12-01-2012, 10:40 AM
|
#33 (permalink)
|
Teğmen
Tesekkür: 33
48 Mesajinıza toplam 113 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Cevap: ÇEKİRDEK İNANÇ GÖRÜŞME SONRASI Alıntı: nympa Nickli Üyeden Alıntı
Bu gün ikinci on günlük sürenin ilk günü. Başladım dinlemeye tekrar. Ne hissediyorum bilmiyorum. huzursuz değilim bunu biliyorum. Akşam annemlerde kaldm. Annemle ilgili sorunlarım var. Geçmişte çok mutsuzdu annem ben çocukken çok tanık olmuştum onun mutsuzluğuna. Düşününce anladım ki ben ondan daha mutlu olduğumu düşündüğüm zamanlarda bir çeşit suçluluk duygusuyla kendi kendimi engelliyorum. Ondan daha mutlu olduğumu düşünerek engelliyorum kendimi. İkili ilişkilerdeki başarısızlığım bu yüzden. Anladım. | Alıntı: nympa Nickli Üyeden Alıntı
Günaydın Kontes su. Farkındalıklarım bunlar evet, bunlar kelimelerime dökülenler ama bundan sonra yapmam gereken kelimelere döktüklerimi içselleştirebilmem ve umarım bunları beraber başaracaz seninle. Akşam uyurken, uykuya dalarken hayır dedim kaybolmasına izin vermeyeceğim. Senin içindi bu biliyormusun. Neden niçin bilmiyorum ama hayır dedim kontesin kaybolmasına izin vermeyeceğim.:) Ne haddime bilmem:) Kelin ilacı olsa misali.
Bu arada biliyor musun ben aslında sana asıl mühim şeyi söylememişim, geri dönüş yapan beyfendi için. Bir iki saat önceydi, aklıma gelmişti, ve ben amann salla gitsin zaten affetmek en iyisi demiştim. bunu ne kadar içtenlikle söyledim bilmiyorum ama sanırım affedip serbest bıraktım onu ve sonuç bu. Ve ben idden artık istemiyorum onu ve hayırlısı bu bunu hissediyorum. | nympa günaydın sanada:) senin ne haddine ddiye birşey sözkonusu bile değil. benim için düşünmen çaba sarfetmen beni çok duygulandırıyor ve bu sana iyilikler olarak katlanıp geri dönecek bunu biliyorum. seninle karşılaşmak son günlerde yaşadığım en güzel şey heralde.söz sana kaybolmayacağım. bu düşüncelerimle yüzleşeceğim ne kadar acı verirse versin. ben çekirdek inanç görüşmesi yapmadan önce bende bir sorun var ben bunu biliyorum bunu bulacağım ve kökünü kazıyacağım yaşayacağım zorlukların farkındayım ama bu son olacak yılların yükünü atacak ve temiz bir bilinç ile hayatımı yoluna koyacağım demiştim. şimdi zoru görünce kaçacakmıyım asla. biliyormusun benim en büyük problemim bugün kendime soruyorum afetmeyi bilmeme ve reddedilme korkusu diye cevap alıyorum. ama bunları yüzeysel değil kökten atacağım seninle birlikte seninde sorunlarını kökten atacağız. fiziksel olarak etkiler kötü olsada sende son iki gündür değişimi farkediyorum.daha sakin ve huzurlusun bunu hissediyoru. boşluk duygusundan çıkıyorsun. ben bugün 7. günümdeyim. bugünkü ruh halim durgun ama huzursuz değil gözlerim halen ablak ablak grip olursun yada soğukta kalırsında böyle uykulu bir hal olurya öyle bir his var gözlerimde.hafifleme ile duygusallık arasında gidip geliyorum boşluk var gibi mide bulantım devam ediyor ama güzel birşey bugün hergünden 15 dk. erken uyanabildim. akşam yorgun düşüp işten gelir gelmez 1 saatlik kestirmelerim devam ediyor. lütfen gep yaz seninde günlüğün burası. senin yazdıkların beni çok rahatlatıyor ve gelişmlerine çok seviniyorum. aşıyorsun o döneme girdin ve çok seviniyorum senin için. biliyorum ki bende aşacağım. bugün bir korkumla yüzyüzeyim onu aşmak için çabalıyorum yeni katıldığım bir kursa yanlız başıma gideceğim 1 aydır gidiyorum orada kaynaşamama,yanlız kalma korkum var akşama kadarbunu aşmalıyım.yol açıyorum kendime,orada herkes benimle konuşuyor ve herkes beni sevgiyle kucaklıyor,kaynaşmış sıcacık sohbet eden ben varım orada,onlar benim farkımdalar ve beni destekliyorlar. |
| |