merhabaaaaa sevgili günlüğümmmm, canım ciğerimmm,balım,şeker parem, bitaneemmm,
hihihihi :))
gene uzun bir aradan sonra tekrar geldim. Galiba ben biriktirip biriktirip yazıyorum sana, kusura bakma olur mu...
:)
Bu arada reiki 1 seviye için 2 Nisanda yeniden uyumlandım. Kısmet böyle imiş.. yakından uyumlandım bu sefer.. tabi tekrar başa döndüm 21 günlük arınma çalışmalarına başladım. şu an 17. günümdeyim.
İkinci bir reiki hocası buldum kendime. Hemde yıllar önce evlenip de başka bir semte giden bir komşumuz..
meğer çok yakındaymış. bir birimizi face de bulduk. aslında ben gene reiki ile ilgili bişiler araştırırken, birden komşumuzu buldum sayfasına bir baktım Reiki ve kişisel danışmanlık eğitimi veriyormuş.. İşyerinde sevinçten hoplayıp zıplayacaktım nerdeyse.
ben mesaj yolladım ve haftasına zaten evinde buluştuk. biraz geçmişten falan bahsettik ve beni 2. kez reiki 1 re uyumladı yani bu tazelemek oluyormuş.. :))) şansa bakamısınız 2. kez uyumlandım haha..
o gün müthiş bir gündü çok güzel şeyler öğrendim.
Benim çakralarıma baktı kök çakramın ve boğaz çakralarımın kapalı olduğunu söyledi.
Sonra Aurama baktı. karşımda durup auramı gördü. sarı ve çok tatlı bir eflatunların var dedi. :))) Ama auramda bozulmalarım var mış, Aura düzeltme güçlendirme çalışması verdi. onları yapıyorum. kendisi de meditasyonlardan sonra birden aura görmeye başlamış. kendiliğinden açılmış yani..
Hayatıma bolluk ve bereket getirmem için her akşam Kök çakrama bol bol reiki vermemi, söyledi. Meditasyonlar ile çakralarımı temizlememi ve bolluğu sevgiyle kabul etmemi söyledi. itiraf edeyim kök çakramı hep atlamıştım. Ama asıl en önemlilerinden birisi oymuş.
Reiki 2 deki aynalamayı anlattı, pandül ve reiki bebeğini gösterdi. Benim bir sarkaç alıp onu programlayıp çakralarımı kontrol etmemi söyledi. taşları programlamayı gösterdi. bu olanlar 2 Nisan idi.
Anlatamam o gün hayatımda bir aydınlanma yaşadım resmen. ne kadar güzel bir dünyaymış Reiki. İnsan sınırlarını zorluyor anlamak için.
2 nisandan beri her akşam uzunca bir süre elimi kök çakrama tutup reiki veriyorum, meditasyon yapıyorum. Auramı düzgünleştirmeye, güçlendirmeye çalışıyorum.
Bu arada sürekli hocamla irtibattayım. Okadar güzel bir ışığı var ki anlatamam. insan yanında şifa buluyor sanki.. aydınlanıyor,
Buraya kadar güzel, ikinci enteresan gelişme şu, kök çakrama reiki vermeye başlayalı 15 gün olmamıştı daha ( geçen hafta yani) Ve benim şuanda çalışırken maaşım kredi kartlarıma yetmiyordu. 1 yıldır böle sürüp gidiyordu. sürünüyordum resmen :)P
her gün parayı sevdiğimi ve sevgiyle kabul ettiğimi söyledim. ve kök çakrama uzunca reiki verdim. dün eşime çalıştığı bir projeden ekstra para ödemişler. eşim o parayı direk bana verdi kredi kartlarımı kapatmam için. Ertesi gün de kartlarımı kapattık
çok sevindim. hem parayı çektim kendime hemde reiki de şifa gibi geldi.
çok güzeldi ya anlayamam. resmen havadan geldi o para sanki.. Reiki ile şifalanmaya başlayalı hayatım çok değişti. farkındalıklarım arttı.
Reikiyi çok seviyorum.
