Geri git   Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri > Forum > Tanışalım

Uyarılar

gerçek aşkı bulabilecekmiyim?

Forum ve Tanışalım gerçek aşkı bulabilecekmiyim? Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız "Aşk öyle derin bir ihtiyaçtır ki onsuz yaşayamazsınız;ya kendisi ya da yedeğini ararsınız.Yedek sahte olabilir ama en azından bir süreliğine aşık olduğunuz hissine kapılabilirsin.Sahtesi bile keyiflidir.Eninde sonunda sahte olduğunun farkına varırsın;o zaman sahte aşkı gerçeğine dönüştüremezsin o zaman sevgili değiştirirsin.İki ...

ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Tanışalım telkin cd indir izle İstanbul Tanışalım nerededir kimdir Tanışalım çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Tanışalım hipnoz Tanışalım olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Tanışalım hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Tanışalım kuantum düşünce kitap haberi

gerçek aşkı bulabilecekmiyim?

LinkBack Seçenekler Stil
Alt 07-01-2012, 07:55 PM   #31 (permalink)
Üsteğmen

Lusid - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 263
179 Mesajinıza toplam 592 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
Lusid is an unknown quantity at this point
Standart Cevap: gerçek aşkı bulabilecekmiyim?

"Aşk öyle derin bir ihtiyaçtır ki onsuz yaşayamazsınız;ya kendisi ya da yedeğini ararsınız.Yedek sahte olabilir ama en azından bir süreliğine aşık olduğunuz hissine kapılabilirsin.Sahtesi bile keyiflidir.Eninde sonunda sahte olduğunun farkına varırsın;o zaman sahte aşkı gerçeğine dönüştüremezsin o zaman sevgili değiştirirsin.İki olasılık var;bu aşkın sahte olduğunu anladığında kendini değiştirebilirsin,sahte aşkı bırakıp gerçek bir aşığa dönüşebilirsin.Diğer olasılık ise sevgilini değiştirmektir.Aklın seçtiği yol budur."

"Sevgi bir tutku değildir. Sevgi bir duygu değildir. Sevgi birisinin, bir şekilde seni tamamladığının derinden anlaşılmasıdır. "

OSHO

Buraya ilk defa geliyorsanız ismim Atakan Sönmez ve burası hayatimdegisti.com.Boğaziçi üniversitesi mezunuyum ve Türkiyede ilk Subliminal Telkin Uzmanıyım.tıklayın

Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu

Hipnoz gibi bir şey mi subliminal mp3 nedir?

Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz.

Çekirdek inançların hayatımda engellere neden olduğunu nasıl anlarım?

Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir.

25. yıla özel şimdi arayanlara 5 dakikalık çekirdek inanç ön tespit ve bir günlük deneme telkin mp3 ücretsizdir. Ön tespitte size engel olan birkaç çekirdek inanç örneği verilir. Atakan Sönmez tarafından yapılır ve bilgi amaçlıdır. +90 5424475050 Türkiye dışındakiler whatsapp tan arayabilir cekirdekinanc.com inceleyiniz.

Lusid isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 07-01-2012, 09:40 PM   #32 (permalink)

Tesekkür: 1
8 Mesajinıza toplam 22 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
sonsuzaşk is an unknown quantity at this point

evet aşkın gerçeği yalancısı olmaz,aşk aşktır...Başlığı yanlış açmışım:) Ne kadar uğraşırsan o kadar uzaklaşıyor sanırım...Belkide bu konuya çok yoğunlaşmadan mutlu olmaya çalışmak...Aslında gayet iyi bir hayatım var ama bazen eski düşünceler tekrar geliyor ve ümitsizliğe kapılıyorum ve tekrar içimden çok kuvvetli bir ses bu konu ile ilgili birşeyler yapmam gerektiğini söylüyor.Gerçi yapacak birşeyde yok ama...
Bu arada yorumlarını yazan arkadaşlara ayrı ayrı teşekkür ederim...
sonsuzaşk isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 07-01-2012, 09:56 PM   #33 (permalink)
Janer

