-HAYATA YENIDEN BASLAMAK VE BASARMAK-Hikayelerimizi Anlatalım ve Üyelerin Değişim Günlükleri -HAYATA YENIDEN BASLAMAK VE BASARMAK- Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız Sevgili günlügüm,
bugün istifami verdim , isten ayrildim.. Esyalarimi topladim.. Arkadaslarimla vedalastim..
Patronuma da bu senin kazandigin manaya gelmiyor , bilki bu meslek bransinda seninle cook karsilasacagiz, ama insanlik ölmedi bunu da bil..
Ben kazananlardan oldum ve sen ise kaybedenlerden. ... ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Üyelerin Değişim Günlükleri telkin cd indir izle İstanbul Üyelerin Değişim Günlükleri nerededir kimdir Üyelerin Değişim Günlükleri çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Üyelerin Değişim Günlükleri hipnoz Üyelerin Değişim Günlükleri olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Üyelerin Değişim Günlükleri hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Üyelerin Değişim Günlükleri kuantum düşünce kitap haberi | |
|
03-02-2012, 04:59 PM
|
#141 (permalink)
| Yüzbaşı
Tesekkür: 1,794
728 Mesajinıza toplam 2,085 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Cevap: -HAYATA YENIDEN BASLAMAK VE BASARMAK- Sevgili günlügüm,
bugün istifami verdim , isten ayrildim.. Esyalarimi topladim.. Arkadaslarimla vedalastim..
Patronuma da bu senin kazandigin manaya gelmiyor , bilki bu meslek bransinda seninle cook karsilasacagiz, ama insanlik ölmedi bunu da bil..
Ben kazananlardan oldum ve sen ise kaybedenlerden. Her gece yastiga basini koydugunda ben gelecegim aklina o rahat uyuyor bense icimi kemiriyorum diceksin.. Hayir demesen bile en azindan bir ömür benim icim rahat olacak..
Dilerim hayat bana verdigi özgüveni sana da verir..
Üzüldümmü yaptigim davranistan dolayi degil ama sevdimi insan yardim etmeyi ve artik o kisima yardim edemiyecegini bilince biraz hüzünlenmiyor degi..
Fakat ayni bransta 3. ayin ortasinda baska bir yerden teklif geldi oraya basliyacagim..
Üzülecek bisi yok :))) Bosuna demiyor ve inanmiyorum bir kapiyi kapayan Yüce Yaradan digerini ya hazirda tutuyor yada binlerce kez aciyor...
Bu ara kardesime bilet bakiyorum izine gitmek istedigimi söylemistim iki üc hafta önce ama bi türlü gidecegim tarihe uygun bos yer yok dedigimde olur olur bulursun sen demisti.. Evet tekrar bir örnek, evrene izine gitmek istiyorum su tarihlere yakin zamanda ve bu istegimi sana saldim.. ne olursun ne kadar güc varsa birlesin ve bu istegim gerceklessin dedim.. ve tabii yogunluktan yine unutmustum ki, az evvel kardesim aradi beni ve bana 3 haftalik tamda istedigim tarihlerde bilet buldugunu hatta rezerve ettigini ve bugünün önemi icinde hediye ettigini söyledi...
Bir daha anladim ki, seversen o sevdiklerin seni öyle yada böyle yalniz birakmiyor.. Muhakkak bi yerlerden seni buluyorlar...
bu ins cins cisim hic fark etmiyor..
ILLEDE OLUMLU DÜSÜNCE; ILLEDE SEVGI..
BEN EVRENI SEVIYORUM.. EVREN DE BENI..
BEN AILEMI SEVIYORUM.. AILEMDE BENI..
BEN ISI SEVIYORUM.. ISTE BENI...
BEN DOSTLARIMI SEVIYORUM.. DOSTLARIMDA BENI..
