Geri git   Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri > Geri Dönüşüm > Geri Dönüşüm Kutusu

Uyarılar

Sirf kazanc saglamak icin yapilan inisiasyonlar...

Geri Dönüşüm ve Geri Dönüşüm Kutusu Sirf kazanc saglamak icin yapilan inisiasyonlar... Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız Sevgili kardeslerim, Sirf para kazanma yolu ile inisiasyon yapip ortadan kaybolanlara sakin kanmayin. Ögrencisini takip etmeyen, ögrencisinin zor günlerinde yayininda yakininda olmayanlara sakin ola paranizi kaptirmayin. Inisiasyon islemini diger yazim da belirtmistim. Orayi mutlaka okuyun. Inisiye isi ciddi bir isdir. ...

ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Geri Dönüşüm Kutusu telkin cd indir izle İstanbul Geri Dönüşüm Kutusu nerededir kimdir Geri Dönüşüm Kutusu çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Geri Dönüşüm Kutusu hipnoz Geri Dönüşüm Kutusu olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Geri Dönüşüm Kutusu hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Geri Dönüşüm Kutusu kuantum düşünce kitap haberi

Sirf kazanc saglamak icin yapilan inisiasyonlar...

LinkBack Seçenekler Stil
Alt 19-08-2008, 02:55 AM   #1 (permalink)
GündüzAlp
Guest

Standart Sirf kazanc saglamak icin yapilan inisiasyonlar...

Sevgili kardeslerim,

Sirf para kazanma yolu ile inisiasyon yapip ortadan kaybolanlara sakin kanmayin. Ögrencisini takip etmeyen, ögrencisinin zor günlerinde yayininda yakininda olmayanlara sakin ola paranizi kaptirmayin. Inisiasyon islemini diger yazim da belirtmistim. Orayi mutlaka okuyun. Inisiye isi ciddi bir isdir. Yarim Saat'te inisiye yapip, simdi sen inisiye oldun islemi tamamen yanlistir Reiki 1, 4 inisiasyon ister. 4 gün arka arkaya, veya 2 gün 2'ser inisiasyon yapilmadikca Reiki 1 seviyesine asla gecilmez. Reiki 2, veya Reiki 3'de böyledir. Reiki 2, ve 3'de 4 inisiasyon gerekmez ama bu seviyeler ögrenciye cok iyi anlatilmalidir. Bunlar cocuk oyuncagi degildir. Tamamen sizin yasaminiz, geleceginiz, ve hayatinizla ilgilidir. Gecenlerde biri bana telefon acti: Hocam, bana Fitness Center'de bir Teacher yarim Saat'te reiki 1 inisiasyonu yapti diye. Allahtan korkun. Böyle sey olur mu? Bazilari da sirf kazanc saglamak icin arka arkaya Reiki1, Reiki 2, Reiki 3 inisiasyonu yapiyor. Allahaskina olur mu böyle sey? Nasil karar veriyorsunuz buna? Daha ögrenci Reiki 1'i ögrenmeden, Reiki 1'in üstünde calismadan nasil oluyor da Reiki 2 inisiasyonu yapiyorsunuz? Üstad ögrencisini devamli kontrol altinda tutar. Ve zamani gelince Üstad buna karar verir. O zamanin ne zaman oldugunu Gercek Üstad bilir, hisseder. Arka arkaya yapilan günübirlik inisiasyonlar ögrenciye hic bir katki saglamaz. Eger bu sekilde inisiye oldunuzsa; hangi kademe olursa olsun, bunun tekrari gereke bilir. Hatta cogu Master/teacher'larin bile tekrar inisiye olmasi gereke bilir. Halkimi insanimi kandirip aldatanlaradir bu isyanim. Sakin ola beni bu konularda yanlis anlamayin. Gercek Master/teacher'lere sonsuz saygi ve muhabbet doluyum...

Usui reiki Master/teacher Ismail Bülbül

Iletisim: bulbuldervis@hotmail.de

Buraya ilk defa geliyorsanız ismim Atakan Sönmez ve burası hayatimdegisti.com.Boğaziçi üniversitesi mezunuyum ve Türkiyede ilk Subliminal Telkin Uzmanıyım.tıklayın

Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu

Hipnoz gibi bir şey mi subliminal mp3 nedir?

Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz.

Çekirdek inançların hayatımda engellere neden olduğunu nasıl anlarım?

Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir.

25. yıla özel şimdi arayanlara 5 dakikalık çekirdek inanç ön tespit ve bir günlük deneme telkin mp3 ücretsizdir. Ön tespitte size engel olan birkaç çekirdek inanç örneği verilir. Atakan Sönmez tarafından yapılır ve bilgi amaçlıdır. +90 5424475050 Türkiye dışındakiler whatsapp tan arayabilir cekirdekinanc.com inceleyiniz.

Alt 21-08-2008, 01:25 AM   #2 (permalink)
GündüzAlp
Guest

Standart Ynt: Sirf kazanc saglamak icin yapilan inisiasyonlar...

Sevgili Hayal hanim, kimseyi yargilamiyorum. Benim söyledigim kisa ve özdür; reiki tektir. Bunun esi benzeri yoktur. Dr.Mikao Usui'nin yillarca arastirmasi sonucu, (öncelerde var olan, fakat zamanla unutulmus olan) ortaya cikan enerjiye (isik) Dr. Usui reiki adini vermistir. Kaldi ki" bu enerji sadece arastirma sonucu da ortaya cikmis degildir. Dr.Usui arastirmalari sonucu bu enerjinin var oldugunu kesfetmis, sonra 21 gün süren (fasten) oruc tutarak, sadece Rahmana dua ederek bunu dilemis ve 21 günün sonunda bu olay gerceklesmistir. Ister Japonya'da ister dünyanin baska ülkelerinde ne gibi teknikler bulunursa bulunsun bunun adi kesinlikle reiki degildir. "X" reiki "Y" reiki diye bir kavram yoktur. Reikinin basina baska baska ifadeler eklenmez, eklenemez. Sirf reklam icin bunu kullananlar, reikinin dünya capinda bilindigini baz alarak bunu yapmakta bir sakinca görmemektedirler...

Gelelim inisiasyon meselesine; reiki 2, reiki3a, reiki 3b inisiasyonlari tek yapila bilir. Ancak reiki 1 inisiasyonu 4'tür. Bu da sunun icindir: Reiki ile ilk defa temasa gecen ögrencinin ilk seansda tüm cakralari temizlenmelidir. Birinci seansda cakralar acilir, ikinci seansda tüm cakralar negatif enerjiden temizlenir, ücüncü seanda pozitif enerji enjekte edilir, ve son seans da da inisiye islemi gerceklesir. Bunlar yapilmadan, daha ilk defa reiki ile hasir nesir olacak ögrenciye bir seans da inisiye isi asla yapilmaz. Yapilirsa istenmedik sonuclar dogurur. Sevgili kardesim benim ekolim; Dr.Mikao Usui'dir...

