Defduru'nun GüncesiHikayelerimizi Anlatalım ve Üyelerin Değişim Günlükleri Defduru'nun Güncesi Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız Senin adına sevindimçok iyiyapmışsın biraz değişiklik sana iyi gelmiştir.Zaman geçip gitmeden zamanı yakalamamız çok önemli sen yakalamaya başladın devam et kendini bırakma sakın.Kızları ve seni kocaman öptüm.... ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Üyelerin Değişim Günlükleri telkin cd indir izle İstanbul Üyelerin Değişim Günlükleri nerededir kimdir Üyelerin Değişim Günlükleri çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Üyelerin Değişim Günlükleri hipnoz Üyelerin Değişim Günlükleri olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Üyelerin Değişim Günlükleri hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Üyelerin Değişim Günlükleri kuantum düşünce kitap haberi | |
|
17-03-2008, 03:55 PM
|
#131 (permalink)
| Guest | Ynt: Defduru'nun Güncesi Senin adına sevindimçok iyiyapmışsın biraz değişiklik sana iyi gelmiştir.Zaman geçip gitmeden zamanı yakalamamız çok önemli sen yakalamaya başladın devam et kendini bırakma sakın.Kızları ve seni kocaman öptüm. Buraya ilk defa geliyorsanız ismim Atakan Sönmez ve burası hayatimdegisti.com.Boğaziçi üniversitesi mezunuyum ve Türkiyede ilk Subliminal Telkin Uzmanıyım.tıklayın Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu Hipnoz gibi bir şey mi subliminal mp3 nedir? Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz. Çekirdek inançların hayatımda engellere neden olduğunu nasıl anlarım? Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir.
25. yıla özel şimdi arayanlara 5 dakikalık çekirdek inanç ön tespit ve bir günlük deneme telkin mp3 ücretsizdir. Ön tespitte size engel olan birkaç çekirdek inanç örneği verilir. Atakan Sönmez tarafından yapılır ve bilgi amaçlıdır. +90 5424475050 Türkiye dışındakiler whatsapp tan arayabilir cekirdekinanc.com inceleyiniz. |
| |
18-03-2008, 03:38 PM
|
#132 (permalink)
| Üsteğmen
Tesekkür: 31
58 Mesajinıza toplam 318 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Ynt: Defduru'nun Güncesi Bu sabah yağmurla uyanmak bana çok iyi geldi. Kendimi yenilenmiş ve tazelenmiş hissettim.
Evet zaman akıyor ve yakalamak gerek.........
__________________ İnsan inandığına denktir;yapabileceğini düşündüğü kadardır. | Offline
| |
20-03-2008, 02:39 PM
|
#133 (permalink)
| Üsteğmen
58 Mesajinıza toplam 318 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Ynt: Defduru'nun Güncesi Icimizdeki Tanri'dan
Bir civciv yumurtasindan, veya bir kelebek kozasindan bir kez cikti mi artik geri donus yoktur, tam tersine yeniye dogru surekli bir
ilerleme vardir. Birak ilerleme eylemi senin icin gun gun, saat ve saat, dakika ve dakika suren bir islem olsun. Gerceklesen herseydeki
heyecani ve umudu hisset. Sen harekete hazir bir atlet gibi parmak uclarinin ustunde hazir bekledigin surece yasamda sıkıcı gecen bir
an bile yoktur; daima gerceklesen birseyler vardir. Birak onlar gerceklessin, ve asla islemi durdurmaya calisma, tam tersine sen de
onlarla birlikte hareket et. Sana, gerceklesen herseyin en hayirli olan icin gerceklestigini, gelisme icin ve butunun hayrina oldugunu
soyluyorum. Yasamin o mukemmel ritmini bul ve onun icin elinden gelenin en iyisini yap. Akisa karsi degil, akisla birlikte ak cunku
ancak bu sekilde yureginde ve zihninde huzuru bulabilirsin; ve ic huzuruna kavustugunda, yeninin gerceklesmesine de hazir ve acik
olursun.
