Geri git   Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri > Hayatım Değişti Klubü > Hikayelerimizi Anlatalım > Üyelerin Değişim Günlükleri

Uyarılar

elisya nın seyir defteri

Hikayelerimizi Anlatalım ve Üyelerin Değişim Günlükleri elisya nın seyir defteri Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız Herkes aynı hisleri yaşıyor. Emin olabilirsin. Sadece yaşanan deneyimler farklı. Ben de hala kendimi değersiz hissediyorum. Ancak olumsuz durumlara odaklanmak durumu çok daha fazla içinden çıkılmaz bir hale getiriyor. Ne mutlu ki ağlamak istiyorsun. Bunun için sevinmelisin. Ağlamak istediğin zaman ...

ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Üyelerin Değişim Günlükleri telkin cd indir izle İstanbul Üyelerin Değişim Günlükleri nerededir kimdir Üyelerin Değişim Günlükleri çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Üyelerin Değişim Günlükleri hipnoz Üyelerin Değişim Günlükleri olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Üyelerin Değişim Günlükleri hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Üyelerin Değişim Günlükleri kuantum düşünce kitap haberi

elisya nın seyir defteri

LinkBack Seçenekler Stil
Alt 06-08-2010, 05:59 PM   #21 (permalink)
Administrators
Zerynthia

Işıldayan Safir - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 49,758
6,229 Mesajinıza toplam 25,545 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
Işıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond repute
Standart Cevap: elisya nın seyir defteri

Herkes aynı hisleri yaşıyor. Emin olabilirsin. Sadece yaşanan deneyimler farklı. Ben de hala kendimi değersiz hissediyorum. Ancak olumsuz durumlara odaklanmak durumu çok daha fazla içinden çıkılmaz bir hale getiriyor.

Ne mutlu ki ağlamak istiyorsun. Bunun için sevinmelisin. Ağlamak istediğin zaman kendini tutma ağla. Ağlamak arınmanın bir göstergesidir. İçindeki zehiri atmana yardım edecektir. Sonra kendini daha iyi hissedeceksin.

İnsanların düşüncelerine çok da takılmamak lazım. Bence sana kendi değersiz hissettiren kişilerden alman gereken dersleri al ve kendinden özgürleştir.

Bu tür durumlar için aşağıda linkini verdiğim konuda yazdığım çalışmaları ve içindeki diğer paylaşımları inceleyip uygulayabilirsin. Seni ferahlatacağına inanıyorum.

Sevgiyle kal.

http://www.hayatimdegisti.com/forum/...-kulubu-3.html

Buraya ilk defa geliyorsanız ismim Atakan Sönmez ve burası hayatimdegisti.com.Boğaziçi üniversitesi mezunuyum ve Türkiyede ilk Subliminal Telkin Uzmanıyım.tıklayın

Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu

Hipnoz gibi bir şey mi subliminal mp3 nedir?

Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz.

Çekirdek inançların hayatımda engellere neden olduğunu nasıl anlarım?

Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir.

25. yıla özel şimdi arayanlara 5 dakikalık çekirdek inanç ön tespit ve bir günlük deneme telkin mp3 ücretsizdir. Ön tespitte size engel olan birkaç çekirdek inanç örneği verilir. Atakan Sönmez tarafından yapılır ve bilgi amaçlıdır. +90 5424475050 Türkiye dışındakiler whatsapp tan arayabilir cekirdekinanc.com inceleyiniz.

Alt 10-08-2010, 10:14 PM   #22 (permalink)
Üsteğmen

elisya - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 565
297 Mesajinıza toplam 1,016 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
elisya is a jewel in the roughelisya is a jewel in the roughelisya is a jewel in the rough

Merhaba sevgili günlüğüm uzunca bir aradan sonra (bana uzunmuş gibi geldi) hayatımda olan biteni anlatayım dedim. Daha öncede yazacaktım ama fırsatım olmadı işte kusura bakma ;)))

o en son kendimi değersiz hissetmem galiba bi dalgalanmaydı bir günlük bi dalgalanma yaşadım sonra düzeldi. Çok kötü hissettim ya bir daha böle bişi hissetmek istemiyorum. :((
ertesi güm müzikleri dinlerken feci bi mide bulantısı ve midemin üst tarafında bi ağrı hissettim. Galiba vücudum hala tepki veriyordu. müziklere ara verince geçti. şimdi dinlerken pek bi ağrım sızım olmuyor yada ben farketmiyorum..

