Geri git   Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri > Hayatım Değişti Klubü > Hikayelerimizi Anlatalım > Üyelerin Değişim Günlükleri

Uyarılar

Okyanus güncesi

Hikayelerimizi Anlatalım ve Üyelerin Değişim Günlükleri Okyanus güncesi Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız Harikasın canım benim, Üstünde sana yaramayan ne varsa at. Hislerden faydasız arkadaşlara kadar ne varsa... Atsan atılmaz, satsan satılmazlar da var elbette bu dünyada, ama onlara da kendi özel alanında sınır koyacaksın. Meditasyonla kendine özel alan belirleyin, koruma kalkanlarını açacaksın, ...

ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Üyelerin Değişim Günlükleri telkin cd indir izle İstanbul Üyelerin Değişim Günlükleri nerededir kimdir Üyelerin Değişim Günlükleri çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Üyelerin Değişim Günlükleri hipnoz Üyelerin Değişim Günlükleri olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Üyelerin Değişim Günlükleri hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Üyelerin Değişim Günlükleri kuantum düşünce kitap haberi

Okyanus güncesi

LinkBack Seçenekler Stil
Alt 15-03-2011, 03:01 PM   #91 (permalink)
Binbaşı

Alexandra - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 6,102
1,460 Mesajinıza toplam 6,406 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
Alexandra has a reputation beyond reputeAlexandra has a reputation beyond reputeAlexandra has a reputation beyond reputeAlexandra has a reputation beyond reputeAlexandra has a reputation beyond reputeAlexandra has a reputation beyond reputeAlexandra has a reputation beyond reputeAlexandra has a reputation beyond reputeAlexandra has a reputation beyond reputeAlexandra has a reputation beyond reputeAlexandra has a reputation beyond repute
Standart Cevap: Okyanus güncesi

Harikasın canım benim,

Üstünde sana yaramayan ne varsa at.

Hislerden faydasız arkadaşlara kadar ne varsa...

Atsan atılmaz, satsan satılmazlar da var elbette bu dünyada, ama onlara da kendi özel alanında sınır koyacaksın.

Meditasyonla kendine özel alan belirleyin, koruma kalkanlarını açacaksın, adım attıklarında bile rahatsız olup geri çekiliyorlar.

Ben de çok işe yaradı, inan bana, tavsiye ederim.

Buraya ilk defa geliyorsanız ismim Atakan Sönmez ve burası hayatimdegisti.com.Boğaziçi üniversitesi mezunuyum ve Türkiyede ilk Subliminal Telkin Uzmanıyım.tıklayın

Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu

Hipnoz gibi bir şey mi subliminal mp3 nedir?

Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz.

Çekirdek inançların hayatımda engellere neden olduğunu nasıl anlarım?

Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir.

25. yıla özel şimdi arayanlara 5 dakikalık çekirdek inanç ön tespit ve bir günlük deneme telkin mp3 ücretsizdir. Ön tespitte size engel olan birkaç çekirdek inanç örneği verilir. Atakan Sönmez tarafından yapılır ve bilgi amaçlıdır. +90 5424475050 Türkiye dışındakiler whatsapp tan arayabilir cekirdekinanc.com inceleyiniz.

who dreams of better days."
Alexandra isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 15-03-2011, 03:05 PM   #92 (permalink)
Yüzbaşı

vittoria è nostra - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 9,013
553 Mesajinıza toplam 1,445 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
vittoria è nostra is a name known to allvittoria è nostra is a name known to allvittoria è nostra is a name known to allvittoria è nostra is a name known to allvittoria è nostra is a name known to allvittoria è nostra is a name known to all

yüzümde koca bir tebessümle okudum :) özlemişim sizleri dünya tatlıları:) benım yegenler genelde elektrık supurgesınden korkarlar görünce öcü gibi kaçıyorlar:))) temizliği sevmesi ayrıca güzel :) ohh nemizlikk ohhh nemizlik;)

saçların içinde sıhatler olsun sevgi okyanusum:)

kesinlikle katılıyorum sana. tek geldik tek gidicez bu dünyadan.. ne kadar canın olursa olsun insan kendısıne yetebilmeli. ve sanırım ne zaman kendımıze yeter olucaz o an başlıcak çevremizdekilere yardımcı olmamız tam anlamıyla.

