Geri git   Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri > Hayatım Değişti Klubü > Hikayelerimizi Anlatalım > Üyelerin Değişim Günlükleri

Uyarılar

bigcinin günlügü :p benimde olsun

Hikayelerimizi Anlatalım ve Üyelerin Değişim Günlükleri bigcinin günlügü :p benimde olsun Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız saol cicim ablacıgım yorumların için yüzlük yüzlük kuyruguna geldik son 1 hafta ayın 29 unda hipotrumda gerçeklesdirilecek olan resmi turkiye şanpiyonasına katılcaz o kadar heves etdikki bu yarısa onca masraf onca caba onca emek harcanda o araç başdan aşşa yeniden ...

ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Üyelerin Değişim Günlükleri telkin cd indir izle İstanbul Üyelerin Değişim Günlükleri nerededir kimdir Üyelerin Değişim Günlükleri çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Üyelerin Değişim Günlükleri hipnoz Üyelerin Değişim Günlükleri olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Üyelerin Değişim Günlükleri hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Üyelerin Değişim Günlükleri kuantum düşünce kitap haberi

bigcinin günlügü :p benimde olsun

LinkBack Seçenekler Stil
Alt 19-06-2008, 08:08 AM   #161 (permalink)
Binbaşı

bigci - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 13
219 Mesajinıza toplam 634 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
bigci is an unknown quantity at this point
Standart Ynt: bigcinin günlügü :p benimde olsun

saol cicim ablacıgım yorumların için yüzlük yüzlük kuyruguna geldik son 1 hafta ayın 29 unda hipotrumda gerçeklesdirilecek olan resmi turkiye şanpiyonasına katılcaz o kadar heves etdikki bu yarısa onca masraf onca caba onca emek harcanda o araç başdan aşşa yeniden dizayn edildi bu yarıs sıradan bi sokak yarısı yada hafta sonu otobanın kenarında yaptıgımız kacak yarıslardan degil profosyonel araçlarla yapılan bütün önlemlerin alındıgı lisansından tut belgesine son derece ciddi ve profosyonel bi yarıs inş 5. katagoriden giricem bende o gun ankarada olsaydın sende gel derdim yarıs yeri hipotrum
ya sımdı aklımı kemiriyo başarıcam buna eminim ama rakiplerim azimli ve benim kadar emekli onlarında araçları super derecede 5. katagori özel bi katagori sıradan araçlarla katılamıyorsun oraya sıradan günlük hayatta kullandıgımız araçlar degil onlar ama aklımı beynimi yiyolar o kadar bekledik tam 1 sene gecen sene hazır degildi aracımız bu seneye kaldı :( ama basarcam buna eminim herkez hayatının bi dönemini acı cekerek yasar bende bi dönem acı cekdim ve bitti simdiii benim ugrasmam gereken baska seyler var meslegim var meslegimden öteye kafamda gelişdirdigim projelerim var bi kariyerim var . kısmetse yurt dısı gençligimde yedigim nanelerden dolayı geçici sabıkam var yurtdısında bi kariyer hayal ettim hep ben daha gencim ben hep genc olmayacam evlencem cocuklarım olcak bi karım olacak onlara guzel bi gelecek hazırlamalıyım . bunların hepsini ben yapcam bibaskası degil aklımı basıma toplamam şartttt vede şartttt yoksa hep kaybedenlerden olurum ve ben kazanma hırsı olan birisiyim ve kazanacam kazanacam yılmayacam
hep ileri gitcem
ama sadece bir az naz yapıyorum galiba

Buraya ilk defa geliyorsanız ismim Atakan Sönmez ve burası hayatimdegisti.com.Boğaziçi üniversitesi mezunuyum ve Türkiyede ilk Subliminal Telkin Uzmanıyım.tıklayın

Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu

Hipnoz gibi bir şey mi subliminal mp3 nedir?

Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz.

Çekirdek inançların hayatımda engellere neden olduğunu nasıl anlarım?

Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir.

25. yıla özel şimdi arayanlara 5 dakikalık çekirdek inanç ön tespit ve bir günlük deneme telkin mp3 ücretsizdir. Ön tespitte size engel olan birkaç çekirdek inanç örneği verilir. Atakan Sönmez tarafından yapılır ve bilgi amaçlıdır. +90 5424475050 Türkiye dışındakiler whatsapp tan arayabilir cekirdekinanc.com inceleyiniz.

