Geri git   Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri > Hayatım Değişti Klubü > Hikayelerimizi Anlatalım > Üyelerin Değişim Günlükleri

Uyarılar

elisya nın seyir defteri

Hikayelerimizi Anlatalım ve Üyelerin Değişim Günlükleri elisya nın seyir defteri Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız dogum gunun kutlu olsunn .mutlu mutluu yaşlaraa...

ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Üyelerin Değişim Günlükleri telkin cd indir izle İstanbul Üyelerin Değişim Günlükleri nerededir kimdir Üyelerin Değişim Günlükleri çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Üyelerin Değişim Günlükleri hipnoz Üyelerin Değişim Günlükleri olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Üyelerin Değişim Günlükleri hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Üyelerin Değişim Günlükleri kuantum düşünce kitap haberi

elisya nın seyir defteri

LinkBack Seçenekler Stil
Alt 15-03-2011, 01:34 PM   #51 (permalink)
Binbaşı

yelda_k - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 5,695
1,082 Mesajinıza toplam 3,997 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
yelda_k is just really niceyelda_k is just really niceyelda_k is just really niceyelda_k is just really nice
Standart Cevap: elisya nın seyir defteri

dogum gunun kutlu olsunn .mutlu mutluu yaşlaraa

Buraya ilk defa geliyorsanız ismim Atakan Sönmez ve burası hayatimdegisti.com.Boğaziçi üniversitesi mezunuyum ve Türkiyede ilk Subliminal Telkin Uzmanıyım.tıklayın

Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu

Hipnoz gibi bir şey mi subliminal mp3 nedir?

Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz.

Çekirdek inançların hayatımda engellere neden olduğunu nasıl anlarım?

Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir.

25. yıla özel şimdi arayanlara 5 dakikalık çekirdek inanç ön tespit ve bir günlük deneme telkin mp3 ücretsizdir. Ön tespitte size engel olan birkaç çekirdek inanç örneği verilir. Atakan Sönmez tarafından yapılır ve bilgi amaçlıdır. +90 5424475050 Türkiye dışındakiler whatsapp tan arayabilir cekirdekinanc.com inceleyiniz.

bir varmış birde bakmışsınki yok olmuş
yelda_k isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 15-03-2011, 04:12 PM   #52 (permalink)
Üsteğmen

elisya - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 565
297 Mesajinıza toplam 1,016 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
elisya is a jewel in the roughelisya is a jewel in the roughelisya is a jewel in the rough

teşekkür ederimm arkadaşlar..
Burayı bulmam tesadüf değil, Önce kendimi bulmak ve hayatımı değiştirmek istedim. Sonrasında hayatımı değiştirmek istiyorum derken, sizleri buldum. İyi ki varsınız, iyiki bulmuşum sizi, artık sizinle birlikte büyüyorum.

Bu benim kendime en büyük hediyemmiş sanırsam.
kendime bu siteyi ve bu sitenin içindeki herkescikleri armağan ediyorum.
Ve memnuniyetle kabul ediyorum bu hediyeyi...

Bu yaşım çok önemli imiş şimdi farkediyorum. (31)
Çünkü ilk kez bu yaşımda, kendim olmayı, hayatımı kendim yönetmeyi ve farkındalığı öğrendim.
Daha ilk senem, bu bir başlangıç.. Şuan emeklemekteyim belkide hatta daha bir sürü bilgiyi okuyup öğrenmem farkındalık yaratmam ve bunları hayatıma geçirmem gerek. :)))
Ama zaten başlamak bitirmenin yarısıdır. Sizlerle tabi.. :)
Alt 15-03-2011, 04:16 PM   #53 (permalink)
bigokyanus
Guest

Biraz geç kalmışım olsun yine de güzel dileklerimi bırakmak istiyorum sayfana ...

Her şeyin gönlünce olduğu , etrafının sevdiklerinle kuşatıldığı , süper yaşlar diliyorum , huzurla ve sevgiyle kalasın nice nice yaşlarda....
Alt 20-04-2011, 10:23 PM   #54 (permalink)
Üsteğmen

297 Mesajinıza toplam 1,016 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
elisya is a jewel in the roughelisya is a jewel in the roughelisya is a jewel in the rough

merhabaaaaa sevgili günlüğümmmm, canım ciğerimmm,balım,şeker parem, bitaneemmm, hihihihi :))
gene uzun bir aradan sonra tekrar geldim. Galiba ben biriktirip biriktirip yazıyorum sana, kusura bakma olur mu... :)

