Geri git   Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri > Hayatım Değişti Klubü > Hikayelerimizi Anlatalım > Üyelerin Değişim Günlükleri

Uyarılar

Agresifin haberleri

Hikayelerimizi Anlatalım ve Üyelerin Değişim Günlükleri Agresifin haberleri Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız "geçmişe yönelik kalbini kıranları sevgiyle affet ve onları özgür bırak.. " İlaç gibi bir cümle bu inanın, insan en çok sevdiklerine karşı kırılgan. Ben kalbimi çok gaddar bilirdim ama hep bir zayıf noktamız bir yumuşak karnımız var işte. Ben de ...

ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Üyelerin Değişim Günlükleri telkin cd indir izle İstanbul Üyelerin Değişim Günlükleri nerededir kimdir Üyelerin Değişim Günlükleri çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Üyelerin Değişim Günlükleri hipnoz Üyelerin Değişim Günlükleri olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Üyelerin Değişim Günlükleri hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Üyelerin Değişim Günlükleri kuantum düşünce kitap haberi

Agresifin haberleri

LinkBack Seçenekler Stil
Alt 03-05-2008, 10:18 PM   #41 (permalink)
Üsteğmen

Tesekkür: 17
48 Mesajinıza toplam 208 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
heal will become famous soon enoughheal will become famous soon enough
Standart Ynt: Agresifin haberleri

"geçmişe yönelik kalbini kıranları sevgiyle affet ve onları özgür bırak.. "

İlaç gibi bir cümle bu inanın, insan en çok sevdiklerine karşı kırılgan. Ben kalbimi çok gaddar bilirdim ama hep bir zayıf noktamız bir yumuşak karnımız var işte. Ben de çok insanın kalbini kırdım futursuzca. Cennet de cehennem de burda, ektiklerimizi biçiyoruz şimdi. Ama bu çok sert bir darbeydi çok sivri bir bıçak. Ve ben bu derin yarayı iyileştiremiyorum bir türlü, nekadar geçti, geçmişte kaldı desem de olmuyor. Düşünüyorum ben kalbini kırdıklarımdan af diledim mi hiç diye? Hatırlamıyorum, sanırım hiç istemedim affetmelerini. Bir kez istedim, ama söylemedim. Gurur kendimizi hapsettiğimiz koca bir buzdağı. Şimdi karşımda kırılan kalbimi onarmak için çırpınan biri var. Kitaplar deviriyorum affetmek üzerine o yalvardıkça. Ne sigara çare ne ilaçlar buna. Kendimi içimi öyle tanıyorum ki. 3 güne bu öfke geçecek, günlük koşturmacanın içinde ama ben hep içime atmış olucam. Sadece ağlamamak için sadece affetmiş görünmek için. Çünkü okadar çırpındı ve okadar uzun zaman geçti ki olanların üstünden, bu kadar uzatmak anlamsız aslında. Bu yüzden affettim dedim, kendime bile. Ama o kırılan kalbin üstünde işte o kistler belirmeye başladı. Hiç susmadım aslında bağırdım, kustum içimdeki öfkeyi ama hırsımı alamadım. Hala gözümde yaşlar birikiyor, hala boğazımda düğümleniyor bişeyler.

Şimdi yaşama olan inancımı ayağa kaldırmaya çalışıyorum, şükretmeye çalışıyorum. Ne kadar kalbimi kırsalar da beni seven insanlar için, ailemin sağlığı için, hala birilerini sevebildiğim için, hala bu hayata dair güzel bişeyler isteyebildiğim için şükrediyorum.

Şimdi bir yandan telkinler ve bir yandan hayal hanımın meditasyonları ile içimdeki bu kitlelerden, düğümlerden kurtulmaya çalışıyorum. Yavaş yavaş çözülüp bedenimden uzaklaşacaklarını biliyorum. Önce bu öfke ve kırgınlıklar, sonra da o kitleler.

Bu kitleler çıktığından beri evdeki tüm kanserojen olma ihtimali olan eşyaları falan attım özellikle de çin malı eşyaları

İsveç iksiri? Bilemiyorum, çok paranoyak oldum. Yediğim içtiğim herşeyin içeriğine bakıyorum. Gerçi siz kullandığınızı söylüyorsunuz. Zararlı olabileceğine dair de bir şey okumadım. Deniyebilirim.

Buraya ilk defa geliyorsanız ismim Atakan Sönmez ve burası hayatimdegisti.com.Boğaziçi üniversitesi mezunuyum ve Türkiyede ilk Subliminal Telkin Uzmanıyım.tıklayın

Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu

Hipnoz gibi bir şey mi subliminal mp3 nedir?

Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz.

Çekirdek inançların hayatımda engellere neden olduğunu nasıl anlarım?

Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir.

