TİBET'İN GENÇLİK PINARIKültür ve Sosyal Aktivite ve Kitaplar TİBET'İN GENÇLİK PINARI Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız Bu aralar Tv de ve internette devamlı bu kitap karşıma çıkıyor.Gerçi 2002 yılında yayınlanmış.Bu kitabı okuyan ve 5 ayin dedikleri hareketleri yapan var mı?Netten araştırdığım bilgileri paylaşmak istedim.
Kitap tanıtımı
Artık siz de tüm dünyada bir fırtına gibi esen, yaşlanmayı ... ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Kitaplar telkin cd indir izle İstanbul Kitaplar nerededir kimdir Kitaplar çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Kitaplar hipnoz Kitaplar olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Kitaplar hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Kitaplar kuantum düşünce kitap haberi | |
|
16-03-2008, 12:52 AM
|
#1 (permalink)
| Yüzbaşı
Tesekkür: 3,619
358 Mesajinıza toplam 2,162 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| TİBET'İN GENÇLİK PINARI Bu aralar Tv de ve internette devamlı bu kitap karşıma çıkıyor.Gerçi 2002 yılında yayınlanmış.Bu kitabı okuyan ve 5 ayin dedikleri hareketleri yapan var mı?Netten araştırdığım bilgileri paylaşmak istedim.
Kitap tanıtımı
Artık siz de tüm dünyada bir fırtına gibi esen, yaşlanmayı durduran ve gençliği yeniden kazandıran bu programı keşfedebilirsiniz.
[Dr.Joliette, emeklilik yaşına geldiğinde, “aşırı kilolu, beyaz saçlı, zamanından önce yaşlanmıştı.” Eski bir kaza nedeniyle boynunu bile döndüremez haldeydi. Beş Ayin’i uygulamaya başladığından beri şu değişiklikleri yaşadığını bildirmektedir:] “Sekiz kilo verdim, daha enerjik bir hale geldim ve kendimi daha canlı hissediyorum. Saçlarım yeniden siyahlaşmaya ve kalınlaşmaya başladı; şu an yalnızca şakaklarımda belli belirsiz beyaz saçlar kaldı. Boynumu, hiçbir ağrı duymadan tümüyle ve rahatça hareket ettirmeye başladım. Artık canlı, esnek ve rahat adımlarla yürüyebiliyorum. Cinsel arzularım ve yeteneklerim tümüyle normale döndü. Bütün bu değişimleri tıp ya da bilim açısından açıklayamıyorum ama ancak başıma gelen bu olağanüstü değişikliklerin gerçek olduğunu biliyorum. Beni yıllardır görmeyen insanlar hayretler içinde kalıyorlar…”
-Dr. Russell Joliette, Hartford, Kentucky
“Samimi olarak söylemem gerekirse hayatım boyunca kendimi hiç bu kadar iyi hissetmemiştim!” (Ben ellialtı yaşımdayım.) Kilo verdim. Güçlüyüm, enerjiğim ve kendimi onbeş yaş daha genç hissediyorum ve öyle görünüyorum!!! Birilerinin, ne kadar genç göründüğüme şaştıklarına tanık olmadığım tek bir hafta bile olmuyor. Çoğu insan kırk yaşımdan bir gün bile daha yaşlı görünmediğimi söylüyor. Otuzlarının ortalarına yaklaşan çocuklarım bu kadar enerjik ve genç görünmeme şaşırarak onlar da Beş Ayin’i uygulamaya başladılar.”
-Esther Black, Salinas, California
“Yalnızca kendimi genç hissetmekle kalmıyorum aynı zamanda yaşımı (yetmişüç) bilen insanlar tarafından yirmi yaş daha genç göründüğümü işitiyorum. Ellisekiz yaşındaki doktorum, her hafta yirmi, yirmibeş kilometre koşmasına karşın benim kendisinden daha genç gösterdiğimi söylüyor. Yaşlanma sürecini durdurmak ve tersine döndürmek isteyen herkese bu kitabı tavsiye ederim.”
-Jack Smithson, Grass Valley, California Buraya ilk defa geliyorsanız ismim Atakan Sönmez ve burası hayatimdegisti.com.Boğaziçi üniversitesi mezunuyum ve Türkiyede ilk Subliminal Telkin Uzmanıyım.tıklayın Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu Hipnoz gibi bir şey mi subliminal mp3 nedir? Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz. Çekirdek inançların hayatımda engellere neden olduğunu nasıl anlarım? Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir.