Janer - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 1,003
1,149 Mesajinıza toplam 3,306 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
Janer is an unknown quantity at this point

Alıntı:
Lusid Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
"Aşk öyle derin bir ihtiyaçtır ki onsuz yaşayamazsınız;ya kendisi ya da yedeğini ararsınız.Yedek sahte olabilir ama en azından bir süreliğine aşık olduğunuz hissine kapılabilirsin.Sahtesi bile keyiflidir.Eninde sonunda sahte olduğunun farkına varırsın;o zaman sahte aşkı gerçeğine dönüştüremezsin o zaman sevgili değiştirirsin.İki olasılık var;bu aşkın sahte olduğunu anladığında kendini değiştirebilirsin,sahte aşkı bırakıp gerçek bir aşığa dönüşebilirsin.Diğer olasılık ise sevgilini değiştirmektir.Aklın seçtiği yol budur."

"Sevgi bir tutku değildir. Sevgi bir duygu değildir. Sevgi birisinin, bir şekilde seni tamamladığının derinden anlaşılmasıdır. "

OSHO
işte budur aşk = Lusid
Alt 10-01-2012, 01:49 PM   #34 (permalink)
Teğmen

Tesekkür: 33
48 Mesajinıza toplam 113 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
kontes su is an unknown quantity at this point

Alıntı:
müjde&müjde Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
sorun dişil erkek .. eril dişi filan değil..... tabiri caizse eğer.... kader ,işidir bu.. üstelik size saçma gelecek belki ama.. kısmet bağlılığı denen şey var.. 3 harflilerin musallat olduğu insanlar.. allah zehri yarattığı gibi. panzehride yaratmış... kısmet ve baht açıklığı için bir arkadaşım" inşirah suresini" okumuştu 40 gün... ve sonunda istediği evliliği yaptı.... kısaca... evren çekim mekim eril dişi fasafiso.... açın adam akıllı derdinize derman bir sure yi okuyun sonucu görün......! ilacımız yaratanda aslında...... bende ruh ikizi denen zırvalıkla meşgulum:) karşıma çıksın diye.... allah neylerse hayırlısını verir..... haydi aşkla kalın:) beklemeye devam:) ruh ikizim bu satırları okuyorsa ne mutlu bana:)

müjde bu duayı kim önerdi arkadaşına okurken bir sakıncasını gördümü birde günün hangi saati okudu aacaba bilgi verebilirmisin
kontes su isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 10-01-2012, 01:52 PM   #35 (permalink)
Teğmen

48 Mesajinıza toplam 113 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.

Alıntı:
azraist_24 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Gercek ask himmmm Durun bi bakalim neymis bana gore ne degilmis....

Gercek ask, karsilik beklemeden duyulan histir... O insani oldugu gibi, degistirmeye kalkismadan kabullenmektir... Ask gecici midir evet, maalesef bir sure sonra biter... Yerini sevgi alir hem de olesiye sevgi ta ki saygin bitene kadar... Ask, tektir saygi ve sevgiyi beklemez, bir anliktir gelir ve gecer, havalarda ucarsin, midende kelebekler ucarmis( oyle derler ama ben yasamadim bu hissi:)), kalbin mantiginin onune gecermis falan filan... Bana gore, asil ask ve hic bitmeyeni once kendine olan askin ve sonra ilahi askin en son ise kosulsuz saygi ve saygi duydugun hayatindaki insan...
azraist peki sen bu sorunu çözdün mü telkinler aşk hayatında bir gelişme yarattıımı
Alt 10-01-2012, 02:04 PM   #36 (permalink)
Moderator

Tesekkür: 1,705
865 Mesajinıza toplam 2,145 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
azraist_24 is on a distinguished road

Alıntı:
kontes su Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
azraist peki sen bu sorunu çözdün mü telkinler aşk hayatında bir gelişme yarattıımı

Guzel soru evet bazi degisikliklere vesile oldu tabiki..

