Geri git   Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri > Hayatım Değişti Klubü > Hikayelerimizi Anlatalım > Üyelerin Değişim Günlükleri

Uyarılar

Defduru'nun Güncesi

Hikayelerimizi Anlatalım ve Üyelerin Değişim Günlükleri Defduru'nun Güncesi Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız Dün sabah kalktık herşey çok güzel gidiyordu. Kızlarımla güzel bir kahvaltı yaptık. Bir saat sonra kızlardan biri kusmaya başladı. Çocuk bi yandan kusuyor bir yandanda ağlamaya başladı. Ne yapacağımı şaşırdım. Koştum kucağıma aldım ağlamamasını korkulacak bişey olmadığını söyledim. Üstümüzü başımızı ...

ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Üyelerin Değişim Günlükleri telkin cd indir izle İstanbul Üyelerin Değişim Günlükleri nerededir kimdir Üyelerin Değişim Günlükleri çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Üyelerin Değişim Günlükleri hipnoz Üyelerin Değişim Günlükleri olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Üyelerin Değişim Günlükleri hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Üyelerin Değişim Günlükleri kuantum düşünce kitap haberi

Defduru'nun Güncesi

LinkBack Seçenekler Stil
Alt 01-03-2008, 02:24 PM   #81 (permalink)
Üsteğmen

Tesekkür: 31
58 Mesajinıza toplam 318 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
defduru is a splendid one to beholddefduru is a splendid one to beholddefduru is a splendid one to beholddefduru is a splendid one to beholddefduru is a splendid one to beholddefduru is a splendid one to beholddefduru is a splendid one to behold
Standart Ynt: Defduru'nun Güncesi

Dün sabah kalktık herşey çok güzel gidiyordu. Kızlarımla güzel bir kahvaltı yaptık. Bir saat sonra kızlardan biri kusmaya başladı. Çocuk bi yandan kusuyor bir yandanda ağlamaya başladı. Ne yapacağımı şaşırdım. Koştum kucağıma aldım ağlamamasını korkulacak bişey olmadığını söyledim. Üstümüzü başımızı temizledik. Ama yavrum öyle bitkin düştüki akşama kadar hiç bişey yiyemedi yediği ufak tefek şeyleride her seferinde kusarak çıkardı. Kendimi çok çaresiz hissettim. Bütün gün kucağımda yattı. Diğeride onun bu durumuna anlam veremedi hep onunla oynasın istedi. Anlatmaya çalıştım ama iki yaş aklıyla anlayamadı. Babasıyla birkaç kez telefonda konuştular ve sürekli babasına kardeşim çok kustu sen nerdesin diye sordu. Allahtan ateş falan olmadı. Geceyi rahat geçirdik. Sabah kocaman gülen gözleriyle karşıladı yavrum beni nasıl mutlu oldum anlatamam. Fakat kahvaltıdan iki saat sonra yine kustu. Şimdi uyuyor.
Kendi kendime çocuk bunlar böyle hastalana düşe kalka büyüyecekler diyorum ama olmuyor. Onun gözlerinin küçücük bakması kafasını yattığı yerden zor kaldırması hep yatmak istemesi beni çok çok üzdü. Rabbim daha başka acılarını göstermesin. Hastalık çok zor bişey ama kendi canın etin olunca daha bi başka koyuyor insana.......

Rabbim kimseyi evladını hasta edipte bizleri terbiye etmesin.

Buraya ilk defa geliyorsanız ismim Atakan Sönmez ve burası hayatimdegisti.com.Boğaziçi üniversitesi mezunuyum ve Türkiyede ilk Subliminal Telkin Uzmanıyım.tıklayın

Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu

Hipnoz gibi bir şey mi subliminal mp3 nedir?

Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz.

Çekirdek inançların hayatımda engellere neden olduğunu nasıl anlarım?

Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir.

25. yıla özel şimdi arayanlara 5 dakikalık çekirdek inanç ön tespit ve bir günlük deneme telkin mp3 ücretsizdir. Ön tespitte size engel olan birkaç çekirdek inanç örneği verilir. Atakan Sönmez tarafından yapılır ve bilgi amaçlıdır. +90 5424475050 Türkiye dışındakiler whatsapp tan arayabilir cekirdekinanc.com inceleyiniz.