25. yıla özel şimdi arayanlara 5 dakikalık çekirdek inanç ön tespit ve bir günlük deneme telkin mp3 ücretsizdir. Ön tespitte size engel olan birkaç çekirdek inanç örneği verilir. Atakan Sönmez tarafından yapılır ve bilgi amaçlıdır. +90 5424475050 Türkiye dışındakiler whatsapp tan arayabilir cekirdekinanc.com inceleyiniz. | Offline
| |
16-03-2008, 12:54 AM
|
#2 (permalink)
| Yüzbaşı
358 Mesajinıza toplam 2,162 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Ynt: TİBET'İN GENÇLİK PINARI Adım adım tibet egzersizleri
1.Ayin: Kollarınızı iki yana açarak, avuç içleriniz aşağıya bakacak şekilde saat yönünde dönün. Dönerken nefes alıp verin.
2.Ayin: Sırtüstü yatarak ellerinizi bedeninizin yanına koyun. Başınızı göğsünüze doğru götürürken nefes alın. Aynı anda iki bacağınızı da dizlerinizden kırmadan havaya kaldırın. Başınızı ve bacaklarınızı yere indirirken nefes verin.
3.Ayin: Bedeninizi dik tutarak diz çökün ve ayak parmaklarınız içe doğru kıvrık dursun. Ellerinizle kalçanızı kavrayın ve soluk alın. Başınızı hafifçe öne doğru eğip çenenizi göğsünüze bastırırken, nefes verin. Sonra başınızı arkaya doğru eğin ve nefes alın. Hemen ardından omurganızı yay gibi gererek aşağıya doğru gidebileceğiniz yere kadar gidin. Ve nefes verin.
4.Ayin: Bacaklarınızı ileriye doğru uzatarak yere oturun. Soluğunuzu verirken çenenizi göğsünüze doğru indirin. Tekrar soluk alın ve başınızı mümkün olduğu kadar arkaya doğru eğin. Ardından dizinizi kırın ve gövdenizi yere paralel olacak şekilde köprü gibi havaya kaldırın. Adelelerinizi kasın ve soluğunuzu bırakın.
5.Ayin: Yere yüzüstü uzanın. Avuçlarınızı yere koyun. Başınızı mümkün olduğu kadar geriye atın, soluk alın. Ve sonra kalçanızı yukarı kaldırarak bedeninizle ters bir V oluşturun, çenenizi göğsünüze yaklaştırın. Nefes verin. (Hareketlerin ayrıntılı açıklamalarını resimleriyle birlikte Tibet'in Gençlik Pınarı'nda bulabilirsiniz.)
Alıntı:sabah gazetesi-günaydın | Offline
| |
16-03-2008, 12:57 AM
|
#3 (permalink)
| Yüzbaşı
| Ynt: TİBET'İN GENÇLİK PINARI (Ayşenur Yazıcı)Makarna yiyerek tam 13 kilo verdim
"3 yıldır yapıyorum. Daha pozitifim, kendi kendime uyanıyorum. Vücudum sıkılaştı. Makarna bile yiyerek 13 kilo verdim. Gençleştirdiği ve beyaz saçları siyahlaştırdığı doğru! 49 yaşındayım, ama 30 yaşındakiler asılıyor."
(Ayşegül Aldinç)Bu kitabı ilk yakın bir arkadaşımdan duydum. Bana 'Saçlarım bu kitaptaki egzersizleri yapmaya başladıktan sonra siyah çıkmaya başladı' dedi. İnanmadım. Ama sonra siyahlaşan saçlarını görünce şoke oldum. O vesileyle başladım. Ama iş yoğunluğundan sürdüremedim. Çok faydalı olduğuna inanıyorum. Geçen gün arkadaşlarla konuşmuştuk bu kitabı. Şimdi de siz aradınız. Sanırım bu hareketlere yine başlamam için bir işaret."
(İpek Tuzcuoğlu)Bodrum'da güneşlenirken bile egzersiz yapan İpek Tuzcuoğlu 2 yıldır Tibet egzersizlerini yaptığını söyledi: "Çok faydasını gördüm. Vücudum sıkılaştı. Ancak egzersizleri zayıflamak için değil, sağlıklı olduğuna inandığım için yapıyorum. Uzun yaşamak ve güzel kalmak bir yaşam felsefesi olmalı... Bilinç-beden ve ruh üçgenine inanıyorum. Bu kitapta ruhunuzu büyütecek yöntemler de var
(izel)"Bu kitabı 2 sene önce okudum. Ve söylediklerine çok inandım. Oradaki hareketleri bir süre yaptım ama devamını getiremedim. Uygulaması çok kolay egzersizler aslında. Özellikle dönme hareketini çok eğlenerek yapıyordum, çocukluğumuzda döndüğümüz zaman mutlu olurduk ya, ona benzetmiştim. Bana göre 'Secret'tan filan çok daha etkili bir kitap..."
