Geri git   Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri > Hayatım Değişti Klubü > Hikayelerimizi Anlatalım > Üyelerin Değişim Günlükleri

Uyarılar

Hayatı Kırmızı Yaşayan Kızın Değişim Günlüğü

Hikayelerimizi Anlatalım ve Üyelerin Değişim Günlükleri Hayatı Kırmızı Yaşayan Kızın Değişim Günlüğü Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız Heyyyyooooo güzel sitenin güzel insanları herkese merhaba. Saatler biraz geç oldu farkındayım bugün biraz geç yazıyorum ama napalım işler yoğundu. Abim burada olmayınca işler yoğun oluyor, ama ben artık içimde herşeyi zamanında yapmaya yetecek vaktim var deyip içimi rahatlatıp yoluma ...

ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Üyelerin Değişim Günlükleri telkin cd indir izle İstanbul Üyelerin Değişim Günlükleri nerededir kimdir Üyelerin Değişim Günlükleri çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Üyelerin Değişim Günlükleri hipnoz Üyelerin Değişim Günlükleri olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Üyelerin Değişim Günlükleri hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Üyelerin Değişim Günlükleri kuantum düşünce kitap haberi

Hayatı Kırmızı Yaşayan Kızın Değişim Günlüğü

Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 17-03-2010, 03:18 PM   #51 (permalink)
 
Üyelik tarihi: Feb 2010
Mesajlar: 0
Tesekkür: 3,278
425 Mesajinıza toplam 2,298 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
hayallerimgerçekleşiyor is on a distinguished road
Standart Cevap: Hayatı Kırmızı Yaşayan Kızın Değişim Günlüğü

Heyyyyooooo güzel sitenin güzel insanları herkese merhaba. Saatler biraz geç oldu farkındayım bugün biraz geç yazıyorum ama napalım işler yoğundu. Abim burada olmayınca işler yoğun oluyor, ama ben artık içimde herşeyi zamanında yapmaya yetecek vaktim var deyip içimi rahatlatıp yoluma güvenle devam ediyorum. Hey Alllahım bugünler için şükürler olsun. Böyle güzel insanların varlığını biliyordum hissediyordum, şimdi onlarla tanışmak çok güzel. İnsanda ne stres kalıyor ne bişey. Neşeyle siteye girip tıkır tıkır yazıları döktürmek geliyor içimden:))))

Bugün saat 7:30 da kalktım. Başardım sonunda üstelik kendi yatağımda bile değildim. Abimlerde kaldım dün gece ve saat 7:30 olur olmaz zıpladım bir sorumluluk duygusu hakimdi üstümde. Sanki suçlama telkinleri baya bir işe yaradı şimdi onu çıkarıp sosyallik koydum:))) Sosyallik zamanıııııı. Ertelemeyide çıkardım çünkü ertelemeyi daha sonra erteledim:))) daha önce başka şeyler yapmam gerek. Sosyallik ve zarif sağlıklı bir incelik yani kilo vermeye başlıyorum. Rejim ve düzenli spora yine yeni yeniden başlıyorum. Olleyyyyyyyyy bu sosyallik hakkeden 5 saattir dinleyince insana daha bir enerji veriyor. Aslına bakarsanız aramızda kalsın ama ben başardım ya erken kalkmayı gaza geldim kendimle gurur duydum birazcıkda şımardım galiba:)))

Gördüğünüz gibi telkinleri dinleye dinleye insan ne hale geliyor. Güzel bir hale geldiğini düşünüyorum. Yarın rejime başlıyorummmm. Bugün netten Mehmet Öz'ün 1 haftada 3 kilo diyetine baktım o bana uygun göründü hazırlayabileceğim ve rahatça yapabileceğim bir diyet. Merak edenler baksın netten tavsiye ederim. Tabiki hergün en az yarım saat yürüyüş ve onun birde göbek eritme hareketleri var ben asıl onları yapıcam. Çünkü insan kaç kiloda olursa olsun belinin kalınlığı çok önemli. Ben zayıf biri gibi görünüyorum ama belim artık ölçmeye korkuyorum 70 i geçmiştir. Yürürken göbeğin sallandığını hissettiğim gibi giydiklerimde baya çirkin gösteriyor. Zayıflayıp sıkılaşana kadar alışverişi yasaklıyorum kendime. (hem para biriktirmem içinde iyi olur bu)