Sevgiyle paylaştım......... Herkes kendi payına düşeni alsın :)
__________________ İnsan inandığına denktir;yapabileceğini düşündüğü kadardır. | Offline
| |
20-03-2008, 03:19 PM
|
#134 (permalink)
| Üsteğmen
| Ynt: Defduru'nun Güncesi Usta ve çırak
Ustalarin ciraklarina sadece edindikleri meslegi, zanaati degil hayati da ogrettikleri, en genis ve gercek anlamiyla ogretmen
olduklari donemdeHintli bir ahsap ustasi yasiyordu.Bu ustanin ciragi buyudu, ahsap islemeyi ve hayati ogrendi, kendi isini kurup
baslatti. Bir sure sonra dostlarindan biri oglunu getirdi, ustadan onu yanina cirak almasini istedi.
Fakat bu cirak surekli yakinip duran, her seye bozulan bir cocuk cikti.Tahta getirmeye gidiyor, dondugunde ellerine kiymik
battigindan uzun uzun yakiniyordu. Bir is teslim etmeye gidiyor, dondugunde yoldan, sicaktan,
musterinin tavrindan yakiniyordu. Usta cocuga bir seyler anlatmaya calisiyordu ama sozlerinin hicbir etkisi
olmuyordu.
Bir gun usta ciragini koye tuz almaya gonderdi.Cirak ustasinin soyledigi gibi, tuzu alip dondu. Usta bir bardak su getirmesini
soyledi. Cirak bir bardak suyu da getirdi.Usta, Simdi o tuzu suyun icine at' dedi. Cirak ustasinin soyledigini yapti. Sonra usta 'Simdi
o suyu ic' dedi. Cirak suyu icti ve tabii ki icer icmez de tukurdu. Ofkeyle ustasina bakarken, usta 'Nasildi tadi' diye sordu. Cirak
nefretle, 'Cok aci' dedi.Usta cocuga 'Tuzu yanina al gel, gidiyoruz' dedi. Cirak ustasinin pesine takildi. Bir sure sonra civardaki golun kiyisina geldiler.
Usta ciraga 'Butun tuzu gole dok' dedi. Cirak soyleneni yapti.Usta 'Simdi golun suyundan ic' dedi. Cirak icti.
'Suyun tadi nasildi' diye sordu usta. Cirak, 'Cok guzeldi' dedi.'Peki tuzun acisini hissettin mi' diye sordu bu kez de.
Cirak 'hayir' dedi.Usta ciragi karsisina oturtup anlatti:
'Hayattaki butun olumsuzluklar iste bu bir avuc tuz gibidir. Eger
sen kucuk bir bardak su isen, nasil tuzun butun acisini tattiysan,
hayatin butun olumsuzluklarindan da oyle etkilenirsin. Eger sen
kisiliginle ve gonlunle bu onumuzdeki gol gibi isen, hayatta
karsilasabilecegin butun olumsuzluklar seni, o bir avuc tuz golun
suyunu nasil etkilediyse oyle etkiler, bir bardak suda tattigin
aciyi vermez sana.
Secim senindir :
Ya bardak olacaksin ya da gol...'
ALINTI
| |
20-03-2008, 03:21 PM
|
#135 (permalink)
| Üsteğmen
| Ynt: Defduru'nun Güncesi
FIRTINA
Yıllar önce bir çiftçi, fırtınası bol olan bir tepede bir çiftlik
satın almıştı. Yerleştikten sonra ilk işi bir yardımcı aramak oldu.
Ama ne yakındaki köylerden ne de uzaktakilerden kimse onun
çiftliğinde
çalışmak istemiyordu. Müracaatçıların hepsi çiftliğin yerini görünce
çalışmaktan vaz geçiyor, burası fırtınalıdır, siz de vazgeçseniz iyi
olur diyorlardı.
Nihayet çelimsiz, orta yaşı geçkince bir adam işi kabul etti. Adamın
haline bakıp 'çiftlik işlerinden anlar mısın?' diye sormadan edemedi
çiflik sahibi. 'Sayılır' dedi adam, 'fırtına çıktığında
uyuyabilirim'.
Bu ilgisiz sözü biraz düşündü, sonra boşverip çaresiz adamı işe aldı.
Haftalar geçtikçe adamın çiftlik işlerini düzenli olarak yürüttüğünü
de görünce içi rahatladı. Ta ki o fırtınaya kadar:
Gece yarısı, fırtınanın o müthiş uğultusuyla uyandı. Öyle ki, bina
çatırdıyordu. Yatağından fırladı, adamın odasına koştu: 'Kalk, kalk!
