20-09-2012, 09:35 AM
|
#44 (permalink)
|
Yüzbaşı
Tesekkür: 319
370 Mesajinıza toplam 892 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Cevap: MİNNETTARIM Merhaba canım sırdaşım..... Dün kalan zamanımda yaptıklarım şunlardı; yeşil kahve içtim 1 fincan, sonra bal limon ve ılık su karışımından bir su bardağı içtim . Sanki soğuk algınlığıyla beraber ,üst bedenim belden yukarı inanılmaz bir iç kaşıntısı yaşıyor ne olduğunu anlayamadım tamamen bunun iyileşmesine yönelik şeyler yapmaya çalıştım. Ve nihayet ilaç kullandım( kullanmayı tercih etmem).. Erken yattım fakat yatma sırasında ve gece muhtelif saatlerde özellikle sabaha karşın çok ciddi öksürük nöbetleri oldu ve inan için çok acıyor...Sanki içimde yara var gibi her öksürme krizinde daha çok acıyor.... Ama moralmen iyiyim çok şükür. Sigara bu durumuma rağmen ara ara yokluyor ama gene bu durumuma rağmen kendimi çok iyi hissetmemin tek nedenide şu an sigarayı bırakma yolunda atmış olduğum adım.... Bilinçaltımın türlü oyunlarla bana saldıracağını biliyorum, - bana dostmuş gibi davranacak -hatta sigarayı ilki bıraktın falan diyecek -bak ne kolay bırakmak ,demek ki istediğinde bırakabiliyorsun diyecek ve hemen arkasından o zaman bir tane içmenin sana ne zararı olabilirki ? istediğinde içmezsin diyecek... - bunları yapmazsam,sonra çok şiddetli bir kriz gönderecek... -bunda da başarılı olamazsa bir sessizlik ve hazır olmadığım da bir kriz gibi şeyler, neler neler oynacacak bana -Ama ben düşüncemde ne kadar net olursam bu oyunlar o denli az olacak biliyorum.... Elimden geleni yapıyorum inşallah herşey güzel olacak... Buğüne dünden daha hasta başladım günlüğüm... Bu öksürük beni çok yıprattı ..şimdi bir iki birşeyler yaparak etkisini azaltmaya çalışacağım... Tekrar görüşürüz ... |
| |