Bu arada su içmeyi ihmal etmiyorum en azında o birşey:) Göreceksiniz doğum günüme kalmaz fıstık gibi olurum. Tabi burada öenmli olan yazılanı uygulamak. Akşamları geç saatlerde dönüp spor yapmak zor olacağı için eve gider gitmez hemen spor yapıp dış alıp öyle yemeğe oturucam yada erken kalkıyorum ya artık:))) sabah sabah spor yapıcam. Burada gizli bir sitem hissettim kendimde. (İçimdeki bir kötü ses bana karşı çıktı sanki, tembel seniiiiiii hemende deyiverdin sabah sabah kim yapacak sporu. Ben buraya yazıyımda mahçup olmamak için sizlere yaparım:))) İyi taktik gibi göründü bu. İşe yarayacağını düşünüyorum.
Bu akşam ızgara balık yemekle başlıyorum. Ne kadar hareketsiz bir işim var beni bu hale getiren hem o hemde şu abur cuburlar tatlılar börekler çikolatalar ve öğünleri dolu dolu yemek:( Annem kızım senin ağzın hiç durmaz mı habire birşey yiyorsun diyor. kadın haklı. (iyi insan lafın üstüne arar) aradıda:)) Evet tam yazıcam şimdide aşkım aradı:)) Bugün içimden çekim yasasını kullanayımda bugün aşkımla buluşmayalım o kendiliğinden bugün işim var buluşmayalım desin demiştim. Unutmuşum. Şimdi aradı ve aynen öyle dedi. Yine başardımmmmmm Teşekkürler çekim yasası:)) Sporumu yapabileceğim demek oluyor bu. Akşam yemeğinden 2 saat sonra spor yapmayı ve sonrasında banyo yapıp mışıl mışıl uyumayı daha çok seviyorum.

 

 

Buraya ilk defa geliyorsanız ismim Atakan Sönmez ve burası hayatimdegisti.com.Boğaziçi üniversitesi mezunuyum ve Türkiyede ilk Subliminal Telkin Uzmanıyım.tıklayın

Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu

Hipnoz gibi bir şey mi subliminal mp3 nedir?

Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz.

Çekirdek inançların hayatımda engellere neden olduğunu nasıl anlarım?

Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir.

25. yıla özel şimdi arayanlara 5 dakikalık çekirdek inanç ön tespit ve bir günlük deneme telkin mp3 ücretsizdir. Ön tespitte size engel olan birkaç çekirdek inanç örneği verilir. Atakan Sönmez tarafından yapılır ve bilgi amaçlıdır. +90 5424475050 Türkiye dışındakiler whatsapp tan arayabilir cekirdekinanc.com inceleyiniz.

hayallerimgerçekleşiyor isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 17-03-2010, 04:22 PM   #52 (permalink)
 
Üyelik tarihi: Feb 2010
Mesajlar: 0
Tesekkür: 3,278
425 Mesajinıza toplam 2,298 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
hayallerimgerçekleşiyor is on a distinguished road
Standart Cevap: Hayatı Kırmızı Yaşayan Kızın Değişim Günlüğü

Alıntı:
gülenyüz gül Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
waaayy bu ne güzel enerjiiii ohh be mutlu oldum he;)sosyallik artırıcı telkinini dinlemeye değerrr çünkü çok seviyorumm müthiş telkinn sakinlik hissi veriyor..Rejime adım atmışsın .herşey gönlünce olsun.iyiki varsın..
Evet ona sağlıklı beslenmeye başlıyorum desek yerinde olur:))) çünkü ben biraz sağlıksız besleniyorum da gerçi rejime başlıyorum dedim ama o kelimeyi tekrar etmesem daha sevimli geliyor az yemek
hayallerimgerçekleşiyor isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 18-03-2010, 02:50 PM   #53 (permalink)
 
Üyelik tarihi: Feb 2010
Mesajlar: 0
Tesekkür: 3,278
425 Mesajinıza toplam 2,298 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
hayallerimgerçekleşiyor is on a distinguished road
Standart Cevap: Hayatı Kırmızı Yaşayan Kızın Değişim Günlüğü