Reiki Üstadlar silsilesi:

(SOYAGACI)

DR.Mikao Usui,
Chujiro Hayashi,
Hawayo Takata,
Phyllis Furomoto,
Claudia Hoffman,
Mary Schaw,
Christine Hendersen,
Bruce Way,
Ariana Mc Minn,
Frances Wartnaby,
Dr.Sylvia Springer,
Doris Kujer,
Ismail Bülbül

Alt 21-08-2008, 01:34 PM   #3 (permalink)
GündüzAlp
Guest

Saygilar hocam...
Alt 23-08-2008, 01:38 AM   #4 (permalink)
GündüzAlp
Guest

Bu yorumu, "Reiki evi" baslikli yazima yapilan yorumlara cevap vermek icin yazmistim. Fakat her ne hikmetse o konuyu kilitlemisler:( Hatta bazi okuyamadigim yorumlari da silmisler. Cok üzüldüm.:( Yazdigim yorumu buraya aktariyorum. Iyi ki de gönder tusuna tiklamadan kopi yapmisim...

Cok sevgili kardeslerim,

Buraya geldim geleli Reiki'nin kurallarini anlatmaya calisiyorum. Kurallarini diyorum dikkat edin! Bunu bilincli olarak söylüyorum. Cünkü mistik ilimler kurallari ile anlasilir, dogru uygulama ile de yasanir. Yasanir dedigimiz sey; insan bunu kendi icinde yasar. Mistizm, bilinmeyenleri bilmek anlasilmayanlari anlamaktir. Astral yoldan alinan bilgiler anlatilmaz, anlatilamaz. Cünkü bu dünyevi dilin bunlari anlatmaya gücü kuvveti yetmez. Cünkü anlatacak kelimeler bulunamaz. Sevgili kardeslerim, cok iyi cok üstün bir Üstad oldugumu hic bir zaman söylemedim, söyleyemem. Geldigim de ismimin yanina koydugum; "Usui system Reiki Master/teacher" ise kendimi üstün gördügüm icin degil, günümüz de onlarca Reiki cesidi birbirine karistigi icin bu titeli koyma zorunlulugu hissettim icindir. Kimin ne oldugu anlasilinca da hemen cikardim zaten. Her seyi ben biliriim iddiasinda degilim. Hic bir yazimda da böyle bir sey yazdigimi animsamiyorum. Nasil böyle bir söylerim ki" Tek'in kurbani olmus, sevginin icinde yok olmusum. Cananin icinde canim kaybolmus, vahdaniyet sevgisine gark olmus birinden ne beklenirse onu bekleyin bu garipten. Yolumuz Hz.Mevlana yolu, anlayisimiz Hz.Yunus, anlayisidir bizim. Reiki ilmini almamizin tek sebebi ise; bu bir olan yolu daha cabuk nasil katederiz, vuslata daha cabuk nasil ererizden gecmektedir. Kimseye bir sey kanitlamak gibi bir düsüncemiz asla yoktur, olamaz da zaten. Bunca yazdiklarimizdan bilgi anlam cikarilamiyorsa da bu bizim sucumuz degildir. Mistik felsefelerin ayri ayri isimlerle anilmasi, cesit cesit ögretileri olmasina ramen hedef aynidir. Tüm bu yollar suyun cesitli arklardan gelip bir Umman'da birlesmesi gibidir. Hz. Mevlana tabiri ile; "tüm yollar Allah'a cikar." Cabamiz; yaptiginiz ya da yapmak istediginiz bu egitimin bu felsefenin dogru anlasilmasidir. Hangi seviye de olursak olalim, bunu dogru uygulamiyor dogru anlatamiyorsak, bundan bir sonuc beklememiz hayal olur. Reiki inisiasyonu cok önemlidir. Inisiye olacak kisi buna önce iyi hazirlanmali bu felsefeyi cok iyi bilen Üstad'ini bulmali ve sonra inisiye olmalidir. Bu yol keskindir, bu yol dikenlerle calilarla doludur. Önünüzü acip sizi hedefe ulastiracak ise Üstad'dir. Sizler hepiniz zaten birer günessiniz. Önünüzde ki bulutlar parlamaniza isik sacmaniza mani olmaktadir. Bu kara bulutlari önünüzden alip isiginizi sacmanizi saglayacak kisi sizin en kadim dostunuz Üstad'inizdir. Bu yolda ilk yapilmasi gereken; öncelikle yolu cok iyi bilen bir Üstad bulmanizdir.

Ütad'iniza mutlaka soyagacini (silsile) sorun ve aldigi egitimi belgelemesini isteyin.
Gösterdigi belge Usui system degilse bu gercek olan Reiki degildir.
Gösterdigi belge de; Usui system ise suna cok dikkat edin; belgenin üzerinde mutlaka Master/teacher, ya da Meister/Lehrer yazmalidir.
Gösterilen belge de sadece Master ibaresi varsa o kisi inisiye islemini yapmakla degil kendini asmakla görevlidir. Sadece Master seviyesinde olanlar asla inisiye yapma yetkileri yoktur.
Eger yaptigi Usui system Reiki ise Ve de kendisi Teacher ise ona Üstad'a baglanin ve inisiye olun...

