selam sevgili günlügüm
bugün sabah ilk isim arkadasin dedigi gibi bir bardak limonlu ballı ılık suyu ictim, pek alisik olmadigim icin kahvemi cok aradim demeliyim, spora gidemiyorum
is saatim sabah saat 8 den aksam bese kadar oldugu icin yürüyüs aksam saatine kaliyor ama bu sefer bir saat degil yarim saat
yemek listemi hazirliyacak halen bir vakit bulamadim ama sana söylim kendime meyve ve sebze koydum yemek icin
, yoksa ac kalacagim
...
Allah´tan 3 litre suyum sabit ve hep icip bitiriyorum, sana söylemeden gecemiyecegim telkinlere baslayipta dikkat ettigim günden beri daha dogrusu artik
aclik hissetmedigim günden beri 4 kilo vermisim super super
telkinler cok ama cok isime yariyor ve hergün dinliyorum... kendimi dinc, dinamik ve bir o kadar da canli hissediyorum, is yogunlugunda, sIkIntI aninda hic
yemek aklima gelmiyor ama acliktanda sinir sistemim bozulmuyo, yaniii cok ama cok iyiyim sükür Allah´ima
hayatimdegisti sayfasina + arkadaslarima, vucuduma, düsünceme gücüme ve canim cankime tesekkürlerrrrrrr
iyiki bu sayfa ile tanismisim yaaaa
nese olan hayatima anlam olan hayatima basari olan hayatima bir anlam bir nese ve bir basari daha kattiiiii
TESEKKÜRLER hayatimdegisti sayfasi+arkadaslarim ve canim cankim (kusura bakmayin bu kelimeyi mutlak büyük yazmam lazimdi)