Geri git   Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri > Hayatım Değişti Klubü > Hikayelerimizi Anlatalım > Üyelerin Değişim Günlükleri

Uyarılar

Defduru'nun Güncesi

Hikayelerimizi Anlatalım ve Üyelerin Değişim Günlükleri Defduru'nun Güncesi Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız Icimizdeki Tanri'dan Benim ve Benim ilahi varligimin tam olarak farkinda misin? Hergun yureginde bir sukran ve sevgi sarkisiyla mi uyaniyorsun? Benim senden once gidip yolu hazirladigimi ve bunun icin de gunun harika bir gun olacagini bilerek, gunun getireceklerine hazir misin? ...

ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Üyelerin Değişim Günlükleri telkin cd indir izle İstanbul Üyelerin Değişim Günlükleri nerededir kimdir Üyelerin Değişim Günlükleri çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Üyelerin Değişim Günlükleri hipnoz Üyelerin Değişim Günlükleri olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Üyelerin Değişim Günlükleri hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Üyelerin Değişim Günlükleri kuantum düşünce kitap haberi

Defduru'nun Güncesi

LinkBack Seçenekler Stil
Alt 26-03-2008, 03:20 PM   #141 (permalink)
Üsteğmen

Tesekkür: 31
58 Mesajinıza toplam 318 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
defduru is a splendid one to beholddefduru is a splendid one to beholddefduru is a splendid one to beholddefduru is a splendid one to beholddefduru is a splendid one to beholddefduru is a splendid one to beholddefduru is a splendid one to behold
Standart Ynt: Defduru'nun Güncesi

Icimizdeki Tanri'dan

Benim ve Benim ilahi varligimin tam olarak farkinda misin? Hergun yureginde bir sukran ve sevgi sarkisiyla mi uyaniyorsun? Benim senden
once gidip yolu hazirladigimi ve bunun icin de gunun harika bir gun olacagini bilerek, gunun getireceklerine hazir misin? Bugunden en
hayirli olanin gelecegini ve herseyin mukemmel bir sekilde yerli yerine oturacagini gormeyi bekliyor musun? Dunyada varolan tum
guzelligi ve harikaligi gorebiliyor musun yoksa dunyadaki kargasa duzeyine odaklanip tum bunlarin nedeninin insanlik oldugu gercegine
mi sizlanip uzuluyorsun? Inanc ve guven olmadan bu yasami yasayamayacaginin farkina var cunku herseyi inanc ve guvenle
yapabilirsin; oysa kendi basina hicbirsey yapamazsin. Birak sende ve seninle birlikte olusumlarimi gerceklestireyim ki herkes Beni bilmek
icin Bana gelebilsin, Beni sevebilsin ve Benim yollarimda yurumeyi ve Benim irademi gerceklestirmeyi istesin.

Sevgiyle paylaştım........ Herkes kendi payına düşeni alsın .....

Buraya ilk defa geliyorsanız ismim Atakan Sönmez ve burası hayatimdegisti.com.Boğaziçi üniversitesi mezunuyum ve Türkiyede ilk Subliminal Telkin Uzmanıyım.tıklayın

Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu

Hipnoz gibi bir şey mi subliminal mp3 nedir?

Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz.

Çekirdek inançların hayatımda engellere neden olduğunu nasıl anlarım?

Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir.

25. yıla özel şimdi arayanlara 5 dakikalık çekirdek inanç ön tespit ve bir günlük deneme telkin mp3 ücretsizdir. Ön tespitte size engel olan birkaç çekirdek inanç örneği verilir. Atakan Sönmez tarafından yapılır ve bilgi amaçlıdır. +90 5424475050 Türkiye dışındakiler whatsapp tan arayabilir cekirdekinanc.com inceleyiniz.

Alt 27-03-2008, 12:10 AM   #142 (permalink)
Üsteğmen

58 Mesajinıza toplam 318 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
defduru is a splendid one to beholddefduru is a splendid one to beholddefduru is a splendid one to beholddefduru is a splendid one to beholddefduru is a splendid one to beholddefduru is a splendid one to beholddefduru is a splendid one to behold

