Geri git   Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri > Hayatım Değişti Klubü > Hikayelerimizi Anlatalım > Üyelerin Değişim Günlükleri

Uyarılar

burcu-tkn hd günlüğü;

Hikayelerimizi Anlatalım ve Üyelerin Değişim Günlükleri burcu-tkn hd günlüğü; Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız merhabalar burcucum.. ilk mesajını okur okumaz en yüksek hayrı niyet ederek enerji gönderdim aklımdan geçirdim dua etttim.. turuncu turuncu diye sayıklayıp imgelerken benimde yüzümde gülümsemeler oluştu.. alttaki mesajları okudum sonra.. ama sanki tekrar karşılacaksınız gibi.. bu yaşadığın durumdan kendi payına ...

ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Üyelerin Değişim Günlükleri telkin cd indir izle İstanbul Üyelerin Değişim Günlükleri nerededir kimdir Üyelerin Değişim Günlükleri çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Üyelerin Değişim Günlükleri hipnoz Üyelerin Değişim Günlükleri olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Üyelerin Değişim Günlükleri hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Üyelerin Değişim Günlükleri kuantum düşünce kitap haberi

burcu-tkn hd günlüğü;

LinkBack Seçenekler Stil
Alt 22-05-2008, 11:29 AM   #31 (permalink)
Administrators
♥Ozlem Şahin ♥

shamanic - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 13,842
2,276 Mesajinıza toplam 13,392 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
shamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond repute
Standart Ynt: burcu-tkn hd günlüğü;

merhabalar burcucum..
ilk mesajını okur okumaz en yüksek hayrı niyet ederek enerji gönderdim aklımdan geçirdim dua etttim..

turuncu turuncu diye sayıklayıp imgelerken benimde yüzümde gülümsemeler oluştu..

alttaki mesajları okudum sonra.. ama sanki tekrar karşılacaksınız gibi..

bu yaşadığın durumdan kendi payına düşen dersleri almışsın.. bunun özetinide çok güzel yansıtmışsın.. super

hepimiz için hatırlatmak istediğim bir nokta daha var..
imgeleme çalışmalarımızı yaparken isteğimizle bağlantı kurarak olmuş gibi davranmayı düşündüğümüz çalışmaların gayesi;
gerçekten arzumuzu elde ettiğimizde nasıl olacağı nasıl davranacağımız ile ilgili duygu bütünlüğünü kurabilmek..
varsa içimizde dileğimize karşı olan blokajları tespit etmek ve tespitlerimizi temizleyip güzelleşitrmek içindir..

sen bunu imgeleme çalışmalarına fark etdemediğin için reelde karşına çıkmış..

bazen kendimiz için yada başkaları için olmasını arzu ettiğimiz şeyler aslında gerçekten istediklerimiz midir dusun
yoksa korkularımızı saklamak için oluşturduğumuz perdelerimiz midir..

zengin olmayı arzu eden birisi bunu kendisini mutlu hissetmek için mi arzu etmektedir gerçektende..
yoksa kendine olan güvensizliğini kamufle etmek için mi..

örneğin büyük ikramiyeyi kazanan kişilerin çoğu parayı harvurup harman savurarak eski durumlarına dönmüştür
hatta eskisinden dahada borçlu olarak..

çekim yasası sır dua adına her ne derseniz bizim öz ... gerçek hislerimizle sonsuz uyum içerisinde çalışır ve dilediklerimiz gerçek olur..

unutmamız gereken tek şey; beni.. arkadaşınızı.. hatta kendinizizi hisleriniz konusunda kandırabilirsiniz ama enerjiniz ve yaşadıklarınıza
bakınca evrenle olan uyumunuzu asla kandıramayacağınızı görürsünüz..

onun için gerçek hislerimizle dilediğimiz şeylere daima dikat etmeliyiz..

sevgiler..