Bu arada reiki 1 seviye için 2 Nisanda yeniden uyumlandım. Kısmet böyle imiş.. yakından uyumlandım bu sefer.. tabi tekrar başa döndüm 21 günlük arınma çalışmalarına başladım. şu an 17. günümdeyim.
İkinci bir reiki hocası buldum kendime. Hemde yıllar önce evlenip de başka bir semte giden bir komşumuz.. meğer çok yakındaymış. bir birimizi face de bulduk. aslında ben gene reiki ile ilgili bişiler araştırırken, birden komşumuzu buldum sayfasına bir baktım Reiki ve kişisel danışmanlık eğitimi veriyormuş.. İşyerinde sevinçten hoplayıp zıplayacaktım nerdeyse.
ben mesaj yolladım ve haftasına zaten evinde buluştuk. biraz geçmişten falan bahsettik ve beni 2. kez reiki 1 re uyumladı yani bu tazelemek oluyormuş.. :))) şansa bakamısınız 2. kez uyumlandım haha..

o gün müthiş bir gündü çok güzel şeyler öğrendim.

Benim çakralarıma baktı kök çakramın ve boğaz çakralarımın kapalı olduğunu söyledi.
Sonra Aurama baktı. karşımda durup auramı gördü. sarı ve çok tatlı bir eflatunların var dedi. :))) Ama auramda bozulmalarım var mış, Aura düzeltme güçlendirme çalışması verdi. onları yapıyorum. kendisi de meditasyonlardan sonra birden aura görmeye başlamış. kendiliğinden açılmış yani..
Hayatıma bolluk ve bereket getirmem için her akşam Kök çakrama bol bol reiki vermemi, söyledi. Meditasyonlar ile çakralarımı temizlememi ve bolluğu sevgiyle kabul etmemi söyledi. itiraf edeyim kök çakramı hep atlamıştım. Ama asıl en önemlilerinden birisi oymuş.

Reiki 2 deki aynalamayı anlattı, pandül ve reiki bebeğini gösterdi. Benim bir sarkaç alıp onu programlayıp çakralarımı kontrol etmemi söyledi. taşları programlamayı gösterdi. bu olanlar 2 Nisan idi.

Anlatamam o gün hayatımda bir aydınlanma yaşadım resmen. ne kadar güzel bir dünyaymış Reiki. İnsan sınırlarını zorluyor anlamak için.

2 nisandan beri her akşam uzunca bir süre elimi kök çakrama tutup reiki veriyorum, meditasyon yapıyorum. Auramı düzgünleştirmeye, güçlendirmeye çalışıyorum.

Bu arada sürekli hocamla irtibattayım. Okadar güzel bir ışığı var ki anlatamam. insan yanında şifa buluyor sanki.. aydınlanıyor,

Buraya kadar güzel, ikinci enteresan gelişme şu, kök çakrama reiki vermeye başlayalı 15 gün olmamıştı daha ( geçen hafta yani) Ve benim şuanda çalışırken maaşım kredi kartlarıma yetmiyordu. 1 yıldır böle sürüp gidiyordu. sürünüyordum resmen :)P
her gün parayı sevdiğimi ve sevgiyle kabul ettiğimi söyledim. ve kök çakrama uzunca reiki verdim. dün eşime çalıştığı bir projeden ekstra para ödemişler. eşim o parayı direk bana verdi kredi kartlarımı kapatmam için. Ertesi gün de kartlarımı kapattık çok sevindim. hem parayı çektim kendime hemde reiki de şifa gibi geldi.
çok güzeldi ya anlayamam. resmen havadan geldi o para sanki.. Reiki ile şifalanmaya başlayalı hayatım çok değişti. farkındalıklarım arttı.
Reikiyi çok seviyorum.
O benim kardeşim, annem, babam, canım, hatta sevgilim herşeyim.
Bazen gün içinde akıyor ellerimden. o zaman anlıyorum ki birinin ihtiyacı var ya benim yada yanımda olan birinin. Bir enerji bu kadar mı zeki olur yarabbiiim . Akşamları Reiki ile uykuya dalıp, uyurken bile reikim devam etsin ve beni şifalandırsın diyorum. Sen ne güzel şeyler yaratmışsın bizim için.

Bu aralar sezgilerime yada içimden gelen sesime kulak vermeyi öğrendim. onunla hareket ediyorum. Reikiye başlayalı içimden gelen sese uyuyorum ve sonuç mükemmel oluyor.