Inisiye islemi sonucunda kendinizde Fizyolojik ve psikolojik olarak bazi gelisimler baslayacaktir. Bunun en zor devresi 21 gündür. Üstad sizi kendi cemberi icine alarak korur gözetler. Üstad'in pozitif enerjisi her an sizinledir. Cünkü cakralariniz acilmis her ne kadar pozitif enerjiye aciksaniz da negatif enerjiye de aciksinizdir. Bazi sevgili kardeslerim bundan rahatsiz olsalar da bunlari anlatmaya devam edecegim. Milletime kendi insanima bildigim dogrulari anlatmaya calisacagim. Takatim kalmayana dek, gücüm enerjim tükenene dek bunlari anlatmayi boynumun borcu olarak kabul ediyorum. Sakin ola kardeslerim, Reiki 1 seviyesini ögrenmeden iyice hazmetmeden Reiki 2'ye gecmeyin. Reiki 1 cok önemlidir. Reiki hakikinda icsel bilgilerin cogu bu devrede elde edilir. Bunun icin önce kendinizi iyi kesfetmeniz, kendinizi ve yarataninizi iyi tanimaniz lazimdir. Bu devrede icsel olarak cok güzel anlar gecireceginiz gibi bazi negatif olgulari da yasayacaksiniz. Gecmisinizden o güne kadar yasadiginiz bazi olumsuzluklar icinizde ki kücük ben'i yaralamis, cok darbeler almistir. Bu yaralar yavas yavas iyilesecek icinizde ki o öz BEN'iniz kendini tamir edecektir. Bu devre kisa olur hemen Reiki 2 inisiasyonu yapilirsa bu iyilesme durur. Durdugu gibi baska olumsuz sonuclar da dogura bilir. Iste bunun icin Reiki 1 seviyesi cok önemlidir. Sunu unutmayin. Reiki'den ne ögrenecek neler yasayacaksaniz bu devrede yasayacaksiniz. Diger seviyelere gecmeden önce bunun hazzini cikarin. Yasama, hayata yeniden dogmayi bu devrede gerceklestireceksiniz. Sunu da unutmayin ki" hic bir dogum sancisiz olmaz. Siz Reiki iki seviyesini hic düsünmeyin. Zamani gelince Üstad bunu size söyleyecektir zaten. Benim gibi olmayin. Benim, Reiki 1 ve Reiki 2 arasi 4 yil sürdü. Ikide bir hocama telefon acar sorardim:) Ne zaman artik Reiki 2 seviyesine gececegim diye. O da bana sabretmemi ögütlerdi:) Reiki'de seviyeler de cok önemli degildir zaten. Önemli olan insanin kendini gelistirmesi sevgi yolunu iyi ögrenmesidir. Bir kere iniseye olduktan sonra artik siz ölene dek bir kaynaksinizdir. Yillarca yapmasaniz da önemli degildir. Ne zaman diler isterseniz Reiki sizi o zaman bulur ve akar. Gercek Üstad'lar Reiki 1 seviyesine cok önem verirler. Bu da yukarda belirttigim sebeplerdendir. Bizi bilgi vermemekle suclayan hatta yargilayan itham eden kardeslerimiz, sadece bir sözümüze takildiklari icin yazdiklarimizi göremiyorlar. Bizim söyledigimiz sudur: Gercek Reiki yüzlerce yil gecmisi olan Dr.Usui Reiki*sidir. Diger tekniklere karsi cikmiyoruz. Her ne kadar bunlarin sonuna REIKI ibaresi eklense de onlarin REIKI olmadigini söylüyoruz. Sanirim bunun icindir bunca isyan. Her ne teknigi yapiyorsaniz yapiniz bunlara saygimiz vardir. Ama lütfen adina REIKI demeyin diyoruz. Zülfüyare dokunulunca Ego'lar bunu kabul etmez diretir. Sadece bu söylemimize takilip, bizi bilgi vermiyorsun, gercek Üstad böyle mi olur gibi suclayan sevgili kardeslerime de icim de en ufak ne bir kin ne de kiskanclik vardir. Hepinizi cok seviyorum. Burada bulunmaktan siz kardeslerimle olmaktan onur duyuyorum. Allah'a emanet olun. Isik sevgi daima sizinle olsun. Ismail

Alt 23-08-2008, 10:46 AM   #5 (permalink)
sevilay can
Guest

Alıntı:
Ismail/Bülbül Nickli Üyeden Alıntı
Bu yorumu, "Reiki evi" baslikli yazima yapilan yorumlara cevap vermek icin yazmistim. Fakat her ne hikmetse o konuyu kilitlemisler:( Hatta bazi okuyamadigim yorumlari da silmisler. Cok üzüldüm.:( Yazdigim yorumu buraya aktariyorum. Iyi ki de gönder tusuna tiklamadan kopi yapmisim...

Cok sevgili kardeslerim,

Buraya geldim geleli Reiki'nin kurallarini anlatmaya calisiyorum. Kurallarini diyorum dikkat edin! Bunu bilincli olarak söylüyorum. Cünkü mistik ilimler kurallari ile anlasilir, dogru uygulama ile de yasanir. Yasanir dedigimiz sey; insan bunu kendi icinde yasar. Mistizm, bilinmeyenleri bilmek anlasilmayanlari anlamaktir. Astral yoldan alinan bilgiler anlatilmaz, anlatilamaz. Cünkü bu dünyevi dilin bunlari anlatmaya gücü kuvveti yetmez. Cünkü anlatacak kelimeler bulunamaz. Sevgili kardeslerim, cok iyi cok üstün bir Üstad oldugumu hic bir zaman söylemedim, söyleyemem. Geldigim de ismimin yanina koydugum; "Usui system Reiki Master/teacher" ise kendimi üstün gördügüm icin degil, günümüz de onlarca Reiki cesidi birbirine karistigi icin bu titeli koyma zorunlulugu hissettim icindir. Kimin ne oldugu anlasilinca da hemen cikardim zaten. Her seyi ben biliriim iddiasinda degilim. Hic bir yazimda da böyle bir sey yazdigimi animsamiyorum. Nasil böyle bir söylerim ki" Tek'in kurbani olmus, sevginin icinde yok olmusum. Cananin icinde canim kaybolmus, vahdaniyet sevgisine gark olmus birinden ne beklenirse onu bekleyin bu garipten. Yolumuz Hz.Mevlana yolu, anlayisimiz Hz.Yunus, anlayisidir bizim. Reiki ilmini almamizin tek sebebi ise; bu bir olan yolu daha cabuk nasil katederiz, vuslata daha cabuk nasil ererizden gecmektedir. Kimseye bir sey kanitlamak gibi bir düsüncemiz asla yoktur, olamaz da zaten. Bunca yazdiklarimizdan bilgi anlam cikarilamiyorsa da bu bizim sucumuz degildir. Mistik felsefelerin ayri ayri isimlerle anilmasi, cesit cesit ögretileri olmasina ramen hedef aynidir. Tüm bu yollar suyun cesitli arklardan gelip bir Umman'da birlesmesi gibidir. Hz. Mevlana tabiri ile; "tüm yollar Allah'a cikar." Cabamiz; yaptiginiz ya da yapmak istediginiz bu egitimin bu felsefenin dogru anlasilmasidir. Hangi seviye de olursak olalim, bunu dogru uygulamiyor dogru anlatamiyorsak, bundan bir sonuc beklememiz hayal olur. Reiki inisiasyonu cok önemlidir. Inisiye olacak kisi buna önce iyi hazirlanmali bu felsefeyi cok iyi bilen Üstad'ini bulmali ve sonra inisiye olmalidir. Bu yol keskindir, bu yol dikenlerle calilarla doludur. Önünüzü acip sizi hedefe ulastiracak ise Üstad'dir. Sizler hepiniz zaten birer günessiniz. Önünüzde ki bulutlar parlamaniza isik sacmaniza mani olmaktadir. Bu kara bulutlari önünüzden alip isiginizi sacmanizi saglayacak kisi sizin en kadim dostunuz Üstad'inizdir. Bu yolda ilk yapilmasi gereken; öncelikle yolu cok iyi bilen bir Üstad bulmanizdir.

Ütad'iniza mutlaka soyagacini (silsile) sorun ve aldigi egitimi belgelemesini isteyin.
Gösterdigi belge Usui system degilse bu gercek olan Reiki degildir.
Gösterdigi belge de; Usui system ise suna cok dikkat edin; belgenin üzerinde mutlaka Master/teacher, ya da Meister/Lehrer yazmalidir.
Gösterilen belge de sadece Master ibaresi varsa o kisi inisiye islemini yapmakla degil kendini asmakla görevlidir. Sadece Master seviyesinde olanlar asla inisiye yapma yetkileri yoktur.
Eger yaptigi Usui system Reiki ise Ve de kendisi Teacher ise ona Üstad'a baglanin ve inisiye olun...