Buraya ilk defa geliyorsanız ismim Atakan Sönmez ve burası hayatimdegisti.com.Boğaziçi üniversitesi mezunuyum ve Türkiyede ilk Subliminal Telkin Uzmanıyım.tıklayın

Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu

Hipnoz gibi bir şey mi subliminal mp3 nedir?

Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz.

Çekirdek inançların hayatımda engellere neden olduğunu nasıl anlarım?

Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir.

25. yıla özel şimdi arayanlara 5 dakikalık çekirdek inanç ön tespit ve bir günlük deneme telkin mp3 ücretsizdir. Ön tespitte size engel olan birkaç çekirdek inanç örneği verilir. Atakan Sönmez tarafından yapılır ve bilgi amaçlıdır. +90 5424475050 Türkiye dışındakiler whatsapp tan arayabilir cekirdekinanc.com inceleyiniz.

Alt 22-05-2008, 04:19 PM   #32 (permalink)
Üsteğmen

Tesekkür: 0
32 Mesajinıza toplam 139 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
burcu-tkn8 is an unknown quantity at this point

''bazen kendimiz için yada başkaları için olmasını arzu ettiğimiz şeyler aslında gerçekten istediklerimiz midir
yoksa korkularımızı saklamak için oluşturduğumuz perdelerimiz midir.. ''

işte düğüm bu benim için.....bunu fark ettim, ama dediğiniz gibi hayal ettiğimde bu durumu farkedebılıp kaldırsaydım da reele taşınmasaydı..ama ben kendi payıma düşeni aldım..bakalım bundan sorasını göreceğiz.annemde dahil kimse sizin gibi tekrar karşılaşacağımız düşünmüyor..ama umarım siz haklı çıkarsınız teşekkür ederim...
burcu-tkn8 isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 26-05-2008, 01:50 AM   #33 (permalink)
Üsteğmen

32 Mesajinıza toplam 139 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.

2-3 gündür telkinleri dinleyemiyorum ...hemde hiç...önümüzdeki hafta finallerim başlıyor uzatmalı olarkta olsa bitsin artık şu okul. son bir nefes vee ilk büyük sıçramam:) öğrencilikten sıyrılmayı yaşamak istiyorum.gerçi öğrenci olmayı o ortamı seviyorum bu yüzden hayatıma yüksek lisanlsa devam edeceğim ama ankarada devam etmek isityorum ,üniv. i okuduğum şehri sevmiyorum...4yıl boyunca o şehre alıştım ama sevemedim.kıymetli ne inancım varsa temiz ne varsa orada grileşti..gerçi yinede minettarım annemın babamın bana yarattııklları toz pembe korunaklı dünyadan başka bir dünya olduğunu öğretti.kendi kendime yetmeyi,karar vermeyi öğretti ne olursa olsun bedelini çekmeyi öğretti.kaçacak bir yer yoktu ki kendime dönüyordum unutmayı öğretti ama afettiremedi...biraz aldı biraz verdi..ama yalnızlıktan korkuttu.yalnız kalmaktan korkmazdım eskiden ama artık yalnız kalmaktan korkuyorum hayatımın merkezıne 'ben' dısında hep başka bir kişi koyuyorum.ve deli gibi bağlanıyorum ona.körükörüne...neyse nerden nereye vardım...şimdi telkinlere ara vermem ve final stresi aslında telkinlerin ne kadar işe yaradığını hisettirdi bana..bilerek olmasada yoklamış oldum kendimi...bu geceden itibaren yeniden başlıyorum dinlemeye zaten ara vermeyi hiç istememiştim o su sesi ve new age müzik sesi beni mutlu edıyor enerji veriyor..
burcu-tkn8 isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 28-05-2008, 11:04 PM   #34 (permalink)
Üsteğmen