Böle reiki ile ilgili bazı notlar almam gerektiği için bir derter almak isiyordum. Bir haftadır gezdim dolaştım,aradım kırtasiyeler de falan bulamadım. Yani var bir sürü defter ama tam da aradığım gibi bir tane yok. kimisi çok pahalı, kimisi kartondan vs... vs.. işte... Bugünde gene dolaştım baktım bulamadım en sonda eve gelirken içimden bir ses çarşıya girmemi istedi ki orada olmazdır diye düşünürüm hep.. girdim çarşıya dolaşırken bir kırtasiye buldum. ama daha çok 1. sınıflar için işler satıyo gibi duruyo içeri girince birden mağaza olduğunu anladım. ve ordan hem çok ucuza hemde bana uygun bir defter aldım....

Ben eskiden sezgilerimle hareket ezmezdim hep mantıklı davranmayı çalışır ve öle hareket ederdim.En doğrusu bu sanırdım. Şimdi içinden bi ses ne derse onu dinleyip onu yapmaya çalışıyorum. Çünkü sonuç hep mükemmel oluyor. Bunuda reiki sayesinde öğrendim.

Bir şey daha farkettim. Eskiden iş ile ilgili bir şeye sıkılsam. o sıkıntım uzun süre devam ederdi. Ben vazgeçene kadar. ama şimdi daha sanki sıkıldığım an şak diye çözülü veriyor. Geçen gün oldu. Allahım sanki melekler var yanımda sıkıldığımda o işi çözüyolar. Çok şaşırıyorum. Bunlar gerçek mi diye de düşünüyorum hep.
İşlerimin yolunda gitmesine pek alışık değilim de hihihih :)))
Şimdi temiz havada bile gökyüzündeki duaları ve şifaları kabul ederek evime gidiyorum. Bugünde öle yaptım ve aradığım defterimi buldum. bunları fark etmek bile bir mutluluk bırakın olmasını harika... :) bunlar bana anı yaşatıyor. ne geçmişte nede gelecekle olmak ile ilgili düşüncelerimi önlüyor. Zaten Anda yaşamak en güzeli. Herşeyin farkına o an da varıyorsunuz.

ama geçmişimizide temizlemeden o anda olmak zor tabi. :) Bunun içindeeee... EFT yi tekrar denemeye karar verdim. ilk yapmaya kalktığımda araya reiki girmişti. Şimdi Reiki ile birlikte EFT yapıcam. allahım onada şifa olmasını dilerim. Önce Reiki kanalımı yapıp tıplayacağım yerlere reiki şifalarınıda tıp tıplıceemm ...

hadi bakalım hayırlısııı... :)

Birde bugün enteresan bir şey oldu. suyun hafızasına çok inanıyorum. su içtiğim cam bardağımın üstüne önce s.s. yazdım. ( seni seviyorum). sonra içim sıkıldı gene. bu seferde bardağımın üstüne mutluluk yazdım. Kaç dakka geçti bilmiyorum. Bir şey yüzünden dakikalarca kahklaha atıp durduk şirketteki arkadaşla.. enteresan bi olay yada tesadüf bilemiciğiiimm artıkın. Ama ben bardağıma hep s.s. ve diğer şeyleri yazmaya devam edicem. :)))

neysem şimdilik bende bu kadar. Destan oldu zaten.. Öpüyorum bol boll seni. :))
Alt 25-04-2011, 01:35 PM   #55 (permalink)
Üsteğmen

Dailymotion - RACHID TAHA - Ya rayah - Musik Kanalı

Bugünlerde sebepsiz mutlu olduğum şarkılardan biri...

Cezayir kökenli fransız şarkıcı ve Arap rock müziğinin (rai muzik) öncülerinden Rachid Taha..
Dinlemeye doyamıyorum kaç gündür..

Alt 27-04-2011, 08:30 PM   #56 (permalink)
Binbaşı

yelda_k - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 5,695
1,082 Mesajinıza toplam 3,997 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
yelda_k is just really niceyelda_k is just really niceyelda_k is just really niceyelda_k is just really nice

dinlemeyeli uzun zamn olmuşş .özlemişimmm :)

bir varmış birde bakmışsınki yok olmuş
yelda_k isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 27-04-2011, 10:28 PM   #57 (permalink)
Üsteğmen

bussraster - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 708
174 Mesajinıza toplam 539 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
bussraster has a spectacular aura aboutbussraster has a spectacular aura aboutbussraster has a spectacular aura about

ya keşke o komşudan bende de olsa :(

gEçMiŞ Ya Da GeLeCeK dİyE bİr ŞeY yOkTur;
SONSUZ BİR 'ŞİMDİ' VARDIR!!
bussraster isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 10-05-2011, 12:51 PM   #58 (permalink)
Üsteğmen

Standart Yine bir Gün ama Yeni bir Gün..