Kırmızıcık günlüğüm merhaba yine yeni yeniden:))) Bugün biraz yorgun kalksamda yinede mutlu ve enerjik oldum sonrasında. Unutmadan da söyleyim 7:50 de kalktım yine çok çok daha erken saatlerde uyanmıştım ama o saatte kalktım. İşede 8:55de gitmeyi başardım. Saatler 9u göstersin istemiyorum. Bunu başardım bugün darısı diğer günlerin başına. Bu arada bugün 1. günüm ne anlamda dersen:))) diyetin birinci günüüü. Eğer tam uygularsam bu haftanın sonunda 3 kilo vermiş olucam ayrıca birazcıkda sıkılaşmış olucam. Sonraki haftalarda diyet yapmam sadece dikkat ederim abur cubur yemem yiyeceksemde her hafta 1 kereliğine izin veririm kendime:))) Bugünkü diyet programım şu:

Kahvaltı: 1 ince dilim kızarmış kepek ekmeği, 1 kibrit kutusu yağsız peynir, taze sıkılmış meyve suyu, bir salatalık ve bir domates.
(ben ne yedim? meyve suyu yerine 2 kuru kayısı yedim açık çay içtim domates yemedim ve listedeki diğer ürünleri yedim:)))

Öğleden önce: listede 5 parça bitter çikolata, 1 elma, 2 diyet bisküvi, bir kahve fincanı kuruyemiş, 3 parça kırık kırak yada herhangi meyve yenilebiliyor ben bir elma ve 3 kırık kırak yedim:)))

öğle: seçeneklerden bugünlük bir kase çorba, bir kibrit kutusu yağsız peynir ve bir kızarmış ince dilim kepek ekmeği vardı, onu seçtim yedim.

Öğleden sonra: 1 elma ve 3 kırık kırak yiyeceğim
Akşam: ızgara tavuk ve bir porsiyon 1 tatlı kaşığı yağ ile yapılmış salata yanına ayran yada yoğurtta yenilebilinir

Akşamdan sonra ara öğünlerden birinin yarısı kadarcık çok acıkılırsa yenilebilinir:))

Bu arada bol su içiliyor yarım saat hergün yürünüyor ve yarım saatte 10 göbek eritme hareketi yapılıyor. İşte spor kısmını hangi saatte yapabileceğim bakalım görücez.
hayallerimgerçekleşiyor isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 18-03-2010, 03:42 PM   #54 (permalink)
Yüzbaşı
 
imported_Angel - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: May 2008
Mesajlar: 996
Tesekkür: 1,337
963 Mesajinıza toplam 4,848 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
imported_Angel is a name known to allimported_Angel is a name known to allimported_Angel is a name known to allimported_Angel is a name known to allimported_Angel is a name known to allimported_Angel is a name known to all
Standart Cevap: Hayatı Kırmızı Yaşayan Kızın Değişim Günlüğü

Alıntı:
hayallerimgerçekleşiyor Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Heyyyyooooo güzel sitenin güzel insanları herkese merhaba. Saatler biraz geç oldu farkındayım bugün biraz geç yazıyorum ama napalım işler yoğundu. Abim burada olmayınca işler yoğun oluyor, ama ben artık içimde herşeyi zamanında yapmaya yetecek vaktim var deyip içimi rahatlatıp yoluma güvenle devam ediyorum. Hey Alllahım bugünler için şükürler olsun. Böyle güzel insanların varlığını biliyordum hissediyordum, şimdi onlarla tanışmak çok güzel. İnsanda ne stres kalıyor ne bişey. Neşeyle siteye girip tıkır tıkır yazıları döktürmek geliyor içimden:))))

Bugün saat 7:30 da kalktım. Başardım sonunda üstelik kendi yatağımda bile değildim. Abimlerde kaldım dün gece ve saat 7:30 olur olmaz zıpladım bir sorumluluk duygusu hakimdi üstümde. Sanki suçlama telkinleri baya bir işe yaradı şimdi onu çıkarıp sosyallik koydum:))) Sosyallik zamanıııııı. Ertelemeyide çıkardım çünkü ertelemeyi daha sonra erteledim:))) daha önce başka şeyler yapmam gerek. Sosyallik ve zarif sağlıklı bir incelik yani kilo vermeye başlıyorum. Rejim ve düzenli spora yine yeni yeniden başlıyorum. Olleyyyyyyyyy bu sosyallik hakkeden 5 saattir dinleyince insana daha bir enerji veriyor. Aslına bakarsanız aramızda kalsın ama ben başardım ya erken kalkmayı gaza geldim kendimle gurur duydum birazcıkda şımardım galiba:)))