Alt 20-06-2008, 12:06 AM   #162 (permalink)
Binbaşı

219 Mesajinıza toplam 634 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.

dusun
selam sevgili günlügüm naber 20 haziran 2008 00:00
bir gün daha bitti ama bu gun istyesemde istemesemde mutlu olmak zorundaydım cunku bni dusunen kişiler üzülüyor beni mutsuz gordükleri zaman eee nabdımbende mutlu oldum hemde hiç olmayacagım kadar mutlu seyler dusununce insan mutlu oluyormus geç saatlere kadar dukkada idim 10 a kadar felan öglene doru gittim dukkana dukkanda girer girmezz dobi atladı üstüme :d babam hava alsın die dısarı cıkartmıs baglamıs :d bir az bogusduk keretayla kocaman oldu artık zapt edemiyorum ama benim için hala daha dünkü bebek o benim bebegim oglum gibi hemen işlerime koyuldum beni bekleyen işler vardı
dün dedimya sadece 1 hafta kaldı sadece 1 haftaaaaaaaaaaa :'( akhisardaki yarıs sonuçlarına bakarsak ankara zorluycak baya beni ilk 3 hedefim

dona kaldımya günlügün unuttum :D:D:D:D akhisar şanpiyonası ayit vidyoları izlerken kendimden geçmişim :D sadece 9 gün 1 hafta kadar bi zaman 29 undaki plan projemi şimdiden yaptım sabah 4 de kalkıp dukkana gitcem 7.45 piste giriş yağcaz 8 gibi listeye adımızı yazdırcaz o ooooo işim daha cok mutlu olmayan insan zaferi gögüslermi imkansız gibi
önce ben inancam sonra mutlu olcam cevremdeki insanlar bana umut ve mutluk vericek daha sonrası kendiliginden gelir
üzülmeyecem diyorumya artık üzülmeyecem takmayacam hiç bi şeyi
seven sever sevmeyen giderr benim dunyam her halukarda doner
Alt 20-06-2008, 07:31 AM   #163 (permalink)
Mustang
Guest

aferin hep böyle ol
Alt 20-06-2008, 10:31 AM   #164 (permalink)
Binbaşı

günaydin günlügüm gece gök gürledi fena yagmur yadı angaraya bütün gecem ugrasla geçdi uyumadım saten ben uyumuyorum biliyosun bu arada gözümdeki yara git gide büyümeye basladı gözümde bi yara gibi bi şey var:S daha dorusu kızarıklık aglamakdan oluyo galiba ama son 3 gündür şiddetlendi agladıkca ve gozumu iyice acdıkca acımaya basladı şaşkın

ne ise arabadaki tesisatı sökdüm yenisin sparis ettim arabadaki tesisatın bi bölümünü sattım bi bölümü nabıyım nabıyım derken yapacagımı yaptım teknik adamım ben nede olsa pc ye bagladım :D
su an pcmde 904 pioner anfi 4 adet 1.2 wat jvl sububffer var :D su anda calan sarkı

mode lx - kral benim ve bundan önce de outwork feat mr .gee -elektiro ( clube guys remix sabah oldu 9 gibi denemeye basladım tum hersey bitit mahellede su an bass depremi oluyo anfi ceyrek ayarada :d camlar kırılmak uzere inş kırıkmazzz basss bassss basss basss işte muzik buuu
gogo gogog gog go go :D gümmmmmmm gümmmmmmmmmm hgümmmmmmmmmm
beynim gidip gidip geliyo :D inş binanın ve evin elektirik tesisatını yakmam :D

gece boyunca oturdum araşdırmalar yaptım unuttum adı lazım olmayan sahısları artık yok o sahıs hayatımda
ugrasmam gereken seyler var mesela işim meslegim ailem
onları mutlu etmem lazım dimi arkadaslarım yani sizler var cankam var ablalarım var mucx hepinize
Alt 21-06-2008, 12:11 AM   #165 (permalink)
Binbaşı

selam biricik günlgm
21 hazişran 00:04
cok mutluyum hemde cooooooook

artık hazırım sn hafta içersindeyiz deneme sürüşleri cok guzel gidiyo beklemedigim bi tork artısı var onuda pilotaj uzmanlıgımda halledicem artık vites aralıklarında araç sag sola yatıyo :D
mutluk guzel bi şeymiş arkadaslar ya ?
daha önce tatmadıgım bi zevk hep sagdan soldan duyardm gülmek eglenmek mtlu olmak nasıl bi şey diye işte boyle bi şeymiş galiba ben cok mutluym içim içime sıgmıyor
bu arada günlüq yandım ettim dondurma yiyorum inş gene hasta olmam :D ye ye ye ye ye bitmiyo bu maraş dondurmasınıda ya :D :D ne ise ben cok mutluyum mutluyugumu sevvincimi kimse bozamaz ama egerrr kazanamazsam :( eski serkan karabulut gene burda :p
Alt 21-06-2008, 01:46 AM   #166 (permalink)
Binbaşı