İyi geceler günlüğüm;
Zaman ne kadar hızlandı.Bir zamanlar devam ettiğim kişisel gelişim seminerindeki hocam demiştiki "bizler günü 16 saat olarak yaşıyoruz,zaman çok hızlandı." Bunu söyleyeli 3 sene önceydi şimdi bakıyorumda dahada hızlandı 16 saattende az yaşıyoruz bir günü.Saatler dakikalar su gibi akıp gidiyor. Eğer her anın tadına ve hazzına varabiliyorsak ne mutlu bize.Dışarıda yeşermeye başlamış ağaçların, çiceklerin farkına varabiliyor ve şükrediyorsak ne mutlu bize.
Herkes birşeylerin telaşında. Bir koşturmadır gidiyor.Nereye? Neye ulaşmaya çalışıyoruz? Ne arıyoruz? Ne olmak istiyoruz?
Aslında aradığımız sevgi ve mutluluk....... İkiside uzaklarda değil içimizde. Hep bizimleydiler uzaklarda değillerdi. Ama şu kapalı gözlerimiz hep başka yerlerde, başka başka olaylarda aradı durdu ikisinide. İkiside hamurumuzda fazlasıyla var hem kendimize yetecek kadar hemde herkese dağıtacak kadar. Hatta dağıttıkça artacak ve çoğalacak, büyüyecek.......
Dünyada nasıl bir değişim var. Baharın gelmesi ve ağaçların yeşermesi gibi herkes kendi özünün farkına varmaya başladı.

Uyandığım her sabaha şükürler olsun.......
Aldığım her nefese şükürler olsun......
Beni ben yapan geçmişime şükürler olsun......

Alt 27-03-2008, 04:05 PM   #143 (permalink)
Üsteğmen

Bu hikayenin yeri burası değil biliyorum ama şimdi bir arkadaşım gönderdi bunu, çok bilinen bir hikaye. Belki hepimiz defalarca okuduk. Ama bilmiyorum benim içimi aydınlattı yüzüme kocaman bir tebessüm kondurdu, okuyunca. Bende günlüğümde paylaşmak istedim.

İleri derecede hasta iki adam ayni hastane odasindaydilar.
Adamlardan birinin her ogleden sonra 1 saatligine oturmasina izin veriliyordu,
cigerlerindeki suyun suzulmesi icin.
Bu hastanin yatagi odadaki tek pencerenin tam yanindaydi.Diger hasta ise hep sirtustu yatmak zorundaydi.
Bu iki hasta saatlerce birbiriyle konusur, eslerini, ailelerini, evlerini,islerini, askerlik anilarini, tatilde gittikleri yerleri anlatirlardi birbirlerine.
Pencerenin yanindaki hasta, her ogleden sonra oturmasina izin verdikleri saati diger hastaya pencereden gorebildiklerini anlatarak geciriyordu.
diger hasta hep bir sonraki gunu iple cekmeye basladi, disaridaki renkli ve hareketli dunyayi dinlemek icin.

Pencere, icinde cok guzel bir göl olan parka bakiyordu.Ördekler ve kugular gölde yuzerken çocuklar model bot'larini suda yuzduruyorlardi.
Genc asiklar, gokkusaginin tum renklerindeki ciceklerin arasinda kol kola dolasiyorlardi.Ulu agaclar etrafi susluyor, uzaktan sehrin silueti gorunebiliyordu.
Pencere kenarindaki adam bunlari muhtesem bir detayla anlatirken, odanin diger ucunda yatan adam gozlerini kapar ve bu muhtesem manzarayi hayalinde canlandirirdi.
Sicak bir ogleden sonra, pencerenin yanindaki adam gecmekte olan bir senlik alayini tarif etti.Diger adam bando seslerini duyamasa bile hayalinde canlandirabiliyordu, pencere kenarindaki adamin tasviriyle.

Gunler ve haftalar gecti.
Bir sabah banyo yaptirmak icin su getiren gunduzcu hemsire pencere kenarinda yatan hastanin cansiz bedeniniyle karsilasti:
uykusunda, huzur icinde ölmüştü.

Huzunlendi, hastane gorevlilerini cesedi disari tasimalari icin cagirdi.
Uygun zaman gectigine kanaat getirir getirmez,diger hasta pencerenin kenarindaki yataga tasinmasinin mumkun olup olamayacagini sordu.Hemsire Memnuniyetle istegini yerine getirdi, hastanin rahat oldugundan emin Olduktan sonra onu yalniz birakti.
Yavasca, duydugu aciya aldirmadan, bir dirsegine yaslanarak disaridaki dunyaya bakmak uzere yatagindan dogruldu adam.
Sonunda, disariyi kendi gozleriyle gorme zevkini yasayabilecekti.
Pencereden disari bakabilmek icin yavasca donmeye zorladi kendisini.
Pencere, bos bir duvara bakiyordu.
Adam hemsireye, vefat eden oda arkadasinin pencerenin disinda gorunen Harika seylerden bahsetmesine sebep olan seyin ne olabilecegini sordu.
Hemsirenin cevabi, olen adamin kor oldugu ve pencerenin onundeki duvari gormedigiydi.
'Sanirim seni cesaretlendirmek istedi' dedi.