Fırtına çıktı. Herşeyi uçurmadan yapabileceklerimizi yapalım.' Adam
yatağından bile doğrulmadan mırıldandı: 'Boşverin efendim, gidin
yatın. İşe girerken ben size fırtına çıktığında uyuyabilirim demiştim
ya.' Çiftçi adamın rahatlığına çıldırmıştı. Ertesi sabah ilk işi onu
kovmak olacaktı, ama şimdi fırtınaya bir çare bulmak gerekiyordu.
Dışarı çıktı, saman balyalarına koştu: A-aa! Saman balyaları
birleştirilmiş, üzeri muşamba ile örtülmüş, sıkıca bağlanmıştı. Ahıra
koştu. İneklerin tamamı bahçeden ahıra sokulmuş, ahırın kapısı
desteklenmişti. Tekrar evine yöneldi; evin kepenklerinin tamamı
kapatılmıştı. Çiftçi rahatlamış bir halde odasına döndü, yatağına
yattı. Fırtına uğuldamaya devam ediyordu. Gülümsedi ve gözlerini
kapatırken mırıldandı: 'Fırtına çıktığında uyuyabilirim'
Sıkıntılara mânen (dua), zihnen (bilgi, plan), maddeten (tedbir)
hazırsanız, fırtına çıktığında uyuyabilirsiniz. Hayatınız boyunca.
KIZGINLIKLA KARAR ALMAYIN, MUTLULUKTAN UÇTUĞUNUZDA SÖZ VERMEYİN.
İKİSİ DE SARHOŞLUK ÂNIDIR, AKIL BAŞTA DEĞİLDİR
ALINTI.
| |
21-03-2008, 03:47 PM
|
#136 (permalink)
| Üsteğmen
| Ynt: Defduru'nun Güncesi 21 MART
Icimizdeki Tanri'dan
Korkusuzca ilerlemeye ve gorunuste yeni olan yollara, kavramlara ve fikirlere onculuk etmeye istekli ol. Eski engelleri yikmaya ve
gercegin isigini ortaya cikartmaya istekli ol. `Gorunuste yeni' diyorum cunku hicbirsey yeni degildir. Bu sadece tam donguyu
tamamlama meselesidir; Benimle bir oldugunu tekrar farketme; baslangicta oldugu gibi Benimle birlikte ilerlemeyi ve Benimle
konusmayi tekrar ogrenme; Ruhunda ve gercekte tekrar dogma... Gelistigini ve olgunlastigini hisset. Eskinin senden uzaklasip
gittigini hisset ve nese ve sukran duygusuyla yeniyi kabul et. Yeni olan ne kadar muhtesemdir ve Benim yollarim ne kadar harikadir!
Benim ve Benim ilahi varligimin bilincli olarak farkinda ol ve sevin cunku Cennetim geliyor. Birak Huzurum ve Sevgim icini doldursun ve
seni sarip sarmalasin. Yuregini buyuk bir sevgiyle, sukran ve husu duygusuyla canlandir; ve Benim sevgimle bugunu yasarken, Benim
irademi yerine getirirken, Benim yolumda ilerlerken, mukemmel bir huzur icinde ol.
sevgiyle paylaştım............
| |
24-03-2008, 11:03 PM
|
#137 (permalink)
| Üsteğmen
| Ynt: Defduru'nun Güncesi Selamlar günlüğüm;
Birkaç gündür yazamıyordum ve yazamadığım için kendimi biraz huzursuz hissettim. Ben vücudumuzdaki hastalıkların bizlere birşeylerin ters gittiğini göstermek için evren tarafından gönderilen küçük hatırlatmalar olduğuna inanıyorum. Mesela başım ağrıyorsa "sistem bana diyorki bak düşüncelerini değiştir" Dün bütün gün bacaklarımda ve eklem yerlerimde ağrılar vardı o kadar dayanılmazdıki anlatamam. Uzun zamandır ilaç kullanmayı kestim önceden ufacık bir ağrıda ilaçlara saldırırdım şimdi ilaç almıyorum ve dün bütün gün bu ağrılarımla boğuştum durdum, sistemin bana neyi hatırlatmaya çalıştığını aradım. Ama bulamadım. Gece başımı yastığa koyarken sabah hiçbirşeyim kalmayacak ve ben iyi olacağım dedim. Çok şükür iyiyim teşekkür ederim
Buraya yazmak bana çok iyi geliyor.