Her sey Buraya kadar Hayat Buraya Kadar !
Hayatta 3 yanLış yaptım doğmak büyümek yaşamak bir de doğru yaptım nurseli yani acemi-sirineyi sevmek ama unutmuşum 3 yanlışın bir doğruyu götürdüğünü.

oda terk etti beni sebepsiz yere hemde ne yapalım kaderim bu benim terk edilmek terkkkkkkk yok olmak :'( kimi sevsem bana sırt döndü nabalım tipsizim aptalım :( kaderim buu
terk edilmek

NE KADAR ÇABUK GELDİ AYRILIK OYSA.........DAHA YENİ BAŞLAMIŞTIKBİRBİRİMİZE NEDENSİZLİKLERİN İÇ ÇEKİŞLERİNİ DİNLERKEN VEDALAR BOZDU Suzkunluğumuzu.
Neyin içine düştüm bilmiyorum Hiç bu kadar çaresiz kalmamıştım Ayrilik geldi kapiyi caldi önce zehraaa sonra sirine :'(
yıldızlar kadar kalabalık bir şehirde bir ay kadar yanlızım, denizler kadar büyük sevgime bir şanslı balık bulamadım.

sımdı tek soru suu bu dunyada daha nekadar yasıycam ? yasamaya hevesim kalmadı gercekden :'( eger yakında bu dunyada tipsiz bi insan daha eksilirse hiç şaşma günlük sayfalarını acı ile doldurdum günlükk ben bu defteri acmamak üzere kapatıyorum elveda hayat derim yakında o zaman haberin olur
titreyerek uyanırsan sirinem bilki ben gitmişimdir :( kaderim bumu benim bumuuu ? terk edilmekmi neden yaşayımki o zaman yaşam :'( dedimya ölsem arkamdan ailem dısında kim aglar cevap veriyim hiç kimseee cunku bu dunyada tutuncak tek dalım dahi yok kimse sevmiyo beni yaşamama sebep olacak birisi yok
sirineyi seviyodum gercekden hemde :'/ ama oda zehra gibi terk etti beni :'( terk etti
Alt 21-06-2008, 01:53 AM   #167 (permalink)
<b>Administrators<br /> MuminOkan</b>

Tesekkür: 15,880
1,898 Mesajinıza toplam 8,534 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
MuminOKAN has a reputation beyond reputeMuminOKAN has a reputation beyond reputeMuminOKAN has a reputation beyond reputeMuminOKAN has a reputation beyond reputeMuminOKAN has a reputation beyond reputeMuminOKAN has a reputation beyond reputeMuminOKAN has a reputation beyond reputeMuminOKAN has a reputation beyond reputeMuminOKAN has a reputation beyond reputeMuminOKAN has a reputation beyond reputeMuminOKAN has a reputation beyond repute

Alıntı:
bigci Nickli Üyeden Alıntı

yıldızlar kadar kalabalık bir şehirde bir ay kadar yanlızım, denizler kadar büyük sevgime bir şanslı balık bulamadım.
helal olsun iyi yerden yakalamışsın ve ne kadar şanslı olduğunu gözlerini kapadığın için görmüyorsun.

yıldızlar çok ama ay birtane super

aslında gözlerinin kapalı olduğunu kestiremiyorsun. afedersin affına sığınarak söylüyorum ve hiçbir benzetme çabasında değilim; çıkar abi şu at gözlüklerini!!!
-----------
not: eğer senden bu şekilde kendini üzücü yada aşağılayıcı mesaj okursam direk silerim. sormadan.

kendinin farkına varman gerek artık... super

Elimde mevcut olan >tüm ücretsiz ve isme özel olmayan telkinler<

Daha Sağlıklı Bir Hayat İçin Smootox Buğday Çimi Suyu İçin: https://www.simgeorganik.com.tr

