Bir kac SozHikayelerimizi Anlatalım ve Üyelerin Hikayeleri Bir kac Soz Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız Merhabalar!
Benim hikayem epey uzun! Kisaca 10 yilda dort deprosyon ve islerimle ilgili calismaka zorunda kaldigim 11 avukat!
Bir yerde hata var dedim, beyin ve piskoloji uzerine okumaya basladim! Kendimle ilgili yaptigim tespitleri yazmaya basladim!Kokenlerini annemin hamilelginde buldum. Sonra bir ... ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Üyelerin Hikayeleri telkin cd indir izle İstanbul Üyelerin Hikayeleri nerededir kimdir Üyelerin Hikayeleri çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Üyelerin Hikayeleri hipnoz Üyelerin Hikayeleri olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Üyelerin Hikayeleri hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Üyelerin Hikayeleri kuantum düşünce kitap haberi | |
|
28-04-2009, 11:37 PM
|
#1 (permalink)
| Teğmen
Tesekkür: 6
20 Mesajinıza toplam 164 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Bir kac Soz Merhabalar!
Benim hikayem epey uzun! Kisaca 10 yilda dort deprosyon ve islerimle ilgili calismaka zorunda kaldigim 11 avukat!
Bir yerde hata var dedim, beyin ve piskoloji uzerine okumaya basladim! Kendimle ilgili yaptigim tespitleri yazmaya basladim!Kokenlerini annemin hamilelginde buldum. Sonra bir gun bir arkadasin kardesi Nusret Kaya`dan bashetti ve bingo!!! `Ezik Gelin Sendromu` ve benim `insaat bozuklugum`
Iki yildir meditasyon yapiyorum. Nispi duzelmeler yasadim. En azindan `diagnostik` yapildi.
Telkinleri iki gundur dinliyorum.
Benim bir sorum var. Bu telkinlerin iki versiyonu olsa kadin ve erkek sesli.Acaba karsi cinsten gelen sesler daha kolay bilincaltina kaydedilir mi
Ikincisi bir gozlem
Daha cok bayanlar var sanirim. Acaba depresyon insanin hassas olmasi ile ilskili ve bayanlar hassas oldugu icin onlar da mi daha cok goruluyor.
Yani odun gibi olursaniz depresyon filan kalmiyor galiba :)
Saygilar sunar emegi gecenlere teskkur ederim! Buraya ilk defa geliyorsanız ismim Atakan Sönmez ve burası hayatimdegisti.com.Boğaziçi üniversitesi mezunuyum ve Türkiyede ilk Subliminal Telkin Uzmanıyım.tıklayın Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu Hipnoz gibi bir şey mi subliminal mp3 nedir? Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz. Çekirdek inançların hayatımda engellere neden olduğunu nasıl anlarım? Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir.
25. yıla özel şimdi arayanlara 5 dakikalık çekirdek inanç ön tespit ve bir günlük deneme telkin mp3 ücretsizdir. Ön tespitte size engel olan birkaç çekirdek inanç örneği verilir. Atakan Sönmez tarafından yapılır ve bilgi amaçlıdır. +90 5424475050 Türkiye dışındakiler whatsapp tan arayabilir cekirdekinanc.com inceleyiniz. | Offline
| |
29-04-2009, 08:52 PM
|
#2 (permalink)
| Teğmen
20 Mesajinıza toplam 164 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Cevap: Bir kac Soz Cevap veren yok ama ben sorularima devam ediyorum!
1.Bir baskasinin negatif enerjisi sizin hayatiniz degistireblilir mi ve bu degisim negatif enerjiye maruz kalan kisinin aurasi ile mi orantilidir.
2.Aura nin kalinliginin astroloji ile iliskisi var mi
3.On goru bir yetenek midir. Benim internette yaptigim testlerde ongorum cok yuksek cikiyor. Kendimle ilgili ongorulerim de hep basima geliyor. Bu negatif dusunceden otur mu oluyor. Ancak baskalari hakkindaki ongorulerim de dogru cikiyor.