(Deniz Akkaya)Yaşadığı topraklarda kendi gençlik pınarını keşfettiğini söyleyen ve "Karadeniz'de Uzungöl Yaylaları" diyen Deniz Akkaya devam etti: "Bu kitabı 3 sene önce okudum ve sonraki sabah egzersizlere başladım. Ancak profesyonel şekilde yoga ile uğraşmaya başladıktan sonra bu haraketlerin temel yoga hareketleri olduğunu fark ettim. Hareketlerden sonra kilo verdim, çok rahat uykuya dalıp, alarmsız uyanıyorum, fiziksel kondisyonum mükemmel. En önemlisi ise hareketlerin sindirim sistemimi düzenlemesi!"
Alıntı:Sabah gazetesi-Günaydın | Offline
| |
16-03-2008, 02:33 AM
|
#4 (permalink)
|
Tesekkür: 0
3 Mesajinıza toplam 10 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Ynt: TİBET'İN GENÇLİK PINARI Merhaba, aranızda çok yeniyim ve bu ilk mesajım. Aslında pek üye olduğum forumlarda yazmam, ama bu forumu çok sevdim hergün mutlaka girip bakıyorum neler var diye. Ben bu 5 ayini 3-4 ay öncesine kadar sektirmeden hergün yapıyordum yaklaşık 4 ay kadar da yaptım ve gerçekten faydasını görmüştüm. Öyle siyah saç çıkması falan olmadı gerçi ama, sindirim sistemim -ki problemlidir- düzene girmişti, vücudum sıkılaşmıştı, herhangi bir rejim yapmamama rağmen kilo da vermiştim, kendimi daha zinde hissediyordum, uykuyu sevmeme ve sabahları geç kalkmama rağmen geçen yaz tatilde bile erkenden uyanıyordum -üstelik gece geç saatlerde yatıyordum- yani kısacası bunlar gerçekten faydalı tavsiye ederim (bu arada bıraktığıma pişman oldum ve 3 gündür yeniden başladım)
__________________ Sen bir su damlasısın, okyanus sensiz, sende okyanussuz olamazsın. | Offline
| |
16-03-2008, 05:00 PM
|
#5 (permalink)
| Redflowers
Tesekkür: 28,441
2,242 Mesajinıza toplam 14,584 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Ynt: TİBET'İN GENÇLİK PINARI Bu ayinleri arka arkaya mı yapmamız gerek sonuç almak için?Her hareketin kaç kez tekrarlamamız gerek?Günde ne kadar vakit ayırmak gerek?Bilgilendirirseniz sevinirim.
__________________ Ben Tanrı'nın bir çocuğuyum ve Dünya denen bu yerde olmaya layığım. Ruhun adına, şifamı birlikte-yaratıyor ve titreşimimin değişmesini seçiyorum. Tanrım, kontratımı gerçekleştirebilmem için bilmemi istediğin şey nedir? | Offline
| |
16-03-2008, 06:11 PM
|
#6 (permalink)
| Yüzbaşı
| Ynt: TİBET'İN GENÇLİK PINARI Kızılgonca öncelikle aramıza hoşgeldin.Bu hareketlerin faydalarını internette çok okudum.Bu hareketleri hergün aynı saattemi yaptın? Alıntı: kızılgonca Nickli Üyeden Alıntı
Merhaba, aranızda çok yeniyim ve bu ilk mesajım. Aslında pek üye olduğum forumlarda yazmam, ama bu forumu çok sevdim hergün mutlaka girip bakıyorum neler var diye. Ben bu 5 ayini 3-4 ay öncesine kadar sektirmeden hergün yapıyordum yaklaşık 4 ay kadar da yaptım ve gerçekten faydasını görmüştüm. Öyle siyah saç çıkması falan olmadı gerçi ama, sindirim sistemim -ki problemlidir- düzene girmişti, vücudum sıkılaşmıştı, herhangi bir rejim yapmamama rağmen kilo da vermiştim, kendimi daha zinde hissediyordum, uykuyu sevmeme ve sabahları geç kalkmama rağmen geçen yaz tatilde bile erkenden uyanıyordum -üstelik gece geç saatlerde yatıyordum- yani kısacası bunlar gerçekten faydalı tavsiye ederim (bu arada bıraktığıma pişman oldum ve 3 gündür yeniden başladım) | | Offline
| |
16-03-2008, 06:20 PM
|
#7 (permalink)
| Yüzbaşı
| Ynt: TİBET'İN GENÇLİK PINARI Başlangıçta her hareketin 3 kez yapılması tavsiye ediliyor. Daha sonra her hafta tekrar sayısını 2 şer arttırarak 21 tekrara ulaşıncaya kadar arttırmaya devam edin.Yani 2.hafta her hareketi 5 kez,3. hafta 7 kez, 4. hafta 9 kez ve bu şekilde arttırmaya devam edin 10 hafta sonra her hareketi 21 kere yapabilir duruma geleceksiniz.
