Geri git   Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri > Hayatım Değişti Klubü > Hikayelerimizi Anlatalım > Üyelerin Değişim Günlükleri

Uyarılar

spestnaz ın günlüğü

Hikayelerimizi Anlatalım ve Üyelerin Değişim Günlükleri spestnaz ın günlüğü Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız Alıntı: Suskun Gözler Nickli Üyeden Alıntı yazıya baaakk, ne güzell yazmışsın bende seni seviyorum lan. En çok da cs de bana vurulurken yani her zaman seviyorum iyi çocuksun, o tünelde beraber yürüyoruz kendine iyi davran. . lan n e adamsın ...

ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Üyelerin Değişim Günlükleri telkin cd indir izle İstanbul Üyelerin Değişim Günlükleri nerededir kimdir Üyelerin Değişim Günlükleri çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Üyelerin Değişim Günlükleri hipnoz Üyelerin Değişim Günlükleri olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Üyelerin Değişim Günlükleri hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Üyelerin Değişim Günlükleri kuantum düşünce kitap haberi

spestnaz ın günlüğü

LinkBack Seçenekler Stil
Alt 22-01-2010, 05:54 PM   #221 (permalink)
spestnaz
Guest

Standart Cevap: spestnaz ın günlüğü

Alıntı:
Suskun Gözler Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
yazıya baaakk, ne güzell yazmışsın bende seni seviyorum lan. En çok da cs de bana vurulurken yani her zaman seviyorum iyi çocuksun, o tünelde beraber yürüyoruz kendine iyi davran. .
lan n e adamsın seeenn

Buraya ilk defa geliyorsanız ismim Atakan Sönmez ve burası hayatimdegisti.com.Boğaziçi üniversitesi mezunuyum ve Türkiyede ilk Subliminal Telkin Uzmanıyım.tıklayın

Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu

Hipnoz gibi bir şey mi subliminal mp3 nedir?

Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz.

Çekirdek inançların hayatımda engellere neden olduğunu nasıl anlarım?

Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir.

25. yıla özel şimdi arayanlara 5 dakikalık çekirdek inanç ön tespit ve bir günlük deneme telkin mp3 ücretsizdir. Ön tespitte size engel olan birkaç çekirdek inanç örneği verilir. Atakan Sönmez tarafından yapılır ve bilgi amaçlıdır. +90 5424475050 Türkiye dışındakiler whatsapp tan arayabilir cekirdekinanc.com inceleyiniz.

Alt 22-01-2010, 07:08 PM   #222 (permalink)
Üsteğmen

Tesekkür: 5,802
254 Mesajinıza toplam 1,455 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
zynp0 is a jewel in the roughzynp0 is a jewel in the roughzynp0 is a jewel in the roughzynp0 is a jewel in the rough

Alıntı:
spestnaz Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Senn git anayasadan geç, hukuk başlangıcından geç; iktisattan kal iyimi. . Allah Allaaaahh!! ne insanlar var yaa. İktisatla ne işim var benim kardeşim!! Yok talep eğrisi, arzî bölge, GSMH, GSYİH!! oooofff!! 300 sayfa var, hepsi de grafikk. . Napacaaaaamm gelde çıldırma şimdi. Sonra diyorlar niye asabisin. . Sana ne kardeşimm! İster asabi olurumm, ister mum gibi eririm. . sanane bee!! Ama yokk. . Sakin oluyoruuuzz!! ohh bee. Rahatladım biraz. Otohipnoz işe yarıyor, bir kez daha tespit edildii ama bu hocanın canını okurum benn. . Kim hoca yaptıysa zaten. .
Yaramı deştinn spestnaz aynı ders beni de deli etti, bir sürü grafik, yazı, aslında hocası kolay da soruyor ama o kadar çok puan kırmış ki şu cümleyi yazmamışsın bu cümleyi yazmamışsın diye, final fena değildi ama o kadar çok puan kırmaya devam ederse çarşamba ben de aynı dertten muzdarip olabilirim. Bu dersi her bölüm görüyor galiba, sabrımızı mı deniyorlar ne. Benim yerime de hocanın canına oku inşallah.
zynp0 isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 22-01-2010, 07:29 PM   #223 (permalink)
spestnaz
Guest

