANCIN KANITLARA İHTİYACI YOKTUR,ONLARI YARATIR! İnanç,harici kanıtlara dayanmayan,aksine bunları yaratan içsel bir bilgidir. Bilgi,realiteleri tesbit eder. İnanç,realiteleri yaratır! Kurt Tepperwein-Mantal Çalışma Uygulamaları pinnko / Değişim ve Başarı Denemeleri Günlüğü http://www.hayatimdegisti.com/forum/...tml#post591707 |
| |