Geri git   Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri > Hayatım Değişti Klubü > Hikayelerimizi Anlatalım > Üyelerin Değişim Günlükleri

Uyarılar

acemi-sirine´nin zayiflama günlügü

Hikayelerimizi Anlatalım ve Üyelerin Değişim Günlükleri acemi-sirine´nin zayiflama günlügü Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız canım cankam her daim ardındayım yanındayımm asla umudunu yitirme hep yanındayım gözlerini kapat aklındayım bana sözünü unutma daha seninle balık tutcazzz :d...

ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Üyelerin Değişim Günlükleri telkin cd indir izle İstanbul Üyelerin Değişim Günlükleri nerededir kimdir Üyelerin Değişim Günlükleri çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Üyelerin Değişim Günlükleri hipnoz Üyelerin Değişim Günlükleri olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Üyelerin Değişim Günlükleri hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Üyelerin Değişim Günlükleri kuantum düşünce kitap haberi

acemi-sirine´nin zayiflama günlügü

LinkBack Seçenekler Stil
Alt 10-06-2008, 02:03 AM   #41 (permalink)
Binbaşı

bigci - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 13
219 Mesajinıza toplam 634 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
bigci is an unknown quantity at this point
Standart Ynt: acemi-sirine´nin zayiflama günlügü

canım cankam her daim ardındayım yanındayımm asla umudunu yitirme hep yanındayım gözlerini kapat aklındayım bana sözünü unutma daha seninle balık tutcazzz :d

Buraya ilk defa geliyorsanız ismim Atakan Sönmez ve burası hayatimdegisti.com.Boğaziçi üniversitesi mezunuyum ve Türkiyede ilk Subliminal Telkin Uzmanıyım.tıklayın

Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu

Hipnoz gibi bir şey mi subliminal mp3 nedir?

Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz.

Çekirdek inançların hayatımda engellere neden olduğunu nasıl anlarım?

Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir.

25. yıla özel şimdi arayanlara 5 dakikalık çekirdek inanç ön tespit ve bir günlük deneme telkin mp3 ücretsizdir. Ön tespitte size engel olan birkaç çekirdek inanç örneği verilir. Atakan Sönmez tarafından yapılır ve bilgi amaçlıdır. +90 5424475050 Türkiye dışındakiler whatsapp tan arayabilir cekirdekinanc.com inceleyiniz.

Alt 10-06-2008, 07:56 AM   #42 (permalink)
Mustang
Guest

Çocuklar sizleri kutluyorum sanal ortamda bile olsa birbirinize böyle destek olmanız çok güzel bende sanemceye katılıyorum siz bizlerin söyleyeceğiher şeyi birbirinize söylüyorsunuz zaten .Bizede takip etmek kalıyor. Bigcinin ağlamaları artık durmaya başladı bu yüzden canım verdiğin destekek için seni kutluyorum .İkinizede başarılar diliyorum.
Alt 10-06-2008, 11:18 AM   #43 (permalink)
Üsteğmen

Tesekkür: 17
48 Mesajinıza toplam 208 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
heal will become famous soon enoughheal will become famous soon enough

Günlüğün hayırlı olsun, hoşgeldin.
Naçizane küçük bir önerim olacak, sabahları güne kahveyle başlamaya çok alışmışsın ama aç karnına bir bardak limonlu ballı ılık suyu denemeni öneririm. Kahvaltı etmeden önce bir bardak iç, sonra istersen kahvaltıda kahveni iç sorun yaratmaz.
Sevgiyle
Diken düsünürsün dikenlik olursun
MEVLANA

hayat ve algi arasindaki saat farki
heal isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 10-06-2008, 06:01 PM   #44 (permalink)
Üsteğmen

Tesekkür: 0
39 Mesajinıza toplam 116 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
acemi-sirine is an unknown quantity at this point

canim mustang,

hayatimdegisti sayfasi sirf telkinleri ile hayatim yönlendirerek degistirmek icin caba göstermiyor birde üstelik bana

bir cankim verdigi icinde ona cok sey borcluyum....

mustang hele gel bana sor bide cankim´in üzülmelerinin yavas yavas durulmasi demek benim mutlulugumu bir kat artiriyor ve

beni rahatlatiyor, sonucta onun samimiyeti yüregime isledi ve hep mutlu olsun istiyorum...

sonucta biz evet birbirimizi cok destekliyoruz cankimle ama siz sevgili hayatimdegisti arkadaslarimla da her türlü öneri

bilgi ve uyarmalar icin de acigim ve her seferinde cok

mutlu oluyorum
acemi-sirine isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 10-06-2008, 06:15 PM   #45 (permalink)
Üsteğmen

39 Mesajinıza toplam 116 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.

canim agresif,

tesekkür ederim, günlügüm burada benim icin artik önemli bir rol aldi hergün yazamasamda geldigim zaman yazipta olanlari paylasiyorum...

hmm ben neredeyse 16 yasimdan beri yani 10 senedir hic bir ise baslamadan ve hic birsey yemeden önce hep bir bardak sütsüz sekerli kahvemi icmisimdir

ama önerin benim icin kulak ardi yapilacak birsey degil, yarindan sonra bakalin 10 senelik aliskanligin üzerine birde bir bardak limonlu ballı ılık suyu deneyelim

ne olacak , kahvalti yapmadan yada is yapmadan önce bir bardak iceyim

ben herhalde midemi ve bagirsaklarima iyi geldigi icin önerdigini var sayiyorum yoksa baska bir saglik icin önemi ve özelimi var bu karisimli icecegin???

