Geri git   Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri > Hayatını Değiştirmeye İstekli Yeni Üyeler > Dikkat Mp3leri Buradan Yükleyiniz > Sosyal Fobi

Uyarılar

sosyal fobiyi neler yaparak yenebileceğimizi burada tartışalım mı ?

Dikkat Mp3leri Buradan Yükleyiniz ve Sosyal Fobi sosyal fobiyi neler yaparak yenebileceğimizi burada tartışalım mı ? Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız Görünmek istediğiniz şekilde olmak için kendinizi zorlamayın.Bu ancak kendi üzerinizde daha fazla baskı oluşmasına neden oluyor.O an,o ortamda konuşmak istemiyorsanız konuşmayın,kendinizi yargılamayın.Bu çok önemli çünkü o an kendinizi yargılarsanız "yapamıyorum" düşüncesi iyice perçinleniyor.KEndimi onaylıyorum deyin.Akışa bırakın. Gelelim dış güçlere.Belgin'e kesinlikle ...

ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Sosyal Fobi telkin cd indir izle İstanbul Sosyal Fobi nerededir kimdir Sosyal Fobi çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Sosyal Fobi hipnoz Sosyal Fobi olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Sosyal Fobi hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Sosyal Fobi kuantum düşünce kitap haberi

sosyal fobiyi neler yaparak yenebileceğimizi burada tartışalım mı ?

LinkBack Seçenekler Stil
Alt 16-02-2010, 04:47 PM   #51 (permalink)
Çevirmen

phantomm - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 2,233
548 Mesajinıza toplam 2,918 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
phantomm has much to be proud ofphantomm has much to be proud ofphantomm has much to be proud ofphantomm has much to be proud ofphantomm has much to be proud ofphantomm has much to be proud ofphantomm has much to be proud ofphantomm has much to be proud of
Standart Cevap: sosyal fobiyi neler yaparak yenebileceğimizi burada tartışalım mı ?

Görünmek istediğiniz şekilde olmak için kendinizi zorlamayın.Bu ancak kendi üzerinizde daha fazla baskı oluşmasına neden oluyor.O an,o ortamda konuşmak istemiyorsanız konuşmayın,kendinizi yargılamayın.Bu çok önemli çünkü o an kendinizi yargılarsanız "yapamıyorum" düşüncesi iyice perçinleniyor.KEndimi onaylıyorum deyin.Akışa bırakın.

Gelelim dış güçlere.Belgin'e kesinlikle katılıyorum yine döktürmüş:) Hiç kimseye hiçbirşeyi kanıtlamak zorunda değiliz.Fakat eleştirilere nasıl bakacağız?Bu benim de altından kalkmaya çalıştığım birşey ama giderek azalıyor bu sorunum.

Eleştiri yapıcı bir güçtür.Öyleyse birisi beni eleştirirse ve ben bundan etkileniyorsam hakikaten içime batan bir noktaya temas etmiş demektir diye düşünüyorum.Yoksa neden alınayım?Neden üzüleyim ki?Öyleyse o kişiye teşekkür ediyorum,iç sesimi duymamı sağladığı için.Ve bu yönüm üzerine çalışıyorum.

Alınmadım mı yapılan eleştiriye?Kendimden emin miyim?O zaman yürüyüp gidebilirim.Almam gereken bir ders yok çünkü.Yapılan eleştiri sadece yapanla ilgili.Onun dünyasındaki bir olumsuzluktan kaynaklanıyor demektir.

(Bu konuda Don Miguel Ruiz'in Dört anlaşma-Toltek Bilgeliği isimli kitabı öneriyorum.Hayatıma çok daha farklı bir anlayışla bakabilmeme yardımcı oldu.)

Son olarak farklı birşey önermek istiyorum.Gerçi belki kullanılıyordur bilmiyorum ama bilmeyenler için bir öneri olsun.Ben kendimi kamerada görünce böyle birşeyi yapmaya karar vermiştim.
Kendinizi hiç kamerada gördünüz mü?Eğer ki elinizde böyle bir kayıt varsa bir daha izleyin.
Yoksa birşekilde kendinizi konuşurken,gülerken kaydedin ve izleyin.
Yabancı geliyor mu?Oysaki ordaki sizsiniz.Sesinize bakın.Beden dilinize.İnceleyin.
Daha sonra yeni konuşmalar yapın,kendinizden emin olana,gördüklerinizden memnun olana kadar tekrar tekrar çekin kendinizi.Sesinizi ayarlayın.İstedğiniz bir konuşmayı yapın,şiir okuyun..
Artık kameradaki sizle barışınca,gerçek hayattaki konuşmaları yaparken "kayıtlardaki memnun olduğunuz siz"e odaklanın.Kendinizden,beden dilinizden eminsiniz ve seviyorsunuz.Kendinizi yargılamanız için bir sebep yok.Daha farklı hissettiğinizi görebilirsiniz.