burada büyüyorum sayende yazdıklarınla, sevginizle huzurunuzla besleniyor ruhum müthiş bir mutluluk sarıyor beni:) yüreğinize ruhunuza sağlık uzun ömür huzur diliyorum:) öperim ikinizide ben :) yaradan muhabbetinizi herdaim baki kılsın:) nazarlardan saklasın sizi:)

sevgi okyanusum prensimiz sevgiyle kucaklıyor ve öpücükler gönderiyorum:)

sevgi ve ışıkla dolu olasınız herdaim:)
vittoria è nostra isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 15-03-2011, 03:06 PM   #93 (permalink)
bigokyanus
Guest

Alıntı:
yelda_k Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
bencede oh nemizlik oh nemizlikk :)

saclarını gule gule kullann .eminm çok yakışmıstırr.
su alanet yerden sag saglım kurtulursam bendee baslıcamm eskiden yapıodum vede gayett iidii .bi bıraktım sonuç vahim olduu
Eğer sen yaşadığın yere lanet yer dersen o da sana elinden geldiğince köstek olanları gönderecektir. Ve bir süre sonra çok daha kötü yerlere gitmen gerekir , sabretmesini , sevmesini , koşullar ne olursa olsun , yaşadığın yer neresi olursa olsun mutlu olmasını öğrenene kadar bu devam eder...

Eskiden bir yazı okumuştum , ömür boyu hapse mahkum olan birinin mutluluğu ve huzuru ile ilgili , adamın dediği çok ilginç gelmişti , yer önemli değil mühim olan benim kendimi ne kadar özgür hissettiğim , emin olun sizden çok daha özgürüm diyordu ...

Hadi bakalım sevmeye başlıyoruz , salt kendimiz için...
Alt 15-03-2011, 03:09 PM   #94 (permalink)
bigokyanus
Guest

Alıntı:
Bluepebbles Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Harikasın canım benim,

Üstünde sana yaramayan ne varsa at.

Hislerden faydasız arkadaşlara kadar ne varsa...

Atsan atılmaz, satsan satılmazlar da var elbette bu dünyada, ama onlara da kendi özel alanında sınır koyacaksın.

Meditasyonla kendine özel alan belirleyin, koruma kalkanlarını açacaksın, adım attıklarında bile rahatsız olup geri çekiliyorlar.

Ben de çok işe yaradı, inan bana, tavsiye ederim.

Tatlım çakılımmmmm , bu çakıl ismi bir insana ancak bu kadar yakışır , ne güzel , tam üstüne oturmuş bir lakap ...

Atacağım meleğim tüm fazlalıklardan olumsuz her şeyden kurtulacağım ...

Yoga uykusuzluğa rağmen çok enerji verdi , tavsiye ediyorum ne güzelmiş hakkıyla nefes almak...

Senin hayatının da çok iyi olduğuna , her şeyin yolunda gittiğine çok sevindim , dilerim huzurun artarak devam eder...
Alt 15-03-2011, 03:32 PM   #95 (permalink)
Binbaşı

1,460 Mesajinıza toplam 6,406 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
Alexandra has a reputation beyond reputeAlexandra has a reputation beyond reputeAlexandra has a reputation beyond reputeAlexandra has a reputation beyond reputeAlexandra has a reputation beyond reputeAlexandra has a reputation beyond reputeAlexandra has a reputation beyond reputeAlexandra has a reputation beyond reputeAlexandra has a reputation beyond reputeAlexandra has a reputation beyond reputeAlexandra has a reputation beyond repute

Alıntı:
bigokyanus Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Tatlım çakılımmmmm , bu çakıl ismi bir insana ancak bu kadar yakışır , ne güzel , tam üstüne oturmuş bir lakap ...

Atacağım meleğim tüm fazlalıklardan olumsuz her şeyden kurtulacağım ...

Yoga uykusuzluğa rağmen çok enerji verdi , tavsiye ediyorum ne güzelmiş hakkıyla nefes almak...