Diger insanlari mutlu etmek çok buyuk mutluluk getirir,
Kendi durumunuz ne olursa olsun.
Paylasilan dertler yarisi kadar uzuntu verir, paylasilan mutluluklar ise İki kati artar.
Kendinizi zengin hissetmek istiyorsaniz,
sahip oldugunuz ve paranin satin alamayacagi her seyi paylasin.

Bu gun bize bir hediyedir.
Bu yazinin kaynagi bilinmiyor, fakat okuyan herkese mutluluk dilegiyle...

Alıntı
Alt 27-03-2008, 04:18 PM   #144 (permalink)

Redflowers

Belgin ∞ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 28,441
2,242 Mesajinıza toplam 14,584 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
Belgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond repute

Ne kadar güzel bir hikaye bu defduru.İlk kez okudum ve çok beğendim.Gören göz müdür yoksa gönül mü?Paylaşımın için çok teşekkürler.
Ben Tanrı'nın bir çocuğuyum ve Dünya denen bu yerde olmaya layığım. Ruhun adına, şifamı birlikte-yaratıyor ve titreşimimin değişmesini seçiyorum. Tanrım, kontratımı gerçekleştirebilmem için bilmemi istediğin şey nedir?
Belgin ∞ isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 28-03-2008, 03:09 PM   #145 (permalink)
Üsteğmen

Geçen hafta cumartesi günü bir eğitim seminerindeydim. Konusu evden yapmayı düşündüğüm işle ilgili. Bir hevesle sabah erkenden kalkıp yollara düştüm. Kızları babalarıyla bıraktım. Oraya vardığımda büyük bir kalabalık vardı. Tanıdık insanlar ve tanımadığım bir sürü kişi. Eğitim vermek için yurtdışından birini geldiğini öğrendim. Bir köşeye geçip oturdum, toplantının başlamasını bekledim. O sırada biraz ilerimde oturan bir hanımla göz göze geldik. İkimizde aynı anda birbirimize tebessüm ettik. Bu tebessüm benim içimi öyle bir aydınlattıki anlatamam. Karşımdaki kişiyi daha önce hiç görmemiştim ama öyle tanıdık geldiki. Sanki benden biriydi, sanki çok uzun süre önce kaybettiğim bir dostum gibiydi.Nereden tanıyorum diye düşünmeye başladım ama bulamadım. Cesaretimi toplayıp yanına gitmeyede çekindim. Neyse toplantı başladı ve konuşması için yurtdışından gelen konuğu davet ettiler ve benim az önce gözgöze geldiğim hanım kalktı. Ben onun türk olduğunu düşünüyordum ama o dünyanın diğer ucundan gelen bir konuktu. Ben kadının anlattıklarını dinleyemedim ve o konuştukça hala onu nereden tanıdığımı bulmaya çalıştım. Ünlü biri değildi benim gibi bir evhanımıydı. Sizede olurmu yeni tanıştığınız birini aslında önceden beri tanıdığınız hissine kapılırmısınız. Bir hafta geçti ben hala nereden tanıdığımı bulmaya çalışıyorum. Eşimde dalga geçiyor benimle "önceki hayatındandır" diyor. Ne dersiniz öylemi acaba ???? dusun dusun dusun

Başka bir deneyimimde sizlerle paylaşmak istiyorum bir ay kadar önceydi. Günde 3 - 4 defa iç ışığıma ulaşma ve içe yerleşme meditasyonları yaptığım dönemdi. Şu aralar bıraktım. Aslında yine başlasam kendimi çok iyi hissediyordum. Pazardan dönüyorum, yürürken etrafı seyrediyorum ağaçlara, bahçe kenarlarındaki süs bitkilerine bakıyorum. Bir anda bişey oldu ne olduğunu adlandıramıyorum sanki bir kapı açıldı ve ben o kapıdan içeri girdim ve çevremdeki herşey daha parlak daha ışıltılı ve muhteşem göründü bana. Kendimi uçuyormuş gibi hissettim. Çok güzel bir duyguydu.Bir kaç saniye sürdü herhalde ama çok hoş bir deneyimdi.
Alt 29-03-2008, 04:25 PM   #146 (permalink)
Üsteğmen

Can dostum göndermiş aşağıdaki metni.Benim çok hoşuma gitti. Bende sizlerle paylaşmak istedim.
Sevgilerimle........