Alıntı:
zynp0 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Yaramı deştinn spestnaz aynı ders beni de deli etti, bir sürü grafik, yazı, aslında hocası kolay da soruyor ama o kadar çok puan kırmış ki şu cümleyi yazmamışsın bu cümleyi yazmamışsın diye, final fena değildi ama o kadar çok puan kırmaya devam ederse çarşamba ben de aynı dertten muzdarip olabilirim. Bu dersi her bölüm görüyor galiba, sabrımızı mı deniyorlar ne. Benim yerime de hocanın canına oku inşallah.
İnşallah finalin iyi gelir yaa. . Amaaaann!! En kötü günümüz böyle olsuuunn. . Tek derdimiz de sınavlar olsunn şu anhocalarım hakkımı vermedikleri içinn affediyorum kendilerinii iyiki varım, iyiki varsınız, onlar olmasa da olurr Hepp mutlu olalım unutmayın; aynı kanepedeyiz
Alt 23-01-2010, 04:45 PM   #224 (permalink)
spestnaz
Guest

konuk iyi bak xD
Alt 23-01-2010, 04:49 PM   #225 (permalink)
spestnaz
Guest

Sana yazmaya geldim, yazacak bişeyim yok iyi mi. . Sabah biraz des çalıştım, Ptesi İstanbul a gidiyorum. Botlarımı orada unuttuğum için spor ayakkabılarımla kaya kaya giderim artık yurda. Yokk. Ben niye kendimi unutmadımki orda. . Sinirlerim bozuk zaten. Canım sıkkın. Moral bozukluğum için ışıktan duvar örmüşüm, kimse etki edemiyor. Kendimi sadece bir saçmalık olarak nitelendiriyorum. Niye böyleyim beeeeeenn?? Bakıyorum herkes hakettiğini yaşar diyorlar. Ben bunu mu hakediyorum? Zinncir burda kopuyor. Bence bunu haketmiyorum kardeşim. yokk. Hukuk okuyoruz, bişeyler öğrendik 5 ayda. . Bence bunu haketmiyoruuumm. .
Alt 24-01-2010, 02:44 PM   #226 (permalink)
spestnaz
Guest

iktisat a kafam basıyor iyimi sen o kadar çek bu derdi, ağla sızla 300 sayfa ne halt yiceeem, diyee. . Meğer okuyup noy alınca hallolucakmışş ohh!! Deriiinn nefes alııııpp yaşamay devam ediyoruuuzz yalnız özlem ablamınn affetme meditasyonu neydi öyle yaa. . Uçurdu beni kuş gibi havalaraa Dün gece astral e çıkıyorum, sandımm sonuçç: kocamann bi sıfııırr herneytsee, şimdi hayata döneliiimm Enn yakın dostumm bana bi garip davranmaya başladı görsün beyfendii suskun gözz!! sana diyoruuumm amacın nee cash bak günlüğümde sana yer ayırdım, değerini bill Sana Türkçe yi düzgün yazmayı öğreteceğim hiç heveslenmee, kaçamazssııınn

Hayatt çok güzel dostlarr. . Her şeye olumlu bakınca, çokk güzell iyiki varsınız hepinizz, hepinizi seviyorumm
Alt 24-01-2010, 04:41 PM   #227 (permalink)
spestnaz
Guest

inanamıyorum. en yakın dostum dediğim bile hayatıma müdahale etmeye çalışıyor. Allah kahretmesin. Canın çıksın senin bee. . Yaşama lan senn!! Kasrşıma da çıkmasın bi daha. İstemiyoruuumm. CAnını okuyacaaaamm. . Sen bittin benim için. . Gelma karşımmaaaaa. .
Alt 24-01-2010, 07:14 PM   #228 (permalink)
spestnaz
Guest

Nasıl bir hayatt ki insan en yakınında olanı bile tanıyamıyor!! İnanamıyorum, hâlâ. . Nasıl benim hayatıma karışma cesaretini bulabilir kendinde? Hem de yalanlarla. . Onun kocamann bir hiç olduğunu şimdi görebiliyorum. Kocaaaaa bir sıfırr. . Bugüne kadar nasıl da göremedimm!! İnsan nasıl anlayamaz en yakınım, dediği dostunun sadece saçmalıktan ibaret olduğunu!! Bende bir sorun var, anlayamıyorum. İnsan denen varlık neden böyle? Kendi sınırlarını bilmeyen yaratıklar kendi varlıklarını neden sorgulamıyorlar?? Anlayamıyorum, benim hayatıma müdahale etme yetkisini kimde nalıyor o? Tamamen saçmalığın içindeyim, saçmalıklar içinde yüzüyorum. Anladım ki ankara yı sevemememin nedeni insanlar. Bugün Budanması gereken, ama farkına varamadığım birini tek kalemde silip attım!! Bakıyorum daa, haketmiş bunu, gerçekten. En zor günümde yanımda değildi ki o, benim. Her fırsatta oyuncak olarak kullanmaya çalıştı, beni. Suçlu sadece o değil. Bende suçluyum. Kendimi ressmen ona teslim etmişim. Kölesi gibi birşey olmuşum. Baktıkça hayatımaa, daha neler göreceğim acaba, diyorum. Afedersiniz ama tek dostum dediğim, benim yaşamımı, sınırlarımı yalanlarla delmeye çalışıyor. Amacı nedir, hâlâ anlayabilmiş değilim. O, artık benim için bir '!' den ibaret. . Görünce yolumu değiştiririm. Yoo, o utansın. O değiştirmeli yolunu. . Yalanlarla benim hayatımı etkilemeye çalışan pislikk gitsin. Gözükmesin, gözüme. . Uzak dursun onu içinde barındıran yaşam, benden. . İçimi döktüğüm bi burası var arkadaşlar, kusura bakmayın. Canınızı sıkmak istemem. . ama bi sizler varsınız. . iyiki varsınız.
Alt 28-01-2010, 09:10 PM   #229 (permalink)
spestnaz
Guest

