| |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Mallory'den HaberlerHikayelerimizi Anlatalım ve Üyelerin Değişim Günlükleri Mallory'den Haberler Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız iyi dileklerin için çok teşekkür ederim pamukk... ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Üyelerin Değişim Günlükleri telkin cd indir izle İstanbul Üyelerin Değişim Günlükleri nerededir kimdir Üyelerin Değişim Günlükleri çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Üyelerin Değişim Günlükleri hipnoz Üyelerin Değişim Günlükleri olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Üyelerin Değişim Günlükleri hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Üyelerin Değişim Günlükleri kuantum düşünce kitap haberi |
![]() |
![]() ![]() | LinkBack | Seçenekler | Stil |
![]() | #61 (permalink) |
Teğmen ![]() Üyelik tarihi: May 2008
Tesekkür: 20
76 Mesajinıza toplam 139 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() | ![]() iyi dileklerin için çok teşekkür ederim pamukk ![]()
Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz. Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir. |
![]() | ![]() |
![]() | #62 (permalink) |
76 Mesajinıza toplam 139 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() | ![]() Ben kendimi affetmeyi seçiyorum Ben kendimi olduğum gibi kabul etmeyi seçiyorum ben kendimi sevmeyi seçiyorum Ben mutlu olmayı seçiyorum Ben olumlu düşünmeyi seçiyorum Ben başarılı olmayı seçiyorum Ben güzel, akıcı ve anlaşılır konuşmayı seçiyorum super İçimdeki duyguları yazarken bir baktım öyle karanlık şeyler yazmışım ki, ne gerek var günlüğümü bunlarla doldurmaya dedim. Ben yukarıda yazdıklarımı seçiyorum, diğer negatif duyguların hepsine koskocaman bir İPTAL!!! |
![]() | ![]() |
![]() | #63 (permalink) |
![]() | ![]() Merhaba günlüğüm!!! Bugün kendimi çok çok iyi hissediyorum :)) Bir kaç gün önce kekemelik ile iligili forumları karıştırırken konuşma terapilerinin çeşitli vitamin ve mineral takviyesi ile desteklenmesi durumunda daha olumlu sonuçlar elde edildiğini okudum. En çok Magnezyum, kalsiyum ve B vitamini kompleksi kullanılıyormuş. Magnezyum kasların gerginliğini azaltıyormuş. Kalsiyum ise magnezyumun vucüttan atılmasına yardımcı oluyor. Bir nevi denge sağlıyor. B vitaminleri ise beyindeki nörotransmitterlerin daha iyi çalışmasını sağlıyormuş. Folik asit de bu konuda etkiliymiş. Kekemelerde genelde ses telleri çevresindeki kaslar hep gergindir, bu nedenle ses çıkarmakta zorlanırlar. Ayrıca konuşma sırasında beyindeki dopamin seviyesi çok artıyormuş ve bu da konuşma merkezini etkiliyormuş. Beyindeki dopamin seviyesinin kontrolü için pagaclone isimli bir ilaç üzerinde çalışılıyormuş. 2. tur deneylerde %55 başarı oranı sağlanmış. Pagaclone'u değilde vitamnin takviyesini denemeyi düşünüyorum. Ama vitaminleri doğal yollardan almak bana daha doğru geliyor. Bi de bu vitamin ve minerallerin vücutta fazla bulunması vücut işleyişinde sorunlara sebep olur mu acaba? dusun Doktora danışmak lazım. Ben bi yandan beynimin daha sağlıklı çalışmasını sağlayacak besinler almaya başladım. Konuşmamda bir rahatlama var ama plasebo etkisi olabilir ![]() ![]() Her akşam kitap okumaya çalışıyorum artık. Daha yavaş konuşmaya çalışıyorum. Nedendir bilmiyorum ama bunları yapmak artık zorunluluk gibi gelmiyor bana. Eskiden istikrarı yakalamakta zorluk çekerdim. Artık konuşmamın düzelmesi için yapmam gereken şeyleri içimden gelerek yapıyorum. ![]() İş hayatında konuşmamın beni bir çok şeyden alıkoyduğunu düşünürdüm. İş değiştirmek benim için kabustu. Buna rağmen 3. işimdeyim ![]() ![]() Düşüncelerim bu şekilde değiştiği için odağım konuşmamdan başka noktalara kayıyor ve daha az kekeliyorum ![]() Gelişmelerden haberdar ederim yine. Hoşçakal günlüğüm ![]() |
![]() | ![]() |
![]() | #64 (permalink) |
![]() | ![]() Günaydın!!! Herkese huzurlu ve mutlu bir gün diliyorum ![]() Kendimi çok iyi hissediyorum günlük. İşler yoğun, mesaiye kalıyorum, ev işlerine koşturuyorum, kendime vakit ayıramıyorum ama mutluyum günlük ![]() ![]() ![]() Cumartesi yiğenlerim geliyor. Haftaya üniversite kaydı var. Çok heyecanlıyım, onun üniversiteli olduğunu görmek beni çok mutlu ediyor ![]() ![]() ![]() |
![]() | ![]() |
![]() | #65 (permalink) |
Guest
| ![]() Canım ya sen negüzel bir insansın işte ilk günki gibi olumlu bir insan.Yiğenin için çok üzüldüm geçmiş gitmiş olsun.Elbetteki dualarımız onunla Allah şifasını versin. ![]() |
![]() |
![]() | #66 (permalink) | ||
![]() | ![]() Alıntı:
![]() Alıntı:
![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() | #67 (permalink) |
