| ||||||||||
|
Hikayelerimizi Anlatalım ve Üyelerin Değişim Günlükleri Yeniden doğuş sürecimi izlediğim günlüğüm.. Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız natura programıyla ilgili ufak bir ayrıntı daha keşfettim günlük timer kısmında zaman ayarlanıyor ya hani... dakikalar ve saatler rakamlarının altında sound at end diye küçük bir yazı var...bu da süre dolduğunda ne yapılmasını istediğimiz seçeneklermiş...chime,, alarm, silence ve fade out ...
ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Üyelerin Değişim Günlükleri telkin cd indir izle İstanbul Üyelerin Değişim Günlükleri nerededir kimdir Üyelerin Değişim Günlükleri çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Üyelerin Değişim Günlükleri hipnoz Üyelerin Değişim Günlükleri olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Üyelerin Değişim Günlükleri hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Üyelerin Değişim Günlükleri kuantum düşünce kitap haberi
![]() |
![]() ![]() | LinkBack | Seçenekler | Stil |
![]() | #161 (permalink) |
Yüzbaşı ![]() Üyelik tarihi: May 2008
Tesekkür: 1,337
963 Mesajinıza toplam 4,848 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ![]() natura programıyla ilgili ufak bir ayrıntı daha keşfettim günlük ![]() timer kısmında zaman ayarlanıyor ya hani... dakikalar ve saatler rakamlarının altında sound at end diye küçük bir yazı var...bu da süre dolduğunda ne yapılmasını istediğimiz seçeneklermiş...chime,, alarm, silence ve fade out var...ben silence i seçiyordum ve süre bitince birdenbire ses kesiliyordu...o sese alışkın olan kulaklar için pek de hoş olmuyordu...ama bugün fade out u denedim...daha iyi oldu ![]() ![]()
Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz. Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir.
__________________ ![]() |
![]() | ![]() |
![]() | #162 (permalink) |
963 Mesajinıza toplam 4,848 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ![]() tekrar merhaba günlüğüm ![]() sana yazmaya o kadar alıştım ki sabah kalktıktan sonraki sabah rutinlerinden sonra ilk işim oturup sana yazmak oluyor ![]() aslında dün çok da iyi bir morale sahip değildim...bugün de güne biraz moralsiz biraz da endişeli başladım...dün gece izlediğim bir filmin de etkisinde kaldım...acı içerikli bir filmdi...onun haricinde kafama taktığım günlük sorunlar var.. ama yine de herşeye rağmen bu endişe duyguları ve kafamdaki soru işaretlerine ve kaygılarıma rağmen tamamen de mutsuz ve kötü değilim...mutlu olmaya çalışıyorum...kötü şeyler aklıma gelse de hatta bazen kafamın bi köşesinde konuk olarak oturup kalsa da onları kovmaya ve odaklandığım şeyi değiştirmeye çalışıyorum...mesela güneşin nasıl güzel ışıldadığını baharın geldiğini düşünüyorum ve hayat şartlarım için şükrediyorum...dünyada bir sürü aç ve evsiz insan varken benim yatıp uyuyabileceğim bir evim var ve karnım doyuyor...bunları düşünüyorum.. spor ve diyet yaptığım halde bu sefer tartıda daha ağır çıktım...bu kafamda gezen sorunların en basiti tabi ki...buna kafamı takmamak için belki kas yapmışımdır belki de içim tutulmuştur diyorum...kötü düşünmemeye çalışıyorum...eskiden olsa bak o kadar zahmet çektim fedakarlık yaptım yine olmadı...nasıl olsa olmuyor diyip bırakırdım diyeti ve sporu...ama öyle yapmayacağım..inadına devam edeceğim...dediğim gibi birkaç ufak sorun ve endişenin günümü zehir etmesine izin vermemeye çalışıyorum... bu arada hayatımda ufak bir değişiklik daha yapmaya karar verdim...sporuma hergün sabah 11 e doğru başlardım...bitmesi de 12 i bulurdu....derken öğlen yiyeceğim yemeği pişirmeye mutfağa koyulurdum...ve onu yerdim...derken bir bakmışım ki öğleden sonrayı bulmuşum...sporun yorgunluğu ve yemeğin çöktürdüğü ağırlık hissiyle hiç ders masasına oturasım gelmiyor... onun yerine spor saatimi daha öne çekmeye karar verdim..çünkü zaten sabah rutinleri bittikten sonra 11 e kadar boş boş pc nin başında oturup vakit harcıyordum.. bundan sonra 11 i beklemeden 9.30- 10 gibi sporuma başlamaya karar verdim...böylece başka şeylere de hatta derse de vaktim olacak...