Sana 1π gönderiyorum! Pi Stanford PhD'leri tarafından geliştirilen, dünya genelinde 47 milyondan fazla üyesi olan yeni bir dijital para birimidir. Pi elde edebilmek için https://minepi.com/MuminOkan linkini takip edin ve davetiye kodu olarak benim kullanıcı (MuminOkan) kullanın.
MuminOKAN isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 21-06-2008, 08:09 AM   #168 (permalink)
Mustang
Guest

Aaaaa SErkan kızıyorum ama birazcık olsun büyü gene ne bu hal yeter artık her birini kaybettiğinde böyle öleceksen ozaman sen yaşamayı hak etmiyorsun .Bak hastanelerde birkaç dakkika fazla yaşamak için ne çok gayret eden insan var küçüçük çocuklar bile yaşama dört elle sımsıkı pençe atmışlar.Biz sana kendini tanı kendinle bir şeyler yap dedikçe sen habire birilerine yapışıyorsun.Hadim olmayarak söylüyorum ama sanki sen birileri olmadan seni pohpohlamadan yaşayamıyorsun .

Çocuk artık kendine gel kendini topla ve önüne bak.
Alt 21-06-2008, 04:14 PM   #169 (permalink)
Üsteğmen

Tesekkür: 0
39 Mesajinıza toplam 116 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
acemi-sirine is an unknown quantity at this point

cananim canim cankim ,

yaaa sen neler yaziyorsun öyle??????

Türkiye´de olmadigima dua et , cok ama cok sinirlendim sana... üzdün beni biliyorsun dimi????

seni terk etmekte nereden cikti????

halen daha ama sen yinede önce zehrar sonra sirine diyorsun????

halen ayni kefeye koy, ve halen kendi bildigince yaz ve düsün

bidaaa böyle tarz yazi görmek istemiyorum senden, ne olur artik ben yeter diyorum ve seni uyariyorum

KENDINE GEL; NEOLUR KENDINE GEL

bu yazdiklarina cok icerledim ve cok üzüldüm ama tabii senin icin önemsiz, cünkü sen hep alismisin kendini sadece ügün bilmeye ve kendini sadece

bu yönde adamaya ağla

artik ac gözlerini ve etrafina bak, bu tarzinla kac kisiyi yaktigina bak.........

sevgi ve saygiyla sevgili cankim
acemi-sirine isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 22-06-2008, 02:04 AM   #170 (permalink)
Binbaşı

selam sevgili günlük
22 haziran 02:00
nursel dün dediklerini hatırlıorsun demi ?

neise :( offf günlük off eve yeni girdim sürünerek girdim o kadar yorgunumki büyük güne tamı tamına 7 gün kaldı
29 hazirana sadece2 gün 7 kala kötü bi süpriz beni bekliyodu :'( akisleri kırdım offf offf offf gene en azından iyi gecen sene 1 ay kadar frez black bilyasını kırmısdım geri dönüşden araç haraletle alev almısdı bu sene sadece akisle yırtıyıruz büyük ciddi bi araç hazırlamak gercekden zor iş zorrr 2 günlük işi var akisler eline saglık olmasaydı bu gun eve gelmeyi dusunmuyordum golbası haymana yolunda aracın yapabilcegi maksumum suratı deniyordum fakat araçda tahminimden fazla bi akımilasyon var :S yaptıgım suratan dolayı kaburgalarıma felaket bi yük biniyo :S inş onuda cözcem bu aralar kendimi profosör gibi hissediyorum kagıtlar defterler makaleler tüm her seyimi aracıma odakladım tüm her seyi
ve bi şey ögrendim serkan karabulut kafasına bi şeyi takarsa onu yapabilecegini ben bu hurdayı saatte 300 km yaptıracam dedim dyno da 337 felan gördün demekki 350 360 yapabiliyo :D ama haddinden fazla para harcadı hayatımız boyunca kazandıgımız tüm paraları bu araca yatırdık gelecegimiz bu araç artık eger kaybedersek iflas ederiz :(
ama ben kazancagımnı seziyorum ilk 3 yeter bana büyükde gözüm yok
dedimya serkan karabulut bi şeyi kafasına koyarsa yapıyorrr
mutlu olmayı koydum kafama mutluda olcam bu yolda kimseee durduramıycak beni :9

Bookmarks