İyiki varsınız hepinizi çok seviyorum......
| |
25-03-2008, 12:44 AM
|
#138 (permalink)
| Üsteğmen
| Ynt: Defduru'nun Güncesi Icimizdeki Tanri'dan
Dolap agzina kadar dolup tastiginda kapilar acilir ve icindekiler disari gurultuyle dokulur; hicbir sey buna engel olamaz. Bent
kapaklari acildiginda su muazzam bir gucle onune ne gelirse kendine katarak ileri dogru akar. Ayni sekilde icinde tasidigin ruhsal gucu
bir kez farkina varip ortaya cikarttiginda, artik hic bir guc onun akmasini engelleyemez. O, akarken butun olumsuzluk ve uyumsuzlugu
bir kenara iter, yerlerine baris, sevgi, uyum ve anlayisi koyar. Sevgidir dunyanin sahibi, tum insanligi birlestirecek olan sevgidir.
Boylelikle kendi icinden gelen muazzam sevgiyi ne kadar cabuk serbest birakirsan ve akmasina izin verirsen dunya barisi, uyum ve
Bir olmaya o kadar cabuk tanik olursun. Yureginde sevgiyi tasidigin zaman diger insanlarin en iyi yanlarini ortaya cikartirsin, cunku
sevgi ancak en iyiyi gorur ve boylece en iyiyi ortaya koyar. Korkma; yuregini ac, icinde hicbir sey biriktirme ve herseyin ozgurce
akmasina izin ver.
Sevgiyle paylaştım.. Herkes kendi payına düşeni alsın...
| |
25-03-2008, 12:50 AM
|
#139 (permalink)
| Üsteğmen
| Ynt: Defduru'nun Güncesi Bugün yaşadığım birşeyi paylaşmak istiyorum günlüğüm seninle;
Öğlenden sonra kızlarla kitap okuyoruz. Daha doğrusu ben okuyup kitaptakileri kendime göre değiştirip anlatıyorum. Onlarda kocaman kocaman açılmış gözlerle beni dinliyorlar. Daha sonra benim anlattıklarımı bana anlatmaya başladılar. İkisi birden öyle tatlı anlatıyorlardıki bir anda ne oldu anlayamadım içim doldu doldu ve göz yaşlarıma hakim olamadan gözlerimden akmaya başladılar. Sanki kızları ilk defa görmüşüm gibi ilk defa dinliyormuşum gibi geldi. Sanki onlara bakan gözler benim gözlerim değil gibi. Çok farklı bir duyguydu tam ifade edemiyorum ama sevgi aktı gözlerimden yaş değil.......
| |
25-03-2008, 02:12 PM
|
#140 (permalink)
| Üsteğmen
| Ynt: Defduru'nun Güncesi Bazı zamanlar vardır hani karşınızdaki kişi size bişeyler anlatır ve sizdende onun anlattıklarınızı onaylamanızı yada hak vermenizi ister. Dün bir arkadaşımla sohbet ederken onun böyle bir beklenti içinde olduğunu farkettim. Aklımdan bir sürü cümle geçti ona söylemek istediğim yaptıklarının tersini yaparsa daha güzel sonuçlar alacağına dair ama bir türlü ağzımdan kelimeler çıkamadı sanki büyük bir güç beni engelledi.Hiç birşey söyleyemedim ne hak verdim ne de karşıtı birşey söyledim. Öylece yüzüne baktım kaldım dilim tutulmuştu sanki. Derdi çevresindekilerden maddi destek görememesiydi ama o insanlara hiçte sevgiyle yaklaşamıyordu falan filan şimdi bunu niye yazdım diye düşünüyorumda demekki etkilenmişim.
Aklıma bir nasrettin hoca fıkrası geldi:
Hocanın iki kızı varmış bir tanesi çanak çömlek işiyle uğraşırmış. Hoca birgün ziyaretlerine gitmiş. Kızı demişki baba dua et bu yıl hava hep kurak geçsin bol güneşli olsun avludaki çanak çömlekler çabuk kurusun, bizde onları satıp kışı rahat geçirelim. Hoca tamam kızım demiş. Oradan ayrılmış diğer kızına gitmiş
o da çiftçilikle uğraşıyormuş "baba demiş bizim için dua et bu yıl bol yağış olsun bol ürün alalım ve kışı rahat geçirelim. Hoca onada olur kızım demiş ve yanından ayrılmış. Yolda ellerini havaya kaldırmış "Allahım kızlardan biri ağlayacak ama, sen hangisi için neyin hayırlısı olduğunu bilirsin demiş.
| | | |