Bu sadece bir yöntem,kendi ihtiyaçlarınıza göre farklı,size özel çalışmalar belirleyebilirsiniz.Belki sadece aynada konuşmalar da yapabilirsiniz.Ama bu yöntemle kendimizi insanların bizi gördüğü şekilde görebildiğimiz için,dışarıyı çok önemseyenler için güzel bir çalışma olur diye düşünüyorum.

Bu arada başkaları hakkındaki yargıları da yıkmak gerek.
Mesela şuan gördüğüm kadarıyla cümleler :
"Herkes benim çok sessiz olduğumu söylüyor." gibi şeyler.Bunları:
"Herkes ne kadar da enerjik,konuşkan olduğumu söylüyor." haline getirebiliriz.

İnanç kalıbımız ne ise insanlar bizi o yönde onaylar.Unutmayalım.

Buraya ilk defa geliyorsanız ismim Atakan Sönmez ve burası hayatimdegisti.com.Boğaziçi üniversitesi mezunuyum ve Türkiyede ilk Subliminal Telkin Uzmanıyım.tıklayın

Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu

Hipnoz gibi bir şey mi subliminal mp3 nedir?

Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz.

Çekirdek inançların hayatımda engellere neden olduğunu nasıl anlarım?

Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir.

25. yıla özel şimdi arayanlara 5 dakikalık çekirdek inanç ön tespit ve bir günlük deneme telkin mp3 ücretsizdir. Ön tespitte size engel olan birkaç çekirdek inanç örneği verilir. Atakan Sönmez tarafından yapılır ve bilgi amaçlıdır. +90 5424475050 Türkiye dışındakiler whatsapp tan arayabilir cekirdekinanc.com inceleyiniz.

Alt 16-02-2010, 05:03 PM   #52 (permalink)
gnr
Üsteğmen

gnr - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 684
284 Mesajinıza toplam 1,102 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
gnr will become famous soon enoughgnr will become famous soon enough
Standart Cevap: sosyal fobiyi neler yaparak yenebileceğimizi burada tartışalım mı ?

Alıntı:
nsmr Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Haklıı Bende çok fazla umursuyordum, diğerlerini. . Şimdi, hepsinden daha geniş çevrem var, kimseyi kendimden üstün görmüyorum, insanlar artık bana saygı göstermeye başladılar. Yaşıtlarımdan biri bana nasihat vermeye kalktı mıı. . Ya o an kıyamet kopaaarr, yada tarafımdan çokk pis terslenirr Söylemlerinden bana acıdıklarını hissediyorum. Çatıyorum kaşlarımıı, neler diyorsun sen, diyorum. Eskiden olsaa; çok değil, 3 5 ay önnce. Kırmaktan korkardım, herkesi. Yakınım olsunn, uzağım olsunn. Şimdi öyle değil, amaa :) Kırılırsa kırılsın. Ben olması gerekeni belirttimm diyorum. Haklı olan benim. Canı sıkılmaması greeken benim. Malumdur; bizim hayal gücümüz biraz daha kuvvetli :) Kimseyi kırmamak, herşeyi enn güzeliyle içimizde yaşamak istiyoruzz En azından ben böyleyimm :) O zamann, benim dışa yansıyan içteki davranışlarımm kimöi niye ilgilendirsinn Çizdiğim sınırı aşmaya çalışanları daa, bir kuyuya atıyoruuumm bir dahaki sefere karanlıık, kurumuşş bir kuyudan sesler çıkıyor, o konuştuğundaa kim böyle bir kuyuyu umursar kii Bende umursamıyorumm :) iyiki varsınız hepinizz
Çoook güzel bi yöntemDediğin gibi tek korkumuz aman kırılmasın aman incinmesin.Hep başkalarını düşünmek. niye sen zor durumda kalıyosan ve olanlar seni yıpratıyosa olmalı mutlaka hiç düşümeden kırmak veya terslemek .Zaten o anda o yaptığın şey kadar daha doğal başka bişey olamaz.Yapmazsak zaten malum... .Sonuna kadar arkandayım Arkadaşım