Gördüğünüz gibi telkinleri dinleye dinleye insan ne hale geliyor. Güzel bir hale geldiğini düşünüyorum. Yarın rejime başlıyorummmm. Bugün netten Mehmet Öz'ün 1 haftada 3 kilo diyetine baktım o bana uygun göründü hazırlayabileceğim ve rahatça yapabileceğim bir diyet. Merak edenler baksın netten tavsiye ederim. Tabiki hergün en az yarım saat yürüyüş ve onun birde göbek eritme hareketleri var ben asıl onları yapıcam. Çünkü insan kaç kiloda olursa olsun belinin kalınlığı çok önemli. Ben zayıf biri gibi görünüyorum ama belim artık ölçmeye korkuyorum 70 i geçmiştir. Yürürken göbeğin sallandığını hissettiğim gibi giydiklerimde baya çirkin gösteriyor. Zayıflayıp sıkılaşana kadar alışverişi yasaklıyorum kendime. (hem para biriktirmem içinde iyi olur bu)

Bu arada su içmeyi ihmal etmiyorum en azında o birşey:) Göreceksiniz doğum günüme kalmaz fıstık gibi olurum. Tabi burada öenmli olan yazılanı uygulamak. Akşamları geç saatlerde dönüp spor yapmak zor olacağı için eve gider gitmez hemen spor yapıp dış alıp öyle yemeğe oturucam yada erken kalkıyorum ya artık:))) sabah sabah spor yapıcam. Burada gizli bir sitem hissettim kendimde. (İçimdeki bir kötü ses bana karşı çıktı sanki, tembel seniiiiiii hemende deyiverdin sabah sabah kim yapacak sporu. Ben buraya yazıyımda mahçup olmamak için sizlere yaparım:))) İyi taktik gibi göründü bu. İşe yarayacağını düşünüyorum.
Bu akşam ızgara balık yemekle başlıyorum. Ne kadar hareketsiz bir işim var beni bu hale getiren hem o hemde şu abur cuburlar tatlılar börekler çikolatalar ve öğünleri dolu dolu yemek:( Annem kızım senin ağzın hiç durmaz mı habire birşey yiyorsun diyor. kadın haklı. (iyi insan lafın üstüne arar) aradıda:)) Evet tam yazıcam şimdide aşkım aradı:)) Bugün içimden çekim yasasını kullanayımda bugün aşkımla buluşmayalım o kendiliğinden bugün işim var buluşmayalım desin demiştim. Unutmuşum. Şimdi aradı ve aynen öyle dedi. Yine başardımmmmmm Teşekkürler çekim yasası:)) Sporumu yapabileceğim demek oluyor bu. Akşam yemeğinden 2 saat sonra spor yapmayı ve sonrasında banyo yapıp mışıl mışıl uyumayı daha çok seviyorum.

canım seni kutlarım insan kilo verince kendine bakma özen gösterme isteği daha da artıyor kesinlikle....kilo vermeden yeni şeyler almaman da yerinde bi karar...çünkü bu şartlar altında alınan giysiler sen zayıfladığında sana bol gelicekler...veya küçük beden alırsan da zayıfladığında belki içine gireceksin ancak düşündüğün gibi durmayabilir....ben de çok çok beğendiğim birşey olmadığı sürece kıyafet almıyorum...ama aksesuar ayakkabı çanta gibi bedenin kilosuyla ilgili olmayan parçalar alıyorum
evet sosyallik telkini dinleyince insanın sürekli birileriyle konuşası ve dışarı çıkıp gezesi geliyor değil mi ?

sporu da sabah yapmanı öneririm canım...çünkü duyduğuma göre insan metabolizması en yüksek noktada sabahları çalışırmış..akşama doğru metabolizma yavaşlarmış..o yüzden sabah sporu öneriliyor...spora alıştıktan sonra da sabahki yorgunluğun bütün güne yansımayacaktır..ilk birkaç gün böyle olabilir..sakın endişelenme
__________________

imported_Angel isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 18-03-2010, 03:57 PM   #55 (permalink)
Yüzbaşı
 