O benim kardeşim, annem, babam, canım, hatta sevgilim herşeyim.
Bazen gün içinde akıyor ellerimden. o zaman anlıyorum ki birinin ihtiyacı var ya benim yada yanımda olan birinin. Bir enerji bu kadar mı zeki olur yarabbiiim
. Akşamları Reiki ile uykuya dalıp, uyurken bile reikim devam etsin ve beni şifalandırsın diyorum. Sen ne güzel şeyler yaratmışsın bizim için.
Bu aralar sezgilerime yada içimden gelen sesime kulak vermeyi öğrendim. onunla hareket ediyorum. Reikiye başlayalı içimden gelen sese uyuyorum ve sonuç mükemmel oluyor.
Böle reiki ile ilgili bazı notlar almam gerektiği için bir derter almak isiyordum. Bir haftadır gezdim dolaştım,aradım kırtasiyeler de falan bulamadım. Yani var bir sürü defter ama tam da aradığım gibi bir tane yok. kimisi çok pahalı, kimisi kartondan vs... vs.. işte... Bugünde gene dolaştım baktım bulamadım en sonda eve gelirken içimden bir ses çarşıya girmemi istedi ki orada olmazdır diye düşünürüm hep.. girdim çarşıya dolaşırken bir kırtasiye buldum. ama daha çok 1. sınıflar için işler satıyo gibi duruyo içeri girince birden mağaza olduğunu anladım. ve ordan hem çok ucuza hemde bana uygun bir defter aldım....
Ben eskiden sezgilerimle hareket ezmezdim hep mantıklı davranmayı çalışır ve öle hareket ederdim.En doğrusu bu sanırdım. Şimdi içinden bi ses ne derse onu dinleyip onu yapmaya çalışıyorum. Çünkü sonuç hep mükemmel oluyor. Bunuda reiki sayesinde öğrendim.
Bir şey daha farkettim. Eskiden iş ile ilgili bir şeye sıkılsam. o sıkıntım uzun süre devam ederdi. Ben vazgeçene kadar. ama şimdi daha sanki sıkıldığım an şak diye çözülü veriyor. Geçen gün oldu. Allahım sanki melekler var yanımda sıkıldığımda o işi çözüyolar. Çok şaşırıyorum. Bunlar gerçek mi diye de düşünüyorum hep.
İşlerimin yolunda gitmesine pek alışık değilim de hihihih :)))
Şimdi temiz havada bile gökyüzündeki duaları ve şifaları kabul ederek evime gidiyorum. Bugünde öle yaptım ve aradığım defterimi buldum. bunları fark etmek bile bir mutluluk bırakın olmasını harika... :) bunlar bana anı yaşatıyor. ne geçmişte nede gelecekle olmak ile ilgili düşüncelerimi önlüyor. Zaten Anda yaşamak en güzeli. Herşeyin farkına o an da varıyorsunuz.
ama geçmişimizide temizlemeden o anda olmak zor tabi. :) Bunun içindeeee... EFT yi tekrar denemeye karar verdim. ilk yapmaya kalktığımda araya reiki girmişti. Şimdi Reiki ile birlikte EFT yapıcam. allahım onada şifa olmasını dilerim. Önce Reiki kanalımı yapıp tıplayacağım yerlere reiki şifalarınıda tıp tıplıceemm ...
hadi bakalım hayırlısııı... :)
Birde bugün enteresan bir şey oldu. suyun hafızasına çok inanıyorum. su içtiğim cam bardağımın üstüne önce
s.s. yazdım.
( seni seviyorum). sonra içim sıkıldı gene. bu seferde bardağımın üstüne
mutluluk yazdım. Kaç dakka geçti bilmiyorum. Bir şey yüzünden dakikalarca kahklaha atıp durduk şirketteki arkadaşla.. enteresan bi olay yada tesadüf bilemiciğiiimm artıkın. Ama ben bardağıma hep s.s. ve diğer şeyleri yazmaya devam edicem. :)))
neysem şimdilik bende bu kadar. Destan oldu zaten.. Öpüyorum bol boll seni. :))