Inisiye islemi sonucunda kendinizde Fizyolojik ve psikolojik olarak bazi gelisimler baslayacaktir. Bunun en zor devresi 21 gündür. Üstad sizi kendi cemberi icine alarak korur gözetler. Üstad'in pozitif enerjisi her an sizinledir. Cünkü cakralariniz acilmis her ne kadar pozitif enerjiye aciksaniz da negatif enerjiye de aciksinizdir. Bazi sevgili kardeslerim bundan rahatsiz olsalar da bunlari anlatmaya devam edecegim. Milletime kendi insanima bildigim dogrulari anlatmaya calisacagim. Takatim kalmayana dek, gücüm enerjim tükenene dek bunlari anlatmayi boynumun borcu olarak kabul ediyorum. Sakin ola kardeslerim, Reiki 1 seviyesini ögrenmeden iyice hazmetmeden Reiki 2'ye gecmeyin. Reiki 1 cok önemlidir. Reiki hakikinda icsel bilgilerin cogu bu devrede elde edilir. Bunun icin önce kendinizi iyi kesfetmeniz, kendinizi ve yarataninizi iyi tanimaniz lazimdir. Bu devrede icsel olarak cok güzel anlar gecireceginiz gibi bazi negatif olgulari da yasayacaksiniz. Gecmisinizden o güne kadar yasadiginiz bazi olumsuzluklar icinizde ki kücük ben'i yaralamis, cok darbeler almistir. Bu yaralar yavas yavas iyilesecek icinizde ki o öz BEN'iniz kendini tamir edecektir. Bu devre kisa olur hemen Reiki 2 inisiasyonu yapilirsa bu iyilesme durur. Durdugu gibi baska olumsuz sonuclar da dogura bilir. Iste bunun icin Reiki 1 seviyesi cok önemlidir. Sunu unutmayin. Reiki'den ne ögrenecek neler yasayacaksaniz bu devrede yasayacaksiniz. Diger seviyelere gecmeden önce bunun hazzini cikarin. Yasama, hayata yeniden dogmayi bu devrede gerceklestireceksiniz. Sunu da unutmayin ki" hic bir dogum sancisiz olmaz. Siz Reiki iki seviyesini hic düsünmeyin. Zamani gelince Üstad bunu size söyleyecektir zaten. Benim gibi olmayin. Benim, Reiki 1 ve Reiki 2 arasi 4 yil sürdü. Ikide bir hocama telefon acar sorardim:) Ne zaman artik Reiki 2 seviyesine gececegim diye. O da bana sabretmemi ögütlerdi:) Reiki'de seviyeler de cok önemli degildir zaten. Önemli olan insanin kendini gelistirmesi sevgi yolunu iyi ögrenmesidir. Bir kere iniseye olduktan sonra artik siz ölene dek bir kaynaksinizdir. Yillarca yapmasaniz da önemli degildir. Ne zaman diler isterseniz Reiki sizi o zaman bulur ve akar. Gercek Üstad'lar Reiki 1 seviyesine cok önem verirler. Bu da yukarda belirttigim sebeplerdendir. Bizi bilgi vermemekle suclayan hatta yargilayan itham eden kardeslerimiz, sadece bir sözümüze takildiklari icin yazdiklarimizi göremiyorlar. Bizim söyledigimiz sudur: Gercek Reiki yüzlerce yil gecmisi olan Dr.Usui Reiki*sidir. Diger tekniklere karsi cikmiyoruz. Her ne kadar bunlarin sonuna REIKI ibaresi eklense de onlarin REIKI olmadigini söylüyoruz. Sanirim bunun icindir bunca isyan. Her ne teknigi yapiyorsaniz yapiniz bunlara saygimiz vardir. Ama lütfen adina REIKI demeyin diyoruz. Zülfüyare dokunulunca Ego'lar bunu kabul etmez diretir. Sadece bu söylemimize takilip, bizi bilgi vermiyorsun, gercek Üstad böyle mi olur gibi suclayan sevgili kardeslerime de icim de en ufak ne bir kin ne de kiskanclik vardir. Hepinizi cok seviyorum. Burada bulunmaktan siz kardeslerimle olmaktan onur duyuyorum. Allah'a emanet olun. Isik sevgi daima sizinle olsun. Ismail

sevgili ismail bey
ben ozetle reikiden bekledigim daha ziyade boyle bir tutum demistim ama birine saldiriyormusum gibi algilandi.daha sonra mesele uzayinca konu kilitlendi.size tesekkur etmistim,gercekten aydinlandim cunku ben de her onume gelenin ben reiki yapiyorum gel sana sifa vereyim deyip arkasindan mahalle kavgasi yapmasini celiskili buluyordum(kendi ozel cevremden bahsediyorum kimse alinmasin),bu yuzden benim mantigima daha cok uydu anlaminda birseyler demek istedim ama sitedeki bazi kisiler onlara kinaye yaptigimdan emin oldular ve beni kinadilar.ben onlari tanimam ve yontemlerini de bilmem bzen ayakkabi alirken bile tatli dil sizi ikna eder,bkin kimseye tatli dilli degilsiniz demiyorum,sadece bu beni celbetti diyorum.bizim ogretmenimiz var cumlesinin ardindan el sallayan smileyi herkes yanlis anlayabilir ama sonra cok zarif bir sekilde ozur dilemeyi bilmissiniz,bence her tur ruhsal gelisimde onemli olan hicbir seyi yanlis anlamamak,yanlis yapmamak insanustu olmak,tanri olmak degil,insanligiyla barismak,eksik oldugunu kabul etmek ve buna ragmen olgunlasmaya calismakdir(gene kimseye birsey demedim nacizane fikrimi ortaya atmaktir amacim).bu anlamda reiki hakkinda anlattiklariniz bana ikna edici geldi.simdi baskasi gene saldirdim diye anlayip bana bir seyler soyleyecek sonra mesajim silinecek diye korkuyorum ve icimde bu korku hissinin bulunmasini sevmiyorum
sevgli redflowers,hayal hanim ve diger arkadaslar,
sitedeki reiki hakkinda yazanlarida okudum.ismail beyin dilinden daha iyi anladim,belki uslubu bana uydu.aslinda tartisma anindaki tutumu buna delil oldu benim demek istedigim sadece bu ve bunu bile diyemiyorum:(
ben hep azarlayan ogretmenleri degil,sevgiyle anlatan ogretmenleri tercih ederim,bununla kimseye kinaye yapmiyorum lutfen ustume gelmeyin,yumusakligi tercih ederim diyorum sadece,her lafim saldiri gibi geliyor simdi bana da,demek boyle bakinca boyle gozukuyor,ne desem diyeyim kurtaramiyorum...belki baskasina ait reklamlara izin vermiyorsunuzdur sorun buysa hocama kendi sitesinden de ulasirim buradan yazicam diye bir sey yok ve oyle bir sorun yok gibi gordum ama bilmedigim seyler varsa soyleyinde bileyim ve daha fazla uzulmeyeyim bos yere,burasi paylasim,fikir alisverisi yeri diye yaziyorum,ama mesajlar amacini asiyorsa amac nedir onu da anlayamiyorum:(hicbir seyi anlamiyorum gercekten gereksiz yere cok fazla uzuldum...
bu sizin icin farketmiyor olabilir ama yeniden yanlis anlasililip ve tepki gorup susturuldugumda istemiyerekde olsa gitmek zorunda kalcagim ve ben buraya uzulmek icin gelmiyorum.yanlis anlasildigim bir yerde kalmak ve rahatsizlik vermek istemem kalanlarada saygili sevgilerimi sunarim hayal hanimin dedigi gibi.kimseye kesinlikle darilmam cunku darilmak negatiftir guzellikle gitmesinide bilirim.
Alt 23-08-2008, 06:36 PM   #6 (permalink)
Üsteğmen