Üyelik tarihi: Sep 2008
Mesajlar: 833
Tesekkür: 1,234
998 Mesajinıza toplam 5,275 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
YESHAPPY is a splendid one to beholdYESHAPPY is a splendid one to beholdYESHAPPY is a splendid one to beholdYESHAPPY is a splendid one to beholdYESHAPPY is a splendid one to beholdYESHAPPY is a splendid one to beholdYESHAPPY is a splendid one to behold
Standart Cevap: Hayatı Kırmızı Yaşayan Kızın Değişim Günlüğü

Taze sıkılmış meyve suyuna asla hayır diyememmmmm. 1 hafta aksatmadan uygularsın sen, ben inanıyorum kesinlikle sana.
Hayatımda hiç diyet yapmadım;ama diyetlerde çikolata varsa ilgilenebilirim :)
1 haftada istediğin forma kavuş inşallah.
YESHAPPY isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 19-03-2010, 02:37 PM   #56 (permalink)
 
Üyelik tarihi: Feb 2010
Mesajlar: 0
Tesekkür: 3,278
425 Mesajinıza toplam 2,298 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
hayallerimgerçekleşiyor is on a distinguished road
Standart Cevap: Hayatı Kırmızı Yaşayan Kızın Değişim Günlüğü

Merhaba güzel günlüğüm. Bugün güne accayip enerjik başladım. Neden dersen:)) bugün tartıldım 600 gram vermişim ondan önceki günde heralde spor yaptığımdan dolayı 500 gram yani 2 günde 1100 gram vermişim. Karnım hafifcik inmiş:))) Ayyy çok mutlu oldummm kendimle gurur duydum. Bu arada kilo verme telkininide dinledim dün soyyalliğe ek. Ego kendine güven mutluluk da vardı. Bugün ihtiyacım olmayacağını düşündüğümden kilo vermeyi çıkardım. Azmimde bir eksiklik olursa yine dinlerim:)))) çok mutluyummmmm çok mutluyummmm olleeyyyyyy.

Çekim yasasıda beni seviyor bende onu seviyorum ne yalan söyleyim durum böyle:))) Arada ufak pürüzlerde olsa hayat süperrrrr o pürüzlerde gidiyorrrr kalmıyorrrr laylayylommmm.

Şuanda çayımı yudumlarken bir mutluyumkiiiii. Herkesin dilekleri gerçekleşsin.

Heyyyyyyy dünde kitapçıya gittim aldım istettiğim o meşhur kitap gelmiş. Yaşasınnn yaşasınnnn onu biran önce okumak istiyorum. Öncesinde buralarda işlerim var:))) Biraz daha paylaşımlarda bulunmak istiyorum. Hepinizi koccaman öpüyorum sevgilerrrr saygılarrrrr
hayallerimgerçekleşiyor isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 21-03-2010, 11:53 AM   #57 (permalink)
Yüzbaşı
 
imported_Angel - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: May 2008
Mesajlar: 996
Tesekkür: 1,337
963 Mesajinıza toplam 4,848 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
imported_Angel is a name known to allimported_Angel is a name known to allimported_Angel is a name known to allimported_Angel is a name known to allimported_Angel is a name known to allimported_Angel is a name known to all
Standart Cevap: Hayatı Kırmızı Yaşayan Kızın Değişim Günlüğü

Alıntı:
hayallerimgerçekleşiyor Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Merhaba güzel günlüğüm. Bugün güne accayip enerjik başladım. Neden dersen:)) bugün tartıldım 600 gram vermişim ondan önceki günde heralde spor yaptığımdan dolayı 500 gram yani 2 günde 1100 gram vermişim. Karnım hafifcik inmiş:))) Ayyy çok mutlu oldummm kendimle gurur duydum. Bu arada kilo verme telkininide dinledim dün soyyalliğe ek. Ego kendine güven mutluluk da vardı. Bugün ihtiyacım olmayacağını düşündüğümden kilo vermeyi çıkardım. Azmimde bir eksiklik olursa yine dinlerim:)))) çok mutluyummmmm çok mutluyummmm olleeyyyyyy.

Çekim yasasıda beni seviyor bende onu seviyorum ne yalan söyleyim durum böyle:))) Arada ufak pürüzlerde olsa hayat süperrrrr o pürüzlerde gidiyorrrr kalmıyorrrr laylayylommmm.

Şuanda çayımı yudumlarken bir mutluyumkiiiii. Herkesin dilekleri gerçekleşsin.

