Geri git   Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri > Hayatım Değişti Klubü > Hikayelerimizi Anlatalım > Üyelerin Değişim Günlükleri

Uyarılar

corlumemet'in değişim süreci

Hikayelerimizi Anlatalım ve Üyelerin Değişim Günlükleri corlumemet'in değişim süreci Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız Merhaba günlük;Hipnoz seminerinden bu güne tam 12 gün geçti açıkçası düşündüğümde bu süre içeeriisnde pek iyi değildim sanki resetlenmiştim bugün biraz daha iyiyim nedendir bilemiyorum belki gerçekten epilepsi hastalarının hipnoza girmemesi gerekiyor belkide kişiden kişiye değişiyor yada benim dalgalanmalarımdan biriydi ...

ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Üyelerin Değişim Günlükleri telkin cd indir izle İstanbul Üyelerin Değişim Günlükleri nerededir kimdir Üyelerin Değişim Günlükleri çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Üyelerin Değişim Günlükleri hipnoz Üyelerin Değişim Günlükleri olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Üyelerin Değişim Günlükleri hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Üyelerin Değişim Günlükleri kuantum düşünce kitap haberi

corlumemet'in değişim süreci

LinkBack Seçenekler Stil
Alt 11-07-2008, 06:09 PM   #71 (permalink)
Teğmen

Tesekkür: 0
12 Mesajinıza toplam 39 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
corlumemet is an unknown quantity at this point
Standart Ynt: corlumemet'in değişim süreci

Merhaba günlük;Hipnoz seminerinden bu güne tam 12 gün geçti açıkçası düşündüğümde bu süre içeeriisnde pek iyi değildim sanki resetlenmiştim bugün biraz daha iyiyim nedendir bilemiyorum belki gerçekten epilepsi hastalarının hipnoza girmemesi gerekiyor belkide kişiden kişiye değişiyor yada benim dalgalanmalarımdan biriydi diycem ama bu süre zarfında başımda ki sorun dahada şiddetlendi gibi geldi bana Hipnoterapistlerden 3 tane yanıt geldi;
1-Kesin bir kontrendikasyon yok. Kisiye gore degisir.
2-Epilepsi hastaları da hekiminin nezaretinde hipnoza girebilir. Hiçbir mahzuru yoktur.
3-Kesinlikle kullanılmaz doğrudur. Bilinçaltı çalışmalarında insan beyninin uyarılan bölümlerinde farklılaşma söz konusudur. Ve hipnoz esasen derin bir iç yolculuk olduğu için genellikle iç yolculuk esnasında yoğun bir duygusal fırtınaya da sebebiyet verir zihinde ki frekanslarda meydana getirilen değişim ile bilinçaltında pek çok bölgede yapay olarak durum dalga boyları değişir. Epilepsi rahatsızlığı yaşayan kişilerde nöbet geçirmeye ve sıkıntıların çok daha fazla artmasına sebebiyet vereceği için kullanılmaz. Epilepsi geçirrmiş yada geçirmekte olan bir kişinin hipnozu kullanması kesinlikle fayda getirmez tam tersine zarara neden olur.

Evet işte böyle bende 3.mesajdaki oldu diyebilirim üzüldüm bir ara tamda güzel bir yol bulduk derken oda bana yaramadı diye ama boşver burdaki sublimal telkinlerde yeter bana ve hipnozun olmazsa olmazlarından telkin ve hayal kurma konusunda kendimi geliştirebilirim diye düşünüyorum hem bişeyleri değiştirebilmek için illaki hipnoza girmekte gerekmiyormuş galiba hipnoza girmeden telkinler vererekte oluyormuş bir kaç kitabın özetinde okudum bunları neyse şimdilik daha iyiiyim hoşça kal günlük..

Buraya ilk defa geliyorsanız ismim Atakan Sönmez ve burası hayatimdegisti.com.Boğaziçi üniversitesi mezunuyum ve Türkiyede ilk Subliminal Telkin Uzmanıyım.tıklayın

Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu

Hipnoz gibi bir şey mi subliminal mp3 nedir?

Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz.

Çekirdek inançların hayatımda engellere neden olduğunu nasıl anlarım?

Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir.