Aslında bu site bambaşka bir dünya aman allahım neler öğreniyorum neler üstelik bu öğrendiklerim sitede olan bilgilerin yarısı bile değil. burası gerçekten hayatımı değiştirdi. İyiki bu siteyi görmüşüm. hatta iyiki en başından hayatımı değiştirmek istemişim de bu siteyi bulmuşum hahahah .. herkese bu siteye katkılarından dolayı çoook teşekkür ederim. İnsanları bambaşka bir dünya yaşatıyolar. neyse çok uzatmayayım..
geçen gün gene bu sitede dolaşırken matrixe hükmedin başlığını okudum ve nedir bu matrix diye bi okuyayım dedim. Bi daldım çıkamıyorum hala yüz küsür sayfa var ben şuanda 70. sayfadayım herkesin ne yaptığını yada neler başardıklarını tek tek okuyorum 2008 den başlamışlar
ben neler kaçırmışım yaa gerçekten herkes aya çıkmış nerdeyse ben olduğum yerde saymışım. sonra şu iki noktalama tekniğini okudum bi çırpıda tekniği nasıl yapacaklarınıa ilişkin bir sürü bilgi var ve bunu bir kitaptan öğrenmişler. ve burda herkese hem gösterip hemde yardımcı oluyolar. Bende o kitabı alıcam. biraz zor bulunuyor şimdilik sorduğum kitapcılarda bulamadım. 3 gündür keyifle ve şaşkınlıkla okuyorum sayfaları taa enbaştan
herkes hem eğlenmiş hemde yardımcı olmuş birbirlerine . keşke bende o zamanalr bulabilseydim bu siteyi :)
veeeee bende denemelerim sonucunda yapmaya başladım ve azda olsa şimdilik başardımda müthiş bir olay bu tıpkı bir oyun gibi insan neler yapabildiğini görünce daha çok yapası geliyor. Daha henüz tam olarak yapamıyorum o kitabı bulursam daha iyi anlayabileceğim.
ama kitapsız olarak bir çok açıklama yapmışlar zaten arkadaşlar. ben çok sevdim bu işi ellerimin arasındaki enerjiyi hissedebiliyorum artık ama imgelemelerde biraz zorlanıyorum. Konunun daha yarısında tarif ile bu kadar yapabiliyorsam bitirdiğimde bakalım nasıl olucak .. haha
burası bambaşka bir dünya bu dünyada konuştukları dili anlamak da ayrı bir keyif konulara dahil olmak ve sende bişiler yapabildiğini görmek çok güzel burdaki herkesi çoook çook seviyorum.

Telkinlerimi dinliyorum vee matrtixe geçiyorum

Şimdi kaldığım yerden okumaya başlıcam. Ordaki insanların yapabildiklerini görünce bende çok seviniyorum. el birliğiyle ne kadar güzel şeyler yapmışlar.
çok çok öptüm seni günlük ve tabi burdaki herkesi ama bunlar aramızda ha ha haa
elisya isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 11-08-2010, 09:40 AM   #23 (permalink)
bigokyanus
Guest

:) Kesinlikle aranızda , çok sevindim değişmene , değişmeyi istemene , gelişmene ... Dilerim daim olur. Sevgiyle kal...
Alt 20-08-2010, 10:37 PM   #24 (permalink)
Üsteğmen

297 Mesajinıza toplam 1,016 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
elisya is a jewel in the roughelisya is a jewel in the roughelisya is a jewel in the rough

merhaba günlükcük

son günlerde bi türlü gitmek bilmeyen dalgalanmalarım var. Bu dalgalanmalar daha ne kadar sürecek.. boğuluyorum.. camları açıp bağırmak, sabahlara kadar ağlamak istiyorum..
içimdeki öfke birikip birikip patlamaya hazırlanıyo, karşıma çıkan ilk insana kafa göz giresin geliyo sinirden. anca geçer heralde ... gene eski 2-3 ay önceki halime döndüm sanki.