4.Cocuklukta sahip oldugumuz sihirleri tekrar kazanmamiz mumkun mudur | Offline
| |
29-04-2009, 10:30 PM
|
#3 (permalink)
| Guest | Cevap: Bir kac Soz Kendimi sorularının tamamına yanıt verecek yetkinlikte hissetmesem de bir kısmına kendimce yanıtlar vereceğim... Negatif enerjiyle ilgili öncelikle... Ben bunu yaklaşık 6 ay önce farkettim etrafımda bir insan var beni çok kıskanan... ve bana devamlı nazarı değiyor zaten öyle bir bakışı var ki görsen içine şeytan kaçmış gibi... :S onun bulunduğu ortamlarda hep içim sıkılıyor, çok fazla sakarlık yapıyorum ve negatif düşünmeye başlıyorum... Şunu unutma birinin sana yolladığı negatif enerji de pozitif enerji de tek başına senin hayatını değiştiremez, hayatını değiştirecek olan sensin ve senin düşüncelerin.. Kendini negatif etkilerden korumayı öğrenirsen kimse sana bir şey yapamaz...:)
Öngörülere gelince, evet ben bunun bir yetenek olduğuna inanıyorum ama internetteki testlere çok güvenme derim.
Auranın astrolojiyle bi ilgisi olduğunu sanmıyorum...
ve evet genelde duygusal insanlar depresyona giriyor..
Son olarak çocuklukta ne sihrimiz vardı biraz daha anlatırmısın? =)) |
| |
29-04-2009, 10:51 PM
|
#4 (permalink)
| Üsteğmen
Tesekkür: 590
607 Mesajinıza toplam 3,768 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Cevap: Bir kac Soz aa benim de etrafımda var bir tane haset göz! hatta onun kıskançlığını ve ayak kaydırma oyunlarını başkaları da farkediyor da ben sırf kötü düşünmeyeyim günahına girmeyeyim diye görmezden geliyorum.. çocukluk sihrim vardı benim de..tabi adı çekim yasasıymış ama benim haberim daha yeni oldu.. neyi istersem, neyi hayal edersem gerçek olurdu, hem de ayrıntılarına kadar! bazen korktuklarım da gelirdi başıma..ha bir de gelecekten haber veren rüyalar görürdüm..hatta şöyle diyebilirim; evlenip biri kız biri erkek iki çocuğumun olacağını ve sonra boşanacağımı ben çoookkk önceden biliyordum! buna rağmen durduramamam da ayrı bir yetenek olsa gerek! bir de bence depresyona girenlerin çoğunun kadın olmasının sebebi, bizim geleneklerin, yaşama şeklinin kadını azıcık baskı altında tutmasından, sıkmasındandır..hem belki erkek depresifler de çoktur da onlar kadın kadar rahat ifade edemediği için bilmiyoruzdur...(feci güzel anlattım! )
__________________ Evrenin sonsuz seçenek ve sınırsız bolluktan oluştuğunu biliyorum. Ben, yaratılışım itibarıyla, hayatta her şeyin en iyisini hak ediyorum… Sonsuz bolluk içinde, benim ve ailemin ihtiyaçları fazlasıyla ve kolaylıkla karşılanır ve ben sevgiyle hayatıma alırım. Ben, şimdi, kendim ve ailem için, zenginlik ve refah içinde olmanın özgürlük ve güven duygusunu hissetmeyi seçiyorum.(ismira insanından hediyedir!) | Offline
| |
29-04-2009, 11:52 PM
|
#5 (permalink)
| Teğmen
| Cevap: Bir kac Soz Oncelikle cevaplar icin tesekkur ederim.
Cocukluk sihirlerim siyahcaninkilere benzer. Ben o zamanlar hayal kirikligi diye bir sey bilmezdim.