25. yıla özel şimdi arayanlara 5 dakikalık çekirdek inanç ön tespit ve bir günlük deneme telkin mp3 ücretsizdir. Ön tespitte size engel olan birkaç çekirdek inanç örneği verilir. Atakan Sönmez tarafından yapılır ve bilgi amaçlıdır. +90 5424475050 Türkiye dışındakiler whatsapp tan arayabilir cekirdekinanc.com inceleyiniz.

Alt 11-07-2008, 07:55 PM   #72 (permalink)
Administrators
♥Ozlem Şahin ♥

shamanic - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 13,842
2,276 Mesajinıza toplam 13,392 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
shamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond repute

corlumemet cim ben bu konuda uzman değilim ama senin rahatsızlığın depresif durumundan dolayı sonradan kazanılmış bir durum değilmiydi.. dusun

bu rahatsızlığı hayatına sonradan aldıysan yaşamının bir döneminde bu belirtiler yoktu dolayısıyla bu rahatsılık yoktu..

hipnoz.. telkin.. bilinçaltı çalışmaları ile sen bu eski sağlıklı halini tekrar kazanmaya çalışıyorsun..

bu durumdan dolayı hassas olduğun için derin hipnoza yanında sana müdahale edebilecek tecrübede birisi olduğunda girmende yarar vardır..
ama hipnoz ya da benzeri çalışmaların sana direkt olarak sakıncalı olacağı fikri bana pek sıcak gelmedi..

birde bu konu elbette çok ciddi olduğu için en nihayi kararı sen bu tarz çalışmaları yaparken ne hissediyorsun onu düşünerek vermek gerek..
ki sen çok araştırmacı verileri son derece iyi analiz eden bir yapıdasın..

onun için telkin ağırlıklı olmak üzere devam et çalışmalarına..
ve kendini tam anlamıyla sağlıklı hisettiğin zamanlarda derinleşme çalışmalarını önce kısa sonra zamanla arttırarak yapmaya çalış..

kanser şeker v.b gibi raharsızlıklar bilinçaltı çalışmaları ile tamamen iyileştirilebilirken (burada kişinin düşünme şeklini değiştirmek çok önemli )
senin rahatsızlığının da mutlak anlamda çözüme ulaşabileceğine inanıyorum..

vücudumuzda dakikada 10 milyon hücre ölür ve bir o kadarıda yenilenir.. (yanlış hatırlamıyorsam)
her hücremiz bizim yansımamızdır.. o anki duygu ve düşüncelerimziin izlerini taşır..

vucudumuz sürekli değişim ve gelişim içerisindeyken onları hangi kodlarla yüklediğimiz çok önemlidir..
çözüm odaklı olamamız ve sağlıklı mükemmel yapıda olacağımıza gerçek anlamada inanmamız bunun için çok önemlidir..

kolumuz kırılır iyileşebiliriz..
elimiz kesilir iyileşebiliriz..
grip nezle oluruz iyileşebiliriz...
içimizde göremediğimiz sürekli bir yenilenme vardır..
bunun yenilenme olabilmesi için onlara aktardığımız duygularımız çok önemlidir..

bu konu çok komplike ama kuantum iyileşme kitabında detaylı olarak anlatılıyor..
kitapta ayrıca beni çok etkileyen bir araştırma olmuştu..
kişilik bölünmesi olan kişiler üzerinde araştırmalar yaparken..

örneğin ayşe olsun bu kişi içinde fatma diyede bir kişiliği olsun..
ayşenin balığa alerjisi var .. yediğinde tüm vucudu şişiyor kabarıyor su topluyor..
fakat fatma yediğinde hiç bir şey olmuyor..
benzer şekilde çok ileri boyutlarda olan hastalarda kişilik değiştiğinde vücudunun hatta öğrendiklerinin bile değiştiği gözlemlenmiş..
kişiliği değişen kişinin vücudundaki belirgin olan benler siğiller tamamen yok olmuş...