Telkinlerimi dinliyorum. günde 8 saat dinleyemiyorum ama, belkide bu yüzden telkinler pek bir işe yaramıyordur.

üzgün, yorgun, hayhattan mutsuz, bu yaşımda içim geçmiş gibi, hiç bir şeye isteğim yok olan haldeyim. en ufak bir olumsuzluk alt üst etmeye yetiyo ..

hele bu sabah patronla yaptığım tartışma iyice tuz biber oldu. Butün gün bunu düşündüm hiç aklımdan çıkaramadım. artık çalıştığım iş yerimi sevmiyorum. sevmediğim bir yerde de çalışmak istemiyorum.
Benim istediğim iş bu değil dedim hep kendi kendime.. sonra aklıma
yeni bir iş bulmadan da çıkamayacak olmam gelince iyice kötü oldum. :(((
istifayı basıp arkama bakmadan kaçmak istedim hep.

neden hayatım bu kadar kötü.. ben böle hiç hayattan mutlu olamadan yaşlanıp ölücem galiba.. bu kötü kaderim neden değişmiyor..

Şu herkesin üye olduğu ( feysbuk) sitesinde arkadaşlarımın çektirdikleri fotografları görünce özenmemek elde değil.
herkes mutlu , herkes çok iyi yerlerde para sıkıntıları yok, her sene tatillere gidiyolar. En azından sevdikleri ve iyi para kazandıkları bir işleri var. Bundan eminim çünkü hala konuşuyorum o arkadaşlarla, iş yerlerinden ve hayattan bir sıkıntıları yok. Bu sene nereye tatile gitmeyi seçmek yada hangi insan hangiyle çıkmış merak etmekten başka.

ben bu arkadaşlarla aynı okulda aynı sınıfta okudum.
Neden ben bu yaşıma gelmeme rağmen adam gibi hayata tutunamazken, elimde avucumda hiç bir şeyim ve de bir birikimin hala yokken, hep çabalamak zorunda kalırken, onlar hayatlarından memnunlar. Bu nasıl bir adalettir. Ben onlardan farklı değilim ki.

anlayamıyorum. nedir onlarda olupta bende olmayan. Kader mi Kısmet mi Şans mı bilmiyorum.

Ama ben böle bi hayat istemiyorum. Her gün patronla kavga ettiğim bir işte çalışmak istemiyorum. İnsanların beni üzmesini istemiyorum. Bu yaşında deli gibi çalışıpta hala elimde avucumda hiç bir şeyimin olmamasını istemiyorum.

istemiyorum... istemiyorum...
Alt 20-08-2010, 10:57 PM   #25 (permalink)
Dolphin

bluegirlx - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 4,057
1,534 Mesajinıza toplam 6,218 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
bluegirlx has a reputation beyond reputebluegirlx has a reputation beyond reputebluegirlx has a reputation beyond reputebluegirlx has a reputation beyond reputebluegirlx has a reputation beyond reputebluegirlx has a reputation beyond reputebluegirlx has a reputation beyond reputebluegirlx has a reputation beyond reputebluegirlx has a reputation beyond reputebluegirlx has a reputation beyond reputebluegirlx has a reputation beyond repute

istemiyorum en kötü olumlama cümlesi ..evren seni şöyle algılıyorr istiyorum seçiyorum ..şimdi istemediğin şeyleri sıralamayı bırakıp istediğin şeyleri seçiyorum diye dilemeyi dile..bu melonkoli içindeyken başına daha fazlasının gelmesinden daha çok kaybetmenen korkarım..isteminin şartları olan bir çok yazı var sitedeonlara bir gözderdir bulamzsan ben sana yollıyım..hadi toparla kafanı istediğin hayat çok yakınında..yada toparlama..

bluegirlx isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 20-08-2010, 11:21 PM   #26 (permalink)
Üsteğmen

Alıntı:
bluegirlx Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
istemiyorum en kötü olumlama cümlesi ..evren seni şöyle algılıyorr istiyorum seçiyorum ..şimdi istemediğin şeyleri sıralamayı bırakıp istediğin şeyleri seçiyorum diye dilemeyi dile..bu melonkoli içindeyken başına daha fazlasının gelmesinden daha çok kaybetmenen korkarım..isteminin şartları olan bir çok yazı var sitedeonlara bir gözderdir bulamzsan ben sana yollıyım..hadi toparla kafanı istediğin hayat çok yakınında..yada toparlama..