25. yıla özel şimdi arayanlara 5 dakikalık çekirdek inanç ön tespit ve bir günlük deneme telkin mp3 ücretsizdir. Ön tespitte size engel olan birkaç çekirdek inanç örneği verilir. Atakan Sönmez tarafından yapılır ve bilgi amaçlıdır. +90 5424475050 Türkiye dışındakiler whatsapp tan arayabilir cekirdekinanc.com inceleyiniz.

Diken düsünürsün dikenlik olursun
MEVLANA

hayat ve algi arasindaki saat farki
heal isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 03-05-2008, 10:29 PM   #42 (permalink)
Üsteğmen

48 Mesajinıza toplam 208 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.

Adile teyze ile masallar tadında :)

İyi uykular, iyileşmek için.

"Mevlâna, insanlarla ilişkilerinde sözünü ettiğimiz bakış açısı sayesinde ince ayarları bulmuş ender simalardan biridir. Kendisini seven; ama sarhoş olduğu için yanına yaklaşmaya cesaret edemeyen bir adama, “Korkma, sokul bana, her günah içki gibi sarhoşluk verseydi kimseyi ayık göremezdik!” demesi, onda var olan herkesi olduğu gibi kabul edebilme enginliğinin bir sonucudur.

Sıradan insanlar, kendileriyle aynı dini, aynı aidiyeti paylaşan kişilerin dahi eksik ve kusurlarını hoş görememişler, onlarla aralarında duvarlar örmüşlerdir. Mevlâna, “Kusursuz dost arayan dostsuz kalır.” diyerek insanî yanlışları hoş görmeyi, affetmeyi bilmeyenlerin kendilerini yalnızlığa mahkûm edeceklerini belirtmiştir."

MEVLANA

Alt 03-05-2008, 11:31 PM   #43 (permalink)
Yüzbaşı

nurhanza - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 29
269 Mesajinıza toplam 773 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
nurhanza has a spectacular aura aboutnurhanza has a spectacular aura aboutnurhanza has a spectacular aura about

biri isveç şurubu mu dedi......
kızım cep telefonuna beni isveç şurubu diye kaydetmiş
çoook işe yarıyor, 1001 derde deva gibi, zaten shamanic de yazmış, incelemek yetmez alıp kullanacaksın, biraz acı bir tadı var ama onu ben meyve suyuna sulandırarak katıyorum ve onun nefis harika bir kokteyl olduğunu düşünüp içiyorum, bu sıralar kefir içmeye başladığım için isveç şurubuna ara verdim, çünkü sütle birlikte alınmaması gerekli, herşeyin bir kararı var,
ama şu isveç şurubu ile ilgili anımı anlatmak isterim, babam sol yanından felç geçirip hastaneye yatmıştı, uzman norolog bir daha eskisi gibi olamaz dedi, kendini hazırla dedi, şok olmuştum, hemen 2 şişe isveç şurubunu aldım, beze döktüm önce boynunu yağladım bezi bağladım boynuna doktordan gizli tabii, ve sabah öğlen akşam ağızdan şurubu dayadım ölçülü bir şekilde
daha felç yeni gelmişti, ama 3 gün içinde babam kendine geldi ve doktora ver bir sigara bir şişe rakı demeye başlayınca doktorda çok şaşırdı, babama hastanede isim taktı sonra, 9 şiddetinde deprem adam diyeeee,
bende 9 canlıdır dedim, 7 si gitti daha 2 canı var yangınıda atlattı allah büyük bakalım daha neler göreceğiz, maşallah bana gene döktürdüm kusura bakma günlüğümmü sandım neee hadi ben kaçtım, benim anılar bitmez ben başka yerlerede yazdırırım soraaa kızmayın bana emiiii?
Alt 05-05-2008, 02:37 PM   #44 (permalink)
Üsteğmen