Senin hayatının da çok iyi olduğuna , her şeyin yolunda gittiğine çok sevindim , dilerim huzurun artarak devam eder...
Bütün fazlalıkları savur rüzgara gitsinler, senden uzak olsunlar canım benim.
Yoga ewet güzel bir fikir fakat ben biliyorsun ki uzunca bir süredir devamlılık sağlayabilecek bir konumda değilim. Başlayıp yarım bırakmak da benim ağırıma gidecek. Ben biraz rafa kaldırdım bunları.

Ama meditasyona yeniden sarıldım. Bu halimi meditasyona borçluyum zaten.

Bazen kendimi "üç küçük domuz" masalında gibi hissediyorum canım. Sen emek emek toparlıyorsun, bir kurt geliyor, üflüyor, püflüyor ve emek emek bir öncekinden sağlam yaptığın çatını darmadağın ediveriyor.

Birkaç cephede aynı anda savaş veriyorum. Hadi bir tanesi bitti, bunun keyfini süremeden başka bir cepheden darbe geliyor. Galiba benim sınanma zamanım bu. Saçma bir şekilde kuyruğu dik tutuyorum, çaktırmıyorum. Atılan bombadan ses çıkmayınca, patlamadı sanıyorlar. Böylesi daha iyi, çünkü daha önce görmediğim kötücül fikirlere karşı savunmasız kalabiliyorum. Tartışmadan atlatıp bionik görünmek, içten yaralarımı sarıp kendimi tedavi etme stratejisini belirlemiş durumdayım.

Biliyorum birgün vazgeçecekler. Bu yaralanmıyor deyip gidecekler.

Of ne doluymuşum... daha neler neleeerrrrr...
Alt 15-03-2011, 03:36 PM   #96 (permalink)
bigokyanus
Guest

Alıntı:
birAsiAksAçlıkız Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
yüzümde koca bir tebessümle okudum :) özlemişim sizleri dünya tatlıları:) benım yegenler genelde elektrık supurgesınden korkarlar görünce öcü gibi kaçıyorlar:))) temizliği sevmesi ayrıca güzel :) ohh nemizlikk ohhh nemizlik;)

saçların içinde sıhatler olsun sevgi okyanusum:)

kesinlikle katılıyorum sana. tek geldik tek gidicez bu dünyadan.. ne kadar canın olursa olsun insan kendısıne yetebilmeli. ve sanırım ne zaman kendımıze yeter olucaz o an başlıcak çevremizdekilere yardımcı olmamız tam anlamıyla.

burada büyüyorum sayende yazdıklarınla, sevginizle huzurunuzla besleniyor ruhum müthiş bir mutluluk sarıyor beni:) yüreğinize ruhunuza sağlık uzun ömür huzur diliyorum:) öperim ikinizide ben :) yaradan muhabbetinizi herdaim baki kılsın:) nazarlardan saklasın sizi:)

sevgi okyanusum prensimiz sevgiyle kucaklıyor ve öpücükler gönderiyorum:)

sevgi ve ışıkla dolu olasınız herdaim:)
Sen ne yüreği temiz ve koskoca olan bir insansın , maşallah ...
Rabbim sana da annelik denen muhteşem duyguyu yaşatsın ve dileyen herkese...
Lütfen çok özletme kendini , gel, uğra ve kendinden güzel haberler ver , merakta bırakma beni...
Her şey gönlünce , güzel olsun canım benim , gülekalasın :)
Alt 15-03-2011, 03:42 PM   #97 (permalink)
bigokyanus
Guest

Alıntı:
Bütün fazlalıkları savur rüzgara gitsinler, senden uzak olsunlar canım benim.
Yoga ewet güzel bir fikir fakat ben biliyorsun ki uzunca bir süredir devamlılık sağlayabilecek bir konumda değilim. Başlayıp yarım bırakmak da benim ağırıma gidecek. Ben biraz rafa kaldırdım bunları.

Ama meditasyona yeniden sarıldım. Bu halimi meditasyona borçluyum zaten.

Bazen kendimi "üç küçük domuz" masalında gibi hissediyorum canım. Sen emek emek toparlıyorsun, bir kurt geliyor, üflüyor, püflüyor ve emek emek bir öncekinden sağlam yaptığın çatını darmadağın ediveriyor.