Bluegirl aslında düşününce haklısın. ben hep ne zaman - istemiyorum -dedikçe hep aynı şeyler başıma geliyo.. hep aynı yerde dönüp duruyorum. Neden evren böle algılamak zorunda.. İstediğim şeyleri de söyledim. onlarda olmadı.. hangisi yanlış hangisi doğru karıştırdım bende

İstemenin şartları nelermiş ki, bu kafayla pek bulabileceğimi sanmıyorum, ama bana yollarsan sevinirim bluegirl teşekkürleer..
Alt 21-08-2010, 01:43 AM   #27 (permalink)
Dolphin

1,534 Mesajinıza toplam 6,218 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
bluegirlx has a reputation beyond reputebluegirlx has a reputation beyond reputebluegirlx has a reputation beyond reputebluegirlx has a reputation beyond reputebluegirlx has a reputation beyond reputebluegirlx has a reputation beyond reputebluegirlx has a reputation beyond reputebluegirlx has a reputation beyond reputebluegirlx has a reputation beyond reputebluegirlx has a reputation beyond reputebluegirlx has a reputation beyond repute

çünkü aslında istemiyorum derken neyi istediğini net söylemiyorsun..istemiyorum derken elimde olan bu ve ben buna mahkumum mesajı veriyorsun..istiyorum dersende elimde yok mesajı veriyorsun en iyisi seçiyorum tercih ediyorum gibi cümlelerle olumlama yap ve hayatına geçir..istemenin kuralları bu sitede bir çok konuda anlatılmış eminim bulabilirsin..sana özelden bir kaç link göndercem..

bu yolculuğu en keyifli şekilde geçirmen dileğiyle..

Alt 25-08-2010, 01:46 PM   #28 (permalink)
Üsteğmen

Her zaman ki gibi gene bu forumdayım ve ne zaman acaba şurda ne diyor diye konuya göz ucuyla baksam gene okumaktan kendimi alamadığım
-- aaa evet demek ki bu olay bu yüzden oluyormuş, herkesin başına gelmiş --- demeden edemiyorum.

Aslında son yıllarım bir muhasebesini yapacak olursam ( yaklaşık7-8 yıl falan) o kadar bir birinin tekrarı ki şöle bi düşününce,

1 - ben istemiyorum dedikçe, hep istemediğim işler karşıma çıkmış !!! Ve parasızlıktan ve kendimi yetersiz gördüğüm için istemediğim işlere evet demişim. sonrada pişman olmuşum. Sonra gene kısır döngüler gene depresyonlar hayatta bunalım takılmaar falan... ACABA NEDEN ..... ?

2 - Hep istemediğim insanlarla arkadaş olmak zorunda olmam sonrada en ufak bir sırrımda arkamdan vurması yada beni değersiz görüp üzmesi.. hah... PEKİ ACABA BU NEDEN...?

3 - Bütün bu olaylar sonucunda kendimden nefret etmem benim kaderimin kötü olduğu, bir türlü gelmek istediğim yere tırnaklarımla kazıyıp kazıyıp gene başa dönmüş olmam, bunalımlar, depresyonlar, hastalıklar ve sonunda isyan herşeye isyan .. peki neden... ?