Alıntı:
ncksz18 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
aynen çook haklısın..benim okulum var ama tatil günleri babam der çık dolaş bunalcan hasta olcan bilmemne..hiç arkadaşın yokmu falan filan..ama arkadaşlarım var,çıkıp çıkıp geziyorumda,bunları gördüğü halde böyle şeyler söylüyor.
anneme soruyorum,o da hiç arkadaşn yokmuş gibi duruyorsun falan diyor.gerçekten anlamıyorumm

arkadaşlar ,başkalarından banane diyorsunuz ama,zaten biz de başkalarını önemsemiyoruz.kendi eğlenceme bakıyorum,kendimi çok mutlu hissediyorum,konuşuyorum.ama çevreden sessiz,içene kapanık,kendi halinde bi kız gibi duruyorum.ne yani şimdi bunu önemsemeyelim,başkalrı hayattan bezmiş,kimseyle konuşmayan bir kız olarak mı görsünle beni?
işte bunu düzeltmeye çalışıyorum ama bu dış görünüş nasıl değişiyor,diğerlerinden ne farkımız var anlayamıyorum.
mesela sınıfta da,hiçkimse konuşmasa,tek ben konuşsam bile gene bana sen sessizsin sakin bi tipin var canlan biraz falan diyorlar..ne yapcam bilmiyorum.
ama gerçekten konuşuyorum,arkadaşlarım da var,gayet samimiyim,kendime de özen gösteririm,dik durmaya da çalışırım ama dış dünyayla ilgisiz gibisnden laflar insanı çok kötü yapıyor
arkadaşım bizimde yazımız böyle mi yazılmış ne?Neyse inşallah herşey güzel olur ve istesdiğin gibi umaraım benimde

Alıntı:
genco Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
öyleyse beden dilini geliştirme eğitimine ne dersin? bence bugünden tezi yok başla, eğer sorun duruşunsa, beden dili bu yönünü ön plana çıkarmakta sana yardımcı olabilir.

sevgiyle kal.
Önerin güzel aslında bende beden dilimi geliştirmek isterim.Bu eğitim işi nasıl olcakki?

Sevgilerimle
gnr isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 16-02-2010, 05:45 PM   #53 (permalink)
Yüzbaşı

genco - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 13,674
735 Mesajinıza toplam 4,414 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
genco is a glorious beacon of lightgenco is a glorious beacon of lightgenco is a glorious beacon of lightgenco is a glorious beacon of lightgenco is a glorious beacon of lightgenco is a glorious beacon of light

maddi imkanlarınız el veriyorsa diksiyon kurslarına gidebilirsiniz. bir de internetten araştırmasını yaparsanız aradıgınıza ulasabilirsiniz diye düşünüyorum, yeter ki siz isteyin.:)
Alt 16-02-2010, 06:20 PM   #54 (permalink)
Teğmen

Herr_Mannelig - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 1,355
230 Mesajinıza toplam 717 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
Herr_Mannelig will become famous soon enoughHerr_Mannelig will become famous soon enough

bi alıntı, gezinirken buldm bayaa eski ama olsun:

okur:
"hocam iyi akşamlar. ben bir sosyal fobi hastasıyım. (kendimi öyle de görüyor olabilirim) insanlardan uzak durmak, konuşmamak… konuştuğum zaman ise ses kısılması, boğaz kuruması, diyecek bir şey bulamamak, kalp çarpıntısı gibi belirtilerim var. finanssal açıdan ve utangaç olduğum için bir doktora gidemedim. bana bir öneride bulunabilir misiniz?"

psk.sos.efser selamet
günde 3000 kez "sosyalim, sosyalim…" demenizi istiyorum. bir kaç hafta içerisinde uygun düşünce yapısına gelmenizi sağlayacak bu telkin inşallah. bu şekilde beyninizdeki nöronlar harekete geçecek ve bu özellik yani sosyallik sizde gelişecek inşallah. her şey düşüncenin eseridir. kişi dilerse inşallah olur. ama yok ben bunu dilemiyorum diyorsa da bu yine kişinin tercihidir.

Herr_Mannelig isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 16-02-2010, 06:30 PM   #55 (permalink)
Binbaşı

maviinci - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 5,267
1,458 Mesajinıza toplam 5,344 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
maviinci is a name known to allmaviinci is a name known to allmaviinci is a name known to allmaviinci is a name known to allmaviinci is a name known to allmaviinci is a name known to all

bunu yazmamam gerekirdi. kusura bakmayın.
maviinci isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 16-02-2010, 06:59 PM   #56 (permalink)
Üsteğmen

ceylan84lum - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 204
313 Mesajinıza toplam 1,423 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
ceylan84lum has a spectacular aura aboutceylan84lum has a spectacular aura aboutceylan84lum has a spectacular aura about