Heyyyyyyy dünde kitapçıya gittim aldım istettiğim o meşhur kitap gelmiş. Yaşasınnn yaşasınnnn onu biran önce okumak istiyorum. Öncesinde buralarda işlerim var:))) Biraz daha paylaşımlarda bulunmak istiyorum. Hepinizi koccaman öpüyorum sevgilerrrr saygılarrrrr

vaaaaayyyy
seni kutlarım canım
spor yaptıkça insanın iştahı da azalıyor..mutluluğu da çoğalıyor...bünyen de seninle işbirliği yapmış ve hemen cevabını vermiş görüyomusun ? ne kadar güzel biz eyleme geçince o da bize aynalık ediyor görüyormusun....senin adına çok mutlu oldum canım
__________________

imported_Angel isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 22-03-2010, 10:34 AM   #58 (permalink)
 
Üyelik tarihi: Feb 2010
Mesajlar: 0
Tesekkür: 3,278
425 Mesajinıza toplam 2,298 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
hayallerimgerçekleşiyor is on a distinguished road
Standart Cevap: Hayatı Kırmızı Yaşayan Kızın Değişim Günlüğü

Alıntı:
gülenyüz gül Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Mutluluğun daim olsun.Sevindim karnının azcık inmesine..Çekim yasasıyla başarı elde ediyorsun çok sevindim çok..Benim çekim yasası uygulamaları kabul oluyor :Doleyy Kitaptadaki paylaşımlarının ilgiyle takip edeceğim..Görüşmek üzereeee..
Tebrikler hergün biraz daha fazla çekim günlerin olsun dileğiyle mutluluklar
hayallerimgerçekleşiyor isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 22-03-2010, 11:11 AM   #59 (permalink)
 
Üyelik tarihi: Feb 2010
Mesajlar: 0
Tesekkür: 3,278
425 Mesajinıza toplam 2,298 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
hayallerimgerçekleşiyor is on a distinguished road
Standart Cevap: Hayatı Kırmızı Yaşayan Kızın Değişim Günlüğü

Merhaba günlüğüm. 2 Gündür yazamıyorum biliyorum. Yoğun bir haftasonu geçirdim. Çok güzel bir haftasonuydu. Bu cumartesi işe geldim abim olmadığı için. Hareketli ve keyifliydi. Sonra eve döndüm ve güneş ışınlarının altında, balkondaki çiçek görüntülerinin güzelliğine bakarak Matrix kitabına giriş yaptım. 44. sayfadayım yavaş yavaş ve sindire sindire okuyorum. Merakla devamını bekliyorum. Uygular uygulamaz paylaşımım olacak.

Rejimimde biraz zorlandım, birazda tembellik ettim spor yapamadım ama 30 kere göbek egzersizi yaptım hergün. Sonuç olarak bugün 5. günüm ve kilom en son verdiğim kiloda kaldım yani hala 1 kilo vermiş durumdayım, ama bugün verilen ölçüdende az yiyip spor yapıcam bakalım yarın sonuç ne olacak. Bu diyette haftada 3 kilo verildiği yazıyor, bence bu kişiye göre değişiyor olmalı. Normalde benden daha çok yiyen biri bu diyeti yapsa evet 3 kilo verir, benim ya daha az yemem gerek yada daha fazla hareket etmem gerek. (Bunu çözücem)

Dün sinemaya gittik annemle Dersimiz Atatürk filmine. Ben çok beğendim, kendi küçüklüğüme gittim ve o zaman Atatürk'ü ilk tanıdığım günlerdeki o hayranlık duygusunu içimde daha bir fazla hissettim. Film olarak düşünüldüğünde beklenilenin altında evet kabul ediyorum (büyüklerimiz çok eleştirdide) ama bu film çocuklara okullarda izletilir!!!Kesinlikle izletilmelidir, çünkü aynı benim çocukluğumda derste Atatürk nasıl anlatılmışsa, öyle anlatılıyor hatta birde görsellik var. Filmden ağlayarak çıktım ve kendimden utandım. Çünkü bu hayatta ne yapmışımki insanlık adına düşümdüm. İzlemenizi tavsiye ederim, emek verilmiş gidelimki o paralarla Atatürk'ü doğru bir şekilde anlatan yine yeni bir film yapabilsinler. Yoksa daha çok Recep İvedik filmi salonları tam doldurur bu filmdede boş kalır:(

