02-11-2007, 01:13 PM
|
#44 (permalink)
|
Administrators ♥Ozlem Şahin ♥
Tesekkür: 13,842
2,276 Mesajinıza toplam 13,392 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Ynt: YAŞAMDAN BIKTIM!!! öncelikle atakan bey in önerdiği kitap mutlaka okunması gerekenlerden...
siyahcım.. her eksiğimizin yerini başka bir şey ile tamamlamaya çalışırsak bu sadece asıl olan sorunumuzu görmezlikten gelmemize yarar...
eger senin sunmuş olduğun çözüm etkili olsa o zaman bütün dul kadınlar.. eşlerinin kendilerine sundukları sevgiyi kaybettikleri için
bütün erkeklerin kendilerini sevmelerini isterler.. aynı durum evlat için .. arkadaş için.. v.b diye çoğaltılabilir...
sen zaten sevilmeye değer bir evlatsın.. bu sana hissettirilmiyor diye kendini yargılamaktan vazgeçmelisin..
burada oturup düşünmesi gereken kişi annen ablan kardeşin..
önemli olan etrafınızda olup bitenler değil.. kendi iç dünyanızda nasıl hissettiğiniz..
değişim yada yeni başlangıç istiyorsak bu yine içimizden dışımıza doğru olacaktır...
dıştan içe olması çoookk zorr ...
olmayanın peşinden gitmeye çalışman yada onun yerine benzer deneyimleri yaşamaya çalışman sana çok fazla fayda sağlamayacaktır diye düşünüyorum..
bu konu ile ilgili kendini bir müddet rahat bırak.. olumlu .. olumsuz hiçbirşey düşünmemeye çalış..
zihinsel anlamda dinlenmeye ihtiyacın var.. bu konu aklına gelince sevdiğin bir şarkıyı söyle.. kitap oku.. yada başka şeyler...
ama biraz izin ver kendine.. zihnin berraklaşınca daha uygun çözümler bularak yoluna ilerleyeceğine eminim..
sevgiler ...
__________________ ben mevlana değilim, insan ol öyle gel.. |
| |