Serbest birakmayi ogrendim hem kendimi hem de hayatimdaki insani.. Dusuncede dahi olumsuz birsey aklima geldiginde kendimi uyariyorum... Onceden hicbirseyi oluruna birakmazdim ozellikle ozel hayatimla ilgili, neden olmuyor, simdi olsun... vs bir ton sabirsizlikla bezenmis sorular yumagi hep beynimi mesgul ederdi....

Ama artik bunu astim... O tarz dusuncelerden uzagim. Kendimi hayatimda birine ihtiyac duymadan da sevmeyi ogrendim, biri ile ozellesmiyorum artik zaten ben ozelim kavramini idrak ettim...

Sevilmeye ihtiyac duymuyorum artik sadece oluruna birakiyorum ve olursa oluyor sukur diyorum olmuyorsa da daha iyisi var demek ki olmadi diyor yine sukrediyorum

Boylece, hem kendimi hem hayatimdalki insani bogarak sevmiyorum...

Bilmem anlatabildim mi
azraist_24 isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 10-01-2012, 02:47 PM   #37 (permalink)
Teğmen

çok güzel anlatmışsın ama bu dediklerin zaten telkin öncesi mevcuttu bende. ben terkedilmeleri çözememiştim bunu çözüyormuyuz zamanla biri olunca bakıcaz
Alt 13-01-2012, 12:33 PM   #38 (permalink)
Yüzbaşı

imported_Angel - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 1,337
963 Mesajinıza toplam 4,848 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
imported_Angel is a name known to allimported_Angel is a name known to allimported_Angel is a name known to allimported_Angel is a name known to allimported_Angel is a name known to allimported_Angel is a name known to all

şifalı taşlara inanıyorsan pembe kuvars taşı alıp kolye olarak takmanı öneririm...insanın içine resmen sevgi enerjisi akıtıyor...henüz aşkı bulamadım ancak kendimi sevgiye doymuş hissediyorum bu taş sayesinde....ve eskisi kadar aşka açlık çekmiyorum...belki aşka açlık çekme nedenimiz sevgi eksikliği veya başka bir sorundan kaynaklanıyor olabilir....zaten sorundan kaynaklanan aşk isteği sonucunda meydana gelen aşkların da sonunun hüsran olduğunu hepimiz biliyoruz...belki senin de bir sorunun vardır ve bunu aşkın çözeceğine inanıyorsundur....

diğer bir konu da...kim olursa olsun bir insana fazla hayranlık duymamak da önemli...mesela ben eskiden aktörlere büyük hayranlık duyardım hatta yüzlerce resimlerini biriktirip saklardım....ama anladım ki onları gözümde büyüttükçe kendimi küçültüyormuşum ve özgüvenimi kaybediyormuşum...derken o resimleri falan da sildim ve onların da benim gibi bir insan olduklarını kabul ettim...şimdi kendimi çok daha aşka açık ve çekici hissediyorum...dışarıda da insanların daha çok ilgisini çekmeye ve varlığımı farkettirmeye başladım...

imported_Angel isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 13-01-2012, 01:33 PM   #39 (permalink)
Teğmen

Tesekkür: 126
89 Mesajinıza toplam 291 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
mutluuu is an unknown quantity at this point