Tesekkür: 0
122 Mesajinıza toplam 635 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
mücevher is an unknown quantity at this point

Aslında tamamen benim bilgim dışında bir konu. ben reiki falan bilmem. bir parça ilgim vardı o da uçup gitti. ancak demem o ki burada bir haksız infaz yapılıyor. yazacağım şeyler buna yönelik. ve bunları yazmak için içimde önleyemediğim bir istek var. daha önceki günlerde de buraya 2 kez mesaj yazdım. ama sanırım server daki sorun nedeniyle iletemedim. olsun. belki bunda da bir hayır vardır.

Evet reiki falan bilmem, anlamam da. ama bu benim akıl baliğ olmadığımı göstermez. her hadi diyenin peşinden gdeceğim anlamına da gelmez. sonuçta bizler bu siteyi kişisel gelişime merakımız sonucu ve aklımız sayesinde bulduk. ve aklımızla buradayız. iyiyi kötüyü ayıracak düzeyde deneyim ve tecrübelerimiz var naçizane. burada birbirimizi tanıdık. iyi veya kötü günümüzde çok şeyler paylaştık. o yüzden bir dostumuz hakkında yanlış anlamadan kaynaklanan haksız bir tepki olduğunda o dostumuzun kendisini savunmasını beklemez savunuruz. bunu o kişi yapamayacağından değil yanlış anlaşılmasın. tabi Hayal Hanım ayrıca Sanemce'nin üstadı da olabilir. bu onların özel ilişkisidir. kimseyi enteres etmez.

Lakin öyle bir yanlış anlama ve öyle bir çarpıtma var ki benim hassas yüreğim buna dayanmıyor. Sanki Hayal Hanım ve öğrencileri burayı sahiplenmiş de kimseleri koymuyormuş da aksi davrananları azarlayıp tersliyormuş da...... fasa fiso..... bırakın bunları lütfen. burada herkes herkesi kim kimin ne olduğunu az çok görüyor, biliyor.... aynası iştir kişinin lafa bakılmaz diye atalarımız boşa söylememiş. öğrencisi olmamama rağmen bugüne kadar ne zaman Hayal Abla desem bana koşup geldi o. birgünden birgüne bana reiki al, sana öğreteyim demedi. tabi bu söylediklerim benim yaşadıklarım. ve elbet biliyorum ki bu sitede Hayal Hanım ın türlü yardımları ile karşılaşmış pek çok insan var. çıkarsız. kimseyi tanımadan, bilmeden. ben onu tanıdıktan sonra o zamana kadar insanlar hakkında edindiğim tüm o olumsuz tecrübelere rağmen dedim ki hayatta böyle insanlar da var işte. bu siteyi tararsanız onun kendi sesinden hazırladığı meditasyonlarla, türlü kişilere yazdığı yaptığı yardımlarla -tabi benim bilmediğim daha pek çok iyiliği de vardır mutlaka.- karşılaşırsınız.ve tüm yazdığınız o olumsuz sözleri geri almak zorunda kalırsınız. dikkat edin gerçek bir sevgi insanından bahsediyoruz. sahte veya yapmacık değil. en ufak bir tepkide karşısındakinin sevgisizliğine hükmedip yargılayan sonra da yaptığını gizleyebilmek için türlü laf ebeliği yapan birinden değil....... güneş balçıkla sıvanmaz. tenekeyi parlatsan altın olmaz. altını çamura atsan değerini yitirmez bilmelisiniz.

Ayrıca şu usui reikinizin reklamını da bu şekilde yapmasaydınız keşke. evet eşsiz bir bilgiyi ellerinizde tutuyor olabilirsiniz. ama üslubunuzu tasvip edemem. bazı arkadaşlar bundan olumlu yönden etkilenmiş de olabilir. olsun onlar da kendilerince haklılardır belki. ama demem o ki sözlerinizi biraz kaldırınca altından; zavallı yurdum insanı aldanmayın, sadece benim reikim iyidir ve ben öğretebilirim gibi sevimsiz anlamlar çıkıyor bir söyleyeyim dedim. belki farkında değilsiniz. bunun için ilk mesajlarınızı okumanız yeterlidir.

Siz aydınlanmış çok iyi mükemmel bir insan da olabilirsiniz tanımam bilmem. ama aydınlanmak birilerini karalamakla mı elde edilir? sorarım size.... Yunus'dan, Mevlana'dan bahsediyorsunuz ne güzel....... ne demiş Yunus; ben gelmedim dava için, benim işim sevi için, dostun evi gönüllerdir, gönüller yapmaya geldim....... gönül yapmanın gönül kırmakla ne ilişkisi olabilir? hayır anlamıyorum inanın anlayamam da....

Ayrıca bu neyin davası böyle......Usui Reiki'ninse bence o kavram bile böyle bir dava içerisinde olmak istemezdi diye düşünüyorum. sizin davanız ise, burası kişisel davaların sürdürüldüğü bir platform değildir.bunlar benim düşüncelerim. aklıma bir çırpıda geliveren. sevdiğim bir insanın bu şekilde rencide edilmesine dayanamam. lütfen tarzınızı değiştirin. size yapılan uyarılar bunun içindi ama siz farklı anlamak istediniz. Bilgi çağımızın en büyük değeridir. siz de bunun farkındasınız ve lehinize kullanmak istemenizi saygı ile karşılıyorum. ama dediğim gibi giriş bölümünüz pek hoş değil.

sevgilerimle.......
Benim inandığım ölümsüz masallarım var
mücevher isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 24-08-2008, 10:56 PM   #7 (permalink)
GündüzAlp
Guest