Birkaç cephede aynı anda savaş veriyorum. Hadi bir tanesi bitti, bunun keyfini süremeden başka bir cepheden darbe geliyor. Galiba benim sınanma zamanım bu. Saçma bir şekilde kuyruğu dik tutuyorum, çaktırmıyorum. Atılan bombadan ses çıkmayınca, patlamadı sanıyorlar. Böylesi daha iyi, çünkü daha önce görmediğim kötücül fikirlere karşı savunmasız kalabiliyorum. Tartışmadan atlatıp bionik görünmek, içten yaralarımı sarıp kendimi tedavi etme stratejisini belirlemiş durumdayım.

Biliyorum birgün vazgeçecekler. Bu yaralanmıyor deyip gidecekler.

Of ne doluymuşum... daha neler neleeerrrrr...
Oyyyyyy kuzummmm kıyamammmm sana, sen güçlüsün be çakılım tüm bu sorunlarda senin güçlülüğüne güç katman için geliyorlar , böyle durumlarda şu lafı çok seviyorum , Allah dağına göre kar verirmiş , ne denli güçlüsün ki sorunları üst üste karşılayabiliyorsun . Bravo sana ..

Her yiğidin harcı değildir tek başına varolabilmek , sen tek başına var olduğunu gördüğüm ender insanlardansın , ne mutlu ki sana çok muhteşem yetiştirmişler seni... Annenin , babanın yüreğine , emeğine sağlık...

Hadi bakalım yine yeni yeniden ohhh nemizlik , ohhh nemizlik :)
Alt 15-03-2011, 04:19 PM   #98 (permalink)
Binbaşı

, Allah dağına göre kar verirmiş , ne denli güçlüsün ki sorunları üst üste karşılayabiliyorsun . Bravo sana ..

Her yiğidin harcı değildir tek başına varolabilmek , sen tek başına var olduğunu gördüğüm ender insanlardansın , ne mutlu ki sana çok muhteşem yetiştirmişler seni... Annenin , babanın yüreğine , emeğine sağlık...

Hadi bakalım yine yeni yeniden ohhh nemizlik , ohhh nemizlik :)[/quote]

Bunu kaçıncı kez söylediğini sayamadım bile, söyleye söyleye beni de inandırdın wallahi. Tek başına var olup da ne olacaksın canımcım. Yalnızlık allaha mahsus, hayatta kalırım ama insanın ruhu yalnız olunca zorlaşıyor her şey:)))
Alt 15-03-2011, 05:02 PM   #99 (permalink)
bigokyanus
Guest

Alıntı:
, Allah dağına göre kar verirmiş , ne denli güçlüsün ki sorunları üst üste karşılayabiliyorsun . Bravo sana ..

Hadi bakalım yine yeni yeniden ohhh nemizlik , ohhh nemizlik :)

Bunu kaçıncı kez söylediğini sayamadım bile, söyleye söyleye beni de inandırdın wallahi. Tek başına var olup da ne olacaksın canımcım. Yalnızlık allaha mahsus, hayatta kalırım ama insanın ruhu yalnız olunca zorlaşıyor her şey:)))[/quote]

Canımsın güçlüsün tabi ki ve yalnızlık senin tercihin istersen yalnız kalırsın , istersen yanına birilerini alırsın :)
Ben ruhuna dost , yolunda yoldaş olmaya varım , yalnız kalmak istemediğinde yerimi biliyorsun , bekleriz meleğim :)
Alt 28-04-2011, 11:33 PM   #100 (permalink)
Yüzbaşı

vittoria è nostra - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 9,013
553 Mesajinıza toplam 1,445 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
vittoria è nostra is a name known to allvittoria è nostra is a name known to allvittoria è nostra is a name known to allvittoria è nostra is a name known to allvittoria è nostra is a name known to allvittoria è nostra is a name known to all

sevgi okyanusumm özlettiniz prensle kendinizi iyi olmanız herdaim sevgi ve ışıkla dolmanız temennim :) öpüyorum ikinizide;)
vittoria è nostra isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla

Bookmarks