07-11-2008, 07:49 PM
|
#26 (permalink)
|
Çevirmen
Tesekkür: 2,233
548 Mesajinıza toplam 2,918 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Ynt: phantommun günlüğü Alıntı: yeşillim2005 Nickli Üyeden Alıntı
selam canım deneyimlerimden faydalanmak istediğini yazmıssın,senin başına gelen şeylerin benzeri benimde başıma geldi
sürekli elimde telefon beni aramasını beklerdim,ona hep sitem yapardım ,benimle dışarı çıkmak yerine arkadaşları ile çıkardı..........falan filan bu böyle devam etti ta ki bir yerde okuduğum ''bir şeyleri değiştirmek istiyor ve yapamıyorsanız değişmesi gereken sizsiniz'' bu yazı beni değiştirene kadar.... önce kendimi sevmeye ve değerli bulmaya başladım kendimi topladım onun eteklerinden güzel bir mesafeye yerleştirdim sonrada o gelmeye başladı peşimden birde kalıplara sokmaya çalışma
tecrübelerime dayanarak söyliyeyim evlenince değiştiririm diye hiç bakma büyük ölçüde karakterleri aynı kalıyor sadece sana yakınlığını ve davranış biçimini değiştirebilirsin onun içinde senin değişmen gerekiyor canım | Çok teşekkür ederim yeşillim2005cim.. Aynen dediğin gibi seviyor ama benim kadar abartmıyor olayı bu da benim için umursamazlık gibi geliyodu tabi. Büyük bi adım attım zaten bu konuda.Ve hayatından çıkma kararı aldığımı söyledim.Çünkü onunla olduğumuz süre boyunca içimde çok mutsuzdum ve hep ondan beni bi şekilde mutlu etmesini bekledim.Herşeyde ona sığındım.Mutluluğum güya ondan gelcekti ya gözümde o kadar değerliydi ki..Kendimden bile çok değer veriyordum.Ama olmadı.Tabi ki çok mutlu olduğum anlar oldu.Ama ilişkimiz temelsiz gibi yanlış giden bişeyler vardı.Öncelikle benim kendimi bulmam gerekiyormuş.İçimdeki mutluluğu keşfetmem,kendimi değerli görmem,sabrı öğrenmem,ve tüm bunlarla olgunlaşmam gerekiyormuş.İki gündür ayrıyız.Hiç konuşmuyoruz.Bi kaç ay ben onun olduğu yere dönünceye kadar böyle götürmeye kararlıyım.Bu arada ben de kendimi keşfedicem,ne istiyorum,neyim bunu bulcam ki olmaya başladığını hissediyorum..Olumlamalar yapıyorum,iyi şeylere odaklanıyorum.Nefes alıyorum biraz O da az kendini toplasın bakalım.Konuştuğumuzda iletişim kurmaya çalıştığımızda dibe batıyodum çünkü.Konuştuğumuzda hiç bişeyine sabredemiyordum enerjim düşüyordu ki şu değişim yaşamaya çalıştığım dönemlerde benim için en zorlayıcı en yıldırıcı sorun oluyordu ben de onu bi süreliğine uzaktan sevmeye karar verdim..Sürekli onunla içimden konuşuyorum iletişimimiz kopmasın diye.Dediğim gibi olumlamalar yapıyorum ve ona sevgimi gönderiyorum.Umarım işe yarar Bence böyle birbirimizi daha iyi anlıycaz ve daha sağlıklı yürütebilcez herşeyi.Döndüğümde işler umduğum gibi giderse çok daha mutlu ve uyumlu şekilde devam ederiz.Yok olmazsa zaten ben iyiyi ve hayırlıyı istediğim için sürmemiş olacak zaten hayatımdan bi şekilde tamamen çıkıcak ve ikimiz için de en iyisi olmuş olacak..
__________________ Ben bir başarı hikayesiyim. |
| |