Bu aşk meşk meseleleri karışık insan ilişkileri yeterince zor zaten konu birde kadın- erkek ilişkisi olunca iyice karışıyor tabi sorun kavramlarda değil kişiler de, biz karıştırıyoruz :) ben çok kafa yormuyorum yani genelde ilişkime odaklıyım erkek milletinin geneline kafa yormuyorum o'nları anlamak imkansız:P Size tavsiyem de anlamaya uğramamanız bazen sadece akışta olmak çok faydalı oluyor şimdi 6 yıl önce bu farkındalıkta olsam yaşadığım bi sürü şeyi yaşamazdım tabi ama her zorlayıcı durum gelişim yolunda fırsat, olmasalar nasıl büyürüz?
Ben şimdiki erkek arkadaşımla tanıştım aşık oldum birlikte olmaya karar verdik ve ben o'na yapıştım resmen ama içsel olarak yapıştım "sensiz ölürüm, kaybedersem yaşayamam, naparım o'nsuz" vs. vs iki dakikada küçük emraha bağlamıştım :) sonra işte sizin düşünceleriniz titreşiminizi o titreşimlerde rezonansınızı belirliyor hoopp ne kadar yapamam edemem varsa karşınıza dikilip hadi biz geldik baş et bakalım diyor size, sonra siz kendi çektiğiniz tüm olumsuz deneyimlere bakıp kalıyorsunuz :) sonra her kafadan bir ses çıkıyor bişey öğreniyorsunuz yenisi geliyor giderek baş etmek zorlaşıyor ' korkular, bilinçaltı temizliği gibi bilmediğiniz şeyler çıkıyor ne ki bunlar derken uygulama ve hayata geçirmede zorlanmalar off başaramıyorum diye iyice aklınızı kaçırma noktasına ulaşıyorsunuz işte bazen o noktada mucizeler olur, ki genelde herkese olur.. benim ki reiki mastırım şimdiler de can arkadaşım olarak karşıma çıktı reiki denen muhteşem dünyanın kapılarını açtı bana kuantum dokunma ile biriken ne kadar negatif yüküm varsa aldı üstümden.
Şimdi herşeyin arkasından bakabilen bi yerde durduğum için söyleyebileceğim şu ; sizde olanları çok büyütmeyin, bir gün de geçmesini beklemeyin sihirli değnekler sadece filmler de olur, başaramıyorum sanmayın, korkularınız abartmayın tek yapmanız gereken kabule geçmek daha dün bile bunu farkettim ben sadece kabul etmek bile özgür bırakır sizi.. Gidiyorsa gitsin, bitiyorsa bitsin bırakın gücünüz o'ndan gelmiyor her şey içiniz de siz de mevcut dışarıdan beklemeye ihtiyacınız yok istemediğiniz kadarı siz de var.

(Nilda Ferhan Efeçınar)

[Herkes bir görevle gelir hayatımıza bizim daha doğmadan yaptığımız anlaşmaların sonucudurlar görevler veririz o insanlara onlarda görevlerini en iyi şekil de bizim isteğimizle yerine getirirler sadece. Öğreneceğimizi öğrendiğimiz de dersimizi teslim ederek çıkarlar hayatımızdan. Hiç kimseye kızmayın öfkelenecek hiç bir şey yok onlar görevlerini yaptı, unutmayın o kişiden öğreneceğinizi alamadıysanız başka biri öğretmek üzere girecek yaşamınıza. Her duruma dersim ne diyerek bakın vedalaşın onlarla sevginizi gönderin affederek çıkarın uğurlayın hayatlarınızdan..]
mutluuu isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 15-01-2012, 12:30 PM   #40 (permalink)
Teğmen

Tesekkür: 9
22 Mesajinıza toplam 58 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
müjde&müjde is infamous around these parts

ne düşünüyorum biliyor musnuz? belki çok zıt bir düşünce ama.. birşeyi çook istemekten vazgeçtiğimiz anda o istediğimiz şeyin olduğunu zaman zaman görmüşüzdür... yani... artık birşeylerden vazgeçip.. beklentileri minimuma indirdiğimizde akışına bıraktığımızda sanki azru ve istekler daha bir gerçekleşmeye başlıyor zaman zaman:) yanlış mıyım a dostlar:) hayatıma g,ren aşklara bakıyorum da... ne zaman aşk meşk düşünmediğim hazır hissettmediğim anda karşıma çıkmışlar boyu posu devrilmeyessicceler:) şu an deliller gibi istiyorum henüz çıkmıyor:) .. en iyisi hayırlısını isteyip bol dua edip akışına bırakmak... YALNIZLIK ALLAH A MAHSUS ne de olsa... allah kimseyi yalnızlıkla imtihan etmesin...... sevgiyle kalın :)
müjde&müjde isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla

Bookmarks