mp3 player ım bozuldu nolcak şimdi? Ben uyurken de dinliyordum
MEVLANA

Alt 05-05-2008, 02:38 PM   #45 (permalink)
Üsteğmen

Alıntı:
nurhanza Nickli Üyeden Alıntı
biri isveç şurubu mu dedi......
kızım cep telefonuna beni isveç şurubu diye kaydetmiş
çoook işe yarıyor, 1001 derde deva gibi, zaten shamanic de yazmış, incelemek yetmez alıp kullanacaksın, biraz acı bir tadı var ama onu ben meyve suyuna sulandırarak katıyorum ve onun nefis harika bir kokteyl olduğunu düşünüp içiyorum, bu sıralar kefir içmeye başladığım için isveç şurubuna ara verdim, çünkü sütle birlikte alınmaması gerekli, herşeyin bir kararı var,
ama şu isveç şurubu ile ilgili anımı anlatmak isterim, babam sol yanından felç geçirip hastaneye yatmıştı, uzman norolog bir daha eskisi gibi olamaz dedi, kendini hazırla dedi, şok olmuştum, hemen 2 şişe isveç şurubunu aldım, beze döktüm önce boynunu yağladım bezi bağladım boynuna doktordan gizli tabii, ve sabah öğlen akşam ağızdan şurubu dayadım ölçülü bir şekilde
daha felç yeni gelmişti, ama 3 gün içinde babam kendine geldi ve doktora ver bir sigara bir şişe rakı demeye başlayınca doktorda çok şaşırdı, babama hastanede isim taktı sonra, 9 şiddetinde deprem adam diyeeee,
bende 9 canlıdır dedim, 7 si gitti daha 2 canı var yangınıda atlattı allah büyük bakalım daha neler göreceğiz, maşallah bana gene döktürdüm kusura bakma günlüğümmü sandım neee hadi ben kaçtım, benim anılar bitmez ben başka yerlerede yazdırırım soraaa kızmayın bana emiiii?
İnternetten baktım bir sürü çeşidi var kafam karıştı
MEVLANA

Alt 05-05-2008, 02:40 PM   #46 (permalink)
Binbaşı

Lier22 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 20
180 Mesajinıza toplam 475 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
Lier22 is an unknown quantity at this point

burdaki puanlar nakite çevrilse hepsini yollardım sana...

öyle bi imkan yoktur ve olamazmı acaba...

hem burdan yardımlaşmış olurduk...

yada bir hediye kampanyası yapsalarda bişeyleri paylaşsak güzel olmazmı...
Alt 05-05-2008, 02:46 PM   #47 (permalink)
Üsteğmen

Alternatif çözümler arıycam, aslında 9-18:30 arası işte dinliyorum devamlı. Yemek molası falan düşersek yaklaşık 9 saat falan yapıyor. 8 saat uyku da dinliyordum ki daha etkili gibi geliyor. Sanırım bir süre sadece gündüzleri dinliycem.
Bir de hayal hanımın meditasyonlarını yapıyordum. Asıl onlar aksayacak. Kısa kendi yapabileceğim meditasyonları deniycem sanırım bu sürede napalım, tempoya dayanamadı makina.
MEVLANA

Alt 05-05-2008, 05:36 PM   #48 (permalink)
Üsteğmen

Hayatın hiç de maddi taraflarında olmak istemiyorum ama şurda oturup ayaklarımı uzatıp kitap okusam hoş olmaz mı

MEVLANA

Alt 07-05-2008, 04:32 PM   #49 (permalink)
Üsteğmen

aaaaaaaaaaaaa bütün gün forum açılmadı bilgisayarımda, inanmıyorum. Nasıl bağımlısı olmuşum gün geçmedi yahuu Tam işler sıkıştı şimdi de forum açıldı, hay Allah
MEVLANA

Alt 07-05-2008, 11:32 PM   #50 (permalink)
Üsteğmen

Yaşasın, mp3 playerım düzeldi. Sadece yazılımı güncellemem yetti. Ne harika bir şey şu internet kardeşim:) Arattım nette bu sorunu nasıl çözebilirim diye! Creative in yetkili servisi olmadığını okuduğumda yıkıldım ama sonra tek sorun yaşayan ben değilmişim. Sağolsun google yetkili servis kadar muhteşem.

İkinci haber, nişanlım bana bugün sen nekadar neşeli ve mutlu biri oldun böyle dedi. ( Telkinleri dinlediğimi bilmiyor ) Bu değişiklikle ilgili kafasında ne gibi soru işaretleri var bilmiyorum ama ben hala aynı olduğumu sansam da artık başkaları bendeki değişimi görebiliyor, Hem de hergün gördüğüm çok yakın insanlar.

Sabah saat çalmadan uyanabiliyorum, işe erken gidiyorum. Ama sanırım foruma bir bağımlılık oluşmuş Bütün gün forumdan uzak kalmak çok koydu bana. Çalışma şevkim de artsa iyi olacak artık, eskisi gibi işkolik olmadan ama. Ozamanlara dönmek istemiyorum. İşin herşeyin önüne geçmesi çok kötü, biranda sevdiklerinizi nekadar ihmal ettiğinizi farkediyorsunuz. Oysa ozamanlar doğru olanı yaptığımı sanıyordum. Şimdi de çok boşladım ama sanırım bir ayar çekme dönemi bu. Arayı bulucam.

Meditasyonlara devam, şu kitlelerden de zamanla kurtulurum nasılsa. Sigara hala günde 1 tane içiyorum. Ama açık paketim bitti. Yarın yeşilay günü olabilir. 2 günde 1 e düşürebilirim. Yarını nikotinsiz geçirebilirim. Yapabilir miyim. Neşeli biri bile oldum onu mu yapamıycam sanki? Kaç yıl hiç içmedim günlerce+aylarca+yıllarca. 365*kaç?

Uyku vakti, iyigeceler.

MEVLANA

Bookmarks