örnek böyle değildi.. ben hatırımda kalanları şekillendirdim.. lakin bu çok önemli bir nokta..
beynimiz, bilinçaltımız o kadar güçlüki eğer gerçekten istersek başaramayacağımız hiç bir şey yok..
sadece buna inanmak için yeterli gücü bir şekilde bulabilmeli hissedebilmeliyiz..
elbete kişiliğimizi bir kaç parçaya bölmeden..

sevgiler..
Alt 11-07-2008, 08:01 PM   #73 (permalink)
Binbaşı

Pamukk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 3,766
1,176 Mesajinıza toplam 8,428 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
Pamukk has much to be proud ofPamukk has much to be proud ofPamukk has much to be proud ofPamukk has much to be proud ofPamukk has much to be proud ofPamukk has much to be proud ofPamukk has much to be proud ofPamukk has much to be proud ofPamukk has much to be proud of

Alıntı:
**shamanic** Nickli Üyeden Alıntı

vücudumuzda dakikada 10 milyon hücre ölür ve bir o kadarıda yenilenir.. (yanlış hatırlamıyorsam)
her hücremiz bizim yansımamızdır.. o anki duygu ve düşüncelerimziin izlerini taşır..

vucudumuz sürekli değişim ve gelişim içerisindeyken onları hangi kodlarla yüklediğimiz çok önemlidir..
çözüm odaklı olamamız ve sağlıklı mükemmel yapıda olacağımıza gerçek anlamada inanmamız bunun için çok önemlidir..

kolumuz kırılır iyileşebiliriz..
elimiz kesilir iyileşebiliriz..
grip nezle oluruz iyileşebiliriz...
içimizde göremediğimiz sürekli bir yenilenme vardır..
bunun yenilenme olabilmesi için onlara aktardığımız duygularımız çok önemlidir..

sevgiler..
Ah şamanım bunlar ne muhteşem fikirler veriyor insana...Kendimize dönüp incelersek ne muhteşem varlıklarız biz ağla çok duygulandım Allah bize her saniye yeniden doğma fırsatı veriyor bakarmısınız yepyeni kodlanmış milyonlarca hücre,bu lütfu reddetmeyelim

Bugün,var olan her şeye karşı nazik ve sevecen ol.

Sabah ve akşam ellerin dua pozisyonundayken yukarıdaki kelimeleri tekrar et ve Reikinin senin ruhuna ve bedenine şifa getirmesi için dua et.
-- Dr.Mikao Usui --
Pamukk isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 12-07-2008, 11:14 PM   #74 (permalink)
Teğmen

12 Mesajinıza toplam 39 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.

Merhaba günlük;

Bugün sabahtan biraz iyiydim ama öğleden sonra pek iyi değildim.Belkide benim sorunum asosyal biri olmam uzun süre konuşamayıp insan içine karışmamam sonucunda böyle oldum diyebilirim ama ben önceden de çok sosyal biri değildim bu bir korku değil benim için alışkanlıklarımı zor değiştirdiğim için belkide içimden gelmiyor istemiyorum sosyallik telkinlerini de bu sebepten dinlemiyorum biraz inatçı bir yapım var kim ne derse desin kendi bildiğimi yaparım hayatımda genellikle.

Şimdilik bu kadar yeni aldığım kitabı okumak istiyorum iyi geceler..
Alt 12-07-2008, 11:24 PM   #75 (permalink)
Yüzbaşı

Novos - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 8
244 Mesajinıza toplam 690 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
Novos will become famous soon enough

merhaba corlumemet hepimizin alışkanlıkları vardır, yalnız kalmak isteriz belki ama eğer uzun süre sosyal hayattan kopuk kalırsan, bu sende sıkıntılara neden olabilir bence, istediğin zaman sen zaten sınırlarını koyabilirsin ama böyle sosyallik telkinini dinlemek istemiyorum olmaz ki, dinlemen senin yararına, bunları niye mi söylüyorum ben de sosyallikten hoşlanmazdım bazen yalnız kalmayı, insanlardan uzak yaşamayı ben de seviyorum ama bir farkla gerektiğinde sosyal ortamlara da girerek inan ki sosyal hayata girdikçe yeni şeyler öğreneceksin, yeni insanlar, yeni hayatlar tanıyacaksın. ben sosyallik telkininden sonra her geçen gün bir öncekinden daha fazla şeyler öğrenmeye başladım. mutlu oldum, huzurlu oldum, sana da tavsiyem sosyallik telkinini dinlemen, sevgiler
Alt 14-07-2008, 01:13 AM   #76 (permalink)
Teğmen

Merhaba günlük;

Caribbean teşekkürler tavsiyen için sosyallık telkinini ilerde ekliycem inşallah ama şimdilik zaten 11 tane dinliyorum bunları iyice özümseyip bilinçaltıma yapıştırdıktan sonra başka telkinlere geçmeyi düşünüyorum.