daha az önce öğrendiğim birşey var..ağlayamıyorum da üstünden geçemiyorumda..belki yazarsam benden çıkarsa hani zehri sıkıp akıtmak gibi...yazarsam belki geçer..ayrılmaktan dolayı asla pişmanlık duymadığım ama yolu ve şekli itibariyle vicdanımın susmadığı erkek arkadaşım benı msn sinden sildiğinde yahut benım hakkındaki nefretını duydugumda bu kadr canım acımamıstı..çünkü o nefreti hak etmiştim.ama şimdi anlatacağım nefret...bilmem belki onuda hakettmişimdir..erkek arkadsımın bir kız kardesi vardı benım yaşadığım şehirde okuyan.onunla ilgili ne sıkıntısı olsa benden akıl alırdı.hatta onun sırlarını bile paylaşırdı..kız kardesinin bana anlatamadığı fakat abisinden dolayı bildiğim şeylri bana anlatmasada hatta o konularda yalan söylesede ben aslında yalan söylediğini bilmeme ragmen hiç kötü bakmadım ona..onu hep anlamaya çalıştım.abisinin kız arkadası olsamda abisinin ban güvendiği kadar güvenmiyor yada o kadr yakın hisetmiyor olabilirdi.erkek arkadasım benim gibi olmasını istiyordu onun.okuduğum kitapları ona söylememi ona takip ettiğim yayınları söylememi istiyordu.bende bana duyduğu güven için ve beğenisi için mutlu olup kızkardesine kitaplar alıyordum.site adresleri veriyordum..bilmediği konulara sırf araştırmadığı için ulaşamadığı konularda ben araştırıp bilgiyi hap şekline getirip sunuyordum.oturuyor onun branşı için kitap listesi yapıyordum..gerçi bunları aferim için yapmıyırdum huzurlu oluyorum birileri için bişi yapınca yorulmuyorum..kendime yapsam ınanın üşenirim...hiç tanımadığım birisi içinde bunu yapardım..kesinlikle sorun değil hatta mutlu oluyordum.tatmin ediyordu bu bana duyulan güven..helal hoş olsun. herneyse,bu yüzden bizi bazen emri vakii ilede olsa bir araya getiriyordu.kızkardesının benle vakit geçirmesini tercih ediyordu..ben hiç memnunsuzluk duymadım ki bunu hisettireyim..hatta bizim buluşmalarımızdan sonra benım hakımda abisiyle konustugu bana yapttıgı acımasız eleştirileri(abısının boyu 1,85 civarı ben 1,65 im yakıstıramamıs abisine beni .yada yürüyüşüm kıyafetim bunun gibi fiziki şeyler..oysa ben onun yanına çok zor bir anda -zaten yaşadığım şehre 1-2günlüğüne geldiğim için hep sıkışık oluyordu zamnım-gelmek zorunda olduğum için hazırlanamadım yorgunluktan bitap düşmüş halde ne şekilde yürüdüğümü bile farketmemiştim.. daha buna benzer bir sürü eleştiri...) abısının bana söylemesine rağmen hiçbir zamn biliyormuş gibi yapmadım.hatta birgün abısıyle konusurken benım olmadıgımı sanıyordu ve öyle bir cümle kurdu ki..ben gözyaşlarımı tutamadım..ama yineden 4gün sonra buluştuğumuzda herşey benim içimdeydi..olayın özüne geleyim..biz ayrıldık.biz ayrılsakta ben kız kardesinden de ayrıldığımı düşünmedim.çünkü onunla ben artık aynı şehirdeydik..ve bana hep arkadslarından yakındığı için ona daha çok yardımcı olabilceğimi düşündüm çünkü yakınındaydım ve onun için kafa yoruyordum.bana ihtiyacı olabilirdi...ayrıldıktan sonra ona iki kez bütün arkadslarımıa yolladığım (içeriğinde sizi bilgilendirici yada uyarıcı,toplum bilincini uyandırmaya çalışan )hanı forwardalnan maıller vardır ya onlardan yolladım 2kere .sırf ''abinle ayrılmış onla bağlarımız koparmış olabiliriz ama senle koparmadım.koparmayalım'' mesajını vermek için.direkt bunu yazsam o anın şartlarından dolayı geri teperdi istedimki o sadece bunu hissetsin.ihtiyacı olursa kapımın ona aralık olduğunu bilsin.o ise bundan rahatsız olmuş.engellediğini biliyordum ama mail adresini kapattıracak kadar onu rahatsız ettiğim hiç haklıma gelmezdi..
Alt 28-05-2008, 11:07 PM   #35 (permalink)
Üsteğmen