Sevgili Mücevher,

Sevgili can, yazdiklarinizi muhabbetle okudum. Yanlis anlasildim galiba. Hic bir zaman benlik güdüp, benim Reik'im iyi sizinkiler zinhar kötüdür demedim. Nasil diye bilirim; Reiki benim senin diye bir sey mi var ki? Reiki evrensel sevgidir. Kaynagi ise yüce Yaratan'dir. Buna sahiplenmek ne haddime benim? Nacizane ögrendiklerimi siz sevgili kardeslerimle paylasmaya calistim. Tüm söylemlerim ögrendiklerimdir. Ögrendiklerim ise Usui system Reiki Üstad'larinin ögretileridir. Dr. Sylvia hanim efendi hocamla 6 yilim gecti. Kendisi Usui Reiki büyük Üstad'idir. Simdiye kadar ögrendiklerimin cogunu Sylvia hocamdan ögrendim. Eger ben bilmeden bazi kardeslerimi üzdüm kirdimsa yürekten, kalpten af ve özür diliyorum. Beni de onlar kirdi üzdü gibi seyler yazmaktan ise hicab duyuyorum. Sevgili kardesim, hic bir teknige karsi cikmamakla birlikte, gercek Reiki'nin ne oldugunu, nasil uygulama gerektirdigini, ve kimler tarafindan yapila bilecegini su 3-5 gündür bildigim ve ögrendigim ölcülerde anlatmaya gayret ediyorum. Canlarima kardeslerime, "zavalli insanim sizler bilmiyorsunuz. bakin sadece ben biliyorum gibi bir sey yazmam, ya da düsünmem mümkün mü sizce?" Benim insanim, benim gözümde dünyanin en zeki ve anlayisli insanidir. Bunca ülkeler gezdim, sayisiz insanlarla muhatap oldum, ama kendi insanimin yakinligini sevgisini baska yerlerde tatmadim. Sevgili can, dogrulari ögrenmekten korkmamaliyiz. Sadece benim dogrularim dogrudur iddiasi ile Ego'larimiza yenilip benlik gütmemeliyiz. Hic bir mistik felsefe Reiki kadar baska baska isimler verilerek üremedi. Enerji tekdir. Kaynagi bellidir. Bu kaynaktan cesit cesit enerji gelmez. Kendisinin tek oldugu "HAY" oldugu gibi tüm varliklara verdigi enerjide tekdir. Bunun adina "A" enerji "B" enerji denmesi hic farketmez. Reiki sözlük ifadesi ile "Evrensel enerji" demektir. Reiki'nin tarihi bu anlamda sonsuzdur, ve sonsuza kadar da sürecektir. Cünkü bu enerji varlik var olali beri vardir. Hz. Isa'nin ölüleri bile dirilttigi enerji bu enerjidir. Bu enerji biz insanlara ve tüm canlilara cakra yolu ile akmaktadir. Ancak cocuklugumuzdan beri yasadigimiz bazi olumsuzluklar icimizde ki kücük cocugu (kleine kind) yaralamis, bir veya birden fazla cakralarimiz tikanmistir. Cakralar tikaninca saglikli enerji akimi durur, ve bu yüzden de bir cok hastaliklar meydana gelir. Reiki inisiasyonu bunun icin vardir. Herhangi bir canliya, ya da biz insanlara Reiki inisiasyon islemi yapilinca cakralar acilir, ve vucuda saglikli enerji akmaya baslar. Bu Reiki'nin birinci devresidir. Yani Reiki 1'dir. Bu islemi yapan kisinin elinde ehliyeti (belgesi) Reiki (Master/teacher) olmalidir. Deneyimleri tecrübeleri olmalidir. Ki" inisiye yaptigi kisiye yeterli bilgileri aktara bilsin onu Üstad'lik cemberine alip korusun. Bu da sunun icindir; bu devre de Reiki inisiye olan kisi bazi fizyolojik ve psikolojik degisiklikler yasar. Fizyolojik olarak organlar saglikli enerji akimi ile kendilerini yeniler. Bu yenileme esnasinda bazen kücük de olsa acilar cekilir. Bu da sunun icindir; vücuda Reiki akimi saglanica, artik Reiki kendi isini yapmaya baslar, Reiki suurludur. Bazi kronik hastaliklari iyilestirirken acilar cekilmesi dogaldir. Reiki önce o hastaligin hangi organda oldugunu tesbit eder ve oraya akmaya baslar. Eski kroniklesmis hastaliklar yavas yavas iyilesmeye, hasta olan organ kendini yenilemeye dogru yol alir. Bir de bunun Pisikolojik yönü vardir. Eskiden yasanmis alt suurumuza yerlesmis bazi cekingenlikler, bazi korkular vardir. Bunlar da Reiki ile iyilesme devresine girdigi icin, önce tekrari yasanir. Yani bir takim korkular cekingenlikler yeniden baslar. Bunlar gecicidir. Reiki bunlari bir bir tesbit ettigi icin zaman zaman cok duygusalliklar da olur. Reiki 1 seviyesi dedigimiz devre bu devredir. Bu devre de Üstad cok yogun olarak astral seviye de ögrencisi ile ilgilenir. Mental olarak da ögrencisini yalniz birakmaz. Bu devrenin en zor kismi 21 gündür. Üstad 21 gün boyunca gerek Maillerle, gerek msn, gerek telefonlarla ögrencisine manevi destek saglar. Tüm bunlar, ve gelecek devreler icin Üstad secimi cok önemlidir. Burdan sakin ola su anlasilmasin: "Sadece ben yaparim. Benden baska kimse bu isi yapamaz" gibi bir sey söylemiyorum. Mutlaka Türkiye'de bu görevi yapan kardeslerimiz mevcuttur. Bu ve diger seviyeleri ben, uzaktan internet üzerinden gerceklestiriyorum. Hos, Reiki'nin uzagi yakini da yoktur ya" Neyse biz kaldigimiz yerden devam edelim. Reiki 1 seviyesi oldukca uzun tutulmali, ögrencinin kisisel kesfine izin verilmelidir. Hemen bir kac ay sonra Reiki 2 seviyesine gecen ögrencilerin cogu bu kisisel kesfi yapamaz. Peki nedir bu kisisel kesif: Reiki inisiasyonu ile birlikte ögrencide önceden tikanmis olan tepe cakradan astral bir yol acilir. Ögrenci bu yoldan bazi bilgiler elde eder. Bu bilgiler ögrenciyi bazi seylere yönlendirir. Kimi ögrenci bu güne kadar ögrendiklerinin hic birinin yeterli olmadigini anlar, yeniden bir takim kesiflere baslar. Kimi ögrenci önceden hic bilmedigi bazi yetenekleri kendinde kesfeder. Kimi ögrenci de kendisinin sifaci oldugunu, bununla insanlara sifa dagitmasi gerektigini anlar. Ögrencinin mizacina göre ögrenci buna benzer kesifler yapar. Bu devreler ögrenci icin kolay degildir. Cünkü, Hayata, yasama yeniden dogar. Icinde eskiden bulunan kin, nefret, haset, fesat, kiskanclik gibi olgulari yavas yavas terketmeye, bu olumsuz duyularin kendini rahatsiz ettigini anlamaya baslar. Üstad bu devrelerde ögrencisine kendi deneyimlerini aktarir, ögrencisine kilavuzluk eder. Tüm bu yazdiklarimdan anlasilacagi gibi, ögrenci bu bilgileri Reiki 1 seviyesinde elde eder. Ögrenci Reiki 2 seviyesine gecmek icin acele etmemeli Üstad'inin ögretilerini iyi hazmetmelidir. Burda yapilan telkin olayi benim cok ilgimi cekmektedir. Telkin cok önemlidir. Bazi önemli telkinler Reiki'de de mevcuttur. Örnek: "Bu gün kimseyi kirmayacagim, üzmeyecegim. Bu telkin sesiz ve sakin bir oda da Reiki ile birlikte bir kac kez tekrar edilirse. Beyin bunu algilar, Immunsysteme yollar. Immunsystem gerekli organlara, o organlar da hemen bunu ifa etmeye baslar. Reiki inisiye olan kisi de telkin daha cok tesir eder. Cünkü o kisinin cakralari acik, ve pozitifdir. Simdilik bu kadar yeterli diyor. Hepinize en derin muhabbet ve sevgilerimi yolluyorum. Kabul edilmesi dilegimle. Ismail
Alt 25-08-2008, 12:48 PM   #8 (permalink)
GündüzAlp
Guest