17 ağustos depreminin benden aldığı o kadaaaarr çok şey var kii!! Ailemden can kaybı yoktu, çok şükür. . Maddi kayıp vardı, ama umurumda değil. Çok sevdiğim bir aile vefat etti. Allah rahmet eylesin. Çocukluk arkadaşlarımdı, çocukları. Onlar aldı, benden deprem. Kızılay'ın çadırlarında eğitim gördük. 29 ekimde, yağmurlu, karanlık bir günde Ankaraya geldik. . Bıçakk gibi kesilmişti yaşadığım. Herşeyi arkada bırakıp, yeni bir hayata başlamakk. . O zamanlar 8 yaşımdaydım. İlkokul 2. sınıfımm. . Geride bırakıp herşeyi, Ankaraya geldik. Ailem başta söylememişti, sevdiğim dostlarımın vefatını bana. . Onları arıyoruz diye telefon numarası çevirirlerdi. . Her seferinde meşgul çalardı. . 3 4 yıl sonra öğrendiğimdeyse, duygularımı söküp almışlardı. . Hiçbir zaman alışamadım. Ne ankaraya, ne yeni arkadaşlarıma. . Kendi ailemden bile soğumaya başladım. Bir yere doğru gidiyordum ama nereye?? bilmiyordum ki. . Tamm 5 ilkokul öğretmeni, 3 ilkokul değiştirdim. . 2. sınıfta derslerimin boş geçtiğini hatırlıyorum. Öğretmenimizin ders ortasında sınıfa arkadaşlarını alıp sohbet etmesi, feminizm muhabbetiyle çocuk olan bizler arasında kızları kayırmasıı. . Hepsi bir bir işlenmiş aklıma. . Unutamıyorum, affetmiyorum. . Yaşadığım hayattan zevk alamamayaaa,, 5. sınıfta başladım sanırsamm. . Kavgaa. . Gürültüü. . Hayatımın her yerinde son derece fazlaydı. . Sizlerle paylaşamadığım, paylaşamayacağım bazı saçmalıklar da yaşadım, çocukluk dönemimde. Bakıyorum daa, daha o zamanlar başlamışım kendimi suçlamaya. Zamanla attığım adım için özür dileyecek hale gelmiştim. . İç dünya'm genişliyordu, dışa kapattıkça kendimi. Hislerim daha da büyüyorlardı. Başlarda hoşuma gidiyordu. İçime garip bi güven duygusu gibi birşey gelmişti. Herkesten uzaktım. Kendi dünya'mm. . Rahattım orada. Ne gelen varr, nede giden. Tek bildiğim, 'ben' ve 'annemm'di. . Babamm?? Bilmiyordum. Geçen gün öğrendim ama. . Şimdi?? Depremden öğrendiğim birşey var: Umursamadan kesip atabiliyorum bazı şeyleri. Dünyaa. . Yaşamak. . Başka Şeyler. . Hiçbiri umurumda değil. Hİçbir şey istemiyorum, hiç kimseden birşey beklemiyorum. . Yine sadece ben varım, ama daha gerçek. . Daha somut. Bazen bakabiliyorum bende umutla, sevgiyle, mutlulukla, şefkatle. . Ara sıra içime ürperti geliyor. Gidenler geliyor, aklıma. Uzaklaşanlar. . Saygıyla anıyorum, onları. . Haksızlık ettiklerim geliyorlar. Özürümü diliyorum. Bir ses geliyor. . Yaşadığımı hatırlatıyor. . Gözlerimi açıyorum, kaptırıyorum kendimi yaşamaya. . Faniliğe. . Hayat pınarından su içmeye koyuluyorum. . Benn de yaşıyorum. Çığlık çığlığa hem de
Alt 28-01-2010, 10:25 PM   #230 (permalink)
Binbaşı

the desert - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 355
1,090 Mesajinıza toplam 4,974 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
the desert is a glorious beacon of lightthe desert is a glorious beacon of lightthe desert is a glorious beacon of lightthe desert is a glorious beacon of lightthe desert is a glorious beacon of lightthe desert is a glorious beacon of light

spestnazzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz seni sevıorum.................
the desert isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla

Bookmarks