Bence durum soyle. Yaratilirken belli yetiler ve belli eksiklerle yaratiliyoruz. Benim yetilerim beni iyi yerlere tasidi. Ancak, eksikler ve aktarimlar dususu belirledi. Eksikler yaratilisdan ve tipki yetiler gibi astroloji ile iliskisi var. Astrolojiye ben yetenek ve eksiklik gruplandirmasi olarak bakiyorum. Atfettigim onem bu cercevede!..
Diger taraftan, ailemizden ozellikle annemizden aldigimiz aktarimlar feci etkili. Bunu kendim cozdum ve daha sonra Doc Nusret Kaya`nin yaklasimi ile bilimsel olarak konfirme ettim.
Bir bireyin saglikli olabilmesi icin annesinin hamilelikte cok mutlu olmasi lazim. Bunun tersi durumda felaket durumlar soz konusu cok ornek var gorebildigim.
Aslinda bence eksikler konusunda da aktarimlar konusunda da destek ve tedavi mumkun. Bireysel olarak bu chekuplar yapilmali.
Ben kisisel olarak auramin zayif oldugunu dusunuyorum. Bu eksiklik 6 aylikken beni olumun kiyisina goturmus.
Ben bir yildizname kitabina bakiyorum. Tehditler ve dusmanlar kismi aynen gerceklesti.Sasiriyorum. Ama sanirim bu gruplandirma bazi seylerin olasiligini veriyor.
Bu durumda her zaman bir astrolog ve pskolog chekupi gerekli galiba :) | Offline
| |
30-04-2009, 12:05 AM
|
#6 (permalink)
| Üsteğmen
607 Mesajinıza toplam 3,768 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Cevap: Bir kac Soz aaa ben de bebekken ölümden dönmüşüm! ve annem yüksek ihtimalle berbat bir hamilelik geçirmiştir benimle..babamız biraz 'şiddetsever'di de rahmetli..:) ben maalesef o sihri çok çabuk kaybettim..yaşım büyüdükçe günahkar olmama bağlamıştım bunu..zaten çocukluğumdaki o Tanrı yakınlığına bir daha ulaşamadım.. ve şu koskoca yaşımda farkedebildim ki benim özgüven eksikliğim, tutukluğum, kışkırmaya müsait enayi yanım, ensesine vur tipim; dönüp dolaşıp tek bir acı hatıraya dayanıyor..5 yaşımdayken özannem-özbabam sandığım insanların beni asıl evime getirip lönk diye bırakışı ve özannemin ''ben senin annenim bundan sonra bana ANNE de!'' deyişi ile yaşadığım o gerizekalı şok anı!!! çok üzülerek, pişmanlıkla, vicdan azabıyla farkediyorum ki ben annemi hala affedememişim! hüfff içim kıyıldı yine! ben gidip biraz ağlayıp geleyim...
__________________ Evrenin sonsuz seçenek ve sınırsız bolluktan oluştuğunu biliyorum. Ben, yaratılışım itibarıyla, hayatta her şeyin en iyisini hak ediyorum… Sonsuz bolluk içinde, benim ve ailemin ihtiyaçları fazlasıyla ve kolaylıkla karşılanır ve ben sevgiyle hayatıma alırım. Ben, şimdi, kendim ve ailem için, zenginlik ve refah içinde olmanın özgürlük ve güven duygusunu hissetmeyi seçiyorum.(ismira insanından hediyedir!) | Offline
| |
30-04-2009, 12:19 AM
|
#7 (permalink)
| Teğmen
| Cevap: Bir kac Soz Sevgili Siyahca;
Zulfu yare dokunduk istemeden!Gece gece simdi uzuldum. Ama bunlar hep alt beyine kazinan konular bence.. Burdaki Atakan Bey`in telkin siralamasi bu tur zaaflari duzeltmek icin cok iyi dusunulmus.
Su ve kus sesi Doc Dr. Nusret Kaya`nin alt beyin calismasi icin kullnadigi sistemin aynisi..