beni üzdükleri için ve böyle hisettirdikleri için ilahi adalet istemiyorum artık.onlarda görsün onlarda böyle hisettin istemiyorum.sadece beni terk etmelerini istiyorum.nefret etsem daha kolay olurdu.affedebilmek..unutmak....ama artık eskisi gibi değilim ki...
Alt 28-05-2008, 11:23 PM   #36 (permalink)
Moderator

sanemce - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 16,247
1,756 Mesajinıza toplam 14,576 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
sanemce has a reputation beyond reputesanemce has a reputation beyond reputesanemce has a reputation beyond reputesanemce has a reputation beyond reputesanemce has a reputation beyond reputesanemce has a reputation beyond reputesanemce has a reputation beyond reputesanemce has a reputation beyond reputesanemce has a reputation beyond reputesanemce has a reputation beyond reputesanemce has a reputation beyond repute

sevgili burcu
üzüldüm mesajını okuduğumda. ama sana değil, o kıza üzüldüm..senin sunduğun dostluğu farkedememiş olmasına ve bunu geri çevirmesine üzüldüm..

cahilliğine, farkındasızlığına ver ve kendini üzme gülüm.

abisinin sana gelip kızkardeşinin olumsuz eleştirilerini aktarmasınıda yadırgadım ayrıca..
kuyunun derinliği değil, ipin kısa tutulmasıdır asıl sorun.. kuyuya varabilmeleri için iplerinin uzamasını temenni edebilirim onlar için.. buda farkındalık kazanarak olabilecek birşey..

her ikisine de sevgilerini gönder yoluna devam et gülüm. kayıp değil kazanç seninkisi..
Alt 28-05-2008, 11:30 PM   #37 (permalink)
Üsteğmen

teşekkür ederim..aslında kötü insanlr değiller..hatta kız kardesi çok temiz..gerçekten..ben benim değer verdiklerimin değeri kadr değer vermişim kendime sanırım.şimdi o değer verdiklerim bana değer vermeyince hatta vebalı gibi kaçınca anladım.ben kendime hiç değer biçmemişim.günlüğümde de yazdım..ben hiç böyle insanlarla karşılaşmamıştım.bazı zamn oldu bazı kişilere sırtımızı dönsekte karakterimize verdiğimiz değerimizi ve saygıyı taşıyabildik.garip hissediyorum kendimi..ucuz hissettirdiler bana kendimi..sanki birilerinin peşinde koşan..arkadan iş çeviren biri gibi..ucuz hisettirdiler.. garip his bu..
Alt 28-05-2008, 11:39 PM   #38 (permalink)
Moderator

sanemce - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 16,247
1,756 Mesajinıza toplam 14,576 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
sanemce has a reputation beyond reputesanemce has a reputation beyond reputesanemce has a reputation beyond reputesanemce has a reputation beyond reputesanemce has a reputation beyond reputesanemce has a reputation beyond reputesanemce has a reputation beyond reputesanemce has a reputation beyond reputesanemce has a reputation beyond reputesanemce has a reputation beyond reputesanemce has a reputation beyond repute

kötü kişiler olduklarını düşünmedim. o yüzden cahilliğine, farkındasızlığına ver dedim. hep aynı hataya düşüyoruz. bize verilen değer kadar pay biçiyor(duk)uz kendimize. yapılan haksızlığı da kendimizi değersiz hissettiğimiz için kabullenip kabuğumuza çekiliyor(duk)uz.

başkalarının bakış açısı senin değerini azaltmaz ya da çoğaltmaz. unutma.. sen değerlisin
Alt 28-05-2008, 11:50 PM   #39 (permalink)
Üsteğmen