Bugünn çook mutluyum yaa :))
Geçen hafta uyumadan hemen önce.. Allahıma dua edip, meleklerle konuşmak, onların işaretlerini görmek ve onları hissetmek için allahımdan izin istedim. :))

Meleklerin ufak tefek işaretlerini aldım. ama bugün kü haber resmen müthişş..

Beki İkala nın İstanbul da melekler ofisindeki, Melek Meditasyonu na katılacağım.
Dün face deki kendi sayfasından mesaj yollamıştı. Melek meditasyonu yapacakmış. Rehber meleğimizle buluşma meditasyonu..
Ama herkes telefon ediyormuş ve telefonlar kilitlenmiş.
kontenjanda 25 kişi..
Ben şans eseri tekrar okudum bugün ve rastgele çevirdim numarasını, kontenjan bitmiştir ama bir bilgi alayım dedim. .
hahaha şak diye asistanı açtı. ve kaydımı yaptı..
katılıyorum bendee bu meditasyona.
Allahım meleklerle iletişime izin verdiğin için çok şükürler olsun sana. Çok teşekkür ederim..
Alt 01-06-2011, 12:44 PM   #59 (permalink)
Üsteğmen

Standart EFT Günlüğüm

Merhaba sevgiliiiii günlüğümm, nasılsın :)))

Bugün bir karar aldım. Kararım şöyledir.. Duyurulur.. :))
Bundan böyle çok üşendiğim !!! ama arada sırada yapsamda yararını gördüğüm EFT yi üşenmeden yapmak için günlüğümde EFT günlüğünü de ekliyorum.

Şöyleki... Haftada 2 gün Salı ve Perşembeleri kendime EFT yapmaya karar verdim. Ne için yapacam , hangi hislerimi bulup, deşeyip te yapayım demeden sadece o gün yaşadığım bir sıkıntı ağrı yada başka bişi için akşam EFT yapmaya karar verdim. Tabi günün önemine ve sıkıntımın durumuna göre günler değişebilir.

İlk bu hafta başı başladım. Hadi bakalım hayırlısı..

31/05/2011 EFT Günlüğü :

Sorun: İş yerinde müdür, benden bişi isterken elim ayağıma dolaşıyor, şaşırıyorum panikliyorum, her şeyi unutuyorum, vs...

Sorunun Değeri: 10 puan

Nedenler :
  • paniklemek = neden?
  • yanlış yapmaktan korkmak = neden?
  • Benden yaşca büyük birinden korktuğumdan = neden?
  • Onun bana bağırmasından, azar işitmekten = neden?
  • bana hakeret etmesinden, aptal duruma düşmekten = neden ?
  • cevap verememek, korkmak = neden?
  • çünkü yaşça büyük benden = neden?
  • O kim ki? ne yapacakmış = neden?
  • bana kızacak, önceden de böle olurdu = neden?
  • Kim kızardı ? , babamda kızardı = neden ?
  • kızdığı zaman bağırırdı ben korkardım= neden?
  • çünkü benim gidecek yerim yoktu, bir yere kaçamazdım= neden?
  • benden yaşça büyük bir Ata vardı = neden?
  • bana vurabilirdi, hakaret ederdi bağırırdı kızardı = neden?
  • çünkü yanlış yapmıştım, aptaldım= neden?
  • o yüzden sürekli büyüklerden azar işitirim ve paniklerim...
Sorunun şimdiki değeri: 4 puan

Yaptığım olumlama
Her ne kadar iş yerinde verilen bir görevi yaparken paniklesem, şaşırsam yada bocalasamda yinede kendimi olduğum gibi , tamamen ve en derinden , seviyorum, kabul ediyorum ve onaylıyorum.. Yinede ben verilen tüm görevleri sakin, dikkatli ve düzgünce yapmayı seçiyorum.