Ben bu alti aylik doktorun goturun bu cocugu evde olsun noktasindan kokeni sanirim samanizme dayanan dualarla takviye edilmis yerel bir anti nazar ritueli ile donmusum.Akraba rahmetli bir halamiz tarafindan uygulanmis.
Temel cozumu soyle goruyorum.(Muhendis yaklasimi) :)
Yetilerimizin ve eksikliklerimizin yuksek bir farkindalik ile farkinda olmali ve dogustan gelen alt beyne ait insaat bozukluklarini burda telkin sistemi ile duzeltmeliyiz! | Offline
| |
30-04-2009, 12:30 AM
|
#8 (permalink)
| Üsteğmen
| Cevap: Bir kac Soz teşekkür ederim kader arkadaşım Godot! :) ben de burayla ilgili umutlarımı canlı tutmaya çalışıyorum..aslında burada olabildiğim için şükran duymalıyım.. ahh bunu söylemek ne büyük zayıflık biliyorum ama: olmuyor be arkadaş! telkinleri bir aya yakın zamandır dinliyorum..ve bilinçaltımın ne hain ne inatçı olduğunu da bildiğimden hemencecik bir gelişme beklemiyorum..ancak telkinlerin etkisini daha iyi hissedebileyim diye kullandığım antidepresanı bırakınca ve saçmasapan bir diğer ilacı almaya başlayınca benim bilinçaltı bilinçüstü çorba oldu veee buraya yazmaya büyük utanç duyuyorum ama ben yine kıyıdan döndüm! (geçen gün buradaki günlüğüme yazmaya karar vermiştim ama bir yandan da umut için gelen insanları ne kötü etkileyeceğimi düşünüp tereddüt ediyordum, tam yazdıklarımı yollarken bağlantı gitti! demek yazmamam lazım deyip vazgeçtim) bir mühendis yaklaşımıyla, oradan nasıl görünüyorum bilmiyorum ama eşşek kadar bir insanın kendini ...dürmeye teşebbüs etmesi öğretmen yaklaşımıyla, hatta her türlü yaklaşımla BERBAT birşey! utancımı ifade edecek smiley bulamadım...
| |
30-04-2009, 12:46 AM
|
#9 (permalink)
| Teğmen
| Cevap: Bir kac Soz Once sunu ifade edeyim. Hic bir cozulmemis sorun ortada kalmaz. Yani sen cozmeden gitmeye kalkarsan aynen geri gonderilirsin oyle pes etmek yok :)
Sana bir oykuden bahsedeyim Irwin Yalom`un Askin Celladi Kitabindan;
imi
Oykunun adi `Sagolun Doktor hayatimi Kurtardiniz`
Bir kanser hastasi var. Ayni zamanda Yalom`dan terapi aliyor. Adam her seye karsi asiri hircin ve kirici. Hic kimseye saygisi ve sevgisi yok! Mutsuz ve hasta..
Terapi basliyor.Bir uc bes seans hic ilerleme yok.Surekli havanda su dovuyorlar.
Sonra bir seansda doktor bunu iki kelimeden yakaliyor. Bizimki bi anda allak bullak oluyor. Ve degisim basliyor. Kendini insanlara yardima adiyor. Kanser grup terapilerine giriyor. Insanlara destek oluyor. Bu boyle uc bes ay suruyor
Olurken doktorun elini tutuyor `sagolun doktor bey hayatimi kurtardiniz` diyor!
Ben cok etkilenmistim! | Offline
| |
30-04-2009, 12:49 AM
|
#10 (permalink)
| Üsteğmen
| Cevap: Bir kac Soz şimdi PsikoEstetik diye bir siteden Nusret Kayanın yazılarını okuyorum..fikirleri azıcık radikal geldi bana..gerçi ilim insanı olan O, uzman O...belki tezlerini rahat ifade etmesi böyle hissettirmiştir...ama herhalükarda ilginç, yeni bilgiler benim için.. teşekkürler...
| | | |