13-01-2012, 01:33 PM
|
#39 (permalink)
|
Teğmen
Tesekkür: 126
89 Mesajinıza toplam 291 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Cevap: gerçek aşkı bulabilecekmiyim? Bu aşk meşk meseleleri karışık insan ilişkileri yeterince zor zaten konu birde kadın- erkek ilişkisi olunca iyice karışıyor tabi sorun kavramlarda değil kişiler de, biz karıştırıyoruz :) ben çok kafa yormuyorum yani genelde ilişkime odaklıyım erkek milletinin geneline kafa yormuyorum o'nları anlamak imkansız:P Size tavsiyem de anlamaya uğramamanız bazen sadece akışta olmak çok faydalı oluyor şimdi 6 yıl önce bu farkındalıkta olsam yaşadığım bi sürü şeyi yaşamazdım tabi ama her zorlayıcı durum gelişim yolunda fırsat, olmasalar nasıl büyürüz?
Ben şimdiki erkek arkadaşımla tanıştım aşık oldum birlikte olmaya karar verdik ve ben o'na yapıştım resmen ama içsel olarak yapıştım "sensiz ölürüm, kaybedersem yaşayamam, naparım o'nsuz" vs. vs iki dakikada küçük emraha bağlamıştım :) sonra işte sizin düşünceleriniz titreşiminizi o titreşimlerde rezonansınızı belirliyor hoopp ne kadar yapamam edemem varsa karşınıza dikilip hadi biz geldik baş et bakalım diyor size, sonra siz kendi çektiğiniz tüm olumsuz deneyimlere bakıp kalıyorsunuz :) sonra her kafadan bir ses çıkıyor bişey öğreniyorsunuz yenisi geliyor giderek baş etmek zorlaşıyor ' korkular, bilinçaltı temizliği gibi bilmediğiniz şeyler çıkıyor ne ki bunlar derken uygulama ve hayata geçirmede zorlanmalar off başaramıyorum diye iyice aklınızı kaçırma noktasına ulaşıyorsunuz işte bazen o noktada mucizeler olur, ki genelde herkese olur.. benim ki reiki mastırım şimdiler de can arkadaşım olarak karşıma çıktı reiki denen muhteşem dünyanın kapılarını açtı bana kuantum dokunma ile biriken ne kadar negatif yüküm varsa aldı üstümden.
Şimdi herşeyin arkasından bakabilen bi yerde durduğum için söyleyebileceğim şu ; sizde olanları çok büyütmeyin, bir gün de geçmesini beklemeyin sihirli değnekler sadece filmler de olur, başaramıyorum sanmayın, korkularınız abartmayın tek yapmanız gereken kabule geçmek daha dün bile bunu farkettim ben sadece kabul etmek bile özgür bırakır sizi.. Gidiyorsa gitsin, bitiyorsa bitsin bırakın gücünüz o'ndan gelmiyor her şey içiniz de siz de mevcut dışarıdan beklemeye ihtiyacınız yok istemediğiniz kadarı siz de var. (Nilda Ferhan Efeçınar) [Herkes bir görevle gelir hayatımıza bizim daha doğmadan yaptığımız anlaşmaların sonucudurlar görevler veririz o insanlara onlarda görevlerini en iyi şekil de bizim isteğimizle yerine getirirler sadece. Öğreneceğimizi öğrendiğimiz de dersimizi teslim ederek çıkarlar hayatımızdan. Hiç kimseye kızmayın öfkelenecek hiç bir şey yok onlar görevlerini yaptı, unutmayın o kişiden öğreneceğinizi alamadıysanız başka biri öğretmek üzere girecek yaşamınıza. Her duruma dersim ne diyerek bakın vedalaşın onlarla sevginizi gönderin affederek çıkarın uğurlayın hayatlarınızdan..] |
| |