__________________ ![]() |
![]() | ![]() |
![]() | #163 (permalink) |
Binbaşı ![]() Üyelik tarihi: Feb 2010
Tesekkür: 5,267
1,458 Mesajinıza toplam 5,344 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ![]() ![]() aman haa fazla zayıflamayasııınn ![]() ![]() ![]() |
![]() | ![]() |
![]() | #164 (permalink) | |
![]() Üyelik tarihi: Feb 2010
Tesekkür: 3,278
425 Mesajinıza toplam 2,298 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() | ![]() Alıntı:
![]() Merhabalar ![]() ![]() ![]() | |
![]() | ![]() |
![]() | #165 (permalink) | |
425 Mesajinıza toplam 2,298 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() | ![]() Alıntı:
![]() ![]() Bence insanlar seni tanımalı. Yazdıklarını kitap haline getir. İlk ben alıcam söz;) | |
![]() | ![]() |
![]() | #166 (permalink) | |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ![]() Alıntı:
![]() ![]() ![]()
__________________ ![]() | |
![]() | ![]() |
![]() | #167 (permalink) | |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ![]() Alıntı:
önemli değil tabi istediğin mesaja yorum yapabilirsin benim için farketmez ben anlarım ![]() güzel görüşlerin için çok çok teşekkür ederim arkadaşım beni çok mutlu ettin ![]() ![]() ![]() bu arada verdiğin ilginç fikre bayıldım çok tatlı gerçekten ![]() ben de isterdim öyle birşeyler yapmak ama maalesef ailem beni insanlarla ilişki içinde olabileceğim olası bütün durumlardan soyutlamakta ısrarlılar ![]() onlara bunu söylediğimde istemediler...yazarlar hakkında olumsuz görüşlere sahipler ve onlar arasında yer almamı istemiyorlar ![]() ama neyseki internet denen bir nimet var..buralara bunları yazdıklarımı görmüyorlar bilmiyorlar..buraya karışamıyorlar :) detaylı çalışmak iyi gibi de görünse detaylara takılmak bir süre sonra insanı sıkıyor ve tamamen öfff diyip bırakıveriyorsun..işin aslına bir türlü giriş yapamıyorsun...aslında herşeyin bi eksi yönü var tabi :) iyiki varsın arkadaşım aramıza hoşgeldin ![]()
__________________ ![]() | |
![]() | ![]() |
![]() | #168 (permalink) | |
![]() | ![]() Alıntı:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Moralim bozuldu tabiki. Abinlerde biner diye öyle aldım dedi. Hani küçükken kıyafet büyük alınır ya sürekli büyüyor çocuk diye. Şimdi bu ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | |
![]() | ![]() |
![]() | #169 (permalink) | |
![]() | ![]() Alıntı:
![]() ![]() çekim yasasına göre hareket etmek demek bu! Paranı biriktir, istediğini al! Zengin görün çünkü senin için zengin ve dışında öyle olsun;) kendine güvenin artar. Sen bu kadar iyi bir insanken herşeyin en iyisini hakediyorsun emin ol. Böyle devam ederse özgüvenin tavan yapacak. Benim de en büyük hatam hep başkası beğensin diye birşeyler giyiyor olmam yada saçımı onlara göre yapmam. Birileri banada güzel olmuşsun desin bayılırım. Halbuki ne gerek var. Kendi zevkim var di mi? Yok o şunu beğenir bunu yap, şunu desin şunu yap. İşi,m Nasrettin hocanın bir çocukla bir yolda eşeğe binme hikayesine dönüyor. İkisi biniyor eşeğe acıyanlar oluyor. Kendi biniyor vay adama küçücük çocuğu bindirmemiş oluyor. Çocuğu bindiriyor, adam yaşlı cocuğu neden bindirmiş. En sonunda ikiside eşekten iniyor yürüyorlar. Ben saçımı daha parlak olsun diye kahverengiye boyatıp birde güzel kestircektim. Erkek arkadaşımın ısrarını kıramayıp sarı yaptım. Laf demeyen kalmadı. Kimi çok beğendi. Kimi hiç beğenmedi. Kimisi kızıl kahve yap kimisi siyah yap. Yok saçlarını uçlarından biraz kestirsen daha iyi olur. Sizene kardeşim benim saçım! Ama bunu demeye hakkım yok çünkü dedirten benim. Madem ilgi bekliyorsun o şunu desin bu bunu desin diye değiştiriyorsun al çek cezanı işte. Bir kıyafetime karışmadıkları kalmıştı. Kimi çok beğenir. Kimisi burnunu eğr bakar. O kadar şık olurum özen gösteririm gram bir güzel olmuşsun laf yok. Yanımdaki övülür ne güzel olmuşsun bana gelince tık yok:( bende hassasım ya kırılırım işte. Sorun bende niye başkalarının düşüncelerine önem veriyorumkiç Canım ne isterse onu yapmalıyım di mi ama ![]() | |
![]() | ![]() |
![]() |
Bookmarks |
| |
Hikayelerimizi Anlatalım ve Üyelerin Değişim Günlükleri Yeniden doğuş sürecimi izlediğim günlüğüm.. Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız natura programıyla ilgili ufak bir ayrıntı daha keşfettim günlük timer kısmında zaman ayarlanıyor ya hani... dakikalar ve saatler rakamlarının altında sound at end diye küçük bir yazı var...bu da süre dolduğunda ne yapılmasını istediğimiz seçeneklermiş...chime,, alarm, silence ve fade out ...
ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Üyelerin Değişim Günlükleri telkin cd indir izle İstanbul Üyelerin Değişim Günlükleri nerededir kimdir Üyelerin Değişim Günlükleri çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Üyelerin Değişim Günlükleri hipnoz Üyelerin Değişim Günlükleri olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Üyelerin Değişim Günlükleri hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Üyelerin Değişim Günlükleri kuantum düşünce kitap haberi