Sevgili Hayal hanim,

Siz Master hatta kendi deyiminizle Grand Master ola bilirsiniz. Ama henüz ögrenci yetistirecek seviye de bir hoca degilsiniz. Size yazmis oldugum özel bir mesaji bile hazmedemeyip, burda alenen aciklamanizdan da anlasiliyor ki" Siz gercekten icinizde ki EGO'YU yenememis zavalli birisiniz. Oysa o mesaji size tüm samimiyetimle yazmistim. Grand Master olmaniz, ya da kendinizi cook üst seviyelerde gibi takdim etmeniz ise icler acisi. Mesajimda size sanki hakaret ettim gibi algilayip, size özel olarak yazilmis mesaji foruma tasiyip üstünlük saglamak gibi safliga cahillige düsmeniz, mahrem olani aciga cikarmanizdan da anlasildigi üzre, siz gercekten "Master/teacher" degilsiniz. Hic bir Teacher sizin gibi davranmayacagi gibi, karsisindakini tanimadan bilmeden onlarca hakaret yagdirmaz. Hatta hic ama hic kötü konusmaz. Benim "Master/teacher" olmam kanitlidir. Girin sayfama görün belgemi. Buyurun o halde su Grand olan titelinizi gösterin. Nedir sizi bana karsi cildirtan cileden cikartan sey? Gercek Reiki'nin Usui Reiki oldugunu söylemem mi? Bunu bir tek ben söylemiyorum ki" Tüm bu yolun gercek yolcularinin sözleridir benim söylemlerim. Kendimi ayuka cikarmam, kendilerini ayyuka cikaranlari da hic sevmem. Geldim geleli sizin tacizinize ugruyorum. Nedendir acaba? Neyi hazmademiyorsunuz? Nedir benimle alip veremediginiz? Hanimefendi burda bildigim dogrulari paylasmaya devam edecegim. Siz buna asla mani olamayacaksiniz. Beni suclamadan önce Yakomoz kardesime sorsaydiniz; önceden benim haberim olmadigini size söylerdi. Yazilar silindikten sonra haberim oldu. Neden silindigini de o zaman sordum. Sizin sildiginizi asla düsünmedim. Hatta sizin de Moderatör oldugunuzu bile bu yorumunuzdan sonra anladim. Bu ne bicim kindir ki" size sevgi ile yazdigim bir mesaja dayanamiyorsunuz? Gelin siz benim hocam olun, bundan ben asla gocunmam. Bana bir seyler ögretin. Madem söylediklerime karsi cikiyorsunuz, o halde bana, kisiligime hakaret ithamlar savurmadan yanlisimi söyleyin. Ve dogrusunu siz anlatin. Hic bir zaman Üstad'lik iddiam olmadi. Bunu bana yakistiran sizsiniz. Hem Üstad'im deyip, sonradan kisiligime hakaret eden yine sizsiniz. Türkiye'de hic bir Reiki Teacher'le kontagim olmadi. Simdi buna sükrediyorum. Nedir bu kiskancliginiz anlamadim. Ikide bir bana, sizin frekansinizda olanlar size gelecektir demenizden sunu anliyorum; siz korkuyorsunuz. Dogrulardan, dogrulari ögrencilerinizin ögrenmesinden korkuyorsunuz. Korkmayin, size ait olan sizin ögretilerinizi ögrenmis hic bir ögrenciyi sizden calacak degilim. Bunu daha öncede ifade ettim. Benim ögrencilerim bana yeter. Bu güne kadar cok büyük sabir ve metanetle saldirilarinizi görmezden geldim. Ama artik yeter. Lütfen kendinize gelin. Ne olursaniz olun ama önce terbiye nedir bunu bilin. Hic tanimadiginiz birine; internette ssizin gibi bir sürü Teacher dolasiyor gibi ifadeleri kullanmayin. Siz kendini asamamis birisiniz. Eger siz iddia ettiginiz gibi Grand bilmem ne olsaydiniz EGO'nuza sahip olur, size özel yazilmis bir mesaji aciga vurmaz, yine ayni yoldan yazacakklarinizi yazardiniz. Ayipliyorum sizi. Size kötü bir sey yazdigim icin degil, bir mahremi aciga vurdugunuz icin. Hem siz nasil bir Moderatörsünüz? Nasil olurda bir Üyenin özel mesajini aciktan yayinlarsiniz? Bunu site sahipleri görmüyorlar mi? Burdan aciktan rica ediyorum, sizin bu yaptiginiz cezasiz kalmamali. Insaallah geregini yaparlar. Hanimefendi korkarim ki siz ne Reiki1'i ne de diger kademeleri hakki ile yerine getirdiniz. Siz de gördügüm, ve hissettigim ahvaliniz bana sizin hic bir kademeden gecemediginizdir. Yazdiklarinizdan da anlasilacagi üzere, siz gercekten kisisel kesfinizi hala yapamayan zavalli birisiniz. Bu tavirlarla mi ögrenci yetistiriyorsunuz? Sizin kisiliginize bir tek sözüm olmamasina ramen bana bunca kininizi simdi anliyorum. Hanimefendi Reiki 1 seviyesini tamamlayamayan kisiler aynen sizin gibi olurlar. Sizden tekrar ediyorum; Su grand diplomanizi gösteriniz. Kimden aldiginizi cok merak ediyorum. Siz kesinlikle ne Grandsiniz, ne de Teacher. Reiki zertifikalarinda Gran diye bir kelime de gecmez zaten. Master/teacher ingilizcedir. Meister/Lehrer ise Almancadir. Kim verdi size bu Zertifikayi? Gösterin bana Usui Reiki zertifikanizi. Israr ediyorum, cünkü sizin bana karsi cephe almanizin altinda bu yatiyor. Hic bir Master, ya da Meister Teacher ya da Lehrer ünvanina sahip olmadan inisiye yapamaz. Buna asla yetkisi yoktur. Yaptigi inisiye islemi gecerli degildir. Zaten ögrenci de bir müdedet sonra bunun farkina varir. Master'lerin inisiye adi altinda yaptiklari sadece enerji verip, o kisiyi bir müdedet rahatlatmasi kendini iyi hissetmesidir. Tekrar ediyorum; Reiki 3a seviyesinde Master olanlarin inisiye yapma, ögrenci egitme yetkileri kesinlikle yoktur. Sadece bunu Reiki 3b seviyesinde ki Master/teacher'ler yapa bilir. Tüm kardeslerimin azami dikkat etmeleri gereken sey budur. Eger Reiki 1 inisiasyonu sonrasinda kisisel bir takim kesifler baslamiyor, Fizyolojik Psikolojik döngüler yasanmiyorsa bunun sebebi gercek inisiye olmamalarindan kaynaklaniyor. Hanimefendi, geldim geleli beni muhatap almayacaginizi kacinci keredir beyan ediyorsunuz, ama her nedense her defasinda EGO'nuza yenik düsüp yine muhatap aliyor yazilar yaziyorsunuz. Ben sizi tanimam, yazdiklarimi siz neden üstünüze aliniyorsunuz? Simdi gelelim size yazmis oldugum, sizin beni, sanki size hakaret etmisim gibi sucladiginiz, ve bunu aciktan yayinlayarak bir nevi suc islediginiz mesaja...