Alıntı:
eee?? Ben isteyemiyorum hiçbişey. Şu an aklınıza gelebilecek herşeye karşı isteksizlik var. Bu nniye böyle yaa?? Heves meves kalmadı. Hiçbirşey isteyemiyorum. Ya hayal edemiyorum, yada edfince çok aşırıya kaçıyorum. Anlatamam arkadaşlar, bazen öyle bi hale geliyorum kii. . Yaşamaktan nefret edenn, artık düşünmekten bıkmış biri oluyorum. Ama sabrediyorum, dışa vurmuyorum hiçbir şekilde. Tekrar tekrar içimde yaşıyorum, herşeyi. . Hel bi haltı içime hapsediyorum çünkü normal yaşamaya çalışınca beceremiyoruuumm, tüm çevremdekilere zarar veriyorum. Bunu böyle gitmemesi lazım. Yerin dibine girsin SF sidir, depresyonudur. . Ne halt varsa, iğreniyorum hepsinden. Bizi bu hale getiren toplumsal düzenden, insanın değerini bilmeyen pisliklerden, kalp kırmak için fırsat kollayan hayvanlardann. . Herşey güzxerl, derken öyle şeyler, hoşgörüsüzlüklere şahit oluyorum kii, anlatamam. İçimm kararıyooorr, nefret ediyorum kendimden. başkaları yüzünden kendi insanlığımdan utanıyorum. Artık yeteeeeeeeerr, diye bağırmak istiyorum. Bekjlentilerden bıktım. Çekip gitsem küba ya falann. . Bu halim sessiz sakin halim. . Telkinlerin üstümde çoookk emeği var. Hâlâ dersler yüzünden düzenli dinleyemiyorum. Kafam çoookk karışık. . Napacamm, bilemiyorum. .
insan olarak çevrenden olup bitenlere kayıtsız kalamazsın tabi.kimbilir nasıl canını sıktı insanlar.neler olmuyo ki hayatta..yurdum geldi şimdi aklıma. yurtta kalırken etüte ders çalışmaya giderdim kapıda gazi mat yazıyo girerdim beni almazlardı.bende o bölümdeyim.yok giremezsn.neden?burada biz çalışıyoruz.idareyle konuşursun onlar çalışkan onların düzenini bozamam.yatarsın ertesi gün okuldan gelirsin yastığını yorganını kıvırıp bi köşeye koymuşlar e burası benimdi.kim demiş.hiçbişey senin değil.odana meyve çıkarırsın ertesi gün 10 milyon ceza.ama bu kurallar sana uygulanır seni ispiyonlayanlar bin beterini yapar onlar görülmez..deli olurdum.uff hatırlamak istemiyorum.aynı senin verdiğin bu tepkileri verirdim içimden.işte bu düzen bende ve biçoğunda izler bırakarak geldi geçti.sonra anladım ki olan bana oluyor .be kendimi tüketmekle meşgulken herkes keyfinde alemindeymiş.bazen hayatı duymamak görmemek lazım..bazen sağır kör olmak lazım..boşver arkadaşım insanlar ne yaparsa yapsın.onların eksi haneleri dolmuş taşarken,sen artılarını sayayrsın inş..
herşey gönlünce olsun..iyi ki varsın
Alt 16-02-2010, 07:53 PM   #57 (permalink)
Binbaşı

1,458 Mesajinıza toplam 5,344 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
maviinci is a name known to allmaviinci is a name known to allmaviinci is a name known to allmaviinci is a name known to allmaviinci is a name known to allmaviinci is a name known to all

ama, çok yoruldumm. . ve her adımım beni yoruyor. Biliyorum, nasıl bakarsam öyle göreceğim. Zaten, çoğunlukla bardağın dolu tarafından bakıyorum. Ama öyyle bir an geliyor ki tutamıyorum kendimi. Alıp götürüyorum kendimi haberim olmaksızın. . Yine kendimi suçlamışım. Yine kendimi cezalandırmışım. Bunları değiştirebilsemm. . Benn. . Kendime hiç değer vermiyorum. 'Hiç'im, ben. Kendi gözümde hiçim. Kocaman bir hiç değilim. Küçücük bir hiçim. . Herkes ne yaparsa kendine yapıyor. Bende kendime yapıyorum, farkındayım. Ama, istemeden yapıyorum. İstemiyorum, böyle olmakk. .
Alt 17-02-2010, 08:30 PM   #58 (permalink)
Teğmen

230 Mesajinıza toplam 717 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
Herr_Mannelig will become famous soon enoughHerr_Mannelig will become famous soon enough

hepiniz doktara başvurup sosyal fobi olduğunuz kesinleştimi sizlerin??
Herr_Mannelig isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 17-02-2010, 11:44 PM   #59 (permalink)
Binbaşı

yarın doktora başvuracağım. Bakalımm, ne diyecekk.
Alt 18-02-2010, 09:06 PM   #60 (permalink)
Teğmen

Alıntı:
yarın doktora başvuracağım. Bakalımm, ne diyecekk.
gittinmi?

Bookmarks