Son bir kaç gündür iyi değildim meğerse tansiyonum düşmüş hiç aklıma da gelmiyorki insanın başından sıkıntısı olunca başka bir şey olacağını düşünemiyor tuzlu ayran içerek bugünümü biraz daha geçirdim hiç olmazsa öğleden sonramı geçenlerde başıma şöyle bir olay geldi herkesin başına mutlaka gelmiştir oturuyordum ve birden aklıma bir arkadaşın bana kötü davrandığını düşünmeye bunu hayalimde görmeye başladım tamamen ben istemeden bu durum gelişti birden kalp atışlarım hızlanmaya ateşim yükselmeye başladı tek kelimeyle kan beynime sıçramıştı daha sonra kendime gelerek hey ben ne yapıyorum dedim ve bu kötü hayalin içinden çıktım mustang ablanın dediği gibi içimizdeki olumsuz kötü düşünceler ne kadar kemikleşmiş o hayale nasıl kaptırdım kendimi ve gerçekmiş gibi bedenimde tepki verdi oysa olumlu düşünmeye çalışmak ve bu şekilde kendimizi istediğimiz yönde geliştirmek ne kadar zor diğmi ama çalışıp sürekli tekrar yaparak kötü düşüncelerde bedenimizin verdiği tepkiyi iyi düşüncelerle hayal kurarakta yönlendirebiliriz.

Şimdilik iyi geceler..
Alt 15-07-2008, 12:07 PM   #77 (permalink)
Teğmen

Merhaba günlük;

Yıllık izne çıktım bir süre yazamıycam iznin sonunda inşallah çok daha iyi olup iyi ve güzel haberlerle dönüp sizlerle paylaşacağım şimdilik sevgiyle kalın.

her gün her yönden daha da iyiye gidiyorum
Alt 15-07-2008, 12:31 PM   #78 (permalink)
Administrators
♥Ozlem Şahin ♥

shamanic - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 13,842
2,276 Mesajinıza toplam 13,392 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
shamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond repute

iyi tatiller corlumemet

harika bir tatil geçirmen dileklerimle..

bol bol eğlenip yenilenerek dön..

sevgiler..
Alt 15-07-2008, 10:30 PM   #79 (permalink)
Teğmen

Merhaba günlük;

Bugün yıllık izne çıktım dedim ama ilk önce sağlık sorunumu gidermek için bir kaç tane hastane dolaşmayı istiyorum önce sağlık sonra tatil inşallah bugün iki hastane dolaştım ama sadece doktorun istediklerini yaptırmak için gün alabildim şimdi o günü bekliyorum sonra muayene kontrol teşhis belki farklı ilaçlar kullanıcam hayırlısı neyse o olsun demekten başka çarem yok çünkü zenginlik ne parada ne de başka geçici birşeyde en büyük zenginlik sağlık şimdiik iyi geceler ..
Alt 15-07-2008, 11:21 PM   #80 (permalink)
CeM
Çevirmen

CeM - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 424
421 Mesajinıza toplam 2,289 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
CeM has a spectacular aura aboutCeM has a spectacular aura aboutCeM has a spectacular aura about

Alıntı:
corlumemet Nickli Üyeden Alıntı
Merhaba günlük;

Bugün yıllık izne çıktım dedim ama ilk önce sağlık sorunumu gidermek için bir kaç tane hastane dolaşmayı istiyorum önce sağlık sonra tatil inşallah bugün iki hastane dolaştım ama sadece doktorun istediklerini yaptırmak için gün alabildim şimdi o günü bekliyorum sonra muayene kontrol teşhis belki farklı ilaçlar kullanıcam hayırlısı neyse o olsun demekten başka çarem yok çünkü zenginlik ne parada ne de başka geçici birşeyde en büyük zenginlik sağlık şimdiik iyi geceler ..
Katılıyorum benim kardeşimde epilepsi hastası ve gerçekten de sağlık en önemli şey peki hocam tatil nereye ?

ÖNYARGILARI YIKMAK ATOMU PARÇALAMAKTAN DAHA DA ZORDUR - PROF.DR ALBERT EINSTEIN
CeM isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla

Bookmarks