25-12-2007, 01:27 PM
|
#84 (permalink)
|
Paşa Site Kedisi
Tesekkür: 650
976 Mesajinıza toplam 3,858 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Ynt: siyah inciler Alıntı: siyah Nickli Üyeden Alıntı
Geç bir günaydın,
Günaydın arkadaşlar yeni bir sayfa açmak hayata kırkında başlamak nasıl birşey bileniniz var mı? Bu yaş bana göre çok geç dahası geç olduğunu düşünen benim bendim. Tüm beklentilerin bittiği insanın hayattan elini ayağını çekmesi gerektiğini düşündüğüm yaş son üç yıldır sürekli kendime yada başkalarına bu yaştan sonra ne olacak ne olabilirki derken buluyordum kendimi belkide son üç yıldır işimdeki maddi kaybın bunu telafi edebilecek başka yollar aramamamın nedeni bu...
Değişimi istiyorum. Değişimi görüyorum. Değişimden korktuğumdandır belkide değişmediğimi söylüyorum. Kendimi korkutuyorum. Gözümde büyüttüğüm bazı şeyleri kolaylıkla yaptığımı görüyorum. Kendime aferim derken. Yine de korkuyorum. | sevgili siyah ben 41 yaşıma yeni girdim yani 40 sayılıyorum hala
ama şunu söyleye bilirim fiziksel olarak pek bir değişim içinde olmasamda saçımdaki kırları yzümdeki oluaşn çizgileri keyifle ve gururla izliyorum hoş şimdi kel oldum saçta yok ama neyse
eskiden 20 yaşlarda ooo 40-45 bi teyze amca gözüile bkardım şimdi bana teyze diyenler var ama alınmıyorum bile şimdiye dek yani 40 kadar çok haat yaptım yaşantımda cezalarınıda fitil fitil çıktı ama kendime olna güvenim daha fazla artık öncelikle bencilik yapıyorum artık önce ben diyorum demeliyizde zaten ,merdivenleri 3er 3er değil ama 2şer 2şer çıkabilşyorum hala yakında tek tek çıkarım ama olsun çıka biliyorumya önemli olna bu .
değişimi bizler her gün her an yaşıyoruz bunlar birikiyor biz farkına varmadan değişim olmalıki yenilenmeliyiz bence biraz kara gözlü olmak iyidir hayatta tabiki aptallık boyutunda değil ben çok yaptım bu buyotu bilirim
kısaca sıkma canını gerçekten haayt 40 sonra başlıyor ben onu anladım
__________________ asi,hırçın,hür,asabi,küstah |
| |