umarim beni aydinlatirsin, sevinirim
acemi-sirine isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 10-06-2008, 09:23 PM   #46 (permalink)
Üsteğmen

Tesekkür: 17
48 Mesajinıza toplam 208 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
heal will become famous soon enoughheal will become famous soon enough

Evet sindirim sistemini hizlandiriyor. Saglikli yasam icin de önemli ama sabah c vitaminini limondan almazsan maydonoz da yiyebilirsin. Ben sahsen limonu tercih ediyorum
Diken düsünürsün dikenlik olursun
MEVLANA

hayat ve algi arasindaki saat farki
heal isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 12-06-2008, 02:46 AM   #47 (permalink)
Üsteğmen

selam sevgili günlügüm

bugün sabah ilk isim arkadasin dedigi gibi bir bardak limonlu ballı ılık suyu ictim, pek alisik olmadigim icin kahvemi cok aradim demeliyim, spora gidemiyorum

is saatim sabah saat 8 den aksam bese kadar oldugu icin yürüyüs aksam saatine kaliyor ama bu sefer bir saat degil yarim saat

yemek listemi hazirliyacak halen bir vakit bulamadim ama sana söylim kendime meyve ve sebze koydum yemek icin , yoksa ac kalacagim ...

Allah´tan 3 litre suyum sabit ve hep icip bitiriyorum, sana söylemeden gecemiyecegim telkinlere baslayipta dikkat ettigim günden beri daha dogrusu artik

aclik hissetmedigim günden beri 4 kilo vermisim super super

telkinler cok ama cok isime yariyor ve hergün dinliyorum... kendimi dinc, dinamik ve bir o kadar da canli hissediyorum, is yogunlugunda, sIkIntI aninda hic

yemek aklima gelmiyor ama acliktanda sinir sistemim bozulmuyo, yaniii cok ama cok iyiyim sükür Allah´ima

hayatimdegisti sayfasina + arkadaslarima, vucuduma, düsünceme gücüme ve canim cankime tesekkürlerrrrrrr

iyiki bu sayfa ile tanismisim yaaaa

nese olan hayatima anlam olan hayatima basari olan hayatima bir anlam bir nese ve bir basari daha kattiiiii

TESEKKÜRLER hayatimdegisti sayfasi+arkadaslarim ve canim cankim (kusura bakmayin bu kelimeyi mutlak büyük yazmam lazimdi)
Alt 12-06-2008, 10:39 AM   #48 (permalink)
Üsteğmen

122 Mesajinıza toplam 635 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
mücevher is an unknown quantity at this point

acemi şirine cim,,,
kutluyorum güzelim. dört kilo vermiş olman çok güzel bir haber.
okuyunca çok sevindim. dilerim hayat sana tüm istediğin güzellikleri verir.
sevgilerimle
Benim inandığım ölümsüz masallarım var
mücevher isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 12-06-2008, 11:05 AM   #49 (permalink)
Üsteğmen

cok tsekkür ederim canim mucevher,

Rabbim isteyen herkese istedigini en güzel en hayirli bir sekilde nasip etsin ,

ben bu kadar kisa zamanda bu kadar etkili olabilecegini düsünemedim, diyet ve diyet türü seyler degilmis anladim

zayiflamanin püf noktalari, beyinde bitiyormus ve ben telkinleri iyiki dinliyorum, ve bu telkinleri birakmayida düsünmüyorum...

zaten birakamamda cünkü bu seferde benligim sanki telkinleri biraktigim anda kendimi boslukta hissedecekmisim

düsüncesine vardi

cok memnunum cok mutluyum....

tesekkürler paylasimin icin
Alt 13-06-2008, 03:46 PM   #50 (permalink)
Üsteğmen

sevgili günlügüm,

su an is yerinden dolayi ölgen paydosundayim birazdan ise devam edecegim söyleee bi rahatca hem kavemi iceyim hem sana yazayim ..

bugün sabah ilik balli limonlu suyum´u ictim ama söylim ise gelir gelmez kahvemi hemen aldim ve ictim, cok alismisim kahve icmeye..

is hayatim biraz yogun bu aralar sabah cook erken kalkiyorum 3-4 hafta bu böyle olacak sabah 6:30 da cikiyorum ve aksam
saat 5-6´ya kadar bazen de 7´e kadar sürüyor

ama sevilen isin zorluguda cekilir... sabahlari telkinleri dinlemedigim zaman kendimi cok tuhaf hissediyorum böyle bosmusum gibi o yüzden mutlak telkinleri dinlemem lazim rahat olmak icin ...

sabah bir dilim peynirli kepek ekmegi yedim ve bolca su iciyorum neredeyse 1,5 litrelik su bitti geri kalan diger 1,5 litrelik su kaldi...

öglen yemegimi yiyemiyorum... canim cekmiyor, o yüzden annemden rica ettim aksama bana güzelce bir tarhana corbasi ile mantarli bulgur pilavi yapsin yoksa hic birsey yemiyecegim ve sagliklida zayifliyamiyacagim...

bu ara kendimde fark ediyorum vucudum form aliyor ve ben iyi kilo veriyorum, bakalim tekrar tartilacagim yarin ne kadar vermisim

iyiki tanistim hayatimdegisti sayfasi + arkadaslari ile, ve canim cankim seninlede iyiki tanistim

NOT: dün annecigim ile bir sürü konusulacak konu ciktigindan ben geri dönemedim msn´e ve zaten geldigimdede kapanmis bile laptop dusun

sevgi ve saygi ile kalin

tekrar is basina

önce bi

go go go go go

cok mutluyummmmmm

Bookmarks