Alt 01-03-2008, 02:34 PM   #82 (permalink)
hayalayaz
Guest

defduru kanal oldum bebişlere, sana ve eşine şifa gönderiyorum..hayal ayazın gönderdiği şifayı bebeklerim..benim ve eşim adına sevgiyle kabul ediyorum de ablam şifa olsun şifa olsun şifa olsun
Alt 01-03-2008, 02:37 PM   #83 (permalink)
Üsteğmen

58 Mesajinıza toplam 318 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
defduru is a splendid one to beholddefduru is a splendid one to beholddefduru is a splendid one to beholddefduru is a splendid one to beholddefduru is a splendid one to beholddefduru is a splendid one to beholddefduru is a splendid one to behold

Aldım kabul ettim ablacım çok ama çok sağol..............
Alt 01-03-2008, 02:54 PM   #84 (permalink)
Üsteğmen

Bir dakika önce çok güzel bir haber aldım. Kuzenim aradı ve eşi doğum yapmış minik bir kızımız daha oldu.Daha doğalı 15 dakika olmuş.
Ben bir kez daha hala oldum. Çok mutlu oldum çok.

Hoşgeldin DENİZ bebek.......

Hayat sana hep gülsün halacım....

Alt 01-03-2008, 04:09 PM   #85 (permalink)
hayalayaz
Guest

deniz bebiş hoş geldi safa geldi..allah dört gözden ayırmasın

Alt 01-03-2008, 05:53 PM   #86 (permalink)
suzzy
Guest

hoş geldin deniz bebek hayat sana hep gülsün yüzünde güller açılsın....

allah analı babalı büyütmek nasip etsin..
Alt 01-03-2008, 06:03 PM   #87 (permalink)
suzzy
Guest

ayrıca kızın için üzüldüm defduru...seni çok iyi anlıyorum canım....
benimde kızım altı yaşında geçen seneye kadar kan kusturdu bize...rabbim başka dert vermesin...geniz eti vardı kızımda yaşı küçük olduğu için ameliyat yapmıyorlardı...çok sıkıntılı günler geçirdik...
sabahlara kadar hastene köşelerinde az beklemedik...çok şükür allahıma bu günlerimizi aratmasın...
ameliyatını olunca yavrum hemen toparladı kendini...oluyor böyle şeyler sıkma canını...onlar maaşallah bizden daha güçlüler...iyi olur inşallah...geçmiş olsun...
Alt 02-03-2008, 01:33 AM   #88 (permalink)
Administrators
♥Ozlem Şahin ♥

shamanic - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 13,842
2,276 Mesajinıza toplam 13,392 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
shamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond repute

defdurucum öncelikle geçmiş olsun canım.. hep iyi günlerini göresin bebişlerinin inşallah...

deniz bebek te hoş gelmiş sefalar getirmiş.. kendisine ve ailesine bol bol huzur mutluluk başarı ve bereket getirsin.. hayırlı ömrü olsun inşallah..

suzzy cim canım kıyamam senin güzel kızızna.. çok şükür geçmiş gitmiş... sağlıcakla nive mutlu günleriniz olsun şekerim..

sevgiler...
Alt 02-03-2008, 12:40 PM   #89 (permalink)
Paşa Site Kedisi

pisimbat - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 650
976 Mesajinıza toplam 3,858 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
pisimbat has a reputation beyond reputepisimbat has a reputation beyond reputepisimbat has a reputation beyond reputepisimbat has a reputation beyond reputepisimbat has a reputation beyond reputepisimbat has a reputation beyond reputepisimbat has a reputation beyond reputepisimbat has a reputation beyond reputepisimbat has a reputation beyond reputepisimbat has a reputation beyond reputepisimbat has a reputation beyond repute

Alıntı:
defduru Nickli Üyeden Alıntı
Bir dakika önce çok güzel bir haber aldım. Kuzenim aradı ve eşi doğum yapmış minik bir kızımız daha oldu.Daha doğalı 15 dakika olmuş.
Ben bir kez daha hala oldum. Çok mutlu oldum çok.

Hoşgeldin DENİZ bebek.......

Hayat sana hep gülsün halacım....
bahtı ve hayatı hep açık olsun deniz bebeğimizin...
Alt 02-03-2008, 04:10 PM   #90 (permalink)
Üsteğmen

Bugün kızım çok iyi herkese çok çok teşekkür ederim.
Hayal ablacım gönderdiğin şifalar yerine ulaştı ve bizleri çok mutlu etti çok sağol

Suzzy cim kızın için geçmiş olsun. İyi dileklerin için teşekkür ederim. İnsan yavrusunda ufacık bir hastalık karşısında ne yapacağını bilemiyor. Çok çok geçmiş olsun bir kez daha rabbim başka sıkıntısını göstermesin sizlere...
Shamanic iyi dileklerin için çok çok sağol.
Pisimbat cım iyi dileklerin için çok çok teşekkürler........

Yüz yüze tanışmıyoruz birbirimizin sesini bile duymadık ama bu kadar içten ve gönülden verişleriniz için sağolun.
Ben iyiki buradayım iyiki sizin gibi güzel insanlarla yolum kesişti.

Bu siteye emeği geçen herkese birkez daha teşekkür etmek istiyorum.

Bookmarks