![]() | ![]() Günaydın günlük!!! Koşuşturmacalı bir hafta geçirdim ![]() Bazen sevdiklerime gereksiz yere sert tepki verdiğimi farkettim. amacım onları kırmak değil aslında, onları bi şekilde ikna etmeye çalışmak. Ama doğru yol bu olmamalı. Sert tepki verdikçe karşıdaki insan kendine bir kabuk oluşturuyor ve iletişim kurmak iyice zorlaşıyor. Yaptığım yanlışı fark edip yapıcı olmaya çalıştım geçen hafta. Çok da güzel sonuçlar aldım. Verdiğim sevginin katlanarak bana döndüğünü fark ettim, hem de kendimi yıpratmamış oldum. ![]() Çekim yasasını kullanmak istiyorum. Hayal ablanın çekim yasası meditasyonunu dinledim, uyuya kalmışım ![]() ![]() ![]() |
![]() | ![]() |
![]() | #68 (permalink) |
Yüzbaşı ![]() Üyelik tarihi: Jun 2008 Bulunduğu yer: Ankara
Tesekkür: 8
244 Mesajinıza toplam 690 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() | ![]() tebrikler mallory knox arkadaşım çok gayretlisin, hakediyorsun istediklerini, yürü beeee kim tutar seni, zamanla her şey düzelecek, sen yeter ki biraz da kendin gayret et, sevgiler, ![]()
__________________ Güzel bakan güzel görür, güzel gören güzel düşünür,güzel düşünen hayatından lezzet alır. ![]() |
![]() | ![]() |
![]() | #69 (permalink) |
Administrators ♥Ozlem Şahin ♥ ![]() Üyelik tarihi: Feb 2007 Bulunduğu yer: istanbul
Tesekkür: 13,842
2,276 Mesajinıza toplam 13,392 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ![]() merhabalar MalloryKnox cum.. ben günlüğünü oldukça geç okuyabildim malesef ma sende epeydir yazmamışsın kuzum.. ne kadar çok şey olmuş bu arada ama genele baktığımda hızla yükselmeye devam etmişsin.. super öncelikle tedavi için gelen yeğeninin durumundan haberlerini bildir canım.. acil şifalar dilerim.. kısa sürede güzel haberlerini alalım inşallah.. diğer yiğenin yeni okulu yeni başlangıcı hayırlı olsun.. başarılı haberlerini kutlamak dileklerimle.. harika bir eğitime katılmışsın.. deep peat eğitiminde öğrendiklerini lütfen sık ve düzenli olarak yaşamına uygula.. mutlaka çok güzel yararlarını göreceksin.. bu tarz çalışmalar yaparken kararlılık ve düzen içerisinde sonuca kadar yol almak gerekir.. özellikle son mesajında istemeye hakkın olmadığını düşündüğünden bahsetmişsin.. lütfen bunun üzerine gerekli çalışmalarını yap.. çünkü bu tespitin senin iş aşk gibi her alanda karşına çıkan bir engelin görünen yüzü.. tahminimce güzel konuşmanı bile engelleyen şeyleri bu hissinin altında temizleyeceksin.. bu arada telkinleri düzenli dinlemeyi ihmal etme.. olumlamalarını yaparken bazılarında orantılama yöntemini kullanabilirsin.. böylelikle etkiyi arttırmış olursun.. her geçen gün kendime daha fazla güvenmeyi seçiyorum gibi.. bir mesajında da bilinçaltımı kandırabiliyorum galiba demişsin.. bilinçaltını kandırmıyorsun tatlım.. bilinçaltın ile nihayet ortak çalışma alanında buluşmuş olarak güç birliği yapıyorsun.. ahh ne kadar çok karıştım her şeye dimi.. ![]() çok emek verdiğini görüyorum canım.. istiyorum ki her şeyi mükemmel yaparak bir an evvel hedeflerine ulaşasın.. kendinle birlikte hepimizi sevindiresin.. güzel haberlerini duymak dileklerimle.. ![]()
__________________ ben mevlana değilim, insan ol öyle gel.. ![]() |
![]() | ![]() |
![]() | #70 (permalink) |
![]() | ![]() Sevgili shamanic günlüğüme hoş geldin ![]() Evet uzun süredir yazamıyorum günlüğüme. İşlerim çok yoğun, bir yandan da yiğenlerim ile ilgileniyorum. Kendime pek zaman ayıramıyorum. Önümüzdeki 2 hafta ailemin yanına gidiyorum, o zamanı iyi değerlendirip tespit ettiğim sorunlarım üzerinde çalışacağım ![]() ![]() Yiğenimin tedavisine 3 hafta sonra başlıyoruz. Neyseki morali iyi, ÖSS'de belirlediği hedefe odaklanıp kendini derslere verdi ![]() İyi dileklerin ve önerilerin için çok çok teşekkür ederim. Yorumlarınız benim için çok değerli. Gelişmelerden sizi haberdar edeceğim ![]() |
![]() | ![]() |
![]() |
Bookmarks |
| |
Hikayelerimizi Anlatalım ve Üyelerin Değişim Günlükleri Mallory'den Haberler Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız iyi dileklerin için çok teşekkür ederim pamukk...
ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Üyelerin Değişim Günlükleri telkin cd indir izle İstanbul Üyelerin Değişim Günlükleri nerededir kimdir Üyelerin Değişim Günlükleri çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Üyelerin Değişim Günlükleri hipnoz Üyelerin Değişim Günlükleri olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Üyelerin Değişim Günlükleri hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Üyelerin Değişim Günlükleri kuantum düşünce kitap haberi