18-09-2012, 04:38 PM
|
#37 (permalink)
|
Yüzbaşı
Tesekkür: 319
370 Mesajinıza toplam 892 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Cevap: MİNNETTARIM Evet , güzel sırdaşım..... Buğün kendim için ilk kararımı aldım ve sigara bağımlılımdan kurtulmaya öncelikle karar verdim... Bu esaretin benden neler götürdüğünün çok farkındayım uzun zamandır ...çok denemelerim oldu ve ben pest etmiştim... Uzun zamandır ilk defa azmin geldi ve bu illetten kurtulmaya ve kendime en büyük hediyeyi vermeye karar verdim...Çok şükür... Sevgili bedenim ve ruhum sizlere 18 senedir sizleri zehirlediğim ve olumsuza sürüklediğim için çokkkkkkkkkkk özür dilerim. Bundan sonra hep bereber bu illetten kurtulmak için mücadele vermemiz gerekecek ve yine hep beraber yılların olumsuz izlerini teker teker sileceğiz hemde elimizden geldiği azami hızla... Hergeçen saat sağlığımız daha iyiye gidecek, bedenim ve ruhum enerji ve huzur bulacak, birbirimize güvenmeyi öğreneceğiz ve içimizin sağlığı dışımıza yansıyacak inşallah.... Çok şükür ki bu karar aşamasına ve çoşkusuna erebildim.... Sevgili dertdaşım , gelişmelerimi tabii ki seninle paylaşacağım.... Şimdi sevgiyle huzurla mutlulukla kalmayı seçiyorum ve daha da iyilerimi kabul ediyorum.... Ve herkeze sonsuz güzellikler diliyorum... Kendimi seviyorum..... |
| |