Farkında olmayabilirsin ama %100 doğru:

1. Bu dünyada uğrunda ölebileceğin en az iki kişi vardır.
2. En azından 15 kişi öyle ya da böyle seni seviyordur.
3. Herhangi birinin senden nefret edebilmesinin tek sebebi, aslında sadece senin gibi olmak istemesidir.
4. Senden gelecek bir gülümseme bazılarına mutluluk getirebilir, o senden hoşlanmasa bile.
5. Her gece, birisi uykuya dalmadan önce seni düşünüyor.
6. Birisi için dünyalara bedelsin.
7. Çok özel ve teksin.
8. Varlığını bile bilmediğin biri seni seviyor.
9. Hayatındaki en büyük hatayı yaptığın zamanda bile, ondan hayırlı bir şey çıkar.
10. Ne zaman dünya sana sırtını dönmüş gibi hissedersen, dön ve bir daha bak.
11. Her zaman aldığın iltifatları hatırla. Kaba sözlerin hepsini unut.

Ve hep hatırla.... Hayat sana ekşi limonlar sunarsa, sen de tekila ve tuz iste ve beni çağır!

İyi arkadaşlar yıldızlar gibidir, onları her zaman göremeyebilirsin ama orada olduklarını bilirsin.

'Bir dosttan tek bir gül ve güzel bir sözü ben onunlayken almayı, öldükten sonraki bir kamyon dolusu çiçeğe tercih ederim.'
Alt 31-03-2008, 01:58 AM   #147 (permalink)
Üsteğmen

Bugün kuzenim, eşi ve minik oğluşları bizi ziyarete geldiler.Aslında damadımız askere gidiyor ve vedalaşmaya geldi. Ne güzel bir adet askere giden kişinin sevdiklerini, yakınlarını dolaşıp vedalaşması aslında veda çok doğru bir kelime olmadı ama. Neyse işte hayırlısıyla 6 ay askerlik yapacak ve dönecek inşallah. Ama kuzenim iki gözü iki çeşme ağlıyor, o ağlıyor diye çocukta ağlıyor. Evliyken askere gitmek, ayrılmak çok zor. Bizde yaşadık bunları ve ben onları yolcu ederken eşimle beni düşündüm. Ne kadar zor gelmişti ve ne kadar uzun sürmüştü. İki kişi askerlik yapmıştık. Kendime bir tane şafak defteri yapmıştım günleri hatta saatleri sayıyordum. Benim bir avantajım vardı onlara göre çocuklar yoktu. Kuzenim birde oğlu için üzülüyor daha çok minik, benim kızlardan iki gün küçük ve babaya çok düşkün bir çocuk. Valla ben herkese söylüyorum askerlik bitmeden evlenmeyin. Bakın ben yaşadım çok zor diyorum, beni kimse uyarmamıştı :))
Allah bütün askerlerimize hayırlı teskereler nasip etsin.... 96
Alt 31-03-2008, 11:58 AM   #148 (permalink)
Administrators
♥Ozlem Şahin ♥

shamanic - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 13,842
2,276 Mesajinıza toplam 13,392 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
shamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond repute

dilerim çok huzurlu bir askerlik yapar... kısa sürede sevdiklerine kavuşur..

tüm askerlerimize sağsalim gidip dönmeyi nasip etsin rabbim...

bekleyenlerine sevgiyle bekleyecek gücü ve sabrı nasip etsin..

sevgiler..
Alt 31-03-2008, 03:33 PM   #149 (permalink)
Üsteğmen

Bugün oturdum nette kiralık ev aradım. Ama keseme ve zevkime göre bulamadım. Bu evden taşınmak istiyorum. Burası beni sıkıyor artık.
Ferah, temiz, kirası makul ve çocuklarım için uygun bir ev istiyorum. Haa birde komşuluk ilişkileri olan bir yer olsun :)))
Alt 31-03-2008, 04:43 PM   #150 (permalink)
Akulina
Guest

Umarım hayalindeki evi anında bulursun...Keşke sizle komşu olsak ...Hergün gelip bir fasıl yerdim senin minikleri

Bookmarks