BEN SEVMEYI SEVIYORUM SEVGI DE BENI... Buraya ilk defa geliyorsanız ismim Atakan Sönmez ve burası hayatimdegisti.com.Boğaziçi üniversitesi mezunuyum ve Türkiyede ilk Subliminal Telkin Uzmanıyım.tıklayın Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu Hipnoz gibi bir şey mi subliminal mp3 nedir? Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz. Çekirdek inançların hayatımda engellere neden olduğunu nasıl anlarım? Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir.
25. yıla özel şimdi arayanlara 5 dakikalık çekirdek inanç ön tespit ve bir günlük deneme telkin mp3 ücretsizdir. Ön tespitte size engel olan birkaç çekirdek inanç örneği verilir. Atakan Sönmez tarafından yapılır ve bilgi amaçlıdır. +90 5424475050 Türkiye dışındakiler whatsapp tan arayabilir cekirdekinanc.com inceleyiniz. | Offline
| |
03-02-2012, 06:22 PM
|
#142 (permalink)
| Moderator
Tesekkür: 1,705
865 Mesajinıza toplam 2,145 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Cevap: -HAYATA YENIDEN BASLAMAK VE BASARMAK- Canim sirinem , o kadar mutlu oldum ki bunlari duyduguma anlatamam... Hayat sana tam da istedigin zamanda ve mekanda isteklerini sunuyor ve sen bunu sevgiyle kabul ediyorusun, Ne mutlu sana... Inanc ve istemek iste bu kadar guclu insan hayatinda... Hakkinda herseyin hayirlisi olsun sirinem... Seni seviyorum... | Offline
| |
04-02-2012, 12:11 AM
|
#143 (permalink)
| Yüzbaşı
728 Mesajinıza toplam 2,085 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Cevap: -HAYATA YENIDEN BASLAMAK VE BASARMAK- Alıntı: azraist_24 Nickli Üyeden Alıntı
Canim sirinem , o kadar mutlu oldum ki bunlari duyduguma anlatamam... Hayat sana tam da istedigin zamanda ve mekanda isteklerini sunuyor ve sen bunu sevgiyle kabul ediyorusun, Ne mutlu sana... Inanc ve istemek iste bu kadar guclu insan hayatinda... Hakkinda herseyin hayirlisi olsun sirinem... Seni seviyorum... |
Herseyin hayirlisi hepimizin hakkinda olsun canim azraistim..
Canim benim, benimle birlikte mutlu olman benide sevindirdi..
Gercektende Yüce Yaradan, Evren ve Sevdiklerim hep tam ihtiyacim oldugu anda, gerektigi anda, olmasi lazim geldigi anda varliklari ile gücleri ile sunuyor en güzel nimetlerini..
Sükürler olsun tabii buna.. Buda benim farkindaligimdan kaynaklaniyor.. Bu farkindalikta az olsun cok olsun hergün muhakkak kendimce gerekli gördügüm tavsiye edilen olumlama ve meditasyon, esmalar ve telkinleri en az bir kere vazgecmeden dinledigime bagliyorum..
Telkinlerden ses orani / duyu oranimin artmasindan ziyade sanirim benim farkindaligim oldugundan ve gerektiginden fazla arttigi icin görebiliyor, gördükce sevinebiliyor, sevindikce sükredebiliyorum..
Canim azraistim bende seni can-i gönülden seviyorum..
Evet insan görmedigi, duymadigi arkadaslarinida sevebilirmis..
Evet Yüce Yaradan ve Evren sahidimdir.. Seni ve burada yazistigim ve samimi buldugum cogu kisiyi sevdim ve seviyorum.. Kendim icin
dilediklerimi dua ettiklerimi Yüce Yaradan´dan ve Evrenden sizler icin de diliyor istiyor ve kabul ediyorum..
Hepimizin kandili mübarek olsun... Daim mutlu olalim.. Daim huzurlu olalim.. Daim sevgi bizimle olsun.. | Offline
| |
04-02-2012, 11:06 PM
|
#144 (permalink)
| Yüzbaşı
bugün öglen vakti sevgili komsularim zilime bastilar, beyfendi hanimin hastaneden ciktigini ve ne zaman istersem bebegi görebilecegimi söyledi..