Benim size tüm samimeytimle yazdigim mesaj...

Sevgili kardesim, benim yasim 45, isterseniz size abla da diye bilirim:) Sizi ve tüm kardeslerimi cok seviyorum. Ben de kin, nefret, haset, fesat gibi seyler aramayin rica ederim. Anladigim kadari ile Siz Usui Master seviyesindesiniz. Tabii ki yanilmiyorsam. Kardesim, isterseniz size Usui Teacher inisiasyonunu karsiliksiz vere bilirim. Yalniz bu ikimizin arasinda kalmasi sarti ile. Bana kizmayiniz. Bildiklerimi, ögrendiklerimi, ögrencilerime uyguladiklarimi anlatiyorum. Size karsi en ufak bir seyim oldu ise özür diliyorum. Kimseyi degil incitmek, yüzlerinin asilmasi bile yüregimi yakar. Bunu tüm samimiyetimle söylüyorum. Buna inanmanizi rica ediyorum. Teacher inisiasyon konusunda inanin cok ciddiyim. Siz benim kardesimsiniz. Hatta kabul ederseniz ablamsiniz. Siizin bir seyi arzu etmenizi kendim icin emir telakki ederim. Kardesin Ismail

Bu mesajin nesi size bu kadar dokundu? Bu aramaizda kalsin diye sart kosmam ise, Sevgili hanimefendi, bunu sizin icin söyledim. Kimse bilmesin kimse duymasin siz böylelikce Teacher olun istedim. Bu mesaji yazarken eger icimde size karsi en ufak bir kinim olsaydi, size abla demeyi teklif etmezdim. Eger icimde bir benlik mücadelesi olsaydi, zaten size bu mesaji yazmazdim. Size dokunan sumudur yoksa. "Sen kim oluyorsun da bana böyle bir sey teklif edebiliyorsun". Yoksa bu mu size dokunan? Ve bu mesaji foruma tasirtan? Hanimefendi benim yetistirdigim 13 tane Teacher var. Dünyanin dört bir kösesinden yüzlerce ögrencim var, böyle biri icin internette sizin gibi yüzlercesi var ifadesini nasil kullanirsiniz? Sizin sahsima yazdiginiz yorumu, ve benim bu yorumumu sizin ögrencilerinizin okumasini rica ediyor, ve bu yaptiklarinizi onlarin vicdanina birakiyorum. Isik sizinle olsun. Olsun ki bir daha EGO'NUZA yenilmeyin. Ismail
Alt 25-08-2008, 01:26 PM   #9 (permalink)
GündüzAlp
Guest

Hanimefedi, bahsettiginiz, adina Reiki dediginiz, ve hatta Büyük Üstad Dr.Usui'yi bile safdisi biraktiginiz tekniklerin hic birinin gercek Usui system Reiki ile uzaktan yakindan alakasi yoktur. Iste sizi cildirtan da budur. Ainesi isdir kisinin lafi bakilmaz sözünü aynen size iade ediyorum. Sizin bu tekniklerle yaptiginiz inisiyelerin hic biri hic bir ögrencinizde gelisme saglayamaz. Sizde olmayan bir sey, asla ögrencilerinizde de olmaz. O kardeslerime burdan cagri yapiyorum; Kardeslerim, lütfen sizlerden rica ediyorum, gercek Reiki'nin ne oldugunu arastirin. Beni degil, Hayal hanimdan bana gelmeyin, ama gercek Usui Reiki Üstad'larini mutlaka bulun ve onlardan tekrar inisiasyon alin. Simdiye kadar yazdiklarimi lütfen iyi okuyun. Bu yazilanlar sizlerde olmadi ise, yani kisisel gelisim saglanmadi ise bunu mutlaka sorgulayin. Üstüne basa basa tekrar söylüyorum. Hic bir teknige karsi degilim. Ama adina Reiki denilen seylerin hepsinin gercek Reiki olmadigini söylüyorum. Bunu dilimin döndügünce de söylemeye calisacagim. Yazdiklarim gercegin gercegidir. Lütfen bu yolda kimseye haksiz paralar kaptirmayin. Mutlaka Teacher zertifikasini görün. Bunu sormaktan asla cekinmeyin. Hayal hanima gel benim ögrencim ol gibi bir sey asla söylemedim. Sadece Teacher inisiasyonu teklif ettim. Zaten bu yazdigim mesajda da acik olarak görünüyor. Hic bir yerden ögrenci aramadim, aramiyorum. Arayanlarin ne halde olduklarini hep beraber gözlemliyoruz zaten. Kendilerini dahi egitememis bir takim ögretmenler, ögrenci yetistirmeye kalkiyorlar. Rica ediyorum bu konularda cok dikkatli olun...
Alt 25-08-2008, 04:01 PM   #10 (permalink)
sevilay can
Guest

Site yoneticilerine sesleniyorum bence hayalayazin ozel yollanmis bir mesaji izin almadan ifsa etmesi o kisiye saygisizlik ve bunu yaptigi icin Ismail beyden herkese acik olarak ozur dilemeli.Ogretmenim diyen biri bunu yapiyorsa...

Bookmarks