02-11-2007, 07:22 AM
|
#38 (permalink)
|
Administrators ♥Ozlem Şahin ♥
Tesekkür: 13,842
2,276 Mesajinıza toplam 13,392 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Ynt: YAŞAMDAN BIKTIM!!! siyahcım başkalarını değiştirmek daima zor olmuştur..
değiştirdiğimizi sandıklarımız da ise bizler sadece yol gösterici olabilmişizdir...
değişimi kabul etmek ve uygulamak ve yaşamak yine onların insiyatifinde olan bir konudur..
kendini merkeze koyarak sen kendi değişimini tamamlayacaksın..
bu değişimi yaşarken sancılı durumlarının olacağını da daha önce paylaşmıştık ki bu hepimiz için geçerlidir..
sen değişeceksin. böylelikle etrafına yaydığın enerjide değişecek..
sen pozitif oldukça etrafında ki pozitiflik çoğalacak..
elbette senin pozitif enerjinden beslenen negatif insanlarda olacak (ki bunlar vazgeçemeyeceğimiz yakınlarımızda olabilir )
frekansın değiştikçe senden aşağı frekanstaki insanlar ister istemez hayatından kopacaklardır..
senin şu anda ait olamama hissinin ana nedeni bence vicdanın ... ve kendini hala suçluyor olman...
bu konuyla ciddi olarak mücadele edip kendi doğrularını belirleyip..
belirlediklerine inanıp tüm sorumluluklarını üstüne alıp bir üst feraknsını yaşaman gerekiyor..
unutma ki sen yükselirken kimsenin üzerine basarak bir adım yukarıya çıkmadın..
gerekli olduğuna inandığın her şeyi yaptıysan saygını ve sevgini yanına alarak yoluna devam etmen gerekiyor..
çünki sen yerinde kaldıkça senin üzerine basan saygısız bir sürü insan olcaktır..
kendini öncelikle yaşamına ait hissetmediğin sürece dalından koparılmış bir yaprak gibi sağa sola savrulursun
ve canın daha ço yanar.. ama sen farkında olmalısınki artık bir yaprak değilsin..
oyapraktan tohum olmuş.. toprağa yerleşmiş.. yağmurlar görmüş fırtılar atlatmış..
üzerinde güneşler açmış ve güzel bir ağaç olmuşsun..
toprağa tutunan köklerin var çok güzel ve toprakta sensin.. ağaçta ..
e o zaman bırak yaprak olduğunu düşünmeyi ve gölgene gelip dinlenmek isteyenlere izin ver artık ama sadece kendin arzu ettiğinde ...
sevgilerle ...
__________________ ben mevlana değilim, insan ol öyle gel.. |
| |