Geri git   Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri > Hayatım Değişti Klubü > Hikayelerimizi Anlatalım > Üyelerin Değişim Günlükleri

Uyarılar

dark''ın qünLüqüüü (:(:

Hikayelerimizi Anlatalım ve Üyelerin Değişim Günlükleri dark''ın qünLüqüüü (:(: Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız koruma kalkanını çıkartıp kendine güvenimi eklemeliyim acaba kararsız kaldım yardımcı olursanız sevinirim...

ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Üyelerin Değişim Günlükleri telkin cd indir izle İstanbul Üyelerin Değişim Günlükleri nerededir kimdir Üyelerin Değişim Günlükleri çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Üyelerin Değişim Günlükleri hipnoz Üyelerin Değişim Günlükleri olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Üyelerin Değişim Günlükleri hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Üyelerin Değişim Günlükleri kuantum düşünce kitap haberi

dark''ın qünLüqüüü (:(:

LinkBack Seçenekler Stil
Alt 10-09-2009, 03:35 PM   #11 (permalink)
Teğmen

Tesekkür: 12
113 Mesajinıza toplam 576 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
darkdays is an unknown quantity at this point
Standart Cevap: dark''ın qünLüqüüü (:(:

koruma kalkanını çıkartıp kendine güvenimi eklemeliyim acaba kararsız kaldım yardımcı olursanız sevinirim

Buraya ilk defa geliyorsanız ismim Atakan Sönmez ve burası hayatimdegisti.com.Boğaziçi üniversitesi mezunuyum ve Türkiyede ilk Subliminal Telkin Uzmanıyım.tıklayın

Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu

Hipnoz gibi bir şey mi subliminal mp3 nedir?

Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz.

Çekirdek inançların hayatımda engellere neden olduğunu nasıl anlarım?

Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir.

25. yıla özel şimdi arayanlara 5 dakikalık çekirdek inanç ön tespit ve bir günlük deneme telkin mp3 ücretsizdir. Ön tespitte size engel olan birkaç çekirdek inanç örneği verilir. Atakan Sönmez tarafından yapılır ve bilgi amaçlıdır. +90 5424475050 Türkiye dışındakiler whatsapp tan arayabilir cekirdekinanc.com inceleyiniz.

darkdays isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 16-09-2009, 05:20 PM   #12 (permalink)
Üsteğmen

serkans674 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 210
176 Mesajinıza toplam 870 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
serkans674 is an unknown quantity at this point

Alıntı:
darkdays Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
koruma kalkanını çıkartıp kendine güvenimi eklemeliyim acaba kararsız kaldım yardımcı olursanız sevinirim
Bence koruma kalkanı kalsın kendine güvenide ekle

Söylesem tesiri yok, sussam gönül razı değil...
serkans674 isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 28-09-2009, 11:06 PM   #13 (permalink)
Teğmen

113 Mesajinıza toplam 576 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.

teşekür ederim :)
Alt 28-09-2009, 11:26 PM   #14 (permalink)
Teğmen

çok az dinleyebiliyorum bu sıralar :(
Alt 16-10-2009, 03:37 PM   #15 (permalink)
Teğmen

of ben hçbizaman içimdeki gerçekn beni ortaya çıkaratamıycağım sanırım..oturmuş bi karakterim yok sanki..herkes kararlı ben kararsız herkes cesur ben korkak.. hiçkimsenin takmayacagı şeyleri kafama takıyorum baskalarını çok önemsiyorum.en önemisi korkuyorum sevmedgim insanlardan eskinin verdgi samimiyetle uzaklaşamıyorum.soğuk davranmayada korkuyorum..ben kendimi çok kötü hissediyorum en önemlisi çok korkak :( çevremde sevmedgim insanalr oldugu sürece ve bunlarla mecbur aynı ortamda bulundugum sürece ve yüzlerine ister istemez güldüğüm sürece ve kendim olamadığım sürece ben asla mutlu olamıcam :'(
Alt 17-10-2009, 10:55 AM   #16 (permalink)
Teğmen

bugün biraz mutlu basladım güne sanırım ama biraz :) bazen düşünüyorum hiç olmadık şeylere kendimi üzüyorum..kimse benim hayatıma müdale edemez.hep yanlış arkadas ortamında bulundugum için bu korkum belki de. bencil kavgacı insanların oldugu ortamdayım..ama simdi kopamıyosun ister istemez hergün aynı ortamdayız..benim canımı sıkan bu işte..sesiz sakin biri oldgum halde hep benim zıttım olan kişilerle arkdaslık kurdum.ama bu durumdan çok rahatsızım suan.herangi küçük bir olayda bile arkdaslar arasında kavgalar olur ama en ufak kavgada bana zarar vereceklermiş gibi geliyor bencil kişiliklerinden dolayı..korkuyorum sebebsiz bazen.uzaklaşmak isteyip uzaklaşamıyorum sürekli hayatımdalar çünkü hergün aynı ortamdayız zorunlu olarak. bak yine kötülük bastı içimi..ama en iyisi düşünmemek onları..bundan sonra sevmedgin insanlarla gereksiz smaimiyet kurmamak ama bunu basaramıyorum tabikide of nerde yanlış yaptıgmı bi bilsem..ama en iyi bunları pek fazla konuşmamak.secret yaparak kendime çekiyorum daha çok çünkü :))) inanıorum su çekim yasasına baktımda aslında suanki dururmum bile hep düşündüğüm şeyler..su çekim yasasıyla ilgili bişey anlatmak istiyorum.orta okuldan bitane arkdasım vardı erkek gibi biraz erkeklerle samimiyeti vardı daha çok futbol oynardı falan geçen gün nedense alıma o düştü 3 senedir hiç te grmedim. o geldi aklıma ve ardan 2 gün falan geçti çarşıda karşılaştık. onu kendime çektim düşünerek ve gördüm..çekim yasasına inanıyordum ama bu dahda pekiştirdi :) ve artık karar verdim kötü hiçbişeyden bahsetmicem suan yazdıklarım son olsun hep iyi şeylerden bahsedicem düşünücem.. hayal kurmayı pek beceremesemde yapmya çalışıcam..bugünün çok güzel geçecegine inanıyorum inşallah öle olur :) iyilikler bulsun beni :) akşama vakit bulursam tekrar yazıcam .sağlıcakla :)
Alt 17-10-2009, 11:48 PM   #17 (permalink)
Teğmen