Evet işte böle.. yukardaki nedenler EFT yaptıktan sonra aklıma geliyor ve onlar için da durmadan yapıyorum.. En sonunda bol bol esnedim, derin derin nefes alıp verdim, midem bulandı ve yoruldum..
Perşembe günü devam edeceğim..
Sevgiler..
Alt 03-04-2012, 11:46 PM   #60 (permalink)
Üsteğmen

Merhaba;

Artık hatırlıyorum :)))
Artık hem dileklerimi söyleme zamanımı hemde olduğu zamanı hatırlıyorum ve gerçekleştiği zamanda evet ben bunu dilemiştim ve şimdi o dileğimi yaşıyorum diyorum. Evet artık her ikisini de hatırlıyorum.

Bu ne demek şimdi derseniz şu demek. hani bir şey dilersiniz ve üzerinden uzuuun uzuuun günler haftalar hatta aylar yıllar geçer ve siz o dileği dilediğinizi bile unutursunuz yaa.. İşte bundan bahsediyorum.. artık dileklerimi ve o dileklerim gerçekleştiği zamanı biliyorum, yaşıyorum ve farkediyorum. Mutluyum şükürler olsun.
Yüzde yüz hepsi olmuyor. Ama Artık bir kere dilemeyi ve gerisini Allah a bırakmayı öğrendim. zor oluyor. Ama olursa olur olmassa da Allah tan diyorum. Ve ona bırakıyorum. Ben istiyorum hayırlısıysa verir diyorum. Allah a güvenmeyi yeniden öğreniyorum. Dilek dilerken hiç bu kadar huzurlu ve rahat olmamıştım heralde . sanırım püf noktası bu. Çok üst düzeyde bir hayatım yok ama Elimdekinin kıymetini bilmeye çalışıyorum. İşte bunu farkedince ve Allaha tüm kalbinizle güvenince ve tabiki dileğiniz hayırlısı ise oluyor. Yani Allah kimseyi geri çevirmiyor.

Artık daha çok şükretmeye başladım, reiki ile bedenimin ve ruhsal bedenimin enerjilerini düzenlemeye başladım, hayatım bereketlendi.. Meditasyonlarımla farkındalıklarımı arttırmaya çalışıyorum. Yoga ile fiziksel bedenimin farkına varmaya başladım. Sığındığım tek varlık olan Allahım'a tüm günahlarıma ve kusurlarıma rağmen daha çok yakınlaşmaya başladım. ve bunun için ona şükürler olsun.

çevreme ne yaparlarsa yapsınlar hep iyi niyetle yaklaşmaya başladım. Ne kadar kötü niyetlerini sezsem de....
Bazen çok sıkıldığımda bir offf çekiyorum içimden o anda Allahın beni hemen duyduğunu anlıyorum. Bana hemen ulaklarıyla ( meleklerim(y)le ) bir haber yollayıp bir dua takılıyor dilime.. Sanki çok eskilerden biliyormuşum da unutmuşum gibi, sanki yarısı dilimin ucunda yarısını da tekrarlayarak çözülüverecekmişim gibi dilimin ucundan.
Çook eskilerden derinden geliyor anlamlarını bilmiyorum. O duayı buluyorum internetten. Çok daralıp, sıkıldığınızda okunacak dualar arasında buluyorum duanın anlamını. Anlıyorum melekleri yanımda, şükrediyorum hep. tekrar farketmemi sağladığı için.
Bazen gecenin yarısı uyanıyorum. Başka bir duayla. Bu dua ile yatıp sabah bu dua ile uyanıyorum.. anlamı: “Allah en güzel vekildir.'' imiş. Öyledir diyorum. İçimin temizlendiğini yıkandığını hissediyorum. Ama hala kusurlarım olduğunu biliyorum..
Artık insanların fiziksel bedenlerini değil kişilikleri ile farkediyorum.. onları daha çok gözlemliyorum. Egolarını anlamaya çalışıyorum.

Artık sıkılmıyorum hayattan eskisi kadar. Hayatın içindeki mutlu anları bulmaya çalışıyorum. İnsanların dikenleri batmıyor yada batmaya başladığı zaman ben başka şeylerle ilgilenmeye başlıyorum. Ona hayatımda yer vermemeye çalışıyorum. ( Bu kısım baya zor tabi...)
Artık rüyalarımın daha dingin , sade ve yalın mesajları var. ne demek istediklerini anlıyorum. Karman çorman kaçmacalı yada kovalamacalı bir şeyler değil. sakin ve huzurlular.

Evet artık hem hatırlıyorum hemde değişiyorum. Ve daha yolun başındayım..
Herkese selam olsun... :)

Bookmarks