96 teşekkür ederim...
Alt 29-05-2008, 12:39 PM   #40 (permalink)
Administrators
♥Ozlem Şahin ♥

shamanic - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 13,842
2,276 Mesajinıza toplam 13,392 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
shamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond repute

burcucum..

demişsin ki yaşantımdan gitsinler..

gitmişler işte kuzum.. nasıl gideceklerdi ki.. seni çok seviyorum.. severek ayrılalım falan mı diyeceklerdi.. wave
dileğin gerçekleşti tatlım.. bırak gitsinler.. maillerini kapatarak gitsinler msn den silerek gitsinler..
senin yapmak isteyipte yapamadığını bırak onlar yaparak gitsinler..

hala asıl istediğini içinde savunmuyorsan yani onların gidişini isterken bir yandan içindan kal demiyorsan eğer
hiç bir şeyi kanıtlama çabası içinde olmana gerek yok ki..
kendine kanıtlama çaban var bu arada tatlım..

evet sen iyisin..
evet sen kendin için doğru bir karar aldın..
evet sen şimdi aldığın kararın arkasında durmalısın..
yanlış olduğuna inanıyorsan düzeltmeli.. doğru olduğuna inanıyorsan devam etmelisin..

çoğumuzun benzer hikayeleri var.. kimi zaman eltimiz kayınvalidemiz bacanağımız arkadaşımız kardeşimiz olarak..
roller isimler mekanlar farklı ama yaşadıklarımız özümüzde aynı..

başkalarına verdiğimiz öğütler en çokda kendi duymak istediklerimizdir..
ona yardım ederken belki kendi içinde kurtarılmayı yada korunmayı seven burcu yu rahatlıyorsun..

o burcu hala senin içinde yanında giden mi ? bırak gitsin.. onunda kendi yaşantısındaseçim hakları var..
seçimlerini yaşama hakkı var.. sen kendi yaptıklarını severek isteyerek yamışsın.. onlar senin doğruların ve yanındalar..
geçmişinde sevgi ile anacağın geleceğine ışık tutacak doğruların..

onunda kendi geçmişinde sen bir abla olarak zamanında onu yönlendiren yardımcı olan insansın..
yaptıklarınla onun yüreğine yaşamına bir güzel tohum ekip iyiye doğru yol almasını sağladıysan ne mutlu sana..

onun için yapacakların buraya kadarmış.. görevin tamamlanmış.. şimdi kendi yaşantına sahip çıkmalı kendin için yola devam etmelisin..
bu yolda sana ışık olanlarda olacak ışık olduklarında.. ama hiçbirisi kalıcı olmayacak kendinden başka..

ucuz hissetmek ise asla yeri yok senin yanında.. ne yaptıklarının ne yapacaklarının değeri kalmaz bu lafının yanında..
oysa sen bu kadar güzel emek vermişken hem kendi hem etrafındakilerin yaşamına bunun pahasını bu şekilde biçemezsin..

hani bir hikaye var.. ressam resmini yapar bilge usta derki git meydana as yanınada not yaz herkes bu tablodaki yanlışlarımı işaretlesin diye kırmızı birde kalem bırakır kenarına..
özenerek emek vererek yaptığı resmi ertesi gün kırmızı çarpılar içinde bulur.. asılır suratı koşar bilgenin yanına..
der yeiden yap resmi.. ve bu sefer düzeltemeleri için boyalarını bırak kenarına..

bekler bir gün iki gün üç gün.. kimse dokunamaz tabloya.. her kes kırmızı çarpı koymaya meraklıdır da iş düzeltmeye gelince dokunamazlar tabloya..

sen o anki şartlarında o anki ruhunun güzelliğiyle yapabileceğinin en iyisini em güzelin yaptın..
kimsenin eline kırmızı bir kalem vererek değerlendirmesine izin verme burcum..

sevgiler..

Bookmarks