4 - Hep sizden fedakarlık beklenilmesi ve sizinde bir değer kazanmak iin sürekli fedakarlık yapmak ve bütün bu yüzden kendinize ve başkalarınıza olan sinirinizi, kızgınlığınızı dışarı vuramamak, sinmek, küçülmek, bir işi adam gibi halledemediğinizi görmek,en sonunda da hayat yada kaderim beni nereye sürüklerse diyerek istediğim şeylerden vazgeçme neden... ?

hayatımın son 10 yılının yarısı istemediğim bir işte çalışarak ve istemediğim insanların içinde yapayalnız kalarak yarısıda istediğim hayatı bekleyerek geçti. ve bu sürekli tekrarlarak sürdü..
hatta 2009 senesi ile 2008 senesi tıpatıp aynı. haha! aynı aylarda işe girdim ve aynı aylarda işten ayrıldım. 9 ay evde bekledim sonuç koca bir sıfır.
keşke o zamanlarda bu siteyle tanışsaydım. rahat evde istediğim kadar kitap okuyabileceğim zamanlarda.. şimdi hem iş hem ev zorluyor beni.. ( bu gene benim negatif düşüncem ama ölesine söyledim. insan isteyince herşeye zaman bulur hah..)

hep neden bu kısır döngü sürüp gidiyor diyordum. bu siteyi okuduktan sonra, şimdi nedenini anlıyorum. Hep negatif şeyler birbirlerini çekmiş. ben negatif olmuşum bütün kötü olaylar üstüste gelmiş. hiç pozitif düşünce yok hayatımda..

yavaş yavaş bu düşüncemi değiştirmek istiyorum artık. Artık şunu yada bunu istemiyorum demiyorum. İstediğim şeyleri İSTİYORUM diyorum. ve beni bulacağına inanıyorum.
şimdilik daha yolun başındayım ama bu konuda bu forumda her detayı büyük bir zevkle okuyorum. telkinlerimi dinliyorum.

İlk önce kendimi sevmem gerek. kendimi yeterli görmem ve memnun olmam gerek. ben daha kendimi sevmiyormuşum ki, tabi bunun aileden gelen sebebleride var..
kendi öz benliğimi, çekirdeğimi bulmak istiyorum. ( istiyorum dedim haha ) değişime en baştan taa en içimdeki çekirdeğimden başlıcam. çok çabuk olmuyor bazen üzülüyorum. hatta en yakın üzüntüm dündü, Hala para sıkıntımız var mesela .. ama paranın zaten bende olduğunu ve onunbeni bir şekilde bulacağını düşünüp şuandaki halimize şükrediyorum. olumsuz düşünüp kötü olayları tekrar çekmekten daha iyidir...

Bu konuda bir sürü şey öğreniyorum burdan her bir öğrendiğimbeni kendi öz varlığıma biraz aha yaklaştırıyor. Kendimi sevmek istiyorum. Ben değerliyim.

“gerçek varlığımı kabul ediyorum”

Ben Tanrı’nın sevgisinden varedildim.
O, beni ve her şeyi sevgisinden yarattı.
O beni yaratırken özüme kendi nurunu ve ışığını koydu.

Bu sözü sevmeye başladım ben...
Alt 25-08-2010, 11:44 PM   #29 (permalink)
Üsteğmen

Telkinlerime bir yenisini daha ekledim. 3. telkinim bu. biraz ağır gidiyorum :P tam 1 aydır nerdeyse sadece suçluluk ve ego muziklerini dinliyorum. Aslında uzatmamın sebebi sadece geceleri dinleyebilmem buda yetmez diye uzattım. artık Kendine güven telkininide ekledim.

bakalım bun telkinde ne farklılıklr yaşayacağım..

Birde defter aldım. Bu forumda hoşuma giden ne varsa olumlamalar, sözler, seçtiğim kitaplardan alıntılar beni zenginleştirecek ne varsa hepsini bu deftere yazmaya karar verdim. artık burdaki okuduğum bilgiler çoğaldı gün geçtikce daha çok şey öğreniyorum. ve bunları bir yere yazıp daha da akılda kalıcı hale getirmek istiyorum.
Alt 26-08-2010, 12:23 AM   #30 (permalink)
Dolphin

ve biz burada onun eliçileriyiz temsilcileriyiz.. istemlerimizi yüzümüzdeki gülümsemeyi en çok onun için eksik etmemeliyiz..r şanal kuantım ve kur an kitabında bu konuyu ne güzel anlatmış değil mi..okumadıysan okumanı öneririrm..sevgiler..değişimi mutlulukla takip ediyorum..

Bookmarks