Cok heyecanlandim, binamizin en kücük ferdi.. Yaa yeni hayat, yeni yasanti, yeni umutlar, tüm güzelliklere dair ne varsa bu bebiste var olacak..
Ben eger müsait olurlarsa bir kahve icin iki saat sonraya termin yaptim.. Pastayi ben getiriyorum siz sadece kahve hazir edin yeterli dedim..
Ay nasil hazirlandim, evden kendimi nasil disari attim bilemem.. orasi senin carsi burasi benim carsi diyrekten, evimizin yeni ferdine kiyafet aradim..
Sonunda cook güzel sahane bisiler buldum.. ve dönüste pastaneciden pasta da aldi.. Gectim komsuya.. o ne kücük o ne sevimli o ne tatli bi bebis öyle yaaaaa..
kucagima vermek istediler alip alamiyacagimdan emin degildim ne bileyim.. balon gibi, tüy gibi.. cicek gibi.. ne bileyim hafif bisi.. dokunmaya kiyamiyo kaldiki kucagima nasil alayim derken kucagimda buldum..
o yanaklar.. o yüz.. o elleri... yeni bi hayat basliyor yaa.. yeni bi yasam.. yeni ümit ve umutlar... icime huzur doldu.. cok mutlu oldum.. evime geldigimde yatagimin üstüne attim kendimi ve hep düsündüm.. yaa baskasinin bebisi bu kadar tatli oluyorken, kucaga bu kadar tali geliyorken..
birgün kendi bebisimi, kendimi umudumu, kendi yeni hayatimi kucagima aldigimda kim bilir nasil olacak dünya..
Yüce Yaradan binamizin bebisini ve dünyadaki tüm bebisleri korusun.. Onlari iyi bir ferd eylesin..
MUTLUYUM; HUZURLUYUM; RAHATIM VE FERAHIM.. EVREN BENI BEN EVRENI SEVIYORUM.. | Offline
| |
06-02-2012, 06:58 PM
|
#145 (permalink)
| Yüzbaşı
| Cevap: -HAYATA YENIDEN BASLAMAK VE BASARMAK- sevgili günlügüm,
gökyüzünü odamin camindan seyretmek sahane bisi..
Gökyüzü farkli bir renge bürünmüs..
umudu ve sevgiyi kusatmis.. bana sevgi enerjisi yüklüyorlar su an..
Sanirim sevgi bana ulasmak icin yaklastikca yaklasiyor...
sevgi doguyor.. gözlerim baska parliyor.. yüregim baska atiyor..
hissediyorum sevgi cook yakinlarimda bana dogru geliyor... | Offline
| |
07-02-2012, 12:36 AM
|
#146 (permalink)
| Yüzbaşı
bugün bir daha fark ettim ki.. Yasam cok güzel bisi.. Mücadele cok güzel bisi.. ve bu yüzden kararlarimi
gözümden gecirdim ve dedim ki; hayat seni seviyorum ve her ne sartla gelirsen gel, ne durumda
cikarsan cik, ne yaparsan yap asla olumlu düsünmekten vazgecmiyecegim.. Yüce Yaradani Seviyorum.
Evreni Seviyorum.
Melekleri seviyorum ve Onlarda beni seviyor.. | Offline
| |
07-02-2012, 04:24 PM
|
#147 (permalink)
| Yüzbaşı
| Cevap: -HAYATA YENIDEN BASLAMAK VE BASARMAK- Izin hazirliklari yavas yavas basladi, basladi derken bir tek valizimi yukari cikardim ve artik dolmayi bekliyor :D
isten ayrildigimdan beri sadece oradaki kisilere yardim edemedigim icin üzülüyorum yoksa hic bir pismanlik ve hic bir tedirginlik yok icimde..
Ben dogru olani yaptigima inaniyorum.. Her ne olursa olsun, kim olursa olsun, bedeni ve fikri taciz görmedikce diger insanlara olan saygisini yetirmemesi gerek..