bugün güzeldi diyebilirim. kalbim daha fazla çarptı bugün geçici bişeymiydi bilmiyorum 2. ye aynı mekanda karşılaştık..çok hoşlaştım yaaaa :))))) ama öküz gibi bakmaklada tren durmuyo tabii :D baktım arada karşılık aldım tabi bana bakıtıgını görünce elim ayagıma dolaşıyodu resmen çok heycanlandım..ama bidaha görürmüyüm bilmiyorum aramızda en az 5 yas vardır heralde adını bile bilmiyorum :( inşallah bidaha karşılaşırız .. inanıyorum ki ben karşılaşıcagımıza ..bütün dertlerimi unutturdu biranlıkta olsa bana. ama sonrasını düşünmek istemiyorum aklıma getirmemeye çalışıyorum. ben herşeyin güzel olacgına inanıyorum herşey çok güzel demek zor deil. ya ben çok mu sıpsevdiyim billmiyorum inşallah bu heycanım bitmez hiç tekrar görürüm onu inanıyorum görcegime ztn (: rüyamda onu görüceme de inanıyorummm :))) herşeyin güzel olcagına inanıyorum..suan çok aglayasım var aslında volkan konak yarim yarimi dinliyorum hüzün bastırdı ister istemez. kötü düşünceler bastırıyo arada off düşünemmeye çalışıorum.telefonumun şarjıda dayanmıyo pek telkinlere.bugün pek dinleyemedm 2,3 saat .bütün güzellikler bizimLe oLsun saglıcakla ii geceler :)
Alt 18-10-2009, 06:01 PM   #18 (permalink)
Teğmen

merhabalar.. bugün çok sıkıcı bigün ya sürekli bilgisayarın başındaydım dışarıda çıkmadım..pazar günlerini sevmiyorum nedense hep bi sıkıcılık olur .bugün telkinler konusunda çok kararsızlık yasadım 20 gündür düzenli olrak suçluluk ego ve kendine güveni dinlemeye çalışıyorum.bazen 2,3 saat dinleyebiliyiroum bzen bütün gün bazende hiç..mutlulukk telkinini ekledim dün hafız kartımı bulamadım telfonun hafızası doldugu için kendine güveni çıkarttım..sonra vazgeçtim mutluluk telkininden nasılsa her telkinde veriliyor mutluluk telkini öle duydum yani..dedim sosyallik attırıcıyı ekliyim ekledim ama yine bi eksikik hissettim sildiğim kendine güveni tekrar ekledim :) mutluluk telkini çok yer kapladıgı için onu silince Allahtn dier telkinleri almada zorluk çekmedi telefon :) suan ego +suçluluk+ kendine güven ve sosyallik artırıcıyı dinliyorum. geceleri kulaklığı takıyorum ama annem çıkarıyor . müzik dinlerken uyuya kaldım zannediyor zaten alarm kurdugum içnide telefonda kulaklık olunca malum kulaklıga veriyor sesi.kulaklıkta gece çıkarsa kullaımdan geç kalırım die cesaret edemiyorum.bütün gün dinlemeye gayret edicem dışarı falan çıktıgımda kulaklıkla dolaşmyı sevmiyorum o yüzden dışarı çıktıgımda dinleyemiyorum. kendime bi ipod almam lazım daha iyi olucak :)
Alt 18-10-2009, 06:05 PM   #19 (permalink)
Binbaşı

the desert - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 355
1,090 Mesajinıza toplam 4,974 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
the desert is a glorious beacon of lightthe desert is a glorious beacon of lightthe desert is a glorious beacon of lightthe desert is a glorious beacon of lightthe desert is a glorious beacon of lightthe desert is a glorious beacon of light

merhaba cnm...sanırım benden kucuksun o yuzden bole başlamak ıstedım:)sana bı onerım var....nacizane.....şu nıckını lutfn değiştirrmisin?:)
the desert isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 18-10-2009, 06:51 PM   #20 (permalink)
Teğmen

Merhaba değiştirdim olumsuz düşünce açısından dedin sanırım ? :)

Bookmarks

Etiketler
(:(:, dark''in, qunluquuu