Dün o üzüntüyle alışveriş merkezinin içinden çıkılınca napılır alışveriş yapılır. Aslında hiçbirşey almamaya kararlıydım tek ihtiyacım olan nemlendiriciydi. Mağazaya girdim, öyle iyi pazarlıyorlarki kendini onları dinler şekilde buluyorsunuz ve resmen almak mecburiyetinde hissediyorsunuz. Cildime ne aldıysam yaramıyor hep kuru hep kuru oluyordu bende pes edip ne ekonomikse onu almaya karar vermiştin yine başka birşey daha deneyim dedim derken gözaltı kremi derken nem maskesi elim dolu bir şekilde çıktım.Onlar iyi pazarlamacıysa bende verdiğim paranın karşılığını bulamazsam geri döneceğimi ve iade edeceğimi söyledim çünkü artık yeter yani. Neyse üstüne birde 90 liralık parfümü ne yaptım nasıl yaptım bilmiyorum masum halimle ikna etmişimki orda bir ilki başardım ve bana hediye ettiler:))) çekim yasası olabilir belki, çünkü çok istemiştim ama artık onada para veremezdim.

Dün gece nasıl uyuduysam boynumun kası hamlamış. Heralde kafam yastığın arkasına düştü boynumda saatlerce yüksekte kaldı.
Hala ağrıyor ama ben onu çekim yasasıyla geçiririm nasılsa,çünkü kolumun ağrısını ve başımın ağrısını geçirmiştim:)))Sevgiler
hayallerimgerçekleşiyor isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 22-03-2010, 11:44 AM   #60 (permalink)
 
Üyelik tarihi: Feb 2010
Mesajlar: 0
Tesekkür: 3,278
425 Mesajinıza toplam 2,298 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
hayallerimgerçekleşiyor is on a distinguished road
Standart Cevap: Hayatı Kırmızı Yaşayan Kızın Değişim Günlüğü

Alıntı:
gülenyüz gül Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Geçmiş olsun...Bazen benimde boynum hamlıyor yüksekte yattığım zaman oluyor :D çekim yasasıyle geçiyormuş o zaman hamladığında çekim yasası uygularım ben ...
Parfümünü güle güle kullan hımm günlüğüne sıkarsan o kokuyu bende koklarım..
Kilo vermede tembellikler olur önemli olan durumun farkında olmak ..kib
Evet haklısın farkında olmak çok önemli. Benim diyetimde öğlen 2 dilim sebzeli pizza vardı ve ara öğünde de 5 parça çikolata. Tabi ben o 5 parça çikolata deyince bir metro yedim:))) evde o vardı. İçndekilere bir baktımki kalori bombardımanı hata bende siyah çikolata yemeliydim. Teşekkürler bu arada parfüm için kibarca bu kadar şey alıyorum şu parfümüde bar hediye edin demiştim:))) ama önemsemeyerek söylemiştim. Kasada onuda bir anda verdiler:) hemde paketine baktım açılmamış ne bleyim insan bedava bişey verince şüpheye düşüyor. İyi niyetlilermiş saolsunlar. Darısı senin başına bol bol çekim yap keyfine bak.
hayallerimgerçekleşiyor isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Cevapla

Bookmarks


Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Hayatı Kırmızı Yaşayan Kızın Değişim Günlüğü

Hikayelerimizi Anlatalım ve Üyelerin Değişim Günlükleri Hayatı Kırmızı Yaşayan Kızın Değişim Günlüğü Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız Heyyyyooooo güzel sitenin güzel insanları herkese merhaba. Saatler biraz geç oldu farkındayım bugün biraz geç yazıyorum ama napalım işler yoğundu. Abim burada olmayınca işler yoğun oluyor, ama ben artık içimde herşeyi zamanında yapmaya yetecek vaktim var deyip içimi rahatlatıp yoluma ...

ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Üyelerin Değişim Günlükleri telkin cd indir izle İstanbul Üyelerin Değişim Günlükleri nerededir kimdir Üyelerin Değişim Günlükleri çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Üyelerin Değişim Günlükleri hipnoz Üyelerin Değişim Günlükleri olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Üyelerin Değişim Günlükleri hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Üyelerin Değişim Günlükleri kuantum düşünce kitap haberi


WEZ Format +3. Şuan Saat: 12:11 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.