Zaten bunu yapanlarin cogu kendilerine saygilari olmadiklarindan yapiyorlar.. Bi ic hesaplasma ve özgüven eksikligi.. Bu yüzden "Ne oldugun" önemli degildir hic bir vakit kendini nasil hissettigin önemlidir..
Yasasin Özgürlük, Yasasin Inanc, Yasasin Ic huzur, Yasasin Özgüven...
Hayatimi seviyorum.. Ailemi seviyorum.. Binamizdaki bebegi seviyorum.. | Offline
| |
08-02-2012, 03:32 AM
|
#148 (permalink)
| Yüzbaşı
| Cevap: -HAYATA YENIDEN BASLAMAK VE BASARMAK- sevgili günlügüm,
hastaneden geldim az evvel..
Annemin fenalastigini duyar duymaz zaten yola ciktim aksam vakti..
Nasil gittim, hangi hizla gittim bilmiyorum..
Annemi kaybetmekten cook korktumdu.. Iki yil yine bu sekil olmustu ve kendisini hastaneye zor yetistirdik..
2 ay normal tedavi sonra 3 ay yogun bakimda kalmisti.. O kablolar geldi gözümün önüne..
Annemin sararmis yüzü.. O yatakta bagli oldugu aletler.. Doktor hazirlikli olun kötü habere demisti..
Off babam nasil yikilmisti.. bizler nasil mahf olmustuk...
Hastaneye gidesiye kadar hep dua ettim, Allah´im alma onu alma onu alma onu.. Can ver.. Canimdan al
ama ona can ver.. Vardigimda kontrollere baslamislar bile.. Kardeslerim basinda.. Babam cok üzülmüs, cok korkmus kaybedecegim diye..
ona sakinlestirici vermisler hastanede, sakince oturuyordu.. canim babacigim, tatli babacigim, biricik babacigim.
Kontroller bittikten sonra.. kendine geldi.. hava alma cihazi azina verdiler.. sakinlestirici.. hemen özel odaya aldirdik bakimi özel yapilacak cünkü kalmamiza izin yok, yogun bakimina almadilar buda iyi bisi.. yarina kadar bi gözetimde olacak diye..
yüregim yarali bir kus gibi.. babamlara geldim.. babamin yanina uzandim.. dedim korkma babacigim, bu günlerde gececek.. zaten sakinlestirinin etkisinden garibim kendinde degildi.. uyudu..
simdi odaya cekildim...
bekliyorum..
Hersey iyi olacak.. iyi olacak.. iyi olacak..
Allah´im iyi olsun ne olur, safii isminle dua ediyorum sana..
Evren annemin sagligini saldim sana tüm saglik enerjilerini topla ve ona yükle.. | Offline
| |
08-02-2012, 03:55 AM
|
#149 (permalink)
| Yüzbaşı
| Cevap: -HAYATA YENIDEN BASLAMAK VE BASARMAK- uyku gözümden firar..
duygularim karisik..
umut ve ümitlerim titrek..
Safii olan Allah´im ne olur annemi bize bagisla..
yorgunum be günlük yorgunum.. | Offline
| |
08-02-2012, 02:27 PM
|
#150 (permalink)
| Yüzbaşı
| Cevap: -HAYATA YENIDEN BASLAMAK VE BASARMAK- Hastane köseleri.. Yine kablolar.. Yine gidip gelmeler.. Ve yine ümitle korku arasinda bir yasam..
Melek annem.. Can annem.. Canan annem..
Gitme vakti degildir.. Pes etme vakti degildir.. Simdi mücadele zamani..
Ne olur iki sene öncede basarmisdin..
Simdide basarmanin zamani.. Kendin ve yasiyacaklarin icin basarmalisin.. Bizim icin basarmalisin..
Torunlarin icin basarmalisin..
Seni kaybetmeye dayanamam..
Safii olan Allah´im onu kaybetmeye dayanamam.. | Offline
| | | |