Bu 5 hareketi tamamladıktan sonra ılık yada serin suyla duş almanız tavsiye ediliyor. Ama asla soğuk suyla yıkanmayınız.
redflower umarım soruna yanıtverebilmişimdir.Kitabı okumadığım için detay veremiyorum. Alıntı: redflowers Nickli Üyeden Alıntı
Bu ayinleri arka arkaya mı yapmamız gerek sonuç almak için?Her hareketin kaç kez tekrarlamamız gerek?Günde ne kadar vakit ayırmak gerek?Bilgilendirirseniz sevinirim. | | Offline
| |
16-03-2008, 06:32 PM
|
#8 (permalink)
| Redflowers
Tesekkür: 28,441
2,242 Mesajinıza toplam 14,584 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Ynt: TİBET'İN GENÇLİK PINARI Teşekkürler duru.Gayet açık anlatmışsın.Sağolasın
__________________ Ben Tanrı'nın bir çocuğuyum ve Dünya denen bu yerde olmaya layığım. Ruhun adına, şifamı birlikte-yaratıyor ve titreşimimin değişmesini seçiyorum. Tanrım, kontratımı gerçekleştirebilmem için bilmemi istediğin şey nedir? | Offline
| |
16-03-2008, 06:45 PM
|
#9 (permalink)
| Yüzbaşı
| Ynt: TİBET'İN GENÇLİK PINARI Rica ederim redflowers bir şey daha söylemek istedim.Kitabı okumamış olsamda(sınavlardan sonra alıp okumayı düşünüyorum)bu hareketlerin bir özelliği nefes alıp vermeye dikkat etmek gerekiyormuş.Hergün yapmak lazım fakat zorlanmadan yapmak lazımmış çünkü ters sonuçlar doğurabiliyormuş.Diyelim bir süre bu hareketleri yaptık ama ara vermek zorunda kaldık tekrar en başa dönmek gerekiyormuş.Yani ilk hafta günde 3 kez 2.hafta 5 kez gibi.. Alıntı: redflowers Nickli Üyeden Alıntı
Teşekkürler duru.Gayet açık anlatmışsın.Sağolasın | | Offline
| |
16-03-2008, 07:21 PM
|
#10 (permalink)
| Moderator Abdullah Canıtez
Tesekkür: 154
290 Mesajinıza toplam 2,351 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Ynt: TİBET'İN GENÇLİK PINARI bu malum 5 hareketi bende zamanında 2 ay kadar yapıp bırakmıştım
arkadaşlar hareketler kas ve iskelet sistemini çalıştırmaya yardımcı oluyor..
öğle olağanüstübişey değil yani onun yerine hergün düzenli yapılan spor ya da egzersizlerde işe yarar
ama yeterki düzenli olsun
bu 5 hareket yoganın en kısa versiyonu
faydası olur mu olur
abartılacak bişey mi hayır
güne pozitif başlamınıza yardımcı olabilir..
ve bedensel gelişim zihinsel gelişimide pozitif yönde etkiler
sağlam kafa sağlam vucutta bulunur
ben zayıflamak ve sağlıklı kalmak için günde 1 saatlik hızlı adımlarla akşam yürüyüşü
ve hafta da bir hamamlara gitmeyi alışkanlık haline getirdim
her sabah öze dönüş çalışmamda alışkanlık haline geldi
sizede tavsiyem faydalı alışkanlıklar edinmeye bakın
sevgilerimle | Offline
| | | |